The Ballad of Big Al
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah,végre! A felhasználó feltöltötte a javított 1-es epizódot. Megtekintheted ha IDE klikkelsz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én specko simán megtaláltam,a netem meg ingyen van az elsõ honapban,szal szinte ingyen nézem meg a youtube-on.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
az ilyen filmekkel ha tenyleg kell jobban jarsz ha megveszed, valoszinuleg olcso (nehany ezres) es kulonben a napod elmenne a keresessel es akkor se talalnad meg.
Tudom,ez nem az én videóm,tehát nem az én hibám 😄
És azt is tudom hogy volt a tvben magyarul,meg is néztem,de hülye voltam hogy nem vettem fel. Egyébként nem tud vki olyan weblapot ahonnan lelehet tölteni a magyar verziót?
És azt is tudom hogy volt a tvben magyarul,meg is néztem,de hülye voltam hogy nem vettem fel. Egyébként nem tud vki olyan weblapot ahonnan lelehet tölteni a magyar verziót?
dehát végülis hova rakta volna? 😊 (1. videóban 7:34-tõl egy kép beakad a végéig)
DFTBA ಠ_ಠ
<#szomoru1>#szomoru1>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
ez vót tévében.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ezért tudod mit kapsz? 😄DD 3 db videoért topikot nyitni atyaég<#wilting>#wilting>
http://9gag.com/gag/5135249
Hello! Ez a történet egy Allosaurus életérõl szól,akit egy párszor fellökik,felbuktatják,elesik,és ebbe is hal bele. Az utolsó szerencsétlen esésnél kettétörik a lábujja. Nézzétek meg.
THE BALLAD OF BIG AL ELSÕ RÉSZ
THE BALLAD OF BIG AL MÁSODIK RÉSZ
THE BALLAD OF BIG AL HARMADIK RÉSZ
Jó szórakozást!
THE BALLAD OF BIG AL ELSÕ RÉSZ
THE BALLAD OF BIG AL MÁSODIK RÉSZ
THE BALLAD OF BIG AL HARMADIK RÉSZ
Jó szórakozást!