Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Azt sem érzem etikusnak, mert a kishelik pl annyire kretén lassan esnek, hogy szinte mindig kibírják a zuhanást 😄DD Azokra dobok egy C4-et az 50 pontért, aztán megyek tovább.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Szabi
aimbot és wallhack se 😄

"Nulla tenaci invia est via"

V43 1105
Igazin sincs.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

rohadt hummere miért nem raktak füstöt

A jármûlopás a bázisról pont olyan gerinctelen féreg-meló mint a bázison való C4-ezés vagy spawnkill.
Ha viszont kilövöd belõle a pilótát és úgy szerzed meg, az már etikusabb.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Csak az elsõt néztem meg, de ez így ebben a formában élvezhetetlen.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Amikor ez egyik fél elveszíti a helijét, az kevesebb esetben fakad abból, hogy odamegy valaki és elveszi, sokkal inkább abból, hogy valamelyik baromállat sniper használja a helit jeep helyett, hogy eljusson valahova és akkor kiugrik, persze úgy hogy a heli az ellentõl 2 centire van.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kemotox
Jajj azzal az utolsó mondattad de jól megfogalmaztad a lényeget 😊 Na ez a görbe tükör baszki...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

vmelyik nap a hétvégén ültem egy heliben gunnerként.. normalon.. 2 tarat lottem ki egy csokor (3-4) gyalogosra és futottak tovább.. tökéletes pozícióban kapott egy rakétát a tank, majd egy tárat, eközben rárepült a heli pilóta és adta õ is a rakétát és az még mindig ment tovább...

lehet "ócsárolni" a HC szervereket, de csak hozzá kell szokni. elsõként mondjuk ahhoz, hogy mindenfelé csak a piros háromszögekre lõsz, hanem igenis észre kell venni a megbújó gyalogost a növényzetben vagy a slisszoló tankot a távolban... mindezek után felismerni, hogy valóban az ellen-e az és csak azután lõni.
nekem spec a játékélményt jobban fokozza a HC, hozzá is szoktam már annyira, hogy egy normal szerverre ha bekerülök simán elengedem az egeret lövés közben, hogy ez " már megvan" .. osztközbefaxt😄

...egyébként meg tényleg jobb duzzogva elmenni a szerverrõl (majd "jó hírét" kelteni a játéknak), mint felkpani 4-5 embernek egy-egy stingert és kiszedni a faxba a helit.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

SötétBarom
Elbassza a játékot. A rapeléstõl elkezdenek kilépkedni, akik meg jönnek látják, hogy mi megy, és kilépnek õk is. Egy ilyen jó jármûlopással ki lehet üríteni egy szervert. Emiatt parasztság.

Mondjuk az én kedvelt szervereimen még nem láttam néhány percnél tovább helit a levegõben. 😊

Gyökér HC szervereken nem tudom mi megy, mondjuk 😄D Bár ott valószínûleg sokkal több a béndzsa player..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

[UNQL]Echo
Jaja de ehhez olyan ellen is kell 😊
Illetve eleg ha a 32 emberbol 25 olyan aztan a csapatnak annyi.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

miért is? mert ha az ellentõl lopom el a jármûvét azt az ellen nem tudja ugyanolyan feltételekkel kiszedni??😛
..tényleg el fog jutni egy szegmens ebben a játékban odáig, hogy már az is bunkóság lesz ha az egyik lelövi a másikat erõsebb fegyverrel mint ami neki van?

