Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
The Matrix has you...
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Ellenség mögé lepakolom a "leszületõ-szalonnát", hangtompítós bolt action csipa, m9 supp és mehet.
Vagy Canals TDM HC, az is megtetszett. Jó, hogy figyelni kell a csapattársa, nehogy lelõdd, közéjük dobd a gránátot. Meg nem háromszögeket lövök.
Viszont azt utálom amikor csüffögtetek keményen és elém áll, vagy átfut elõttem egy szerencsétlen csapattárs és belehal. Persze egybõl nyomja a !punish-t. Velem is elõfordult már ugyanez, de képes voltam felfogni, hogy én hibáztam a figyelmetlenségemmel és ment a !forgive. Meg ha feléleszt akkor is !forgive-t írok.
A másik eset amikor foglalunk egy zászlót és valaki leTK-zza a másikat, az meg ész nélkül nyomja a !punish-t, de nem gondol abba bele, hogy valakinek továbbra is foglalnia, védenie kéne a flaget. Nem inkább megöli, minek az. <#falbav>#falbav>
Mindenesetre ezzel a !punish paranccsal nem vagyok teljes mértékben kibékülve a HC módban, mert sokan nem úgy használják ahogy kéne.
a legjobb ha van egy bazookas csalid aki rájuk lõ és akkor bepöccennek és azonnal el akarják kapni.. 😊
egyébként meg igen..akárhova leteszed általában rászaladnak. a leglehetetlenebb helyekre érdemes egyet kettõt😊
még a heli sem ha bent van az a javító perk.
ezért HC-n igazából két lövés meg egy irányított rakéta és pukk.
Speciel a C4-re céloztam és azzal felrobbantani a tankot, meg ugye elõtte közel férkõzni hozzá. Caspian Border egyik kedvencem, többnyire nyílt terepre kell kifutni, hogy rádobáld a C4-et a tankra, azt észrevétlenül elég nagy kihívás 😊 Nekem egyik kedvencem lett az utóbbi idõben, nagyon sokféle tereptárgy elõfordul rajta, változatos pálya.
The Matrix has you...
Szerintem csak simán rakd le az útra és elõbb-utóbb jön valami noob aki ráfut. Figyeld ki hol jönnek többször és odapakold. nem könnyû, de igazad van, elõbb-utóbb összejön 😊
The Matrix has you...
BF3: Atomiccore
meg ez az öngyógyulás... jármûveknél is meg az embereknél...
de hát van aki ezt szereti. ne ítéljük el miatta 😊
Lehet, hogy ûberláma vagyok a normalhoz és azért, de lehet csak a kpapp által felsorolt pozitívumokért..nem tudom, mindenesetre isten áldja aki feltalálta és persze jól be is állította a szeróján 😊
amúgy leszarom, hogy ki minek tart, nekem a játékélmény a lényeg és az, hogy élvezzem nem pedig az, hogy idegbeteg legyek 5 perc faszomkodás után.
Na meg az sem árt tisztázni, hogy a tankot hogy érdemes megközelíteni, mert olyan egy csomószor volt már, hogy normalon körbelõttek mégse haltam meg...egy 120-as ágyútól...na ilyen HC-n nincs 😊 ezért nagyobb kihívás egy tankot felrobbantani..szerintem.
bye..
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
BF3: Atomiccore
T.. jegyeztem😊 thx
Egyébként én is kipróbáltam a HC-t, és kellemesen csalódtam. Pont ezek a dolgok miatt tetszett meg amiket most leírtál.
rata+ratatata = death😊 <#violent>#violent>
pont azért megy HC-ra mert ott nem látják, hogy hol van...
a védekezés ellenük nagyon egyszerû... lelõnek kétszer és elõveszem az MAV és megkeresem õket. majd mortar vagy RPG 😄 (attól függ van-e épp minimap).
