Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
elõtte le kell szedni a drivert, és utána a legfrissebbet feltenni!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Shep
Hát én ezt nem értem, feltettem a beta drivert tehát már ez sem lehet gond, de egyszerûen nem indul el a játék. Az indítás ablak eltûnik és semmi nem történik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Cris99
Pedig mikor lekapcsolták pont egy awesome dogfight volt :/

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
FUUUUU....
Ezt NEEE

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

TDC Geronimo
Annyira buták ezek DICEnál, hogy már fáj. Mindenki caspianért sír erre tessék.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem mondod...mindenki azt várta ogy kinyitnak szervereket err tessék..szákking fákking shitting...csak a lóvé...az mi???
Más mappot tesznek be helyette? A metro nekem jobban bejött.

Nagyon helyes! Ok keszen vannak, nehogy mar nekunk is jo legyen!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

fasza....
1x nem sikerült felmennem rá😞
TDC Geronimo
It´s been 3 days full of win!
Thank you everyone who participated in testing Caspian Border with us during the Open Beta. We of course cherish and appreciate the time you have put into supplying is with good feedback. We will of course read it through and discuss it internally.

Testing has now been completed and we are shutting down the Caspian Border servers.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pazee akkor ezt nem nyomhatom telefonon....fukk
Shep
Szerintem ezt mindenki tudja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tényleg van akkora agyhalott aki azt hiszi hogy ez böngészõs játék??????

Mi a asz köze van az enginének a böngészõhöz????????? bazz az csak egy szerver keresõ és utánna elindul a játék.....

Shep
Khmm nekem nem volt ilyen gondom.

Shep
Aha kurva jó leszedtem a legfrissebb nvidia drivert de hát ennek nem jó neki a béta driver kell. Na elmennek a csába!

Khmmm... #22441?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Shep
Na elmondom mi van nálam. rányomok a szerverre elkezd joinolni alul felugrik a kis indítás ablak eltûnik és ennyi várhatom a vacsorát.

Shep
Hát nekem ez rohadtul nem indul el, egy framet nem láttam még a játékból úgyhogy én nem vagyok ezen a véleményen 😊

Fpocok
Nem lenne rossz, ha opcionális lenne. Így viszont rá vagyunk kényszerítve. De talán nem is lenne rossz, csak hát ott van ami vele jár. Pl beállításokhoz le kell spawnolni. Remélem ezt javítják, mert ez nagyon gáz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A csak joinolas passz, de a 0/32 az realis is lehet. Ennyi ido alatt telnek meg a szerverek. IRL mar verekedes lenne a helyekert.

Quick match és egybõl csatlakozik. A caspian már más dolog, ott kínlódni kell 2-5 percet.

Sot a keszet is igy kell majd. Meglepoen kenyelmesen mukodik amugy. Szerintem a DICE belatta, hogy valamifele pszichikai gat miatt keptelenek normalis szerverkeresot kesziteni, es egy huszarvagassal kiadtak gebinbe.

Shep
Óriási, persze az még óriásibb ,hogy akárhova csatlakoznék, vagy full-t ír ki 0/32-nél is, vagy csak joinol az idõk végezetéig.

Attól el tekintve,h a battlelog se 100% sztem nem rossz dolog.
Semmi hátrányát nem érzem annak,h nem a játékon belül kell keresnem servert...
Böngészõböl kell futtatni a bétát igen...
Shep
Hát ez ugye csak vicc, hogy böngészõbõl kell futtatni a játékot? Mondjátok ,hogy nem és csak én vagyok bamba!

Cris99
kidobott caspianról és 0 border szeró van, remélem unlockolják!

Mondom: frissitgess! Ha ureset latsz, azt pufold.

Ok. Akkor elkezdem a haszutmellemafort.

1. Beallitasok. A jatekon belul, miutan mar spawnoltal -> escape

2. A Beta inditasnal leall: 1. Menj az install konyvtaradba: pl.: "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Bèta Battlefield 3"
csereld ki a szajbakurt "è" karaktert. Most a registryben(pl.: regedittel) igazidsd ki a bejegyzest a valtoztatasnak megfeleloen ->
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\E A GAMES\BF3 Beta.

