Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Én jelenleg nem tapasztalom, pedig most jöttem le.
Viszont a jelenséget ismerem, mert régen csinálta nekem is.
Az nem tudom, hogy most központi hiba e vagy humánus probléma, de akkor nekem egy javítás+vga driver oldotta meg, valamint 7.1-rõl 5.1-re kellett vissza vennem a hangzást, gondolom valami dx11-es gyorsítási összeakadás lehetett.

Mercedes-Benz®

JethroHUN
Minden meccs után kidobál ez a vacak... egymás offolásán kívül lehetne valami értelemeset is írni ebbe a fórumba. Pl választ erre a problémára.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Megvan mit akartam múltkor. End Game. Zászlófoglalás, rakd tele aknával a zászló környékét, elõbb-utóbb ráfut valaki és így gyorsan megvan. 😊 sok sikert.

The Matrix has you...

látod te sötét item, te rasszista diszkrimináns retard, kemo az aki mindenkibe beleköt, de játsszad csak a kisded játékaidat te nyomorék

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

privi ment.
kemotox
Mit ne vegyek komolyan? Meg mondtad, hogy állítólag "miattam mentél el", meg hogy kussoljak stb, honnan a retekbõl gondoljam, hogy te "nem gondolod komolyan"? Akkor minek írod? Amúgy se legyél ennyire köpönyegforgató, döntsd el, hogy mit akarsz és tartsd magad ahhoz.
Amúgy meg szerintem hagyjuk mán' abba mert most, hogy újra el kezdtem játszani, nem akarom bannoltatni magam innen 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

azt ajánlom, hogy valamikor játszunk egy csapatban, tolom neked a health boxot, az ammót, élesztelek, beacont rakok,mindent amit csak akarsz!😊
jó?
kérdezd a feleségem, tudna mesélni...hehe..egyébként meg ne feszülj már ennyire!az a baj, hogy mindent túl komolyan veszel.ilyen hatással van rád a vizsgaidõszak, vagy mi??
kemotox
Micsoda logika. Van egy tökre ismeretlen ember, aki ugat nekem fórumon, természetes, hogy nem bírom. Ergo MINDEN embert utálok. Igen ez tényleg így van 😄 (Lehet mondani, hogy nem ugatsz, de mikor nyomtad a te überpro "gerilla" taktikád, akkor is nagyon gyorsan megsértõdtél, és már mondtad is a magadét elég szépen. Persze akkor még bírtál. Mit mondasz azoknak akiket szeretsz?😄)

ne válaszolj, igazából nem is érdekel...
amúgy magadon kívûl van olyan, akit bírsz?
mutat a minimap, de csak ha hangtompító nélkül tüzelsz.addig világítasz piros háromszögként.ha abbahagyod, eltünsz.ha van hangtompítód, akkor nem mutat lövés közben sem.
kemotox
HCn szerintem nem is mutat a minimap egyáltalán, én úgy vettem észre. Sõt sok szerón még minimap sincs. Elvileg meg olyan messzirõl lövöd az embereket, hogy amúgy se látna a minimapon. "Nagyokos"
Én meg egyáltalán nem bírlak.
Spammolást meg nyugodtan folytathatod, majd meglátjuk Item mit szól hozzá.

amúgy meg bírom a búrádat, ne vedd magadra!<#puszi>
..és annyi mehet gombot nyomok, amennyit csak akarok, ne akard már kontrollálni itt az embereket!<#mf1>
nagyokos
mivan??😊a hangtompító ölés közben jó,mert ne mutat a minimap és nem halják honnan jön a lövés.lopakodni egy m60-assal is lehet,ha nem tüzelsz vele.
kemotox
Lol a hangtompító pont hogy lopakodásra jó, mi értelme van HC-n 500000 méterrõl ölés közbe használni?.... Látszik, hogy a kempeléshez nem kell sok ész. Ja és légyszi inkább szavanként nyomd a "mehet" gombot.

ha ad lehetõséget a játék erre a fajta játékstílusra is,akkor miért ne lehetne így játtszani??különben mi értelme a sond suppressornak???
persze elõbb-utóbb rádtalálnak és csúnyán kinyírnak, de addig is jól szórakoztál!
lehet több pont lett vonla, de milyen muris hátbalõni a támadókat a saját bázisukon...😊)
kemotox
Tuti nem.

cody1994
arról tudok valamit hogy a spot távolság grafikához van kötve?

