Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Annyira tényleg nem volt gáz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Running
Milliók keltek el abból is, ameddig van profit, rókabõr is lesz.

Prince23
Pedig nem volt az szar. jó volt a singleje is. kicsit a multija volt lemaradi. nem vészes

Fpocok
Nem baszták már el eléggé a MoH franchise-t? Akarnak mégegyet taposni, vagy mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zsoltika 007
Eddig is volt unranked szerver. Gondolom lesz itt is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Prince23
Medal of honor jön a köv évbe, utána pedig BC folytatás, majd ezután lesz csak BF 4. 2014 körül 😊

lolSL
nembaj mert fél év és itt a bf4 amibe bekerül!

Fpocok
Ami nem kerül bele megjelenéskor, az valszeg sosem fog...

Fpocok
Nem úgy volt, hogy 5 katona? Mondjuk nincs baj az egyel...

Fpocok
NA akkor rejtély megoldva. Én kihagyom.

Alien69
Van FA is, teszteltem, nekimentem, és kinyiffant a heli. <#vigyor5><#idiota> Ha a heli nem megy át rajta, a raketta se fog. De max lemegyek a metró szintre. <#hehe> Ha két oldalt fa van, márpedig ilyen utak vannak a pályán, akkor elvi síkon van remény 2 percnél tovább a levegõben maradni. <#ravasz1> Ne legyen szembe forgalom, de erre meg a helinek vannak nyomós eszközei, hogy el tudja takarítani a fém hulladékokat. <#vigyor1>

Nem t'om, milyen lesz a tobbi palya, de Caspianon tedd fel az alagutfuro gadgetet is a helire, mert en mint alfoldi gyerek otthon erzem ugyan magam a palyan, de domb az modjaval van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alien69
Az AA NEM ugrik át dombon, épületen, stb. Legalábbis, BF4FREE-ben az AA-t NEM csak a csali kidobással lehet elkerülni, hanem ha megfelelõ mélységbe megy le az ember, és az AA rakéta, és heli közé bekerül terep akadály. Persze ilyenkor meg mondjuk a szembe jövõ tank tud leszedni, de ez mind elvi kérdés. Majd meglátjuk, ha kijön a gamma, meg pár peccs. <#nyes>

A heli vs mobil AA jelenleg fix 1-es. Bar a multkor egy 100%-os tankban siman kinyirt heli egy rarepulesbol, sz'al az AA-t is meg lehet lepni es akkor van esely.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

khm khm helivel te jelen állípotában a büdös életben nem csinálsz 10-s kd-t .. egy ilyen átlagos képességû játékos mint amilyen én is vagyok aa-val simán lezavar az égbõl 100ból 110 alkalomal .. amúgy persze nem tagadom én is néztem a statomat meg pár ismerõsét is de nem e körül forog a játék szerintem .. ha nem lenne benne nem nagyon zavarna

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Alien69
Leszarom, leszarom, de azé mondjuk jól tud mutatni, ha a helivel mondjuk 10/1-s lenne a K/D-m. <#ravasz1> Netalántán a repcsivel is ilyen lenne. Persze, mondhatjuk, hogy ez hülyeség, de NEM az, olyan szempontból nem, hogy a légi támogatás sokat segíthet. <#vigyor1>

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

na nekem a stattal ne gyere mert lecsapja a biztosítékot 😊) kb leszarom

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ez azért már egy csipetnyit erõs 😊

amúgy szerintem most is lenne lehetõség pl a csalók visszakeresésére márha kártyával fizet a cd kulcsért ugyebár kicsi utánajárással megtalálhatnák .. csak kellene törvényi háttér amely alapján büntethetik is az illetõt

Alien69
Nem baj az, csak azért (szerintem) mégis jobb lenne, mert az egyikkel lehet komolyan játszani, a másikkal meg tesztelni dolgokat. Például, indulásnál senki se ismeri a pályákat, sokan nem tudják kezelni a jármûveket, és NINCS oktató pálya, vagy lehetõség. Olyasmi kellene, mint pl a BF heroes-ben, bár az se teljesen korrekt. Persze lehet mondani, hogy ott vannak a videók (youtube) de az NEM ugyan az! Mint pl BF4free-nél ott anyázok a sok-sok lámi miatt, akik elviszik a NEKEM kikészített repcsit, helit! <#vigyor1> Oszt mennek vele legjobb esetben is pl Oman pályán az anyahajóról a partig. Néha már ez is eredmény egyeseknek, és 0/5-s K/D-vel még mindig erõltetik a szart, ahelyett, hogy kérdeznének, vagy ilyesmi. Ott pl a legtutibb, és büszkék rá, hogy helyben fel tud szállni. Csak ugye az is egy lámaság, de ez mindegy.
Ergo, ha a BF3-ban lehetne legalább tesztelni dolgokat anélkül, hogy bele számítana a statba, az jó lenne. Akár olyasmi, mint az Arma-ban van, alap lõkiképzés. Sokat segítene a lámiknak. <#nyes>

TDC Geronimo
Na aullah akkor te meg se veszed már mivel nem lesz battlerecorder? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
gondolom 1 héten át fogják tvben nyomatni a trailereket és már el is lõttek újabb 100 millát 😄

TDC Geronimo
Itt a teljes interjú

TDC Geronimo
0 új jelenet. Mikor akar beindulni a nagy marketing gépezet. 2 hét van hátra és nem látom azt a nagy rohamot.

lolSL
ugyanaz lesz mint a beta csak több pályam kár reménykedni másban.

