Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Nincs igaza.

Mert eszerint egy gyártónak elõre tudnia kell több millió játékos elvárását, szokását, hardverkörnyezetét, stílusát😊
Hát nem pont az a lényege a patch-nek, hogy elkészítünk valamit, majd a "közönség" hozzáteszi az észrevételeit, majd a gyártó természetszerûleg az éles helyzetben kipróbáltak, majd a felbukkanó hibák észrevétele után korrigál? Azt mondja a játékos, hogy tisztelt gyártó, nagyon rossz az, hogy a MI-28 lomhább és vasmadarabb mint a viper, ok patch listára fel. Majd a másik észrevétel, hogy az abrahams 2 lövéssel szedi szét a T-90-et, de a 90-nek kell a Abiba 5, hogy érdemi eredmény legyen. Ok feljegyezve patch listára. Tisztelt gyártó, nem jó, hogy a gunnernek is van heliben ECM-je, vagy flarje, mert így összehangolva gyakorlatilag lehetetlen bármilyen támadást foganatosítani a heli ellen. Ok, felvéve patch listára. Hát nem ez a normális? Én azt hittem, hogy teljesen tiszta, és mindenki számára természetes, hogy a játékos közönség is egyfajta teszter, és bizony az õk észrevételeik sokat alakítanak egy játék frissítéseiben, javításában. Persze volt idõ mikor egy játéknak elég volt 10 év alatt egy patch, pl medal of honor, de kedves uram az a játék fényévekre van visszább, ott nem volt ennyi jármû, ilyen grafika, ennyi lehetõség a hadviselésre, szal gyakorlatilag felsorolhatatlan mennyi külömbség van a kettõ között mind minõségben mind játékélvezetben, még jó, hogy elég neki egy patc..volt benne 3 fegyó, két gránát, egy 10 éves gyerek rajztudásának megfelelõ graf és kész...
Szal szerintem ez így teljesen normális, hogy a játékos is egy teszter, hisz ki lehet az ha nem több millió felhasználó?...

Béke, respecht.

Mercedes-Benz®

item
Ez az MI,trollolós,meg a rózsaszín párducos zene pont jó alája.. <#nyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Hiába õ a csatlós, de igaza van. <#eljen>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

w126
Lehet, hogy volt már, de én imádom ezeket a troll videókat, beszarás😊))

Trolling movie BF3

Mercedes-Benz&#174;

w126
Jézusom....hát te még nem vagy banon?
El is felejtettük, hogy te vagy az egyik csatlós...
Na szépen szublimáj.

Ui: Jó a bemutatkozásod😉 ",ha nem tetszik valami megcsókolhatod a szebbik felemet"
Tudtad, hogy a stílus maga az ember? 😊

Mercedes-Benz&#174;

item
Rajta vagyok,hamarosan átrágom az egészet és változni fog a FAQ.. <#papakacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Mostanra már hogy a játék végleges a patchekkel, nem lenne egyszerübb egy normális FAQ mint a BF2 topikban volt? A sok über kezdõt nyugisan és kulturáltabban el lehetne küldeni legalább, ha olyat kérdez pl hogy hol lehet lõszert állítan a shotiba, LoL.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

item
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"a szakmaiságról és a segítség kérésrõl ebben a fórumban ne is beszéljünk,mindenkinek csak a saját problémája érdekes,a többire beröfögögünk valamit,vagy elküldjük melegebb éghajlatra,hogy "már megint itt sír,hogy nem mûködik valami!" felkiáltással."

Te akarsz engem kioktatni,aki a segítséget kérõket így segítetted ki?

Remélem emlékszem még mit írtál ebben a hozzászólásodban a kedves kérdezõnek ---> #61407

Maradtál volna csendben ,ha értelmesen nem tudsz hozzászólni,egyébként miattad reagált úgy a kérdezõ,ahogy amit meg is értek. Jobb lett volna,ha megtartod magadnak az elmés kommentedet mert ezt a fajta választ senki nem kérte tõled.

<#rinya> Ha te mondod hát biztos <#nevetes2>

otisz111
item
Urak! Livius - Fygaroo - SsimeRR Ezt a vitát ha kérhetem,inkább privátban folytassátok.