Na, megint remekel a battlelog! 5 nappal ezelõtti reportjaim vannak csak. Tegnap csak pár percre ugrottam fel, nem érdekes. Az elõbb viszont megcsináltam egy assigmentet, rendben vége is lett a pályának, de egyszer csak kilépett. Most ahogy nézem, se híre se hamva a legutóbbi eredményeimnek.
Ez aztán remek ösztönzés, hogy elõrendeljem a 4-et! <#ejnye1>

BF3: Atomiccore

A meccs fele környékén ugortam be.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

otisz111
Áhá! 😊
w126
Valóban jó!! Én már kb 3 hónapja nem észleltem hibát, ha 3 havonta van 1-2 olyan nap mikor elõferdûlhet, hogy központi hiba miatt kidob, hát legyen, nem érdekel, és ha most venném meg a bf-et akkor is kiifizetném érte vígan a 10 misit, mert imádom.

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
m.sg.hu-n láthatod, hogy milyen hülyeségeket írogat még. Nagyon gáz, annyira méltatlan, hogy az is ciki, hogy beszélünk róla. Nem ember az ilyen 😄 Nyilván a "köcsöggeciadmin" vagy valami hasonló nevû álreg se õ volt.. Ja biztos 😄D

otisz111
Már nem böfög be. Bannolva lett. <#vigyor3>
kemotox
Tudod õt *nem* viselte meg a ban, ahhoz képest még mindig Item-nek ugat. Még jó hogy már túl van rajta.. 😄 Amúgy milyen szánalmas már, hogy még mindig itt próbálkozik, szegény nagyon nem tudja elfogadni a dolgokat.

Szerintem irjunk peticiót a Honvédségnek,hogy starfaszrer kollegát vigyék ki Afganisztánba!Ott nyikoghat ha valaki seggeb durrantja.😄Fasznak büfög ez ide be állandóan!

cody1994
már nekem is kezd azzá válni

kemotox
Hát pont ez az. Az emberek 90% a LENN volt a bázisnál, te meg azt a néhány embert kempelted ott fenn... Most õszintén, nem hülyeség és noobság ez? SOKKAL több pontod lehetett volna ha te is lemész.
Amúgy meg én még stílusnak sem nevezném azt amit levágtál... Amúgy meg nem azt mondtad, hogy "elmentél innen"?

Item, az agyad helyén is something went wrong?

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

"something went wrong" kedvenc hibaüzenetem az utóbbbi napokban....
vagy közvetlenül a tankok, jeepek elé telepített aknák...az is jó muri!én "gerilla style"-nak hívom ezt a játékmódot.
amúgy nem azért kempel valaki,mert béna és nem ismeri a mapokat, hanem kihasználja az adott map lehetõségeit.
én a damavand peak-on kb. 50-60órát lenyomtam, ismerek minden bokrot, minden m-com-ra van kemperhelyem. legjobb, mikor védõként "fennmaradsz" az utolsó fenti bázison, és a borkokból szedegeted a helihez,helipadhoz igyekvõket.szegény Kemotox is beleszaladt egy ilyen kis baserape-ba, és nem tettszett neki...😊))
hahaha!nem bírtad a stílsomat???<#violent><#gun>
JethroHUN
Mikor kívánja az EA fixálni azt h minden match után... kidob a szerver? bármely szerver.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

cody1994
Igen tényleg más de nekem errõl a játékmód-rol a codos emlékeket juttatta eszembe minden hova figyelni kell mikor hogy jönnek meg ilyenek persze nem akarom össze hasonlítani a két játékot mert más. 😄

kemotox
Jaja, naggggyon más a játékstílus, és ez által a játékélmény is, én nagyon élvezem, kezd megint beszippantani a játék 😄 Fasza így vizsgaidõszak elõtt...
Ha ebbõl az együtt HC-zásból (hardcore gruppen? nice) lesz valami akkor én is benne lennék, BLogon megtaláltok.

otisz111
Sõt, lehet, hogy a DirectX fõtt meg és utána a játék! <#vigyor3>
otisz111
Jó bizony! <#nevetes1>
ott a lényeg.."baromi feelinges"

totál más játékstílust kíván a kettõ és idõ kell a megszokáshoz.

The Matrix has you...

kemotox
Ne csak az elsõ mondatot olvasd el. Ha a DirectX beszarik akkor kb semmilyen játék nem megy... 😄

BFBC2-ben egyetlen értelmes HC szerver volt, az antis suchtlbude. Miért? Mert a sniper fegyverek tiltva voltak. Na onnantól jó a HC, jobb mint a normal.
Amúgy meg nem úgy kell kóvályogni mint gólyafos a levegõben. El kell szakadnod a normalon játszott stílustól, sokkal realisztikusabb fedezékes mozgás kell.
<#taps> Jó a játék!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

otisz111
Most volt két "something went wrong" hibaüzenetem. És utána a Directx is bekrepált. Valószínûleg azzal lehet valami.
otisz111
Kb 10 órát toltam eddig HC módban és párszor rendesen felidegesített. De még nem érzem azt, hogy vissza kéne menni normalra. Csak akkor tolom ott, ha a haverommal akarok játszani, mert õ nem szereti a HC-t.

Kellemesen csalódtam benne.