Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te mondod akkor az.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Smithwarden
Remelem sok ilyen kommentet es videot kap Zhintroll a fejlesztokkel egyutt es rakapcsolnak a hibak javitasara a veglegesben.

"WTF is this?" 😄
"Tudjuk hogy ez beta verzio, de hogy a fenebe lehet, hogy rosszabb mint az alfa?" :p 😊
Stb. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kigyi
Igen stat nullázás lesz ahogy szokott. Mondjuk voltak bugos acc-ok amiknek a statja nem nullázódott szal lehet benne bízni 😄 😄 😄 Az elsõ pár napban elõnyt jelenthet 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

shaddam
Az nem az a rohangálós halo imitáció?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Smithwarden
BF3 helyett menjetek MW3azni es akkor meltoak lesztek a nevetekhez. <#eplus2><#idiota><#eplus2>

datango
de ha kijön a teljes bf3 akkor törlik az eddig elért szintemet ? :]

Fpocok
Origiben van steamguard féle email cím védõ dolog?

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
traitorok mi vagyunk! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hol írtam Cry2-õt,melyik Codról beszélsz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Cris99
+1

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Amúgy aki nagyon skillesnek gondolja magát az próbálja ki az Only rifle szervereket a Cod 2-5-ben.Aki ott helyt tud állni az elõtt emelem a kalapom,nincs darálás,egylövetû fegyver meg a faszod és kész ha elsõre nem találsz véged.

Smithwarden
Az nem szamit!
Traitor! <#bdead> <#eplus2>

Cris99
Codban a golyobeszippantos dolog van, cry2 meg fosabb mint ez..
Szerintem klasszisokkak jobb mint bc2 ben, a sebzes is bejon, sokkal realisabb mint a frusztralo bc2 es, talan 1x talalkoztam ezzel a dice betegseggel

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

A Section 8 meglepõ módon hasonlít a BF-ekhez,csapatjáték nélkül gyorsan szarrá válsz.A Codokat kikapcsolódásképpen toltam mikor már untam a BF-et.

Lamellus
<#nevetes1>

-tRs-Raymond

kigyi
Nem, a legtöbb szerveren ki van kapcsolva a csapatsebzés. Viszont ahol be van ott mindenki mindenkit... Legalábbis nekem így tûnik egyenlõre. Mondjuk beta így ebbe még belefér.

Fúúú,azta...én a CoD2-vel játszottam,egész 5 percet...a többit hírbõl sem ismerem...jól bírod.<#vigyor5>

[IRAM] leader

datango
nem mindegyik szerveren van tk nem?

Hát igen a ping fontosabb mint a sávszél.De azért feltünõ hogy fõleg a DICE játékaival vannnak találati problémák.Játszok,játszottam több játék multiplayert módjával is(Crysis,Crysis Wars,Frontline Fuel of War,Section 8,Cod széria 1-2-4-5,A teljes BF széria)de legtöbb bajom a a Bf2-tõl volt,ott még annyira nem idegelt mert inkább csak találati problémák voltak de a Frostbyte engines játékok óta találkozom ezekkel az instant kill,sarok után 5 méterre halok és egyszerre halál hibákkal.Szerintem nagyon úgy néz ki hogy ez engine hiba,és szerintem ez lehet hogy összefügg azzal hogy ez az engine alapvetõen egy konzolengine.Igaz ez csak az én feltételezésem de konzolon nem hallottam hogy gond lenne a BC2-ben.

kigyi
Én most azért haltam meg nagyon sokszor, mert a csapattársak folyamatosan lelõttek... Ennyit a TK-ról... És amikor kérdezem miért csinálja csak egy smile-ra futja....

Smithwarden
Nem olyan durva a keses mint BC2-ben. Kb annak a harmada.
Ott sokszor 5-6 meterre a fedezek mogott esett ossze a katonad.
Elsore itt nem nagyon veszi eszre az ember.

Viszont kb 15-20 ora jatek utan sok esetben biztos fel fog tunni es azutan egyre idegesitobbe valik mert tudod, hogy egyertelmuen emiatt haltal meg vagy nem halt meg az ellenfel akit idoben lottel.