Köszönöm..

Schmidt Pálnak sem volt meg a doktorija mégis közt.elnök lett! <#hehe>
Inkább ne hozzuk elõ az iskolai végzettséget Livius, mert valószínûleg alulmaradnál egy ilyen vitában.

BF3 Battlelog: Enjoy_the_rain

Ez a vita felettébb érdekfeszítõ.
Némelyik résztvevõ viszont jobban tenné, ha a sok játék helyett a nyelvtankönyvet lapozgatná inkább, mert az életben annak több hasznát venné, mint a virtuális helikoptervezetésnek! (Hacsak nem lesz dron-pilóta) <#vigyor5>

BF3: Atomiccore

Ki mondta hogy én akarok játszani? Nem tudom, ha feltünt volna a BC2 megjelnése óta leszarom az esport részvételt és a versenyszerû játékot, mert hulladék az összes BF azóta ezen a téren. Nem magam miatt kritizáltam, hanem mert láttam az IQ nyomorékosságot, és a szokásos önös szerveszkedést, ami nem a közösségi építést szolgálja sosem, ennyi. A BFHU banomat is azzal intéztétek el hogy BFHU moderátort hívtatok a csapatba, hogy majd állítólag játszani fog, és megvettétek kilóra hogy bannoljon <#taps>.

Ezzel a legnagyobb lámaságot feded fel magadban, hogy egy csapatjátékban a saját k/d-ra vered <#fejvakaras>. Nah de mindegy, a többire amit szeretnél, majd térjünk vissza akkor ha már legalább egy érettségid is lesz ehhez a játékhoz és a fórumozáshoz, vörösdiplomát nem mertem írni mivel azt se tudod miaz, meg úgy se lenne <#nyes>. Viszlát addig is! <#wave>

De én itt be is fejezném ezt mert se kedvem se toleranciám nincs ahoz hogy az ilyen Livius féle alakokat elnézzem. Szóval videokat a csatornánkon fogtok még találni fogunk még feltölteni. Én ezzel itt SG-én be is fejezném a commentelést. Sziasztok!
Azért ne keverjük össze a publicot az eSport-al, és ezzel nem lenézni akarlak nekem semmi bajom nincs azzal aki csak hobbiként vagy mert jó játszani ezek okokért játszik publicon, csak nem szeretem amikor összekeverik a publicot az eSport-al! Egyébként pedig a Finnektöl akik most a döntöbe vannak és elég esélyesek hogy megnyerjék a kupát tölük kaptunk ki kevéssel a csoportmeccseknél... mindenki mást megvertünk egyedül most utoljára a dánoktol kaptunk ki..szóval azért nem kéne lenézni, de mindegy hiába mondom gondolom nem is követitek követtétek rendszeresen a kupát csak akkor ne tegyél/tegyetek ilyen hozzászolást.
szerinted miért nem játszom multiplatform címeket konzolon? <#vigyor2>

single játékokkal nagytvn játszom de multit meg startégiát monitoron bár az se olyan kicsi (22col), nagy felbontásban szépen látni minden
itt valszeg mindenki 1080 v 1050be játszik

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Én már próbáltam, hogy egy ismerõsöm gépét rátettük a tv-mre, xbox után olyan vhs-fullhd a különbség. iszonyat nagy a látószög, messzirõl ki lehet szúrni a jármûveket repülõbõl, helibõl simán látni a messzi gyalogost a háztetõn, stb. Orvlövészek álma így. 720 felbontású xbox-on ilyen játékra nincs esély. Viszont ezért én nem fogok 300e pénzt költeni gépre. Próbáld ki egyszer.
óóó persze persze mindenre van indok, thermal-al egyébként ölt de mindegy 😊 Külsöleg nézve lehet asztán ossztani az észt csak sajnos te annyira láma vagy már bocsánat hogy ezt a szót használom hogy nem hogy a magyar válogatottba nem jutottál be, még szoba se jöttél ráadásul mindenki tudja hogy csak egy publow vagy aki irigy, sértödött és legföképp szánalmas..
Mi legalább elértünk egy jó eredményt 😊 Egyébként meg milyen epicfail-omon látszot? 😄 Már bocsi de néz meg pár képet a nations cup matcheinken inf mapot és nézd meg hogy teljesitettem 😊 De ha ez még mindig nem elég szivesen játszok ellened bár gondolom kiállni ugysem mersz? 😊
skillnek semmi köze ahhoz hogy mekkora tvn játszol meg milyen felbontásban, egér és egérpad már jóval komolyabb tényezõ

