Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
Megjelent az utolsó DLC is (End Game) meg persze a szokásos update-ek. Ne lepõdj meg azon az 5-6GB-on. <#papakacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Jim Morrison
már vagy fél éve nem játszottam a játékkal, ezért most le is szed 5-6 gigát... Volt valami jelentõs változás az elmúlt idõben, vagy csak új pályák lettek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mondjuk ez igaz 😊 Lehet, hogy már ilyen öreg vagyok és a könnyebbik utat választom 😄 amennyi kevés idõ jut már játékra..mea culpa 😊

The Matrix has you...

vannak olyan szerverek ahol ha admin van fennt akkor kikapcsolják. és õk intézik a dolgokat:-) egyébként korrektül.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

otisz111
Rusholok, mert ott lehet partizánkodni.
Ellenség mögé lepakolom a "leszületõ-szalonnát", hangtompítós bolt action csipa, m9 supp és mehet.

Vagy Canals TDM HC, az is megtetszett. Jó, hogy figyelni kell a csapattársa, nehogy lelõdd, közéjük dobd a gránátot. Meg nem háromszögeket lövök.
Viszont azt utálom amikor csüffögtetek keményen és elém áll, vagy átfut elõttem egy szerencsétlen csapattárs és belehal. Persze egybõl nyomja a !punish-t. Velem is elõfordult már ugyanez, de képes voltam felfogni, hogy én hibáztam a figyelmetlenségemmel és ment a !forgive. Meg ha feléleszt akkor is !forgive-t írok.
A másik eset amikor foglalunk egy zászlót és valaki leTK-zza a másikat, az meg ész nélkül nyomja a !punish-t, de nem gondol abba bele, hogy valakinek továbbra is foglalnia, védenie kéne a flaget. Nem inkább megöli, minek az. <#falbav>

Mindenesetre ezzel a !punish paranccsal nem vagyok teljes mértékben kibékülve a HC módban, mert sokan nem úgy használják ahogy kéne.
asszem az AT MINE cuccot én sharqui-n csináltam meg. amerikaiként egybõl ahogy bejönnek az elsõ bázisra (city entrance). ledobtam vagy hatot és az eszetlenül jövõk azonnal felkapják😊
a legjobb ha van egy bazookas csalid aki rájuk lõ és akkor bepöccennek és azonnal el akarják kapni.. 😊

egyébként meg igen..akárhova leteszed általában rászaladnak. a leglehetetlenebb helyekre érdemes egyet kettõt😊

HC-ban nem javul a tank😉
még a heli sem ha bent van az a javító perk.
ezért HC-n igazából két lövés meg egy irányított rakéta és pukk.

otisz111
Szerintem HC-n könnyebb felrobbantani egy tankot, mint normalon. Jobb esetben nincs minimap, nem tud külsõ nézetben játszani, nem tudnak spottolni. Hátulról odalopakodva C4-et rápakolva menthetetlen.
Jármûvek tulajdonságaiban nincs különbség, mindkettõben ugyanúgy sebesülnek és javulnak, perktõl függõen persze, gondolok itt a maintanence-re, bár ezt szerintem nagyon kevesen használják, inkább a reactive armor van fent sokaknak.

Speciel a C4-re céloztam és azzal felrobbantani a tankot, meg ugye elõtte közel férkõzni hozzá. Caspian Border egyik kedvencem, többnyire nyílt terepre kell kifutni, hogy rádobáld a C4-et a tankra, azt észrevétlenül elég nagy kihívás 😊 Nekem egyik kedvencem lett az utóbbi idõben, nagyon sokféle tereptárgy elõfordul rajta, változatos pálya.

The Matrix has you...

Az már lehet, hgoy patch-elve lett illetve konzolon szerintem pár dolog máshogy van, ezt már tapasztaltam. nem minden úgy mûködik nálunk, ezért nem is lehet azokat megcsinálni vagy nem olyan könnyû.
Szerintem csak simán rakd le az útra és elõbb-utóbb jön valami noob aki ráfut. Figyeld ki hol jönnek többször és odapakold. nem könnyû, de igazad van, elõbb-utóbb összejön 😊

The Matrix has you...

Assigmenthez kellene mindenképp a mine. Youtube-on ezt találtam, mint leggyorsabb módszer. Talán összejön vmikor.

