Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Haggyad már, legalább elismerte. Még a végén teljesen sikerül leszoknia az okoskodásról 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

otisz111
Magyarországon nyilván könnyebb ismeretséggel érvényesülni, mint tudással, ezt aláírom. De külföldön, ott ahol civilizáció is van, tehát nyugat felé, amennyire tudom, pont fordítva van. Azonkívül úgy tudom, pár évre, vagy pár projectre írnak ott szerzõdéseket a kiadók a fejlesztõkkel, nem örökre, tehát ha foglalkozna vele a dice, volna lehetõsége a nem alárendelt szerepre.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

SpeedXHUN
pro

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

z0ty4
mindenki csak az m320-at látja, pedig nem ezért tettem be, szerintem nem kevés pont jött össze egy kör alatt. de ez csak az én véleményem. <#duhos2><#taps>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

kemotox
Te jó isten, ezt is megéltük.
Amúgy kétlem hogy ilyen egyszerû lenne ez a "max nem megyek oda dolgozni" dolog. Már réges régen, még az elsõ BF-nél is az EAnál voltak, és akkor még nem volt ekkora skótság ott.

szerk : hogy olyan játékot adjanak ki a kezük közül, amivel õk is elégedettek, és még a vásárlók is

Igen, nyilván az erõsebb kutya ugat elv is érvényesül, de akkor meg csak nekem van annyi eszem, mikor új munkáltatóhoz megyek, hogy úgy alkudjak meg velük, hogy nekem legyen jó? Vagy épp nem megyek hozzájuk dolgozni. És ha a dice-osok annyira penge kóderek, akkor vagy életképtelenek mert nem tudtak egy olyan szerzõdést íratni maguknak, ami nekik kedvez, ami ahhoz segíti hozzá õket, hogy olyan játékot adjanak ki a kezük közül, vagy mégse annyira pengék a szakmájukban és örülnek a ha dolgoznak? Bármelyik eset is áll fent, a dice hibázott, méghozzá hatalmasat.

Meg kell hogy kövesselek, újra elolvasva a postotad, tényleg nem egészen azt írtad, mint amire válaszoltam, mea culpa!

kemotox
Falvédõ! 😄
Amúgy meg lehet, hogy többet adnának el, de sokkal több munka is lenne vele, és a munka/jövedelem arány már romlana. 😄 (Ha bár a kiadónak nem lenne több munkája.. érthetetlen)

Dettó, csak én normal-on nyomtam. Ma viszont jól "adta"!

battlelog: eLexsys

A játékosok leírják mit szeretnének!
Ez csak egy hülye hozzáállás az EA részérõl,hogy valami "nagy fejes" eldönti,mi az ami eladható és arra készítenek játékot.
én állítom,sokkal több vevõjük lenne,ha a marketingre költött milliókat fejlesztésre költenék,kiválogatnák a legjobb ötleteket és beleraknák a játékba...csak ez a fal ne lenne ilyen hideg a seggemnek bakker...felébredtem.

[IRAM] leader

kemotox
Pontosan! Marhára nem a DICE-t kéne szidni, hanem az EA-t. Egy másik nagy kiadóval, az Activisonnal is ugyan ez van. Cod1-2 hattttalmas játék volt anno, csak rájöttek, hogy ugyanazt el tudják adni évente, és azóta ugyanolyan a játék. Nem hiába lépett ki/rúgták ki (valszeg "visszaszóltak" a fejeseknek vagy nemtom) az alapító Infinity Wardosokat.
De amúgy Starfarer ezt le is írta pontosan: A lelkes modderek is "gerinctelenek" lettek, miután felvásárolták õket. Ugyan ez a helyzet a DICE al is. Csak persze itt már nem érvényes az az "egyenlõ bánásmód" duma, mint ami a múltkor jött elõ 😄

Ja és én is pont ugyanerre gondoltam, mikor azt írtam, hogy imádom az ilyen indie dolgokat (független kis fejlesztõk, modderek). Náluk az innováció diktál, nem pedig a pénz.

Ebben azért vitába szállnék veled,ugyan is nem azért nem adnak ki normális dolgot a kezükbõl,mert elhagyta õket a tudás,hanem azért,mert már nem a maguk urai és azt csinálnak amit a "fõnök" mond.
Innentõl kezdve lehet akármilyen képzett a fejlesztõ csapat.
Majd a pénz diktál.

