Bődületes Jumper trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg azt remélem nem egy sci-finek álcázott gagyi akciófilm lesz belõle, mint ahogy mostanában szokták elszabni a filmeket ...
Azért biztató, hogy a Tigris Tigris és készül a vászonra.
Azért biztató, hogy a Tigris Tigris és készül a vászonra.
Ami azt illeti én a john rambot jobban várom, de ez se lesz rossz.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Bõdületes? Háát nem tudom... csak nehogy az legyen hogy ez az összes akciójelenetm ami a trailerbe bele volt sûrítve...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Imádom az ilyen filmeket!Nagyon várom!!!
Egyik legtöbbször olvasott könyvem, bár a Rossz Hely se rossz. 😄
Ja, meg is állapítottuk a hardwireden, hogy Rossz hely + Tigris-tigrs + Matrix fíling. Nagyon tetszik nekem is.
Látom a kedves forgatókönyvíró bácsi , meg a stúdió kicsit továbbgondolta a Hõsök címû tv sorozatot😛 én arra a jelentre leszek kíváncsi , amikor elmagyarázzák , hogy fizikailag hogy lehetséges 😛
Trailernek meg nem árt ha pörgõs , mostanában már ez az alap ,de hát kell az ingyen (?) reklám a filmnek 😛
Trailernek meg nem árt ha pörgõs , mostanában már ez az alap ,de hát kell az ingyen (?) reklám a filmnek 😛
Hûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûû :-)))))
(Megyek és leveszem a polcról Alfred Bester - Tigris! Tigris! c. könyvét... ha már teleportálás...)
Várjuk a filmet, trailer alapján nagyon jó lesz!!!
(Megyek és leveszem a polcról Alfred Bester - Tigris! Tigris! c. könyvét... ha már teleportálás...)
Várjuk a filmet, trailer alapján nagyon jó lesz!!!
nagyon pörgõs a trailer, hihetetlen jól elkapták a teleportálás hangulatát 😄 (már ha van neki hangulata)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ÁLLAT LESZ! Várjuk de nagyon.
Jól néz ki.