BF3: Atomiccore

hát igen.. tank vs tank normalon az olyan mint egy hosszú alapvonali teniszjáték.. az nyer a végén aki hamarabb rövidít 30 ütés után😄
meg ez az öngyógyulás... jármûveknél is meg az embereknél...
de hát van aki ezt szereti. ne ítéljük el miatta 😊

Az egyértelmû számomra, hogy a Te játékstílusodnak jobban fekszik a normal, de szerintem is jobb a HC 😊
Lehet, hogy ûberláma vagyok a normalhoz és azért, de lehet csak a kpapp által felsorolt pozitívumokért..nem tudom, mindenesetre isten áldja aki feltalálta és persze jól be is állította a szeróján 😊
amúgy leszarom, hogy ki minek tart, nekem a játékélmény a lényeg és az, hogy élvezzem nem pedig az, hogy idegbeteg legyek 5 perc faszomkodás után.
Na meg az sem árt tisztázni, hogy a tankot hogy érdemes megközelíteni, mert olyan egy csomószor volt már, hogy normalon körbelõttek mégse haltam meg...egy 120-as ágyútól...na ilyen HC-n nincs 😊 ezért nagyobb kihívás egy tankot felrobbantani..szerintem.

bye..

The Matrix has you...

próbáld az EOD Bot-ot 😊 a legtrollerebb😄

Inkább C4-et rakjál bele, szerintem hatékonyabb, csak jó kell idõzíteni, na meg célozni a járgánnyal 😊

The Matrix has you...

Tényleg sokkal jobb lett a topic item, le a kalappal elõtted, te pöcs , persze csak ironizáltam, mert látszik mennyire egy balfasz vagy, te segg

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

A terepjáróra aknát c. történet már nem mûködik v. csak én bénáztam el vmit??? Igaz, a 3 próbálkozásból csak 1szer jutottam a tank közelébe, akkor viszont konkrétan alá futottam a jeeppel, de esze ágában sem volt felrobbanni. <#confused>

BF3: Atomiccore

már a múltkor láttam mikor játszottál, hogy HC szerveren leledztél. mentem is volna utánad, csak az a map nem igazán jött be.. meg ha jól emlékszem te elõszeretettel rush-mode-olsz. ahhoz még szoktatnom kéne magam.. és azt csak akkor szoktuk ha vagyunk group chaten vagy 5-6-n.
T.. jegyeztem😊 thx

otisz111
A lézert a T megnyomásával tudod ki- és bekapcsolni.

Egyébként én is kipróbáltam a HC-t, és kellemesen csalódtam. Pont ezek a dolgok miatt tetszett meg amiket most leírtál.
egyébként valószínû ezért zavarja sok embert a HC-n a kempelés:
rata+ratatata = death😊 <#violent>

megnyugtatlak, hogy az a csipa aki a pálya szélén fekszik és onnan puttyogtat az teljesen mindegy, hogy normal vagy HC szerverre kerül.. akkor is oda fog feküdni. és igen ennyi.. le kell trollkodni a faxba.. és ha lehetõséged van fel kell venni videora, hadd szokják a U'TUBECELEBSÉGET😊

pont azért megy HC-ra mert ott nem látják, hogy hol van...
a védekezés ellenük nagyon egyszerû... lelõnek kétszer és elõveszem az MAV és megkeresem õket. majd mortar vagy RPG 😄 (attól függ van-e épp minimap).

normálon képtelenség sunnyogni.. amikor normalon jatszottam nekem automatikusan a bal kezem kisujja folyamatosan nyomagatta a "q"-t (spotot).. innentõl kezdve akár 500méterre a távolban is megjelent a kisháromszög.
pont, hogy a HC-n lehet sunnyogni. fõleg ha megvannak a jó kis ruházataid amiktõl még inkább észrevehetetlen maradsz. felértékelõdik a hangtompító és értelmet kap a bipod is😄 ráadásul ha még minimap sincsen akkor konkrétan szellemként lehet mozogni a pálya bármely részén😊

de amiért nekem a HC mindig tetszik az az, hogy nem tesz be premier plánba, hogy honnan lõtted le az ellent. van teamkill, ezáltal megtanul az ember nem átlõni a másikon mint a normalon.. hogy ott állnak egymás mellett és csak xarják a lõszert meg a gránátot egymásra..

megtanulsz körülnézni a pályán nem csak lövöldözni minden bokorba.. illetve kialakult állóharcnál tolod a skulot a suppression miatt..szvsz..nekem úgy összességében izgalmasabb ezáltal a játék.