[IRAM] leader

Tegnap számtalan hasonló érdekes játékom volt, lövöm a csávót, beadja is adja találatot, de nem hal meg. Megint becélzom, lövök, talál, semmi. Újabb célzás, lövés, talál..ezután egyet bekaptam és meg is haltam...nem fejlövés, de meghaltam, egytõl...igaz, hogy HC, de az Én fegyverem se meggymagköpõ és következõ csávó már kettõtõl hanyatt vágta magát...de azért jó ez a játék, szeretem felrobbantgatni a nagyvasakat 😄

The Matrix has you...

Tudtommal a BF2 megjelenése után repült a DICE-tõl az egész DC-s fejlesztõ banda, szóval nem hiszem hogy õk lettek volna a gerinctelenek, inkább csak naívak voltak.

BF3 mod tools-ról me csak annyit, hogy már a #61285-ban linkeltem mire képes. Bemutatja milyen szépen be lehet kapcsolni a moddolással a server pause-t és az eredeti BF3 spectator-t, amit a szuper gagyi DLC trailerek felvételén használt eddig mindig a DICE. Ezek után aki még meri azt modnani hogy nem b**szt* át az EA/DICE ezzel a játékkal a vásárlókat, az igen IQ nyomorék.

Ezentúl szépen lassan évrõl évre 60€-ért fogják csöpögtetni ezeket a BF2-ben és más régebbi játékokban megszokott featureket, amik már egy része persze benne is van a frostbite-ban, csak használaton kívûl van még. Ez után teljesen érthetõ mitõl fosnak a modolástól, <#falbav> a végén még valaki feloldja azokat a funkciókat is amiket a BF5-be terveztek kihozni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

kemotox
Utoljára próbáltam meg veled értelmesen beszélgetni, bármit írok, te már beleképzelsz olyan dolgokat, amelyek nem igazak. Kb 5 soron keresztül azt írtam, hogy milyen jók ezek a modok, erre te azzal jössz, hogy azt feltételezem, hogy ... áh hagyjuk. Néha vehetnél "olvasás" órákat, ha már ennyi idõd van.

Csaló így is rengeteg van, nem ettõl lesz több. A modderek, ahogy eddig észrevettem sokkal lelkiismeretesebb elvégzik az ilyen feladatokat, mint balance vagy új map kreálása, csak mivel õk ezt nem fõállásba csinálják, sokkal lassabban készülnek el vele. Hogy maradjunk a bf világában, ott volt anno a Desert Combat mod, vagy az AIX a bf2 alá, és mind2 megemelte a játék minõségi szintjét, nem rontotta, ahogy te feltételezed.Azonkívül a jó képességû emberek pont így kerülnek be nagy stúdiókba mint munkaerõ, hogy leraknak valamit az asztalra. A DC fejlesztõit is pikkpakk felvásárolta az ea és beolvasztott a diceba, majd így lett a bf2, az már más kérdés, hogy ennek egyenes ági következménye hogy elveszítik a gerincüket és a tehetségüket. De legalább a dehumanizálódás elõtt még csinálhatnak egy fasza modot, utána akár tarkón is lehetne lõni õket, mert ha bekerülnek valahova, soha többet semmi értelmeset nem fognak kiadni a kezük közül.

kemotox
Imádom az indie cuccokat, mindig is azt vallottam, hogy pár lelkes amatõr többre viszi mint egy nagy pénzes cég (ugye az egyiket a pénz hajta csak...), anno régen fergeteges modok születtek. Codhoz a German Front Mod pl, nagyon bírtam. Az leghíresebb multi FPS is modként kezdte. Szóval ez a dolog az én figyelmemet is felhívta, DE:
Gondolj csak bele, mennyi csaló lesz, ha csak úgy belenyúlnak a játék fájljaiba...
A másik meg, hogy kétlem, hogy a netkódot modolással lehetne javítani. Inkább értékeket szokás átírni (sebzések pl, meg ilyesmi balanceolós dolgokat), új modelleket/textúrákat berakni (sok új fegyver meg egyéb eszközök, jármûvek), új mapokat kreálni... De egy, hogy egy kis modder csapat nekiálljon a játék motorják meg minden akármijét átírogatni.. hát nem nagyon tudom elképzelni, pláne, hogy "unofficial" szóval nem hiszem, hogy az EA odamegy megsimogatni a fejüket. Meg egyáltalán mikorra lesz ebbõl valami? Mindenesetre kíváncsi leszek rá.