Ha van meg valami okossag, akkor had jojjon! Majd megkerjuk a fomakit, tegye be a fejlecbe.

itt is elég nevetséges😄
De pl. azt nem tudom megfigyeltétek-e, hogy lövitek a vizet és semmi animáció😄. Ez most csak teljes ultrán lesz elérhetõ vagy csak szimplán kimaradt?
Elárulom neked, hogy az ultra beállítások nincsenek benne a bétában, hiába választod ki akkor is HIGH-on fog futni, csak a teljes játékba rakják bele😉(de ha nem hiszed el elég megnézned a fény hatásokat ahogy a tárgyak eltakarják a napot és hasonlítsd össze az 1. gameplayben látottakkal.)
aricsi
False hsz-it nyugodtan ignorálhatod, reagálni meg csak a legelvetemültebb szoktak néha.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

nem kúrtak el semmit.Ahhoz meg ezt nem kéne hasonlítani...source-hoz képest ez egy lomha (gameplay), bughalmaz (engine).Igaz, h szebb..de legalább a nagy felbontású textúrák (meg bokrok,lol!) miatt, ki se lehet szúrni az ellent..mindent low-ra úgy talán.
De egyébként mindenki azzal játszik, amivel akar.Csak szerintem, am bloc nem szabad kijelenteni, h ez v. az szar..az, h neked, az egy dolog.De a statisztikát is elég megnézni rá...

Nálam a béta 1920-ban majdnem minden ultrán elég jól futott, sokat kell még csiszolni rajta..kár, hogy nem pörgõsebb.De hát..kinek mi...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

darki81
15 percig nyomkodtam a joint meg a ctrl+v-t egy bizonyos szerverre, õrült sebességgel, és nem 😄
majd max felkelek hajnal 5-kor, és talán meg tudom nézni a jármûveket, viszont kipróbálni biztosan nem 😄
max majd ha kijön a teljes game

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nem, de mindenki két darab szemmel született, aminek segítségével mások látják, hogy kb. 10 hsz-enként le van írva a password.

frango
De nem böngészõn fut. Ott csak kikeresed a szervert. Ugyan az a játék mintha egy quake 3-al játszanál. Most az, hogy az indító nem mondjuk az asztalon van hanem egy weblapon...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

csőcse
keményen kell próbálkozni több helyre is aztán tényleg kb 2perc volt de beférsz majd

Eddig egyetlen böngészõs,de 3D-s, koordinációt és pontosságot igénylõ böngészõs programmal próbálkoztam, mégpedig a BSG Online-al, és ennél nagyobb csalódás nem ért még ilyen téren, és ott szentül megfogadtam, hogy soha többet böngészõst.Csakhogy értsd, azok csinálnak böngészõs programokat,3D-s játékprogramokra gondolok itt elsõsorban, akik nem tudnak engine-t írni, ebbõl kifolyólag messze nem tudod úgy beconfigolni a programot ami egy ilyennél elvárható lenne, és még hibák nagy halmaza, amit most lusta vagyok felsorolni, meg amúgy mindjárt lejár a munkaidõm 😊 De ez a böngészõbõl futok, elég erõsen hibafaktor a bf3nál is, majd figyeld csak meg.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

persze ez megy rutinból,de sehova nem férek be.
meg érdekes,ha kijelölök minden régiót akkor is csak 18servert lát:S
Valaki ra tudta rakni az egérre bármelyik funkcióját pl:ugrás a billenytûzetnek?
És ha igen hogyan?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

ez volt az eddigi kód is, de tudod a fórumon minden oldalon megtalálod😉
csőcse
jah igen elfelejttetted mondani hogy a mostani kód shoppingcartsareagoodride vagy gondolod mindenki ezzel született

shoppingcartsareagoodride
csőcse
aham és milyen kódot bazzz

frango
Ezek csak példák voltak. Van egy csomó régi fps amit lehet játszani. Az, hogy böngészõs az mért baj? Letöltöd, nyomsz egy playt azt játszol. Az hogy az oldalon kell plyat nyomni? ugyan már...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

szerinted minek írtam hogy ctrl + v? -.- bemásoloda kódot és enter. istenem olyan hülye emberek vannak, hogy az már fáj
V43 1105
ITT a megoldás a problémádra ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Annyi a lényeg h kijelölsz egy szervert, elõugrik a password ablak és ctrl v + ENTER és nem tünik el az ablak így nem kell kattintgatnod, sok idõt spórolsz vele és kb. másodpercenként joinolsz...
csőcse
Pesze és hogyan mikor kódot kér