egyébként a lézert ki lehet kapcsolni!?😊
mornin'

kemotox
Normalon bármit csinálsz meglátnak...Max ha bennt kemeplsz valahol, akkor nem... Pont ezért is csinálják sokan, nyílt terepen lehetetlen nem észrevenni és kirakni a háromszöget az ellen fölé. Csak HC-n zavar a kempelés?😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

cody1994
Úgy bírom az ilyeneket fel jönnek HC-re csipázni mint hogy a csipások szokták be állnak a map végébe és hát csak elõre figyelnek és megyek meg kerülöm õket közbe jön még pár emberke aki azt hiszi hogy tud valamit ezek meg vannak és ott vagyok a hátukba alá c4-ezem õket és eljött a nagy bummmm ideje arrébb megyek és puff pár percer késõbb látom a chet-et hogy szidnak mint állat nem akartam már ge.. lenni de írtam nekik hogy ha csipáztok akkor minden hova figyeljetek neh csak elõre erre jött egy kick gondolom benne volt egy admin is a trollkodásomban xD nem mentem vissza megyek másik szervere ott meg REX-el rohangálok vígig és azért vannak ki akadva amit meg is értek csak hogy 3-4en nem tudnak le lõni jó nagy pityukal akkor nem értem mit keresnek itt 😄 és ez 3. HC-ém volt .😄

SötétBarom
Borzasztóan rossz a HC, és errõl élõben beszélgetnék a legszívesebben, mert lusta vagyok annyit írni. A lopakodást alapul véve is sokkal jobb a normal, mert ott legalább kihívás.. Mivel ha valaki kiszúr, akkor beszpottol, és buktad. Tehát oda kell figyelni arra, hogy ne mozogj, ha jön valaki, ill. ne lõlj le feleslegesen embert a fragért. Ne adj isten ne legyen bekapcsolva sunnyogás közben a lézer.. Akinek ez nem meg, az megy HC-re.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szerintem nagyon általánosítasz és a HC-s szerver tapasztalataid nem a legjobbak. igenis sokkal intenzívebb és jobb játék folyik, de ezt már ezerszer elmondtam itt (is).
nem rohangál senki a feje felett (az ellentõl) piros háromszöggel és nem szednek ki bokorból csak úgy oda belõve.. vagy ezer méterrõl a heli gunnere.

pl. HC-ban a gun master egyszerûen zseniális. TDM meg pláne. a conquestekben pedig a jármûvekkel nincs eszeveszett rohanás.. taktikai játék van.
és mostanában pedig azt vettem észre, hogy igenis elkezdenek javítani, segítenek, dobják a supportot, medicet. bármilyen módnál.

szerintem sokkal kreatív a HC.
és ha baserape van hát legyen.. az is csak azt mutatja, hogy valamit nem csinált az egyik fél nagyon jól.. ez normalon is ugyanúgy megvan.. csak ott az m320-al a csokor-háromszögre lõnek... nem arra, hogy észrevettél néhány embert..

de kinek mi jön be. én már nem járok egyáltalán normálra. konkrétan nem bírok lelõni senkit.. két rövid sorozat után nem lövök és leszednek.. ennyit tesz az a 40% "elõny vagy épp hátrány" melyik oldalán állsz ugyebár😊

w126
" Aki kemper az normalon is kempel."

Ez így van, like!! Egy haszontalan camper az mindenhol az...
De a halálom 2 dolog.

1. Beül az AA-ba, majd 3 méterrel odébb viszi, és van egy tökéletesen hasztalan légvédelmünk, aki 3 fregért fogja az AA-t akár 1500 ticketten át.
2. A bázison a 32 fõs csapatból kb 10-16 ember a helit várja, holott nyilván való, hogy 2 ember lehet csak befutó, és persze egymást teamkillezik, blokkolják a helispownt, stb, stb..és természetesen ennek köszönhetõen sok ember minuszban vagyunk és bukunk is ugye....

Ja és egy 3., szal akkor 3, miszerint tankba ül, és egész idõ alatt azt játsza, hogy mit tud a bázisról ellõni, ez egy ember minusz, és egy stratégiailag meghatározó jármû minusz.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Szerintem+ nézõpont kérdése, én pl a magam esetével példálózva azt kell mondjam ha az ember elkényelmesedik, akkor a HC szar. Monom ezt arra alapozva, hogy én és a régi csapatom 2002 és 2011 között több mint 4000 medal of honor wart nyomtunk real módban, tehát 2-3 golyó és die, és nem volt killkam sem. Imádtuk, egy örök szerelem lesz nekem az a játék és az az idõszak. A mai napig megdobban a szivem ha meghallom a mohaa zenéjét.
Csak hát eljárt felette az idõ, csapat meg már nincs rá. De a lényeg a lényeg, ott pl elképzelhetetlen lett volna killkammal, vagy 3d-vel a gém. Most meg? Amióta a BF3 a szerelmem, elsem tudom képzelni, hogy ne legyen kilkam, vagy ne válthassak jármûben külsõre.....
Elkurvultam, ennyi😄DD