Istenesnek hangzik, lehet hogy a noname modder csóka/brigád meg tudja mégis csinálni azt amire a szuperkorrekt és okos és ügyes dice-osok azt mondják, hogy lehetetlen? Ez biztos nem a valóság, a dice mindent értünk tesz....a linken lévõ kommenteket külön ajánlom azoknak, akik szerint hibátlan a játék.

Fpocok
Ezt néztétek?

"Battlefield 3 is finally getting a proper PC version, with custom server rules, a spectator mode and lots of other features unlocked or revealed for the first time. The Venice Unleashed project is an excavation of the shooter’s code and is the work of NoFaTe, who previously performed similar work on Bad Company 2. Beta signups are open now, as testing takes place, and NoFaTe reckons this could give the game a bright future: “Using our powerful Extension System, which exposes lots of engine/game functions and abilities, you can now create your own unique mods and gamemodes, without the need of performing complicated and game-breaking file modifications.”"

szósz

Parasite Eve 2, best game EVER!

Meg kell hogy mondjam, azok a tegnapi bénázásom alapján nekem is tetszettek, csak még béna vagyok hc-n, legalábbis hiányzik a beépített wh, és nem veszem észre a hasalókat a bokorban, sziklákon. De ott fogunk még együtt játszani.

leginkább azt a hápogást szerettem anno seine crossing-on mikor rpg-vel és m320-al bontottam a falat.. és a mellette elfutók hullottak mint a legyek. majd biztos célzok rájuk fegyverrel mikor lebonthatom a teljes épületet rájuk😄
nekem ha úgy tartja a kedvem simán futkorászok ziba toweren is rpg-vel:-) hamarosan dupla xp lesz.. úgyis kell belõle az 500 kill a masters dogtagre😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

én nem értem miért noob az aki szûk folyósokon használ területre ható fegyvert, sörétesre is szoktak hápogni de ettõl nem fogom 100m-re használni mert könnyebb vele "célozni"... annak is megvan a hátránya... mondjuk a rakétavetõ használatát szûk folyósokon csak nagyon indokolt esetben támogatom de a gránátvetõ még hagyján 😄 azért az életbe ha az orrom elõtt sütnek el egy RPG-t egy folyóson azt már nem fogom megköszönni :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

ezt az álláspontot is megértem. de én pl. nem COD-on nevelkedtem😊 én CS-s voltam... ott meg a pixelshoot volt a noobság.. aztékon híd kilép sznájper heccsát😊
kell, hogy mindig valakinek problémája legyen, mert egyébként nem lõnénk le egymást a pályákon, csak aratnánk a búzát meg a gyümölcsöst mint FB-n a farmville-n😄

egyébként azok a játékosok akikrõl te beszélsz általában 1-2 év múlva nem játszanak már a játékkal.. mert felfogni nem tudják azt a rengeteg variánst amit a játék ad... csak a statot vadásszák aztán arra is ráunnak. rosszabb esetben magukat zárják ki azzal, hogy vesznek egy csitet és mennek global-banra😄

egyébként hozzáteszem a metrora én sem szeretek feljárni. TDM-et még szerettem rajta, de az utsó kiegészítõvel kapott TDM-ek még jobban sikerültek.

Szvsz, aki egy fegyvert, ráadásul területre hatót, olyan fegyvert amihez nem kell tudni célozni, használ kizárólag, de legalábbis excesszíven, egy olyan pályán, ahol szûk folyósok vannak, kimeríti a *noob fogalmát.* helyére nem csak az m320 de az rpg is behelyettesíthetõ. Nyilván, ha a szerveren engedett, akkor én sem sírok, de én nem is megyek fel olyan metrora, amin semmi más nincs, csak az hogy a debil fragvadász majmok lövöldözik az m320-at az lvg, az rpg, mert ha meg van engedve, akkor a sok codon nevelkedett gerinctelen bastard MINDIG túlzásba esik, sose tudják hol a határ. Ezért gerinctelenek és unfairek ezek a játékosok.

