Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otisz111
Te is megvetted birka!

Befejezhetnéd már ezt a viselkedést, unalmas vagy és szerintem már senkit nem érdekel az, hogy téged átvert a DICE, meg mennyire szar a BF. Menjél éhségsztrájkolni, vagy hasonló! Ne itt böfögd tele a topikot! Kösz Fater!
Na a közösségrombolók itteni szószólója megszólalt. Nem arra értettem amúgy hanem IRL. Már ha tudod, hogy ez mit jelent, miszter virtual reality.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Sziasztok! Eladó battlefield 3 játékom 6000-ért ha valakit érdekel jelezze privátban.további szép napot!
<#nevetes1> Bizony, nem ártana végigolvasni azt néhe.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

mmovar
Na de milyen szépen dolgozik a PB. Kár, hogy egy szemétdomb az is. Tegnap szép kis ban hullámot indítottak néhány aimbot felismerésével. És a legszebb most egy csomo colone 100 -as bukott. Na meg akik már magabiztosak voltak és pre order bf4 😊 Kár, hogy ilyenkor nincs ott a profilján, hogy banned aimbot. Vagy amivel lebukott.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

"nem is véletlenül tartok ott ahol"
Mire gondolsz, hogy egy netes fórumon szidsz egy online játszható párezer forintos játékot névtelenül? Vagy arra, hogy megváltoztatod a játékbeli nevedet obszcén tartalmúra, csak hogy "jól beolvass" nekik? Amúgy valószínûleg nem olvastad végig a végfelhasználói licenszszerzõdést, szinte biztos, hogy van benne a névválasztásra vonatkozó fejezet, aminek megszegése a játéktól való eltiltást vonja maga után.
Legalábbis én így gondolom.
Egyszer jó lenne végigolvasni amúgy, hogy mit vetetnek velünk tudomásul, ki tudja mibe egyezünk bele egy szimpla "I agree"-vel.

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

Ja, gondolom a DICE-nak tök sz.r jogászai vannak. Sõt, lehet nincs is nekik!
😊

Azért mert a birkák hagyják magukat, és neked ez tetszik, sõt te is beállsz a sorba, az te illetve, a birkák jellemhibája. Én farkas vagyok. Vagy oroszlán. Nem is véletlenül tartok ott ahol.

Hajrá! Ezzaz, mutasd meg nekik! <#gun>

Remélem, már megvetted a keresztes lovag jelmezt! Ha nem hátrálsz meg az elnyomó DICE-tól, akkor
a jövõ generációja minden lefekvés elõtt imába foglalja a nevedet! <#vigyor>
Ezt érdemli a dice, nem többet, nem kevesebbet. Ha meg banolni merik egy fizetõ vásárlójukat, mert elégedetlen az általuk nem nyújtott minõséggel, akkor semmi gond, az összes Bárándy tanítványt ismerem, majd akkor jól össze fogják szarni magukat.

"- Vadász, vadász te BANért jársz ide… " <#kacsint>

Csekkoltam elõtte, nem ez játszik. Így maradt a FUCKYOUDICE.

Biztos foglalt volt már. <#ravasz1>

Mekkora szar ez a origin, meg akartam változtatni a nevem OnlyFAGGOTScankillme-re és nem engedte.

item
Urak,takarítottam,kéretik az OFF-ot és a burkolt személyeskedéseket kerülni.

Köszöntem!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Az igaz, hogy nyíltan csak 1-2 ember értett egyet Liviusal, de azért voltak még jó páran, akik pár dologban egyet értettek vele, csak nem szerettek volna belefolyni a vitába. Végig "néztem" a teljes szócsatát anno, és volt rendesen adok-kapok, csak nálatok nagyobb volt a tábor, így hamar egyedül maradt. Nektek is sok mindenben igazatok volt, de Liviusnak is voltak jó meglátásai. Az, hogy ki milyen stílusban tárta a nagyvilág elé a nézetét megint egy más kérdés. Sokszor szerintem inkább ez nyitotta ki a bicskákat a zsebekben. Ne érts félre, nem vitatkozni szeretnék veled, csak nem kellene teljesen hülyének beállítani õt. Persze ez igaz a másik oldalra is! <#vigyor2>

battlelog: eLexsys

schrankszekrény
egy rendes szerverszabályzatban tiltva van a zászló ilyesfajta kempelése , és ez így is van jól!
a shotgun tilalmat viszont ellenzem !