Valószínû, mert én ikszbokszon játszom(tudom sic). Amúgy nem látom értelmét pc-n játszani. Ezek az arcok a 60"-as tv-n nyomják, brutális felbontásban és géppel. Még jó, hogy szarrá verik a csóri magyart a vacak gépükkel és picike monitorjukkal meg a "mennem kõõ késõvan" hozzáállásukkal...
Grat hogy TOP8 ba vagytok egy olyan gameben ahol az NC-én 8 csapat vette csak komolyan a szereplést, és a játék a megjelenés után már egy évvel halottnak számít ez a játék e-sport szinten. <#taps> Ez nagy respect, csak két komoly mérkõzést kellett volna hozni a finnek és a dánok ellen a szuper sikerhez, mivel a többi vagy noshow volt vagy valami publikról beugró csapat aki a felénél feladta.

A rulefuck az mindig rulefuck marad és szánalmas gyõzelem kiprovokálás. De a legszánalamasabb és ami miatt nem én égtem le az az, hogy még annyi pontszámot se hozott hogy megforduljon az eredmény, ez azért ez már high skill már egy csapattól lámaságban, sõt aki a szabályszegést tette a bizonyos perkel még killt se szerzett vele, na erre már igazi gerinctelenség kell hogy óvjon valaki. <#eljen>

Az újra játszásokról meg csak annyit, ha lett volna IQ értelmezni a szabályokat, akkor az elsõ lejátszott war lehett volna végleges köreredmény is a közösen eldöntött újkör helyett. De hát az értelmiségi látszat csak úgy virágzik nálad is ahogy akkor ezzel az epicfaildel is látszott.

A Dán vs. Svéd metro kör újra játszását meg kicsit hülyeség összehozni a tiétekkel. Ti szar szerverbeállítások miatt döntöttétek el önkényesen és közösen hogy újra lesz játszva. A Dán Svéd meccsen viszont Ddosolták (gonodolom fogalmas sincs mi ez de midnegy <#circling>) a szervert ami miatt a mind a két csapat leesett és játszhatatlan volt az egész, mivel szándékos támadás volt így tök mindegy volt hova mennke játszani, így helyes döntés született.

A tavalyi team Hungaryról meg annyit hogy a csoportkörben kétszer annyi skilles és komoly ellenféllel játszott mint ti az egész NC alatt jelenleg. A vége persze nem lett szép, mert egy rulefuckban nálatok skillesebb horvát csapat kisakkozta õket igen hamar.

BFHU-n azért nem szeretnek mert csak te, meg a haverjaid irogatnak oda ami kb egy 20-30 fõs kis közösség, valamint az oldal sem szereti ha kirtizálják, így lelettem tiltva provokálásaitokra, de mindegy is mert úgysincs semmi élet azon az oldalon már. A BF2-es promo videót meg kösz hogy linkeled már 10000-dik alkalomra, de sok embert már nem érdekel ez.

király vagy 😉

csak éppen nem mind1 ki ellen játszol, ezek ellen még a 0,5 se lenne meg

gondolom a lockot direkt írta, jeteknél befogást jelent

Azért remélem Item a kiskakasokat nem teszi ki, mert ennál röhejesebb dolog kevés van, mint hogy hisztiznek hogy ki a szemétdomb igazi ura. Arról tudtatok, hogy bármennyi órát töltötök vele, bármilyen komolyan is veszitek, attól még ez csak egy játék marad? Nap már látott idén titeket?

