Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
miért küldenék el? Jönnek a DLC-k, jön majd a Mirros Edge 2, Play4Free, és Battlefield Heroes nem maradhat karbantatrtás nélkül, 1000 féle más projektbe belekezdhetnek... Ne legyél már ekkora noob😉

azok a dice-osok akik az elmúlt 2-3 évben jósokat dolgoztak azért hogy ez a játék létrejöhessen és akiknek a 70%át most szépen elküldik mert vége a project amaradék marad pöcsölni vagy az EA pénzeszsák ahova megy a bevétel jórésze??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Daell Drow
En a bc2 beta idejen letrehozott profilommal siman betudtam jelentkezni a par honapja vasasrolt bc2-be.
Fpocok
Remény hal meg utoljára.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nagyon kíváncsi leszek rá

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

"And I have to say, a working main menu and squad system IS important"

Kezd megjönni az eszük?<#fejvakaras>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fpocok
OrionRussia -//-
@zh1nt0 You can go on battlefieldbc.ru/, and you will see more 50 percent of community do not like idea of game without main menu.
4 hours ago

in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@OrionRussia And I have to say, a working main menu and squad system IS important.

Fpocok
Some One
DeluSan83 Some One
@
@zh1nt0 ur the worst community manager/ PR person of the year. Sry u might be a nice person in rl but on here you come off pretty smug.
1 hour ago

in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@DeluSan83 sorry about that 😞

adam46
simán megérdemelnék a DICE-os fiúk, rengeteg munkájuk van benne.
Prince23
Amúgy meg folyosóknál, fedett kerezstuknál a C4 zseniális megoldás. egyszerre 4 embert vittem el vele 😊 lesbõl figyelve természetesen, ha már camp meg kell szívatni a gyökereket xd bezzeg ienekor meg nem veszek fel videót, ez nagyon aggasztó dolog😞

nekem akkor volt ilyen mikor afk voltam túl sokáig

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Márpedig az üzenet szerint: Admin has kicked you from server. Akkor így jártam.

Fpocok
Eredetin nincsen admin joga senkinek.

Nem tudom hogy tört-e. A Quick Match funkció dobott oda. Lehet hogy egy elvarázsolt(csítes) szerver volt? Akkor inkább hanyagolom a játékot. Nem vagyok híve a tört cuccoknak.

Valaki lenyúlta a nevem. Legalábbis nem engedte a bétában használni, ehelyett csináltam egy "SzinesG" nevût, azt elfogadta. A felhasználói fiókom ugyanaz maradt.
Ha kijön a full, akkor vajon ez a név marad amit a bétához csináltam vagy lehet újat kreálni?

Fpocok
Admin? Törtön tolod? EA el fogja venni az accodat.

LOL és mire leírtam ez elõzõt az admin ki is rúgott. Ennyi majmot 😊))

LOL megtörtént velem a lehetetlen. Lecsíterezett egy hülyegyerek. Írtam neki hogy: "Ez egy BÉTA öcsi. Sírjá az EA/DICE-nak." Amúgy meg a K/D-m nem érte el az 1-et, csak egy kicsit túl sokat ugrott a puskám elé a hülye. De azért már csíter vagyok. Szóval röhögtem egy jót milyen idióták vannak.

shaddam
Nem is olyan hülyeség

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Majd kellene tartani egy tippversenyt, ki találja el.
A gyõztes kap egy ingyen BF3-at/visszavásárolják tõle a már vett példányt 😄

shaddam
Az öt millát hozza majd elsõ héten erre még sört is tennék.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Archie2048
csak én szerettem a Commander funkciót, vagy ezzel egyedül vagyok?
Nem a dupla stat miatt kérdezem

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

IGROMIR-EVENT

Megint az oroszok tudtam 😊) ügyesek
Fpocok
Úgy hallottam, hogy csak a metros fileokat lopták el, szóval azzal lehet csak törtön nyomni.

