5
-
winnie #5 én is példákat írtam, hogy attól, hogy valaki csinlt egy sorozatot, a kövewtkező még lehet totál más. a 24 készítője az idei évadban egy mentős fekete humorú szitkommal próbálkozott, amiből szerintem meg nem lehetett volna mondani, hogy joel surnow műve:) -
Hoz_Hun #4 A 24 egy példa volt. Ahogy warrior barátunk is írta izlések és pofonok különbözőek, nyilván valkit a 24 pont elrettentene. Arra céloztam, hogy ha valamiről vagy valakiről jó emlékeim vannak, kevesebb kell hogy megyőzzenek arról, hogya ez az új cucc amit csináltak igen is érdemes a megtekintésre. -
winnie #3 annyi a difi, hogy a 24 készítője a 24 óta 6 éve nem tud olyan sorozattervet letenni az asztalra, ami érdekelné a csatornát. a lost készítője pedig már előtte is csinált két erősen kultsorozatot. a felicity ugye tiniklasszikus, az alias akciósorozat.
de mindegy, arra akartam célozni, hogy készítőből semmit nem lehet megítélni, ugyanis a jelenlegi sorozatpalettán, ha 5-6 olyan készítő van, aki már csinál másik sorozatot, akinek van előző munkája.
és a legtöbbjük tök más sorozattal rukkolt elő.
abrams: felicity, alias, lost
sorkin: sports night, west wing, studio 60
whedon: buffy, angel, firefly
kring: crossing jordan, heroes
fuller: dead like me, wonderwalls, pushing daisies
kelley: ally mcbeal, picken fences, boston legal, practice, wedding bells. -
warrior28 #2 Ízlések és pofonok, de a Lost jóval többet ér, mint egy egyszerű szappanopera... -
Hoz_Hun #1 Na erre mondtam az előző forumban, az új sorozatnál, hogy érdekel-e vagy sem az alapján döntöm el, hogy milyen volt az illető előző munkája. Most akkor mit gondoljak? Ez is ilyen rétestészta, csuparejtély semmimegoldást nem nyújtó szappanopera lesz mint a Lost?
Ha azt írták volna hogy na ez a faszi a 24 találta ki. Akkor azt mondanám... hmmm érdekel.