Lost: egyre csökken az érdeklődés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nem az a baj, hogy intelligens sorozat, hanem , hogy mi magyarok türelmetkenek vagyunk és nem igazán szeretjük, ha egy történetszálat húznak-halasztanak a végtelenségig. CSI sorozatok azért sikeresek, mert minden rész egy-egy különálló sztori (mégha a háttérben néha meghúzódik egy mellékszál is) és a 40. perc végére megkapjuk a válaszokat, itt meg még a 3. évaddal sem zárul le a sztori (persze, aki tud gondolkodni az egybõl leveszi, h. a sorozat befejezése után kik maradnak életben...).
Az 1. és 2. évad nagyon unalmas volt (kivéve 1-2 részt), de hál isten a 3. már felpörgött....csak ez a sok huzavona ne lenne....
...igaz én nem tv-ben nézem, hanem alternatív eszközön.
Az 1. és 2. évad nagyon unalmas volt (kivéve 1-2 részt), de hál isten a 3. már felpörgött....csak ez a sok huzavona ne lenne....
...igaz én nem tv-ben nézem, hanem alternatív eszközön.
Elmondanám hogy én azért megértem. Magam is néztem, nyilván mint itt mindenki húztam le az angolt ahogy feltették a net-re. És tényleg nem rossz a harmadik rész, de egyszerûen kezd elhúzódni ez a dolog, bõven elég lett volna 3 évad.
Már én is úgy voltam, hogy hát jó, megnézem mostmár mi lesz, de olyan különösképpen nem hozott már lázba a dolog. Nem vagyok benne biztos, hogy a 4. évadot nézni fogom, ennek most vége lett, bár kicsit furán de olyan szinten azért mégis lezáródott, hogy az ember azt mondja, na akkor itt most abba tudom hagyni.
Ez volt a Stargate-tel is. A legutóbbi évadok már olyan rétestészává lettek, hogy végül csak befejezték. Elõbb kellett volna.
Már én is úgy voltam, hogy hát jó, megnézem mostmár mi lesz, de olyan különösképpen nem hozott már lázba a dolog. Nem vagyok benne biztos, hogy a 4. évadot nézni fogom, ennek most vége lett, bár kicsit furán de olyan szinten azért mégis lezáródott, hogy az ember azt mondja, na akkor itt most abba tudom hagyni.
Ez volt a Stargate-tel is. A legutóbbi évadok már olyan rétestészává lettek, hogy végül csak befejezték. Elõbb kellett volna.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
az végülis tény, hogy amerikában az intelligens sorozatok lehetnek sikeresek, míg idehaza a kevésbé gondolkodósak a menõek. (a lost ilyen szempontból tuti nem kommersz)
½Az egyik legtöbbet hangoztatott (és eléggé dehonesztáló) érv szerint a Lost - Eltûntek túl intelligens sorozat még nekünk. ½
Na persze.
Na persze.
Én meg már alig várom a 4. évadot!! Hülye lennék emiatt? Netán degenerált? Vagy idióta (ahogy azt djukel oly szellemesen megfogalmazta).
A 3. évadot meg a napokban fogom befejezni (harmadszorra nézem végig)!!
A 3. évadot meg a napokban fogom befejezni (harmadszorra nézem végig)!!
"nem rétestészta ez kéremszépen."
újabb újonc😊 nem az, sorozat. a sorozatot sok-sok évre tervezik, nem fejezik be 3 évad után😮
a sorozatoknak, a sikeres sorozatoknak nem szokták azt mondani 2-3 évad után, hogy ekkor és ekkor befejezzük - a sikeres sorozatok mennek 6-8-10 évig, míg megunják a készítõk vagy a színészek. ez nagyon ritka, hogy valaki azt mondja, hogy a történetet a 6. évadra be tudjuk fejezni. (ott a jóbatárok, 10 évad, amikor egybe is be lehetett volna sûríteni, mégsem sírt senki😊
újabb újonc😊 nem az, sorozat. a sorozatot sok-sok évre tervezik, nem fejezik be 3 évad után😮
a sorozatoknak, a sikeres sorozatoknak nem szokták azt mondani 2-3 évad után, hogy ekkor és ekkor befejezzük - a sikeres sorozatok mennek 6-8-10 évig, míg megunják a készítõk vagy a színészek. ez nagyon ritka, hogy valaki azt mondja, hogy a történetet a 6. évadra be tudjuk fejezni. (ott a jóbatárok, 10 évad, amikor egybe is be lehetett volna sûríteni, mégsem sírt senki😊
Én az AXN-en néztem. Jó volt a 3évad! Szerintem sem kéne MÉG 3 évadra nyújtani. nem rétestészta ez kéremszépen.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
tudom én, hogy szarkazmus, nem is arra reagálnék, de szerintem túl sok lenne ha több lenne. Ez a maradék 48 rész szerintem pont jó.
One Vision. One Purpose.
hidd el, én sem örülök, hogy máris be akarják fejezni, pláne ilyen durva 3. évad után, de egyszer minden jónak vége szakad.
Hidd el, hogy be fog indulni.😊
Szerintem a második évad igen gyenge története (fõleg a vége felé) sok embert elriasztott a sorozattól, ráadásul a 3. évad elsõ két része se volt olyan hûdeszuper. Én azért nézem, de messze nem köt le annyira, mint az elsõ évad.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
18-49ben kurva erõs még mindg 22:15höz képest fõleg, ennyit errõl
tavaly supernatural ugyanekkora volt , kb ennyi nézõt vonzott magához kissebb 18-49cel.
tavaly supernatural ugyanekkora volt , kb ennyi nézõt vonzott magához kissebb 18-49cel.
← ElőzőOldal 2 / 2