Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kicsit utananeztetek volna, felrakta az osszes jatekat is amibol osszevagta a montage-at a legjobb jelenetekbol persze.
Ugyesen jatszik, de vannak jobb gamerek is, akik nem csalnak.
Battlelog statja.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
-átfordul a heli vagy nem
-itt is csak 30 méter magasra száll vagy lehet 200 méter is
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
[IRAM] leader
Ez az egy pálya olyan mitha COD- oznék csak egy kifordult és elb..ott irányítással.
Ahol 4 ember próbál csapatban dolgozni (õket halomralövi a sok bozótcamper)
A többiek meg futkároznak össze-vissza mint a mérgezett egér.
És a végén meg lehet villogni a K/D arányokkal.
Hmm valahonnan ismerõs ez nekem....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
45. szintû játékosoknak most már a jó ikon jelenik meg a statisztikánál
Fejlesztett görgõzés a szerverkeresõben
Xbox 360 és PS3 ranglistákhoz peccshegyek
Pontosabb pingek a szerverkeresõben
Pontosabb játékosszám a szerverkeresõben
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
De, félek, igazad van. 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sajnos ebben a játékban patkány módon kell játszani különben a kõrvégi képen alól helyezkedsz el.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[IRAM] leader
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
A java még hátravan, még jól is elsülhet mert ez nekem a bétából nem fog kiderülni az biztos.
Így most vagy berendeled vakon vagy vársz a "véleményekre".
CSak azt az egyet nem értem, hogy gyökéréket, miért zavarja ha valaki teamként játszik? Ja tudom, it's OP, they mess my K/D ratio. OMG! votekick!
Végül is annyi jogot lehetne adni a squad leadernek, hogy ha valaki nem hallgat rá : kick-elhesse a csapatból.
Nah de a lényeg: Ea Forumon nyitottam fórumot, ott beszélgettem, és jött egy Pm nekem, egy nemtom kitöl, ennyi ált benne : "give a chance to us, we promise we do not ruin it." nah ez most annyit takar a szótáramban hogy megint igértek valamit...adjunk esélyt xD
Hát akkor van 22 naapotok srácok az esély végéig 😊
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Erre a BF3-ra mondják h ilyen meg olyan super lesz,h ilyent még nem látott a világ?!Messze van ez még az 5 évvel ezelötti BF2-töl.Egyántalán lesz ebben "Commander" ?Mert ha nem akkor szép lesz a 64 szerverek.Majd mindenki oda fut ahova akar?
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nálam a legnagyobb pro az a zseblámpa ahogyan vakít.
Nagyon nagy ötlet akárki találta is ki.
A másik pozitív dolog hogy játék közben is tudod alakítani a puskát a környezetnek megfelelõen.
Pl nyílt területre bipod az alagútban meg mehet rá a lámpa.
Negativum az hogy már most rengeteg a bozótcamper akik szarnak az objectre csak a fragre mennek.
Aztán a
bokrokon fennakadó gránátok, spottolás után gyári WH.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Már azon is meglepõdtem, hogy megragad a gránát minden növényen mint a takonylabda, de most meg egyik szerón minden második eldobott gránátom kb visszaröppent, mintha vmi erõ rántaná vissza arra a pontra ahonnan eldobtam, ott meg lebeg a levegõben amíg fel nem robban.
ui.: Inszomnia jajdejó.. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ezért kell ez a nagy statlámulás csak úgy vonza a cheatereket.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Mondjuk nekem is az a procim van mint lentebb Aullah-nak (jól írtam?)A PhenomX4 9650 kicsit öregecske, meg 4GB DDRAM2...ezért keresek vmi kompromisszumot...nem akarok 6-700 Eurót kib@szni új gépre...vagy 6970-es Radeonra (a 6850 helyett) 300 vagy még több Eurót...mondjuk 8-10 fps végett...
Erre a kártyára gondoltam:Giga
Én is ilyen vga-t veszek, remélem jövõhéten.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ó azt a miller kocsis jó kúrva életbe bele akkor!
Akkor már rakok egy szûzkúrva radar figyelõ és bemérõ rendszert a kocsimba!