.. "én még inkább egyetértek azzal, hogy lopni, mint répázni"

pedig elég könnyû leszedni a helit, még tankal is lõttem nem1x, persze nem messzirõl

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

V43 1105
Lopás elég nagy parasztság ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Egyáltalán nem nehéz 125/1-et lõni helikopterrel, jó párossal.
Tegnap is lõttünk haverommal, 165/2-t a railroad mapon úgy hogy elloptuk az orosz helikoptert.
Ment is a csíterezés egybõl persze...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

egyszer megnéznék egy olyan war videot ami fair 😄
nem néztem sokáig a gamát, de az biztos, hogy a legelején indított elsõ TV raketta ami kikapta a jeepes gyereket az helyben volt!😊))
jóebédhez'

kemotox
Senki nem mondta, hogy profik, csupán az volt a videó lényege, hogy bebizonyítsa, hogy csalás nélkül is lehet sok pontot szerezni.
Amúgy meg inkább a másik csapat a pancser, le is írtad, hogy miért. Simán ki tudták volna szedni. Persze eléggé unfair az egész, de hát ez van.

adam46
Ezek mekkora pancserek, ott lebegnek egy helybe. Másik helit még véletlen se tudja kilõni a TV-vel, csak a földet szórja, repülök megint sehol. Ezek a profik, hehe.
ozimak
Persze, folyamatosan az van fönn. Egy kis idõre szedtem csak le múltkor amikor tele lett a puttony mert állandóan gyengített uránfejes lövedékeket kap(ok)tam. Nem mintha most sok változást látnék... Bár elõfordul néha, hogy meg se tudnak állítani, megyek mint a barom 😊 Múltkor majdnem egy teljes egész menetet kibírtam egy APC-vel. Akkor összejött, vagy nem tudom <#nemtudom> Csak erre meg sokat kell várni 😊 Ugyanígy vagyok infantry-ban is. Napokig leszed bárki, aztán egy-két napig kurva jól megy. Nem baj, várok a szebb napokra! Addig meg növelem a quit arányomat 😄
Az elõbb is leléptem pedig 400-as winning-be voltunk és többet öltem mint haltam. De annyira felhúzott az egyik halálnál, hogy azt hittem beleverek egyet a monitorba <#smile>
Egyáltalán felraktad rá a reactive armor-t? 😊

ozimak
Kipróbáltam ezt a forgolódós módszert tankkal,amit valaki belinkelt nemrég. Hát vegyes érzelmeim vannak... elsõ alkalommal direkt beálltam úgy kb. 60-70 fokban szembe az ellennel... elsõ lövés: 44% xD Na mondom... ennyit errõl a módszerrõl is :'D Aztán másodszor már elég jól bírta amikor forgolódtam lövések közben, kibírtam 2 egész lövést disabled-ig! Így kerültem kb. egálba az ellen tankjával, mert egyszerre szálltunk ki a tankból 😊 Pechemre õk ketten ültek benne 😊
ozimak
Na sikerült.
Az újrahúzás azért lett volna necces mert közben már leszedtem a 30 giga BF3-at meg több mint 100db frissítést a windows-hoz. Beállítgattam a szokásos dolgokat(UAC kikapcs,ilyesmi),winrar,stb.,stb...
Szóval azért voltam pánikban 😊 Mindezt így este 10 felé eljátssza nekem 😄 Mikor már mennék végre egy kicsit játszani 😊 Ráadásul holnap meló...
szomferi
azt a mappát átmásolod valahova, újrarakod a rendszert, Origint elindítod, és elkezded letölteni a BF-et, de te sunyi módon megállítod, kilépsz az Originbõl, visszamásolod a mappádat a régi helyére, elindítod az Origint, és talán õ még ellenõrizgeti fog, de utána mennie kell 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A win újratelepítéssel kapcsolatban kérdezném, hogy hogyan viszem át a battlefield-et az új rendszerembe? Elég ha csak azt a brutális méretû (34,2 G😎 Origin games\battlefield3 mappát áthelyezem az új rendszermegjtóra a program files(x86) mappába és elindítom ? Vagy hogy lehet gyorsan és egyszerûen átmenteni a játékot ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kemotox
Elég érdekes anomália, én ilyenkor (= mikor megmagyarázhatatlan fasságokat mûvel a gép) szoktam újrahúzni az egész ringyózt 😄
Gondolom nem kell kb semmi adatot lementegetned, ha úgy is most raktad újra a cuccost, úgy meg elég gyorsan meg van.