Ebben a videóban mi a profi? Én is ilyen szinten játszom(dupla d mint k egy mérkõzés alatt)...
kemotox
Egy tipp:
m.sg.hu -ra menj fel (így olyan lesz, mintha mobilról néznéd az oldalt), fórum/játékosok fóruma/bf3. Valamiért a mobilos oldalnál nem mûködik a script ami meggátolja szeretett haverod további trollkodását, szóval meg tudod nézni, hogy miket írogatott. Hajrá!
Ha ezek után is úgy gondolod, hogy kettõs mérce van, meg csak én káromkodom/személyeskedem, akkor lehet jobb is, hogy soha többet nem írsz ide.
És neked is jó zárást! 😄 (lock =zárni, luck= szerencse)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Köszi!
slugot sejtettem, de jobbnak láttam kérdezni. a színállítást 1szer véletlenül megcsináltam, de akkor nem tetszett. 😊
Shotiba SLUG-ot, a szint azt pedig valahol az options nál van egy olyan hogy colour blind és azt kell ON-ra tenni!
Érdekes ahoz képest hogy mi milyen bénák vagyunk meg hogy a magyar válogatott mekkora bénákbol és olyanokból áll akiknek még csak war-tapasztalatuk sincs ahoz képest ahogy Fygaro mondta TOP8 ban voltunk 😊
Te pedig már bocsánat de télleg szánalmas vagy... erre nem lehet mit mondani amikor egy ember ilyen dolgokat csinál hogy a mi le-streamelt adásunkat + az ellenfél videoit feltöltöd a saját csatornádra legyen ez pcw vagy egy nations cup match és leforditod természetesen amit mondunk hogy azt keltsd fel az a videot nézöben hogy ez a magyar válogatott mekkora egy rulefuck csapat és még milyen rondán beszélnek ráadásul az adminokat is szidják... Magadat nem veszed észre? BFhu-ra miért nem irkálsz már? Jaaa el is felejttem hogy ott már téged mindenki utál? 😞
Ezzel hogy feltöltöd a videóinkat ezzel nem minket járatsz le csak magadat! Ezzel a rulefuck-al kapcsolatban meg csak annyit mondanék hogy az ellenfél tankosa thermal optical játszott kb. 5 percig... Gondolom akkor neked az se lett volna probléma hogyha mi meg 2 jetet vagy esetleg mi is thermalt használtunk volna, nem? Az utlsó meccsen pedig a Dánok ellen ugyebár a mi meccsünket nem lehetett elhalasztani de másét igen? 😄 Persze, + a szerverbeálitások rosszak voltak mivel a bflevel nem egészen tudta irányitani a saját szerverüket... Elsö kört 160 tickettel megnyertük és mivel rossz szerver beálitások voltak így újrakellett játszani utána pedig már csak 16 tickettel nyertünk azt hiszem + utána mivel rossz volt ugyan úgy a szerver beálitás átmentünk egy másik szerverre, ekkor már 21:30 volt ugy hogy a meccs 20:00 kelett volna hogy kezdödjön, na és akkor azon a másik szerveren lejátszottuk a másik kört ahol pedig kikaptunk de ekkora már mindenki elég dühös volt szerintem ez érthetö is...
De tökmindegy te ezt ugysem fogod megérteni, azért a tavalyi team-hungary-nél egy kicsit nagyobb teljesitményt nyújtottunk...
Livius az igazság az hogy te kelett volna a magyar válogatottba és akkor megnyerjük a kupát: http://www.youtube.com/watch?v=Xuo0ZH3HQH0
érdekes hogy klánt meg szervert tart fenn miközben csak a fikát tudja nyomni a játékról, régi részek is futnak még, anno aki csnél elvolt az 1.6al maradt is ott, nem kötelezõ váltani
vannak olyan játékok amirõl nekem sincs egy jó szavam se de bottal se megyek még a közelébe se

viták,flamek, trollkodás mindig is lesz
de az amit az a star gyerek mûvelt már bõven túl sok volt pedig én díjazom a trollkodást
kérdem én: ha valaki szerint egy játék überszar akkor miért tölt el naponta 12 órát a topikjában? hál istennek hogy kapta a bannt

