13
-
Inquisitor #13 Én meg azt remélem nem egy sci-finek álcázott gagyi akciófilm lesz belőle, mint ahogy mostanában szokták elszabni a filmeket ...
Azért biztató, hogy a Tigris Tigris és készül a vászonra. -
bandypappa #12 Ami azt illeti én a john rambot jobban várom, de ez se lesz rossz. -
#11 Bődületes? Háát nem tudom... csak nehogy az legyen hogy ez az összes akciójelenetm ami a trailerbe bele volt sűrítve... -
tisztakosz #10 Imádom az ilyen filmeket!Nagyon várom!!! -
Inquisitor #9 Egyik legtöbbször olvasott könyvem, bár a Rossz Hely se rossz. :D -
Zedas #8 Ja, meg is állapítottuk a hardwireden, hogy Rossz hely + Tigris-tigrs + Matrix fíling. Nagyon tetszik nekem is. -
morden #7 Látom a kedves forgatókönyvíró bácsi , meg a stúdió kicsit továbbgondolta a Hősök című tv sorozatot:P én arra a jelentre leszek kíváncsi , amikor elmagyarázzák , hogy fizikailag hogy lehetséges :P
Trailernek meg nem árt ha pörgős , mostanában már ez az alap ,de hát kell az ingyen (?) reklám a filmnek :P -
#6 Hű ez nagyon ütős!!Remélem Magyarországon is Februárban lesz -
Librarian #5 Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :-)))))
(Megyek és leveszem a polcról Alfred Bester - Tigris! Tigris! c. könyvét... ha már teleportálás...)
Várjuk a filmet, trailer alapján nagyon jó lesz!!! -
#4 nagyon pörgős a trailer, hihetetlen jól elkapták a teleportálás hangulatát :D (már ha van neki hangulata)
[VÁRJAMÁR] -
uTomi #3 ÁLLAT LESZ! Várjuk de nagyon. -
#2 nem lesz rossz film -
Wittgen #1 Jól néz ki.