ozimak
Na közben sikerült összetevõnként eltávolítani a Vision Center, így ki tudtam hagyni az USB szûrõt. Most elméletileg 13.3-as a catalyst verzió, remélem sikerült. Hülye fejemmel a nagy pánikban nem jutott eszembe az "advanced" telepítési mód 😊 Szóval ha minden igaz megoldódott!
Bár még mindig Vision Center és nem Catalyst Control Center...
ozimak
Jó estét urak!
Na most kérnék egy kis segítséget!
Most tettem újra a winfost, és felkerült ez az "AMD Vision Engine Control Center" a sima catalyst helyett. Sajnos egy régebbi verzió ami nem túl jó BF3 szempontjából. Ugyanis ezt a hibaüzit kapom indításnál amikor be akarok joinolni egy szeróra:
Kép
Leszedtem a legújabb 13.3-as Beta drivert az AMD oldaláról és már vagy 3x felraktam, de a verziószám nem változik. Oké, gondoltam magamban velem nem baszol ki! Fogtam és leszedtem az egészet a picsába! Igen ám! De mivel AMD chipset-em van, leszedte az USB drivert is, ami miatt újraindítás után nem mûködött sem az egér sem a billentyûzet! <#falbav> Így rendszervisszaállitást kellett csinálnom, hogy egyáltalán tudjam használni a gépet. Most már túl vagyok az AMD saját "Detect and install" szarságán is ami észlelte is hogy új driver kell és le is szedte a 13.1-est és fel is rakta. Természetesen nem történt semmi... ugyanaz maradt a verziószám: 08.4
Kép
Ilyenkor mi a teendõ? Valakinek volt már ilyen?
Elõre is köszi a segítséget!
Azér nem találta be õket az ellen pro JET-es mert a saját pro JET-esükkel volt nagy részt elfoglalava, nahd meg mivel ezek sem lowok, így egy rájuk támadó JET-nek azér nincs veszélyetelen dolga, lásd géppuskával/heatseekerrel is kilötték néha, sõt aki még nagyobb pro az TV-vel lövi ki a szemben támadó JET-et.

Egyébként elég passzívban játszottak szerintem, eléggé tartottak az ellen Helitõl, így csak minden ötödik betöltött TV-vel próbálkoztak Helit lelõni, és közben nagyon tartották a távolságot, nehogy bekapjanak egyet. A második körben az ellen Helisektõl kaptak is egy rendes 10 perces répát egy leesésük után. A körben buktak is akkor rendesen.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

[IRAM] leader

450 méter magason földrõl nem tudnak bemérni semmivel, max egy skilles AA LAV tud fellõni oda, de azt is könnyû kivédeni egy kis mozgással, nah meg egy TV rakéta az AA-ba és kész disable. Meg ez csak CQ64-ben van így, a többiben semmi, max az ellen heli vagy JET ad veszélyt rájuk.

Gyuszo: Hát jah, ezek a GYP funkciók amik nem maradhattak ki, mert akkor nem vette volna meg a sok olyan játékos aki béna és hülye alapból egy BF2 nehézségûhöz.
Tulajdonképpen a skill abban mutatkozik meg ilyen játék mellett ha a pilóta sikeresen kitudja manõverezni az ellen TV rakétát és JET-eket, valamint a gunner meg a mozgó helit ha egybõl ki TV-zi. A földet bámulni TV-zni és pötyögtetni a piros pontrokra tényleg nem nagy skill, de publikon 125/1 a kd vele így is. <#vigyor>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Itt a pályák egy részének kialakítása egy tálhoz hasonlít,a szélérõl be lehet kempelni az egészet.A BF2-ben próbálna valaki pl.: a Dragon Valley pályán nem sok esélye volna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Norby646
Off: Véletlenül nem innen kapom a - pontozásokat? Nem tudom ki az, semmi rosszat nem írtam, mindenestre gratulálok az illetõ szórakozásához! Gondolom nincs jobb dolga... <#taps>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Egyetértek. Ilyenekbõl sokkal kevesebb volt az elõzõ részekben. Persze voltak ott is, de pl azzal még csak a bf3-ban találkoztam hogy lelõ a csapattársam hogy újraélesszen és ezért pontot kapjon. És még hány ilyen fajta játékos van... Nagyon szeretem a játékot az összes hibája ellenére de sajnos rengeteg gyökér játékossal lehet találkozni.