w126
A Fygaroo és egyébb topiktársak közötti vita a játékról, róluk, az egymás játéktudásairól szól, mégha vita/veszekedés is van, sõt még ha esetleg lecsalózás vagy annak feltételezése is... De akkor is a játékról szól, nem a játék ócsárlásáról. Inkább legyen egy társaság akik szeretik ezt a gémet, játszanak vele, megbeszélik az észrevételeket, vagy épp egymás vérét szídják, sõt, még néha az is belefér, hogy valaki azt mondja, hogy baxus szerintem a dice rosszúl csinálta meg azt, hogy xy....De akkor is az esetek 95%-ban beszélgetnek a gémrõl, videókat, képeket raknak be, segítenek az arra rászorulóknak, stb, szal egy adott gém játékos közössége beszélget a játékkal való mindennapjairól. De Te hónapok óta folyamatosan a hsz-eid 95%-ban azt propagáltad, hogy mekkora szar a játék, bekell perelni mindenkit akinek köze a gyártáshoz, szemét lehúzós banda a dice-tól a az eladó kisboltig mindenki, és ezzel értelmetlen és érdemtelen flémek viták sorozatát gerjesztetted!!! Ha jött egy új tag, akkor azt látta, vagy kapta válaszként gyakorlatilag, hogy menekülj a bf3-tól, és ezt neked köszönhetõen. Töbszõr láttam, hogy az általad folyamatosan generált játékócsárlásból kialakúlt viták miatt nem kaptak segítséget kérõ userek választ, mert mindenki a te viharoddal volt elfoglalva.
A te hsz-eid kb 3 dologról szóltak, mégpedig: Mi vagyunk az istenek az öregek, IRAM a legjobb, DICE átverõs, pereljetek. Köszi nem kérjük!!!
ITEM takarított, radikálisabban ezesetben, azóta beszélgetés folyik mégha vitával is, de olyan dolgokról amik ide valók, és régen nem látot nevek is csatlakoztak a fórum életéhez. Mi lenne ha én pl a mercedes fórumba bemennék mercedest anyázni? Írnám naponta, hogy srácok mercim van, de egy rakás szar pereljünk. És ezt napi szinten, már már trollkodós vonbalon.... Ne csodálkozz ezen, én azon csodálkozom, hogy ITEM eddig türelmes volt, mert amit Te 1-2 barátoddal itt mûveltél bf3 ócsárlása terén az nagyon túl ment a határon.

És mert most írsz utoljára: Rendben!! Emlékszel mit írtál nekem? "Maradhattam volna több ideig is inaktív" Nem fog hiányozni az általunk szeretett játék ócsárlása napi szinten, de még az iram szerver ip-je sem!
Szép napot!

Mercedes-Benz&#174;

A shotiba milyen lõszert pakoltál?

Pontosan hol lehet átállítani, a ellenséget/csapattársat jelzõ színt? Úgy látom, a gyakorlottabb gamerek nem az alapot használják.

köcce!
Csak mihez tartás miatt,hogy még is tudja a házigazda,mi nem tetszett,s miért írok ide utoljára:
Nem tetszik az Inió vs. Magyarország vita kettõs mércéje.
A légyirtó és társa,akármit,-akár még káromkodással társított burkolt,vagy nyílt személyeskedést is- írhat nyugodtan,rájuk nem vonatkozik semmi szabály,hiszen engem,vagy éppen aktuális kötekedõt szólják le.

A Livius vs. Fygaroo vita immáron nem tudom hanyadik fejezete is nyugodtan elfér az oldalon,akár oldalakon keresztül,amibõl egy átlag fórumozó kb. annyit ért,hogy kinek nagyobb az E-pénisze.
a 99% nem tudja mirõl van szó,a maradék 1% meg magasról tesz rá,min vitáznak,de jól megfér az oldalon.
Igaz én is azt kaptam,hogy több hozzászólásomban szidtam a játékot és az eleinte megmaradt...rendben,de akkor ebbõl is legyen most már elég.