Szerver és net függõ. Hiába van valakinek 80/40Mbs-es netkapcsolata de a ping magas vagy nem stabil "hullámzik". Régebben az upc-nél volt olyan gondom, hogy délutánonként, esténként megnõtt a pingem és elkezdtem lagolni. Szerencsére a digi-nél nincs ilyen probléma. Unakatesóm pingje a speedtest szerint 20-120 között ingadozik. Ez elég érdekes dolgokat tud produkálni<#falbav>.

Csak még egyvalamit nem értek hogy a BF2 és a 2142-es alapjáték is hasonló gondokkal küzdött,akkor a modderek által kiadott módokban hogy-hogy ezeket nem lehet tapasztalni vagy csak elenyészõ mértékben.
Példának mondhatnám hogy POE2-ni jártam amcsi szerverekre a pingem 120-150-es határok között mozgott és nem volt lagg és ahova lõttem oda adta a találatot,most vagy a modderek tudnak valamit vagy a DICE nem tud valamit.

TDC Geronimo
Mai esti mese 😄

Metalmilitiakid
Eddig mindegy milyen szerveren voltam, mindig voltak ilyenek, ha egyetlen szemernyi laggot sem érzékeltem akkor is.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

😄 köszi

adam46
Egyetértek.
Ennyi, igaz. Nagyban függ a játék net használásától. Rakat felesleges baromságot küldözget a statisztika miatt. Felõlem azt nyugodtan meg lehetne szüntetni...

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Miért ne lehetne ez lag?. Az ellenfél lõ, a szerver regisztrálja a találatot,a hullához késve érkezik az adat (lag), és kész is a jelenség.
Ha jó szerverre mész fel akkor nem találkozol ilyennel. Ha a hitreggel lenne probléma, akkor minden szerveren kellene jelentkeznie. De én csak néhány sz@r szerveren éltem át ilyet.
A mostani fps-ek próbálják elmosni/elrejteni a lagot, és ránézésre nem is látszik, amíg el nem ér egy kritikus értéket. Régebben 150-es pingel "rángattak" a játékok, most meg "nem adja"/bekanyarodó golyó" jelenség van.

adam46
Egy játékkal játszunk. De a fejlesztõk mondták is, hogy ez egy korai stádium. Azóta biztos rengeteg változás történt. Lehet az alfán nem is sokat változtattak és meglett a béta.
Mert Running megint elb@szott valamit,azért...<#zavart1><#vigyor5><#hehe>

[IRAM] leader

Fpocok
CS, COD, QUAKE, UT, Crysis1.

Mind voltak szerver fileok és nem voltak ilyen 50-100as pingek.

datango
hogy kell láma szerverre menni? én kajak keresem már, mert olyan palikkal játszottam hogy ilyen mind 20 as szint felett volt és csak haltam asszem csinaltam ilyen 8kill 22 dead-ot map végére. már azt szoktam hogy bebújok valahova hátha arra jön egy áldozat ... <#circling>

Smithwarden
CS, COD, Quake, UT, Crysis 1-2, stb. Regi es uj Fps-ek.
Ezeknel miert tudtak akkor megoldani teljesen jol neten is?

Gyuszo, tudod te is hogy ez elvileg olyan mint a kommunizmus. "egy álom ami sosem teljesül" Ha erõs szerón vagy, jó pingekkel játszanak a játékosok, igen, mindenki, akkor a rendszer mûködik. ahová lõsz, ott sebez. Internet mint tudjuk kicsit más. BF 42 és BFVietnámba anno nem volt ilyen beépítve, és a pingnek megfelelõen elé kellett a muksóknak célozni. Megszoktuk, jó volt mûködött, de sokan nem értették, hogy miért nem a muksót kell lõni, és a BF2-tõl ez a msec -ben értendõ késleltetés benne van a játékba. Így létrejöhet összevissza pingeknél ez a jelenség. Ez van sajnos, nekem jobban tetszik a régi verzió (42 és viet-es), de a nép hõbölögne. Így is mondjuk, jogos, de akkor egyetlen megoldás van a LAN, és ott nincs ilyen, és még pofozkodni is lehet 😊

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

bf bloggal mi van? nem töltõdik be nekem.