Holnap viszont csatlakozom a premiumosokhoz ha minden jól megy. Már nagyon várom, jó lesz végre új fegyókat szerezni, új pályákat és játékmódokat kipróbálni. Mostmár kezdtem kicsit únni az alap pályákat. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

szomferi
nem csak resetelik, mert utána szépen kivágják, mint macskát szarni... egy büdös nagy piros BANNED felirat van a képe helyén 😄

scomcomputers
Akit elkap a pb az tiltják a pb-s szerókról,csak nem pb-s szerón tudja tolni...akit reportolsz annak csak a statját resetelik(ha bebizonyosodik hogy csaló),de tolhatja tovább!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Na ez meg is mutatja a BF3 egyik legnagyobb hibáját.
A patkányként játszó no skillesek játéka.Mert ehhez aztán nagyon nagy tudás kell,hogy világító jelekre lõjjek.
Garantálom 2-3 nap alatt a 8 éves fiamat is be tudnám erre tanítani.Én meg leszek a gunner.De nem,ettõl undorodom és hányhatnékom van és még azt állítják hogy ez méltó folytatása a BF2-nek.
Még mennyi ilyen no skilles dolog van benne,felsorolni is hetekbe telne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Csak kifelejted az AntiAir-Vehicle-t meg a Guided tankos csapatokat.
Vagy csak én kapok mindig nem-hülye ellenfeleket? 😊
(bár HC-n nincs is ilyen könnyû dolga a helinek, nem világít a cél)

Tikal
Akiket elkap a PB vagy csaláson kapja az admin, azokkal mi lesz? Zárják az accountjukat, kitiltják õket mindenhonnan vagy mi?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
5 perc után azon gondolkoztam, hogy ezt miért nem találja meg egy projetes, kik ellen játszanak ezek? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát a 125/1 publikon pedig ebbõl jön össze. Így földrõl a stinger nem éri el, csak az ellen JET, vagy heli. De skilles Heli csapat ezket is megoldja simán publikon. Ha meg már minden flag megvan, lehet menni elõrébb.

alap :-) <#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kemotox
Jól megragadtad a lényeget😄

Ez a folyamatos saját bázis fölött kempelés nagyon ügyes, komolyan ... <#levele> <#vomit> <#duhos2>

Csak ennyit kell majd csinálni!

Erre azt mondom,hogy kac-kac....persze,mondjuk lehet a pilótára fogni,de mondjuk egy Kiasar Railroad-on CTF módban két percig nem maradsz a levegõben.Ez meg -mondom,-nekem háttal lévõ helibõl kapott ki,mint a pinty.

[IRAM] leader

Szeretnék Veled játszani egyik este, a nevem ott van ahol keresed, felveszel, rámírsz és követlek a szerverre amit kinézel, hogy helizzünk egyet. Csak jelzem, hogy Guided missile van csak, TV-s még nincs, pilótaként pedig haladónak mondanám magam, de engem le tudnak lõni a levegõbõl és nincs energiapajzsom sem.

The Matrix has you...

Nem a statok meg leaderbordok alapján kell megítélni valakit, ilyen alapon aki "esportolónak" hiszi magát az mind csaló, mert publikon alig van statja és lejátszott órája, de a szerveren belõ mindenkit. Ha adtok egy gyakorlott heli politát, én is meglövöm a szuper cheater kd-t bármikor, egy publik szerveren gunnerként.

DrTre
Azt értem, az hülyeség, fölösleges vita, de most egy egyértelmû csalóról volt szó, amibõl lett az, hogy csalás nélkül lehet olyan killeket produkálni, mint az említett csaló killjei és hogy akár 125/1-et is össze lehet hozni egy helibõl, ha 20 ezres egered van. Ez azért egy kicsit vicces.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?