TDC Geronimo
GameSpy: We've heard there's going to be a command rose at launch for PC. Is that still going to be ready for launch? What sort of functionality might it include?
Lars: It is on our list for trying to get in there at launch.

Aha tehát nagy valószínûséggel ez se lesz benne indulásnál. Anyátok!

Blizzardéknál már van olyan, hogy látod a játékostársad valódi nevét, és mentek tovább is, csak amikor pl. ezalapján betették a fórumokba a fejlesztõk lakhelyeit, akkor maradtak csak a "valódi neves" megoldásnál. Ezt már azért túlzásnak tartanám azért és visszaéléshez vezetne.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Laza
Így van!! Le azzal a sok genyával, aki különbözõ nevek alatt szórakozik ... legyen mindig felismerhetõ vagy vegyen még egy játékot 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

lolSL
ázsiában már ez megy.

<#eljen>

remélem eljön az az idõ amikor ezek az account-okkal kapcsolatban törvényi elõírás lesz hogy beazonítható kell legyen a mögöttük lévõ személy :|

lolSL
ne kiabáld el, xboxon már fizetõs a névváltás 😊

Ha annyira akarsz, akkor contactolod a supportot és kész. Nem kell érte illetéket fizetni😄

én sem értem, hogy mi ebbõl a gond, 1 neve van és kész, viselje felelõséggel

Drang
Az is hozzátartozik, hogy mindegyik platformon így van ez!

mert nem az origin nickemmel akarok játszani, megváltoztatni meg nagyon macerás, ehh

bár úgy tûnik kénytelen leszek...

stardate
most nem igazán vágom hogy kit akarsz meggyõzni és mirõl
ha ilyen lesz a rombolhatóság megjelenéskor (nem hiszem, de fogadni nem mernék rá) akkor így jártunk és kész
még ezzel a csökkentett rombolhatósággal és a hibáival is messze jobbnak tûnik mint az MW3 (mondom ezt úgy hogy több cod van a polcomon mint bf)

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

miért baj ez? nem kötözködésbõl de tényleg érdekel hohy miért kell több? 😊

1 EA acc/ 1 karakter <#levele>

Running
Chris, az õrjöngéseddel összekötött vergõdéseidet éld ki más topic-ban, kösz!

Tenyleg felesleges.

Felesleges😊 pl érdekes nálam így néz ki😊

SötétBarom
Az elején majd boxos joyyal kezdem nyomni. Aztán ha belejöttem lehet nyomni egér vs joy flémet! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mi a kocos lofulet mutassak meg neked? Tele van a Youtube a jatekosok videoival, siman hozzak ugyanezt a latvanyt. Ha szerinted nem olyan egetrengetoen jo a grafika, amit a jatek mutat, elfogadom, de faszsagokkal ne dobalozzunk mar!

Drang

lolSL
ebbe sok minden nincs benne
pl a digitális eladások ami pc-nél igencsak jelentõs tényezõ mostanság, steamen az akciós cuccok meg a most megjelenõ heroes 6 mögött ott az mw3 folyamatosan a top10ben, de az origin is fent van pár százezer újabb gépen a beta óta.

Ha jobban megnézed, az MW3 PC-s elõrendelései rajta sincsenek ezen a listán. Tehát azt bizony megelõzte a BF3 PC elõrendelések száma.
Hogy a konzolmajmok mit vesznek, az egy egész más kérdés.
Baszki, amerikába senki nem PC-zik? Hihetetlen ezeket a számokat látni... csoda h keszítenek még PC-re játékot.
lolSL
vgchartz amúgy a legmegbízhatatlanabb oldalak közé tartozik a neten, rendes oldalon nem kerül hírbe onnan származó információ.

az meg ha fele annyi bf eladás lenne mint mw3, már hatalmas eredmény lenne az EA számára, a hülyegyerekeknek szánt rekláminterjúkon túl a befektetõiknek már sose mondták hogy most lenyomják õket, csak egy nagy szelet kell a tortából, aztán majd pár év alatt a váltakozó medal of honor és bf megjelenésekkel egyre többet kaszálnak majd.

Köszi, és szerintem teljesen igazad van.
nekem valamiért nem tölti be az oldalt. Leírná valaki mennyien rendelték elõ xbox-ra, meg PC-re?