GM Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Gondolom te ha kézhez veszel egy új gamet legyen az bármilyen kategória egybõl perfektül tudod tolni hiba nélkül gondolom TANICSCSÁ MESTER!!!!
Ha egy game oltári raklap fos tökmindegy hogy én milyen bénán tolom attól még ugyanolyan fos marad.
Igen hátulról játszok mint minden autos gamet,nem szeretem a belsõ meg motorháztetõ nézeteket!
Next PC upgrade: 2022
szerintem
ha valakinek sikerült a GM Rally-val elindítani(Starforce!!)leírhatná,mert már mindent kipróbáltam
azonfelül ami levan írva😞mds-mount-fstarforce driver felrakva.stb)
sõt még a kábelt is lehúztam a dvd-rõl+egy csomó starforce hokusz-pokusz,de nem megy!
köszi.üdv.zsozon
Ez valami nagyon gyenge.Ennél min 3x jobb az Xpand Rally akkor inkább azzal tolok (meg is van eredetiben)
Aki jót akar messze elkerüli ezt!
Kurva youtube is nemtudom hogy dünti el hogy valamit enged HD-be nézni valamit nem.Pedig ezt is direkt 720-as hdbe tettem erre nem adta be a lehetõséget 😞
Ha minden jól megy holnap ki is tudom próbálni!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
-25 pálya lesz majd alagutak, mediterrán part stb...
-Tuningolási és bütykölési lehetõségek
-Frissített megjelenési dátum: 2008 3. negyedév.
Videó
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
GM Rally GM Rally
Системные требования System Requirements
Минимальные Minimum
* Система: Windows XP; System: Windows XP;
* Процессор: 1,5 ГГц; Processor: 1.5 GHz;
* Память: 512 Мб; Memory: 512 MB;
* Видео-карта: класса GeForce 2 с 64 Мб видеопамяти; Video card: Class GeForce 2 with 64 MB of video;
* Аудио-карта: совместимая с DirectX; Audio-karta: compatible with DirectX;
* Жесткий диск: 1,5 Гб свободного места; Hard Disk: 1.5 GB free space;
* DirectX 9.0c. DirectX 9.0c.
Рекомендуемые Recommended
* Система: Windows XP; System: Windows XP;
* Процессор: Pentium Core 2 Duo/AMD Athlon 3500+; Processor: Pentium Core 2 Duo / AMD Athlon 3500 +;
* Память: 1 Гб; Memory: 1 GB;
* Видео-карта: уровня GeForce 7950 или ATI Radeon X1800 с 256 Мб видеопамяти;
* Аудио-карта: совместимая с DirectX; Audio-karta: compatible with DirectX;
* Жесткий диск: 1,5 Гб свободного места; Hard Disk: 1.5 GB free space;
* DirectX 9.0c. DirectX 9.0c.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(vodkaszagot érzek... <#idiota>#idiota>)
Remélem nem csak oroszországban és nem csak oroszul fog megjelenni
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A játékban a GM konszern autóival tehetünk majd próbát, így olyan márkák kipróbálására nyílik majd lehetõségünk mint a Saab, az Opel vagy éppen a Chevrolet.
A program megjelenésére a 2007-es év végén számíthatunk. A megjelenésig be kell érnetek a képekkel, amelyekbõl most 12 darabot hoztunk nektek.
Képek