Akkor kapják be. Nem tudom melyik nyomorult találta ki, hogy egy inf only pályát rakjanak be a bétába, nem codozni akarok.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
Tört

Van Caspian szerver a listában, de passwordos <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Prince23
Azért a bf3 nem fog úgy állni, hogy szegénykés lesz a szerver. még a medal of honor-nak (2010, afgán kiadás 😄) is vannak szerverei a mai napig is. Meglepõen.

Legyen csak 8 map de az legyen jó. Inkább mint, hogy csinálnak 15mapot,de abból a szerverek 95%-án csak 2-3fusson.

Fpocok
Kakand az +4 nem?

Prince23
szokásos... megint map hiányokban fogunk szenvedni. A DICE-nál úgy tûnik, h menõ ez a 8-10 mapos rendszer....

Fpocok
Ne legyen kétséged, lesz annyi. Csak nehogy meglepetéskét érjen 😄

Prince23
Hát az tény hogy az 5 millát át fogja lépni könnyedén, csak itt az idõ intervallumokkal lesznek gondok... MW 3 pár hónap leforgás alatt többet fog hozni sztem, DE ha egy évet vesszünk statisztikába lehet h a BF 3 lesz a befutó...

háborüs feelingben, atmoszférban még így is veretlen a BF 3. Még meg sem jelent, de ezt bátran kijelentem 😄 sokan szeretik is emiatt.

zzeN
9 asszem, és állítólag lesz 1 éjszakai városi map is (várós).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nagyszerû akkor ezekszerint lesz legalább egy tdm pálya is .. összesen mennyi map is lesz az alap játékban?? .. még szerencse hogy lesz 4 bf2-s is pluszba :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

+1

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

remélem nem lesz 6x annyi bf3 eladásuk mert azt azér nem érdemlik meg :|

TDC Geronimo
Mondták, hogy majdnem minden map és játékmód más élményt fog nyújtani. Hát eddig ez valóban így van, mert rush metro és CQ caspian az 180 fokos fordulat.

Nem errõl a szerencsétlen béta metró pályáról beszéltem ! (mert az tényleg az)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Na errõl van szó, eddig 😊

Prince23
"battlefield 3 egy nemesebb, átgondoltabb battlefield generáció."

ebbe most úgy beletudnék kötni... 😄

nemes, átgondoltabb generáció: a volt COD játékosoknak, akik cod-szerû élményt szeretnének. ezt ugy érted?

b+ ez a metro a kódosok átkonvertálására kellett ! semmi más értelme nincs! Jönnek rá a kódos majmok mint legyek a friss kutyaszarra. ennyi. Nem kell mögé semmi más fantazmagóriát látni szerintem .

Kíváncsi vagyok milyen lesz a HC ha már itt állandóan csak egy-egy lövéstõl murdelek meg. 😊

Inkább úgy fogalmaznél hogy a a BC2 egyfajta battlefiled korcs mutáns anomália míg a battlefield 3 egy nemesebb, átgondoltabb battlefield generáció. BF2-höz szerintem lehetetlen hasonítani õket. Ez az én véleményem :9

Fpocok
Jajj baszki, csak legyen battlerecorder meg rendes squad managment INGAME. Jajj, csak ennyit kérek.

Lehet hogy DICE-ék beszartak, hogy olyan érdeklõdés lesz a game iránt, amit nem tudnak kiszolgálni sehogyse. Ezért most egy kicsit rombolnak az imidzsen a metrobétával 😊
Nem csak itt, külföldi fórumon is sok ember kiábrándult, és hiába mondod nekik hogy de a caspian milyen fasza volt. A 80% csak metrot tudja kipróbálni, és az meg egy szar. Nem hiszem, hogy csak úgy elkövetnek egy ilyen bakit, szinte biztosra veszem a szándékosságot. Ha megjelent a full, és látják a neten a reakciókat, akkor majd ezek a most kiábrándított emberek is beszállnak, de lesz ideje a DICE-nak fokozatosan alátolni a vasat a rohamnak.
TDC Geronimo
lol

Hát szerintem csak te.

TDC Geronimo
~9 milla

Prince23
Nem tudom hogy vagytok vele, de azért a BC 2 sokkal közelebb állt a BF 2-höz, mint ez, a BF 3. nem? vagy csak én vagyok ezzel így?