a szakmaiságról és a segítség kérésrõl ebben a fórumban ne is beszéljünk,mindenkinek csak a saját problémája érdekes,a többire beröfögögünk valamit,vagy elküldjük melegebb éghajlatra,hogy "már megint itt sír,hogy nem mûködik valami!" felkiáltással.
ha vettél volna annyi fáradságot item,hogy elolvasod a segítségkérõ mit szeretne kérdezni,talán észrevetted volna Phenom X4 965 B.E a nevében is benne van,hogy négy magos,sõt bõven elég ehhez a játékhoz,csupán driver problémája van,mert az újjak nem valami fényesre sikeredettek.
A szervert pedig valóban azért kértem,hogy vedd ki a listából,mert a továbbiakban nem kérek/ünk a reklámból,köszönjük az eddigieket.
Csupán ennyit szerettem volna,nem kell most már figyelned legalább,s megmaradhat eme nemes topik,nem fogják miattunk bezárni.
Good Lock!

[IRAM] leader

Nem akarok belefolyni a vitába, mert semmi közöm hozzá, de pl a finneknél a helis nagyon mocskosul nyomta. Lehet, hogy ez nemzetközi gyakorlatban elfogadott "taktika", de amilyen serverekre én járok, ilyenekért autokick a jutalom. <#ejnye1>

A káromkodás pedig alap ebben a játékban. Már a barátnõm is szóvá tette, hogy soha sem beszélek csúnyán, kizárólag, ha bf3-azok. <#vigyor5>

BF3: Atomiccore

item
Idehaza nem nagyon tudok ilyenrõl,egyedül a Battlefield.hu nak vannak itthon ranked szerverei ha jól tudom. Ami szóba jöhet,az Ausztria vagy Németország,ami ugye ping szempontjából jó szokott lenni.

item
A multi jobban terheli a gépet,elsõ körben ajánlott egy 4 magos proci.

mármint szerverbérléssel

és akkor még jótékonyan kifelejtik, hogy rcont is kéne rá venni, vagy valamit amivel értelmesen lehet kezelni a szervert.
Van egyáltalán magyar cég, aki ilyesmivel foglalkozik?

item
Valóban,ezt elnéztem.. <#papakacsint>

Én elõször kétmagos intel cpu-val 3ghz-en, egy Sapphire 4870-es 2gb-os videokarival játszottam, és alig volt meg 30-40 fps.
Nagyon zabálja a gépet a játék, de korábbi tesztekbõl arra jutottak az "okosok", hogy a videokari inkább számít, mint a proci.
A felbontással én is hiába variáltam, pár fps különbség volt full hd és 1024*768 között.
Jó megoldás nemigen van, vagy megpróbálkozol egy overclockal, vagy újítasz... 😞

Mindig megígérem magamnak, hogy nem válaszolok a rágalmazásaidra, de valahogy mégis mindig megteszem.
Pontokba szedve:
-az utolsó körre már kb mindenki tisztában volt vele, hogy vesztettünk, nem is vettük halálosan komolyan
-az admin (lotaran) azért lett elküldve melegebb éghajlatra, mert hogy megóvja magát a részrehajlás legkisebb jelétõl is, az egész kupa alatt miellenünk döntött bármilyen apró vita is merült fel (érdekes módon a svéd-dán meccset el lehetett tolni a nehézségek miatt, a miénket nem)
-még mindig a régi nótát fújod a csapat szervezéssel, de mivel külön kitértél a jetekre: Boykát megkértük, hogy jöjjön, de nemet mondott. A többiek meg nem álltak olyan szinten, hogy leváltsanak engem (pedig hidd el szerettem volna, mert baromira nem volt alkalmas a vasárnap esti idõpont, és szinte minden meccsünk akkor volt)
-a szégyenletes szereplésrõl meg csak annyit, hogy 28 induló csapatból benne vagyunk a top8ban. (ha körmérkõzést rendeznek a 8 között simán befértünk volna legalább az ötödik helyre) Persze jobb lett volna top4-ben lenni, de nem hiszem hogy akár az is kielégített volna téged.