\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"

Ezt is láttam, szintén próbáltam, de túl jók ellen játszottam és általában bedobtak egy gránátot, így szinte az összes C4 felrobbant 😊
Jó módszernek tûnik, egyszer talán összejön 😊 köszi a videót minden esetre 😊

The Matrix has you...

mmovar
akár most is jó fent vagyok 5on5 Ice-ba

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

sokat, bár ha rámírsz, hogy mikor legyek az OGC ts-en, akkor felcsámpázok

állítólag:-) egyelõre még a gépigénye sincs kihírdetve, de már lehet elõrendelni:-) kicsit olyan érzésem volt mikor ez megjelent mikor az árpaati az ARGO 2-re árulta a mörcsöndájzot, hogy megnézze mennyi érdeklõdõ lehet és ha van bevétel elkezd forgatni😊
én toltam a lájkot. mert támogatom az ilyet.
béke

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

mmovar
Mikor vagy ts-en? Szeretnék veled beszélni.

bocsánat, csak védekeztem, de valóban hiba volt.
Az egésznek az a kiindulópontja, hogy szórjátok a lájkokat és nyerjetek BF-t 😊

ontopic: a bf4 megjelenésével kapcsolatban tudni már dátumot, a bétáról hallottatok már valamit? Elvileg premiummal lehet majd nyomni

megértem amirõl vitatkoztok, és talán még én is tudnék ezzel vitatkozni, csak igazából azt nem értem meg, hogy ha van egy bf3-al foglalkozó topik meg van egy battlefield.hu oldal ami - ugye a bf3 miatt - elsõsorban azzal foglalkozik, akkor Ti, mint ennek "építõ" kövei tényleg miért nem húztok el privátolni és nem egy - az egyébként is közösségi célokat szolgáló - oldalon vitáznátok ki!😊
bár én nem tudom.. nem értek hozzá és engem még mindig csak az tesz boldoggá ha le tudom tenni a helit egy dimbesdombos helyen, hogy a gunnerem meg tudja javítani😛
részemrõl a béke😊

Ennyi szerintem is elég lesz,a többit rendezzétek le privátban,nem érdemel ez a közösséginek mondott oldal ennyi hsz-t...(kapásból fel tudnék párat sorolni,aki bõven többet tesz egy közösség építésért,mint ez,)tehát nyugi van,mert item úgy is törli.

[IRAM] leader

kemotox
Én nem ismerlek titeket, nem is akarok beleszólni (de igen), de azért az már jelent valamit, hogy valakit bannoltak 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Nyugi eugabesz, én a kritikáim miatt, amik lineárisan erõsödtek az idõben a kilépésem után, már meg is kaptam a BFHU community BAN-t ott a birodalomi BFHU weboldalon. <#banplz>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Még egy régi, Multikill-re vágyó illetõnek.

BF3: Atomiccore

a politikát én sem szeretem!:-) a híreket meg igen. és azok most vannak. számomra azon a szinten ahova én "teszem a bf-et" nekem elegendõ😊

Rosszban sem...csak nálam ott megállt az együttmûködés,hogy egy-két nagyobb hangú ember elvigye valamilyen általuk jónak látott irányba a közösséget.
Kellenek ún. "hangadók" egy közösségbe,nincs ezzel probléma,de az õ véleményük szent és sérthetetlen,a másoké pedig másodlagos,elhanyagolható.S ez így nem mûködik.
A közösség felkiáltással megválasztott "vezetõje" pedig nem gyakorolhat tejhatalmat,mert az egyben a közösség "halálát" is jelenti,mert csak demokratikus eszmék mentén tudna olajozottan mûködni.Már ha akarna valamit tenni valamit is a "tagokért". Más képen ez nem megy.
Voltam ugyan pár szerkesztõségi megbeszélésen,de nagyon hamar leszûrtem "köszi,én ebbõl nem kérek."

