Pro Street - frissült az autók listája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naon kemény a gépigénye!P:5
megy!
Ezen a gépen megy?: Core 2 Duo, 2.66GHz, GeForce 8600GS,DirectX 10,2GB Ram Memorya. Ezen megy??? Vagy nagyon gyönge??.
Nehéz AZ éleT!
Nekem az azért tetszik benne, hogy végre nem nyominger városban kell menni, neoncsõvel kirakott kirakatok, rendõrség által lezárt kordonon belûl, hanem szir-szar eldugott amcsi mellékutakon (is), a'la porsche, nfs3...
Még egyelõre ne szidjuk. Majd a demó után.. 😊
Még egyelõre ne szidjuk. Majd a demó után.. 😊
Vagy a dígó füstösképûek még ehhez is túl szennyet gyártanak 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Loál, mert az NFS sorozat mindig is a realitásról volt híres. Az Undergroundtól kezdve intravénás fosh volt mind.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
minek egyáltalán bele luxus-sport autó??? mi a fenének tuningolni ilyeneket??? amíg mennek a rizsrakéták meg egy-két európai közép márka addig ok... de ez... még irreálisabb lett a játék...
kár hogy ea. kár, hogy nfs.
Hát igen, Ferrarikat már jó ideje lehet széjjel torni például a GTR sorozatban is. Úgy tunik minoséghez, hamarabb adják a nevuket a nagy gyárak.
mert a Ferrari jó cég,és õk nem engedhetik,hogy ebben a szennyben is ott legyenek
Például ha már VW konszern, akkor minimum lehetne benne Leon, vagy akár Octavia. <#mf1>#mf1> Az Underground 1 -ben pedig az egyik kedvenc autóm a 206 volt. De annyi GM autó van benne, igazán megállapodhattak volna mondjuk egy OPC Astráról, vagy egy Saab-rõl.
Jó ilyen konzolos akármikbe volt, PC-re gondolok...
Egy Opel Calibrát igazán betehetnének már, mondjuk 1 játékban sem volt még hivatalosan 😞, Corsa igen na de az mi a Calihoz képest XD.
Szívesen láttam volna több európai autót benne.
akkor ideje lenne felújítani a gépemet😞
gépigény?
ha nincs BMW M3-asod, nem játszhatsz! 😄
ha nincs BMW M3-asod, nem játszhatsz! 😄
én egyedül a gépigényre vagyok kíváncsi.