-végezetül, hogy legyen benne személyeskedés is: remélem egyszer kinövöd azt a jelenséget, ami most vagy. Szinte szétfeszít belülrõl a rosszindulat és az elõbbi kommentedbõl ítélve még te magad sem tudod megindokolni miért. Ám legyen, gyûlölj engem, minket, kibírom majd valahogy. Neked nem fog jóttenni hosszútávon.

Egyvalamit értél el ezzel az egésszel, a következõ (valószínû BF4-es) nationscup-on ha kell, harcolni fogok azért, hogy te legyél a csapatkapitány. Ennyi szakértés után -talán jogosan- elvárom, hogy megmutasd mit tudsz átültetni a gyakorlatba : )

Hogy igazat is adjak neked egy pontban: a ts-en való kommunikáció az botrányosan rossz, ezzel tisztában voltam/vagyok. Magyar betegség, hogy hajlamosak vagyunk rendkívül változatosan mocskolódni, ha nem úgy megy valami, ahogy elképzeltük. Nem is akartam hanggal közvetíteni, de pár "rivális" klán megkért, hogy maradjon, mert kíváncsiak hogyan infózunk. Az más kérdés, hogy kicsit talán nagyok voltak az elvárásaik...😛

Hello! Megvettem a Premiumot, de úgy néz ki feleslegesen, mert játszhatatlanul laggolok. A konfig: Phenom X4 965 B.E, 2x4G RAM, GTX 460 1G.Ez a Crisys 3-at is röccenés nélkül viszi, ezt pedig 1024x768 , minden LOW és minden kikapcsolva sem bírja.Az hogy visszavettem a felbontást, semmit sem javított, a pingem jó, de minden mapon , tökmindegy kicsi vagy nagy, laggolok, de single-ben is csinálja. Multiban játék közben a feladatkezelõ szerint 90-100%-on megy a proci. Mi kell ehhez, Core i7??
Driverek frissek. Mi lehet a gond?
A leg epic failed inkább a 221-0 ás utolsó kör ahol magyar válogatott sztárjátékosai leszidják és elküldik melegebb éghajlattra a CB adminjait és az egész rendezvényt, csak mert IQ szegény a saját maguk warszervezése, és ilyenkor persze másban kell keresni a hibát és másra kell fogni a kudarcot. A Rage Quit-ról amit a magyar csapatból páran igen tiszteletlen szokás szerint mûveltek, és az igazán epic failed baseréprõl már nem is beszélek.

Senki nem mondta, hogy én a válogatott szereplésben rész akarok venni, csupán a szervezésben véltem felfedezni önös érdekeket pár "leadernek" kimondott egyéntõl, akik jó szokás szerint a saját maguk és csapatuk karrierjének felépítésére használta az egész NC csapatot és hírezést a BFHU-n. Azt is igazán érdekes volt látni, hogy CB adminra és BFHU moderátorra miért volt szüksége a csapatnak, amikor õk sose jutottak szóhoz, és semmi warozási komoly múltal nem rendelkeztek. Már a legelején a kultúrált idõszakban leírtam mely posztokon kéne bezsákolni minél több szóbajöhetõ embert az igen nagy skill hiány miatt, de hát akkor is jött a személyeskedés meg a "mi minden nagy csapatot verünk már így is" szöveg. Hát sajna a nagy csapatok beigazoltak minden eddig kritikát, a szuper "homemade" új kupa készülete meg már sajan azt is hogy talán a JET-ben is lehetett volna minõségibb játékos, vagy legalább minõségibb több backup JET-es, ha nem a leaderek klánérdekei döntöttek volna.

A videókról meg csak annyit, hogy nem nektek készültek, hanem a mostani és a jövõben lévõ BF communitynak, hogy lássa milyen Team Hungary szereplés az, ami szégyenletes egy közösségnek, és hátha így ennél jobb is lesz majd egyszer valaha. Az epés megjegyzések meg inkább azok, amiket ti ejtettek el a szátokon igen kulturáltan és tisztelve az ellenfelet vagy esetleg a magyar community-t.

És ami HC. 😉

cshez éves szinten béreltünk ennyiért, bár az csak 16os volt

végre! <#eljen>
mármint 70euro/hónap