The Ballad of Big Al

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Nah,végre! A felhasználó feltöltötte a javított 1-es epizódot. Megtekintheted ha IDE klikkelsz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én specko simán megtaláltam,a netem meg ingyen van az elsõ honapban,szal szinte ingyen nézem meg a youtube-on.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grizzly21
az ilyen filmekkel ha tenyleg kell jobban jarsz ha megveszed, valoszinuleg olcso (nehany ezres) es kulonben a napod elmenne a keresessel es akkor se talalnad meg.

Kongy
Tudom,ez nem az én videóm,tehát nem az én hibám 😄
És azt is tudom hogy volt a tvben magyarul,meg is néztem,de hülye voltam hogy nem vettem fel. Egyébként nem tud vki olyan weblapot ahonnan lelehet tölteni a magyar verziót?

grizzly21
ez egy film, tvben is volt anno.

Kicsikiraly
dehát végülis hova rakta volna? 😊 (1. videóban 7:34-tõl egy kép beakad a végéig)

DFTBA ಠ_ಠ

Brolly28
<#szomoru1>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

ez vót tévében.

LeWyTy
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

NeverwinterKING
+fav<#idiota>

\"You are fucking crazy people!\"

Yoda001
ezért tudod mit kapsz? 😄DD 3 db videoért topikot nyitni atyaég<#wilting>

http://9gag.com/gag/5135249

Kongy
Hello! Ez a történet egy Allosaurus életérõl szól,akit egy párszor fellökik,felbuktatják,elesik,és ebbe is hal bele. Az utolsó szerencsétlen esésnél kettétörik a lábujja. Nézzétek meg.

THE BALLAD OF BIG AL ELSÕ RÉSZ

THE BALLAD OF BIG AL MÁSODIK RÉSZ

THE BALLAD OF BIG AL HARMADIK RÉSZ

Jó szórakozást!