[IRAM] leader

jólérzem,hogy te nem vagy jóban velük!?😊))
de értem amit mondasz. és az is tény, hogy mások az értékek is, és sokkal gyorsabb lett azóta minden. egyébkét akkor is zárt volt a közösség és most is az. és ha jól tudom akkor most vidéken még mindig nagyobb dolgokat lehet megmozgatni az online játékokkal mint budapesten.
ettõl függetlenül és örülök, hogy megy a battlefield.hu és újra híreket lehet rajta olvasni és nem lett olyan mint a hcgamer.hu 😊

Mint ahogyan a régi bf feeleng,azok az idõk sem térnek már vissza.A mai rohanó világban már mások az "értékek" mint anno.
Biztosan jó a kezdeményezés,de amíg pl. a szerverekkel nem csinálnak valami értelmeset,eleve halott a kezdeményezés,-mármint értem ezt a közösségi részére,-weboldallal nem lehet közösséget kovácsolni,vagy csak egy adott számút,ami a magyar játékostársadalom egy elenyészõ része.
Amíg egy adott témánál letiltják a hozzászólásokat,nem lehet közösség építésrõl beszélni.A közösség mint olyan,tartalmaz negatív és pozitív oldalakat is,ha elfedjük egy ún. "struccpolitikával" a negatív részét,attól még a probléma probléma marad,csak nem látszik.De a háttérben mindig is ott forrong és mérgezi a közösséget.

[IRAM] leader

schrankszekrény
nna ez már igen, kb. annyira élethû , mint te kisminkelve <#hehe>

szomferi
az úgy perfekt, mert ugye a proci számolja a fizikát, szóval inkább i5 + GTX660, mintsem i3 + HD7950

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vadnokedli
i5 nem e?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

szomferi
ááááh, ez így nagyon nem okés 😄
i3 + 7950? azt hogy?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Pedig nekem is el szokta baszni, sõt a beállításaimat is lenulláza néha, oszt csak lesek, hogy miért nincs meg a reaktív armorom...de biztos a firefox tehet a másodikról is, ha már az elsõt az csinálja.

The Matrix has you...

kemotox
Ha te meg azt hiszed, hogy valaha is írtam valamit a játékról, akkor te vagy nagyon pofára esve 😄

Amit mutattak az meg pont azon hibáktól hemzseg mint a 3. Ha te elhiszed, hogy jobb lesz, és nem butább és rosszabb, mint az elõzõ rész, akkor te vagy a célközönség, akkor neked csinálják. Azt majd jól pofáraesel.

w126
Igen igen, és már most szemét dice, és átvertek minket, és tuti, hogy elakadok egy faágban, és rohadék patchek, és minden, és minden....😄D
Dice mondjon le, már most átvertek a 4-el, és kérjük vissza a pénzünk!
Ja de a játékot ne offoljátok, mert játszani akarok vele minden nap!!😄DDD

Mercedes-Benz&#174;

w126
Remélem abban már nem lesz napfóbiája a készitõnek, mint a 3-ban....
Minden mappon minden esetben süt az a rohadt nap, mintha D vitamin hiányban szenvedne a grafikus😄DD

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Nem is mutattak még szinte semmit a játékból, de neked már nyilván megvan és végigvitted legalább hatszor, hogy ennyire vágod 😄
Amúgy meg a régiós szarságot nekem megjegyzi, szóval nem a DICE-nál van a hiba...

A konkurencia? Ki készít még olyat ami ennek konkurenciája lehet?
Az ArmA-t szorosan nem vehetjük ide, mást meg nem tudok.

Faszom a gyökér geci diceba, hogy a kurva régio beállitást sose jegyzi meg ez a szar.

Kissé elhamarkodott így elõre nyilatkozni, nem?
Igaz, az eddigi bemutatók alapján én sem számítok nagy durranásra. Esetleg a grafika terén. Ahhoz viszont igazi erõgép kellhet majd. (S valahogy multiban nem a füstön átszûrõdõ napfény látványa a legfontosabb.)
Na, de majd kiderül. Addig pedig irány a homokozó! Hét ágra süt a Nap! <#vigyor2>

BF3: Atomiccore

Így is kasszasiker lesz! A DICE vezetõsége ismét elégedetten hátradõlhet: "Ezt is sikeresen lenyomtuk a torkukon! Jövõre pedig kiadunk egy már elõre kiszínezett kifestõt a legifjabb Battlefield generációnak." <#eplus2>

Hacsak nem jön ki vmi jobbal a konkurencia! De erre semmi jel nem utal! <#rinya>
Senkinek se az. Akinek meg mégis, az szimplán igénytelen.

SpeedXHUN
Háát nem tudom,de összes bf megvan+ kiegek,szóval támogattam eleget õket...
Bf4 et is megveszem,de eddig nem nagy durranás(nekem)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

schrankszekrény
akkor elméletileg a bad company-t már meg tudják csinálni play4free-re, mert már két generációval ezelõtti motorja van ...