Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
elkezdenek a texturák szivárványosan pixelesre esni aztán már minden úgy néz ki.. nem fagy meg a gama, csak egy idõ után igazából nem tudok különbséget tenni a gyalogos és a pálma vagy fa között😊
egy játékújraindítás segíteni szokott a problémán.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
inkább a driver lehet a ludas. vagy túlhúztad és már megdöglött maga a VGA😊
szépen kezdett feltöltõdni a szerver is, és folyamatosan pörögtek a zászlók, mindig volt valami esemény. az A flagnél (RU-ként) folyamatosan balhékba keveredtem, videókba való jelenetek játszódtak le, kiosztottam 3 headshotot RPG-vel, gránátok is jó helyre mentek, stb.
ja, 2000 ticketes pálya. több, mint egy órán keresztül tartott, véget is ért, majd az eredménysoroló képernyõnél server restart... valami 80 killem volt, medálok, stb., szóval bosszús lettem... aztán szerencsére egy fél órával késõbb a pontokat jóváírta, de a battlereport azóta sem jelent meg (és valszeg soha nem is fog).
nem talál semmilyen szervert a keresõ. a kedvenceimnek elõbb a nagy része, majd egy kilépés-belépés után az összes eltûnt. a "game statistics engine is down" felirat jelenik meg a 0/100-as katonám nevére kattintva.
nyilván pont ma este lenne kedvem és energiám még játszani egy picit, na mindegy...
Reménykedtem, de nem jött be. Estére sajnos nálam is elõjöttek az általatok említett hibák, csak nálam "aranyosabb" volt a történet, mert még a kör végéig sem játszhattam. 5 percenként ledobott az összes szerver, különféle hibaüzenetekkel.
Az esetek 80%-ában jó a hitregem, 15%-ban elviselhetõ, 5%-ban használhatatlan. De ami ma délután volt.... 600 óra pub és kb. 300 óra war alatt találkoztam sok érdekes dologgal, de amik ma voltak???!!! 1-2 momentum megért volna egy montázst a youtube-on. Így utólag már sajnálom, hogy esett az esõ. Jobban jártam volna, ha mondjuk lenyírom a füvet.
battlelog: eLexsys
The Matrix has you...
A damavand peak abban az esetben lenne szamomra elfogadhat BF szeru palya ha az alagut felett at lehetne jutni (ezt a helis bohockodast ne nevezzuk annak).Igy sajna egy a metronal gusztabb de akkoris csomap lett.
Aki pedig az 1942 ota tolja es szereti a BF-szeriat annak nem kell kifejteni, hogy az emlitett mapok miert lognak ki a sorbol.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Már megint mi a francot piszkáltak ezen???
Vagy talán az a zseniális ötletük támadt, hogy mindenkit leszoktassanak a BF3-ról, s inkább epekedve várják a megváltó bf4-et?!?!
BF3: Atomiccore
Köszönöm az infót,nem olvastam. Viszont köszi,de nem. <#worship>#worship> Elszabadulna a pokol,ha bekerülnék a kalapba.. <#vigyor>#vigyor> Azért benéztem és láttam a kommented <#nyes>#nyes>
Remélem te nyered a szavazást. <#eljen>#eljen>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Te (is) akarsz hazigazda lenni a BF4 topikban?
Mert holnap inditom a szavazast.
Csak szolok, hatha nem olvastad a kiirast.
Ird be te is a neved, ha akarod.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
itt nezd meg, hogy nincs lehuzva a hang a bf-nel (futni kell a bf-nek)
BF3: shishkeza
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
mi számít bf mapnak?firestorm?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Lehet, hogy másnak már volt ilyen, de én csak vigyorogva pislogtam! <#vigyor5>#vigyor5>
BF3: Atomiccore
Elmondom egyszerûen, hogy könnnyebb legyen neked.
Ez a társaság imádja ezt a játékot, nagyon sok vidám órát okoz nekünk.
És igen, tisztában vagyunk a hibáival is, nem is csodálkozunk ezen azon okból amit már itt sokszor átbeszéltünk. De szeretjük, jól érezzük magunkat benne a kutyát nem érdekli, hogy idõnként beesik egy kis malõr..
És ez nem fog változni. Az, hogy neked mi a célod ezzel nemtudom, nem is érdekel, de ezekkel a patetikus beírásokkal max bannoltatod magad innen te is...
Béke.
Mercedes-Benz®
The Matrix has you...
www.smart-bus.hu
én 550ti-vel nyomom, de a bf nálam a "szimulátor" 😄
www.smart-bus.hu
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Egyébként meg kisebb kártyákon is jól fut, nem kötelezõ maxon tolni.
www.smart-bus.hu
Annak ellenére, hogy én is a klasszikus játékstílusát szeretem, jó dolog az, hogy van másra is lehetõség.
Hozzászolva a RO2-rõl folyó véleménycseréhez, kifejezetten ocsmány a kinézete, ez a jó kifejezás rá. 6770-nes kártyán is jól megy abszolút, maga mint a játék, számomra unalmas volt. Az effektek, a rombolás a hangok nagyobb játékélményt adtak számomra egy battlefield-ben, mint amit az RO2 tudott nyújtani összességében.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
7970 :ADS:AS
Ki az az állat, aki ennyiért vesz VGA-t?
Már bocs. Örülök, hogy jól fut nálad, viel spass dazu.
Tény, hogy nem néz ki úgy mint a BF3, de az élmény kárpótol. Legalábbis engem! 😊
ArmA3 ígéretes ahhoz képest, hogy még csak alfa... jobban áll mint anno az A2 kiadáskor, bár modok nélkül az sem lesz az igazi. Ez a fjúcsör vepönsz dolog nem az én világom...
www.smart-bus.hu