Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Kezd megjönni az eszük?<#fejvakaras>#fejvakaras>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
@zh1nt0 You can go on battlefieldbc.ru/, and you will see more 50 percent of community do not like idea of game without main menu.
4 hours ago
in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@OrionRussia And I have to say, a working main menu and squad system IS important.
Parasite Eve 2, best game EVER!
DeluSan83 Some One
@
@zh1nt0 ur the worst community manager/ PR person of the year. Sry u might be a nice person in rl but on here you come off pretty smug.
1 hour ago
in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@DeluSan83 sorry about that 😞
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Valaki lenyúlta a nevem. Legalábbis nem engedte a bétában használni, ehelyett csináltam egy "SzinesG" nevût, azt elfogadta. A felhasználói fiókom ugyanaz maradt.
Ha kijön a full, akkor vajon ez a név marad amit a bétához csináltam vagy lehet újat kreálni?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A gyõztes kap egy ingyen BF3-at/visszavásárolják tõle a már vett példányt 😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nem a dupla stat miatt kérdezem
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Megint az oroszok tudtam 😊) ügyesek
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
háborüs feelingben, atmoszférban még így is veretlen a BF 3. Még meg sem jelent, de ezt bátran kijelentem 😄 sokan szeretik is emiatt.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ebbe most úgy beletudnék kötni... 😄
nemes, átgondoltabb generáció: a volt COD játékosoknak, akik cod-szerû élményt szeretnének. ezt ugy érted?
Nem csak itt, külföldi fórumon is sok ember kiábrándult, és hiába mondod nekik hogy de a caspian milyen fasza volt. A 80% csak metrot tudja kipróbálni, és az meg egy szar. Nem hiszem, hogy csak úgy elkövetnek egy ilyen bakit, szinte biztosra veszem a szándékosságot. Ha megjelent a full, és látják a neten a reakciókat, akkor majd ezek a most kiábrándított emberek is beszállnak, de lesz ideje a DICE-nak fokozatosan alátolni a vasat a rohamnak.
Hát szerintem csak te.