Smithwarden
De van baj sajnos.
Nem durva mint a BC2-nel, de letezik tenyleg ebben a betaban.

Gyuszo:
"Csak azt nem tudom hogy az alfások ezt miért nem említették..."
Elegge "szemrehanyoan" kerdezed, de valaszolok ra: Mert nem tunt ki ennyire azert.
Jobbnak erzodott ennel a hitbox valamivel, de reszben azert, mert nem voltak hozzaadva a recoilok a fegyverekhez.

Sok hozzaszolasodal nem ertek egyet, de a #23952-ben teljesen igazad van.
Erosen basztatni kellene a DICE-osokat beta forumon, hogy ezt modositsak / javitsak, de attol felek ahhoz eleg durvan bele kellene nyulni a motor alapjaiba.

Nézd meg a #23940-es videót és megérted hogy ez nem lag.

Jó mert akkor nem egy játékkal játszunk.

adam46
Semmi baj nincs a hitreggel, ha pontosan célzol fekszenek kevés golyóból is. Ha lagol a szerver akkor meg adódik, hogy több golyó kell.
Mellesleg én sem állítom hogy hogy szar ez a játék hazudnék ha azt mondanám,de rengeteg olyan hiba van benne ami bosszantó és pont a legfontosabb dologban a sebzés és találati rendszerben van a legtöbb.Pedig a sebzési és találati rendszer adja egy fps játék lényegét,gerincét,ahhoz tudnám hasolítani mintha egy autós játékban a gázpedál lenyomására nem gyorsulna az autó és az ellenfeled lazán leverne pedig te úgy nyomtad a gázpedált hogy majd leérne a lábad az aszfaltra.Na azt a játékot visszabaszná mindenki szemrebbenés nélkül a kereskedõknek mint a sicc és jogosan.

Némába ezt lehet tolni?

TDC Geronimo
Az az igazság, hogy miné többet játszik vele az ember annál jobban jön ki a DICE betegség megint. A totál random sebzés meg hitbox. Legutolsó körömben is van hogy bitang mód adta a 249es, de van mikor a fél tár se elég az meg kis pisztollyal lelõ, a killcam meg 45% hpt mutat. Ha ez ilyen lesz véglegesben is akkor számomra a publiclámulás haverokkal témánál tovább nem megy a dolog.

HTS s3rg1nh00
egyrészt 22500 még gianninál is,másrészt meg gondolod ha most is csak ennyi pénzem van,akkor mondjuk 1 év múlva megint procit fogok venni?😊
a jelenlegi gép is úgy állt össze,hogy megvettem az egyetlen lapot amin volt IDE csati mert kellett,bele egy már használt e6300(már akkor sem volt garis),új ram,meg használt 7300GT amibõl jött késõbb a 8800...ja meg a ram már akkor is apropénzért.csóró egyetemista vagyok,alacsony költségvetésekkel és igényekkel 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

V43 1105
21-ért ott a 970 ... :-) és késõbb bele megy bulldózer proci is mert AM3+os ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HTS s3rg1nh00
most hogy utánanéztem,nálam is esélyes az a lap,mivel tegnap benéztem és pcx-en csak drágán vannak,gianni-tól meg csak ezért nem fogok egy 990-est venni 26ért...viszont 18 a 770-es pcx-en,amellé hozzácsapom 29ért a procit...és tádám,marad 3 ezrem venni ramot meg játékot..és még szállítási költség is van...tiszta öröm az élet:')

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Meg ha jól megnézted volna a videót nem is a saját lövéseirõl szól hanem inkább a saját haláláról.

Már bocsánat de ez nem lag.

Szerintem meg kajak jó a hitreg, M416-ból 7 lövés és fekszenek mint az álom. Ha néha lag van, az meg miattam van mert töltöm Runningnak a kecskésnagyis poreszt. Sehol nincs a BC2-es mg36-os 40 golyótól hullás.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Fpocok
Szerintem mert egyrészt örültek, hogy játszhattak. Másrészt talán nem voltak annyian, nem volt akkor lagg.