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Hát nemtom én kurvajókat lopakodtam meg rambóztam HC-n. Aki kemper az normalon is kempel.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

SötétBarom
Egy fos. Szét kempelik az összes szervert pont a spot meg a killcam hiánya miatt. Kinek mire van igénye. Én utálom. Ha valaki szeret 10 perceket ülni egy bokorban, akkor fun.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w126
Ez a stat most AA-val volt, de amúgy tolhatjuk majd helivel😊

Mercedes-Benz&#174;

tegnap mi is haverral toltuk a helit egy szerveren.. kikapott a csapatunk folyamatosan, de õ mindig mvp2 én meg mvp1 voltam (én gunnerként osztottam). lézerrel mért mindent pilótaként én meg rakétával szaggattam darabokra a heliket, jármûveket, gyalogosok meg kapták a skulot.
egyszer összeülhetnénk ha ilyen jól tolod a helit.. szívesen gunnereznék.. a legjobb móka a bf3 sztem. persze a p90 rush után😄

w126
😄DDD Ez is egy elmélet, simán benne van a pakliban😄
De lehet egy jó napom nekem is😄

Mercedes-Benz&#174;

C4+motor reptetést próbálta már vki? =D én 1x haverral megnéztem h kb meddig dob el, és átrepültem kb a fél pályát XD, beteg ,1 dolog csak vigyázni kell h mielött földet érnél lekell ugrani , különben game over , insert coin.
nem te voltál jó..az ellen volt nagyon gyenge!😛 mornin'

Nem az a meccs volt mikor az egyik hülyegyerek c4-l akarta kidönteni az antennát?😊

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

ozimak
Ennek egyik nap szem és fültanúja voltam, pedig ritkán járok EA-HU-1-re. 😊 Szidtátok a helist mint a bokrot 😄 Azért is jöttem le aztán megint föl utána, hogy legyünk inkább együtt. Én is rühellem a baserape-et.
Szoktam én is ott játszani és valóban ritka az olyan ha normális meccs van.Nagy az isten állatkertje sajnos.

w126
Uhh dejó voltam😊

Mercedes-Benz&#174;

Battlefield 3 Magyar Szerverek fóruma

Itt lehetett régen panaszkodni, bár most már nem igen látni azt hogy törõdnének a szerverek beállításaival és adminolásával.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Vicces fiú! 😄

Fatboyz4ever!

w126
Én így parkolok, hogy másnak is legyen hely😊

Ez meg egy alkesz tetõfedõ😄

Mercedes-Benz&#174;

w126
Nincs bajom, csak szeretnék beszélni egy illetékes jugosultal, hogy nem e lehet adminnak jelentkezni, akár be is szálok a szerver díjba, csak legyen már megoldható, hogy kitakarítsuk a köcsögöket. Én folyamatosan aktív vagyok ott, esténként fõleg, és sokszor olyan jó lenne egy admin akivel lehet magyarul beszélni. Sok köcsög baseraeper, és a trollkodásnak minden alfaja tönkreteszi napi szinten sok játékos játékát, admin meg nuku.

Mercedes-Benz&#174;

szerintem ebbe is a lagg szólt bele, de amúgy amikor csináltam az assignmentet ehhez, akkor jól meg kellett tanulnom, hogy hol robban hatásosan ez a szar 😊
speciel Ziba Tower-en a legfelsõ szintre vezetõ lépcsõn többnyire belehaltak 😊 fõleg, ha mindkettõt leraktam.

The Matrix has you...

kicsoda, mert az még nem derült ki számomra mit akartál mutatni? 😊

amúgy tetszetõsen játszol, csak néha elfutsz a gyógycsomagjaid elõl 😊

The Matrix has you...

otisz111
Jah, az más. Én HC-n Canals pályán a konténerek között claymore-oztam és nálam mindig belehaltak, ha rámentek.
na szerintetek tiszta játékos lehet?

nem gond, megtaláltam a munkaasztalt, csak már picit fáradt vagyok az egész napos bambulástól 😊

The Matrix has you...

mi a baj az EA Hu map-l?😊

sorry mobilról linkeltem