pont, hogy a HC-n lehet sunnyogni. fõleg ha megvannak a jó kis ruházataid amiktõl még inkább észrevehetetlen maradsz. felértékelõdik a hangtompító és értelmet kap a bipod is😄 ráadásul ha még minimap sincsen akkor konkrétan szellemként lehet mozogni a pálya bármely részén😊
de amiért nekem a HC mindig tetszik az az, hogy nem tesz be premier plánba, hogy honnan lõtted le az ellent. van teamkill, ezáltal megtanul az ember nem átlõni a másikon mint a normalon.. hogy ott állnak egymás mellett és csak xarják a lõszert meg a gránátot egymásra..
megtanulsz körülnézni a pályán nem csak lövöldözni minden bokorba.. illetve kialakult állóharcnál tolod a skulot a suppression miatt..szvsz..nekem úgy összességében izgalmasabb ezáltal a játék.
egyébként a lézert ki lehet kapcsolni!?😊
mornin'
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem rohangál senki a feje felett (az ellentõl) piros háromszöggel és nem szednek ki bokorból csak úgy oda belõve.. vagy ezer méterrõl a heli gunnere.
pl. HC-ban a gun master egyszerûen zseniális. TDM meg pláne. a conquestekben pedig a jármûvekkel nincs eszeveszett rohanás.. taktikai játék van.
és mostanában pedig azt vettem észre, hogy igenis elkezdenek javítani, segítenek, dobják a supportot, medicet. bármilyen módnál.
szerintem sokkal kreatív a HC.
és ha baserape van hát legyen.. az is csak azt mutatja, hogy valamit nem csinált az egyik fél nagyon jól.. ez normalon is ugyanúgy megvan.. csak ott az m320-al a csokor-háromszögre lõnek... nem arra, hogy észrevettél néhány embert..
de kinek mi jön be. én már nem járok egyáltalán normálra. konkrétan nem bírok lelõni senkit.. két rövid sorozat után nem lövök és leszednek.. ennyit tesz az a 40% "elõny vagy épp hátrány" melyik oldalán állsz ugyebár😊
Ez így van, like!! Egy haszontalan camper az mindenhol az...
De a halálom 2 dolog.
1. Beül az AA-ba, majd 3 méterrel odébb viszi, és van egy tökéletesen hasztalan légvédelmünk, aki 3 fregért fogja az AA-t akár 1500 ticketten át.
2. A bázison a 32 fõs csapatból kb 10-16 ember a helit várja, holott nyilván való, hogy 2 ember lehet csak befutó, és persze egymást teamkillezik, blokkolják a helispownt, stb, stb..és természetesen ennek köszönhetõen sok ember minuszban vagyunk és bukunk is ugye....
Ja és egy 3., szal akkor 3, miszerint tankba ül, és egész idõ alatt azt játsza, hogy mit tud a bázisról ellõni, ez egy ember minusz, és egy stratégiailag meghatározó jármû minusz.
Mercedes-Benz®
Csak hát eljárt felette az idõ, csapat meg már nincs rá. De a lényeg a lényeg, ott pl elképzelhetetlen lett volna killkammal, vagy 3d-vel a gém. Most meg? Amióta a BF3 a szerelmem, elsem tudom képzelni, hogy ne legyen kilkam, vagy ne válthassak jármûben külsõre.....
Elkurvultam, ennyi😄DD
Mercedes-Benz®
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyszer összeülhetnénk ha ilyen jól tolod a helit.. szívesen gunnereznék.. a legjobb móka a bf3 sztem. persze a p90 rush után😄
De lehet egy jó napom nekem is😄
Mercedes-Benz®
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Itt lehetett régen panaszkodni, bár most már nem igen látni azt hogy törõdnének a szerverek beállításaival és adminolásával.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Fatboyz4ever!
Mercedes-Benz®
speciel Ziba Tower-en a legfelsõ szintre vezetõ lépcsõn többnyire belehaltak 😊 fõleg, ha mindkettõt leraktam.
The Matrix has you...
amúgy tetszetõsen játszol, csak néha elfutsz a gyógycsomagjaid elõl 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...