és a szerver sem tiltotta a végeredményt látva:-)
innentõl kezdve engem sem szokott érdekelni a sok vinnyogó játékos😄

otisz111
Ha egyszer benne van a játékban a fegyver akkor használható, bármilyen módon.
szerintem meg laza😄 - nem vitát akarok indítani ezzel, csak úgy gondolom, hogy ez az amikor az ember rááll egy fegyverre és kijátssza az adott mapon belõle a maximumot :-)
én is rendszeresen csinálom. semmi statvadászat, csak egyszerûen épp ahhoz van kedvem.
a sok balga meg megérdemli, hogyha nem védekezett ellene.. mondjuk pl. füsttel😊

otisz111
<#wow3>
Igazi gerinces , fair player ez is.

item
LOL! <#nevetes1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

metro 64-es ?😊))

z0ty4
délelõtti noobolás 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Fpocok

<#mf1>

Én pedig már annyira pro vagyok, hogy egy teljes sec-el hamarabb cselekedtem, aztán kijött valami dice-os majom, meghekkelte a netem, azt azóta ugyanúgy szar 😊

mornin'
mi már mindannyian több mint fél másodperccel cselekszünk elõbb!😊))

Ja cs 1.6, css ba/ be teljesen más a hitbox , meg ott nem volt sose ilyen alap lagg. Nekem is furcsa volt bf3 ba elõször ez a fedezék mögött halás =) . Idõvel az ember "megszokja" és probál ugy mozogni h mindent fél mp vel elöbb cselekszik. Egyébként én bf2 vel kezdtem multizni és ott még teljesen rendben volt ez a jelenség, sosem haltam a kanyarodó golyók miatt.
kemotox
Te is marha értelmes vagy, mikor sértettem meg így a rózsaszín lelki világodat, hogy már randomra be kell szólogatnod? Múlt idõ megy? Emlékszel még rá, mikor általánosba tanították? Fuss neki még egyszer a kommentemnek.

Ja és:
😊

én csvel meg codal játszottam anno elõbbivel többet,nameg csnél az elcsúszott hitbox jelentett hasonló problémát

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

JaSoN HuNTeR
Hatalmasat tévedtem. Multiplayerbe tényleg jó a játék 😄😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Smithwarden
Inkabb ugy kerdezd, hogy hannyal nem... <#bee1>
Azt konnyebben fel tudnam sorolni.
Gyakorlatilag szinte minden legalabb kozepes szintu katonai(-akcio) fps-t kiprobaltam vagy megvettem utobbi kb 10+ evben.
Legtobbnel semmi netkod csuszas sincs vagy csak alig erezheto.
A DICE konzolos BF verzioi (BC1/BF1943) utan jottek be ezek a problemak a Frostbite motorral, a Bad Company 2 + Battlefield 3-nal.
Furcsa modon az ugyanugy Frostbite-os Medal of Honor: Warfighter-nel jol megoldottak, mivel kb semmi keses sincs (es raadasul az ellensegek lepeshangjait is rendesen lehet hallani mindig).

De ha te minden netes lovoldenel ezt tapasztalod, akkor nalad mas problema van.
Gep, hardver, beallitas, op rendszer, modem, router, rossz net, tul tavol vagy a szerverektol, stb.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Gabor77
Köszönöm szépen a jó tanácsot! 😄DD Megfogadom!

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Fpocok
Hogy érted hogy mire kell figyelni? Hogy le ne lõjjenek 😄

Gabor77
Üdvözletem!

Holnap érkezik a premium edition...és mint newbie bf3 multi player szeretném kérdezni, hogy mire érdemes odafigyelni a multiplayerrel kapcsolatban?😄 Köszöntem!

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Szerencséd van, hogy keveset játszol 😊

The Matrix has you...

kemotox
Akkor nálad valami gond van, mert én se játszottam túl keveset ilyen netes lövöldékkel, de ilyen mértékû alaplagot még nem tapasztaltam sehol. Jobb szervereken persze eléggé minimális, nyilván nem valami Marson lévõ szervergépre kell csatlakozni, ahol 128v128 megy.

"Akkor te biztosan masik BF3 verziot kaptal, ha nalad nem "kanyarodnak" a sarkokon lovedekek, nem esel ossze joval a fedezek mogott, stbstb. "

minden netes lövöldénél tapasztaltam, te hánnyal játszottál?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nézd meg hogy milyen hibákat soroltak fel:
"Vagy 100ernyõzésbõl 99 "bad luck" halállal ér véget" Szerinted is így van? (Érdekes mód nekem kb 100-ból max 2x). Lehet hogy fékezni kellene?
A kanyarodó jelenség/hiba/bug jelen van, viszont ha normális szerverre mész, normális stabil internettel, jól beállított "Network smoothing factor"-ral, akkor minimalizálni lehet, csak ritkán érezhetõ.
A legtöbb esetben az indítási problémák windows újratelepítéssel és a driverek helyes telepítésével megoldódtak. (sokan a windows beépített drivereit használják, és csak az "ismeretlen" eszközöket telepítik 😉 )