Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Miért is vertek át? Mondták a boltban, hogy SOHA nincs meghibásodás stb? Nálad ez ilyen alap vagy mi? Mutass már egy dolgot, ami mindig tökéletesen mûködik. Ha kicsit utánaolvasnál, vagy legalább battlelogon a kék üzenetet elolvasnád, akkor tudnád, hogy mi a szitu.
Amúgy meg szerintem te starfarer vagy.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Ezt muszáj látnotok, besírtok 😄D
eugabesz írta, hogy :
"Elég ocsmány munka úgy lehúzni valakit,hogy nem tud válaszolni...vagy te nem úgy érzed?? "
Akarok neki válaszolni...
"A címzett letiltott, így nem küldhetsz neki privátüzenetet! "
Ennyire álszent kétszínû legyen valaki 😄DD Hát beszarok. Kedves gabicica, talán olvasd el elõbb starfos haverod miket szokott írogatni, aztán mondd meg nekem, hogy mit csináljak és mit nem. Kösz

Pénteken megvettem ezt a játékot premiumostól, drága pénzért. Azóta egyetlen egy meccset nem tudtam végigjátszani, mert vagy something went wrong, vagy disconnected by ea online. Milyen lehetõségem van hogy visszavetesem e játékot, mert átvertek, a leg alapabb funkciók se mûködnek benne. Fogyasztóvédelem?

188.36.17.96
(BC241160.catv.pool.telekom.hu)

Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!

kemotox
Nem tud azt lófaszt se, most õszintén, de ti elhittétek az okoskodását?

Ez esetben jobb lett volna, ha a tudását arra fordítja, hogy kijavítsa a bugokat. Bár lehet, hogy az EA/DICE a modora miatt nem alkalmazta. <#circling>

BF3: Atomiccore

Azt hiszem starfarer kollega kicsit komolyan vette ezt a bant és most megtámadta az EA szervereket cserébe...

The Matrix has you...

scomcomputers
Na ne,még mindig szar,mi van:

<#falbav>

* Scomcomputers the future of computing!*

SötétBarom
Kivéve, ha jammere van, mert akkor halottak vagytok mindketten, mire rá tudnátok lõni. 😄DD Pont Tegnap játszottam pár ilyen jómadár ellen VHQ szerveren.. Az egész kurva squad stingerrel rohangált, kapták is az ívet rendesen littlebirddel 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kemotox
Ja csak mi veled ellentétben inkább éljük csendben az életünket, nem visel meg az, hogy nem tudunk néhány napig játszani egy kurva játékkal, te meg a fél "életed" sírással töltöd. Igazán kellemes "ember" lehetsz.

Only Metro (halk kacaj)

Hm, már fájó látni ezt a sok szidást az imádott játékunk hibáiról. Intézkedhetne már a HG a takarítában igazán, szegény nagy rajongók már több napja fel sem mernek nézni az SG topicba. <#rinya>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: suspekt
ebbõl is látszik, hogy félnek... elõbb kiiktatják a 2-es feletti K/D-seket, hogy majd a harctéren csak a noobok legyenek😄😄😄😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Na, a végén tényleg igazam lesz a kis koreaiakkal kapcsolatban! <#vigyor5>

ovis csoport..ez jó..ez tetszett😄

Azt írja, hogy kívülrõl, szándékosan terhelik a szervereket, vagyis valaki direkt azt akarja, hogy ne tudjanak játszani az emberek.. szép kis negatív kampány, még ha csak egy ovis kiscsoport csinálja is.

megnyugtatlak, hogy azóta nem változott😄 dust2 még mindig zseniális😊 aztec meg kritikán aluli😄
és cs_mice még mindig überfun😄

azt már 15éve nem is láttam...lehet visszateszem a bfbc2-t, abban még sose kellett csalódni!
tolj addig egy kis cs-t!😊))

elmehetnek a picsába!!!nem igaz, hogy napok óta nem tudják megoldani ezt a problémát???egyszerûen szarnak a fejünkre...majd úgyis megvesszük a 4-et is...
"The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our game servers. We will provide up to date information on our official channels, including the Battlefield Twitter account. Thanks for your patience!"
valaki lefordítaná ez mit jelent??????????
Azóta ez a probléma megoldódott, így sanszos , hogy a komcsik voltak. Bár az alap probléma azóta is fennáll, mármint, hogy folyton kidob 5-10 perc játék után.
elõbb megnézik, hogy a virtuális hadszíntéren lenne-e esélyük!?😄

észak-koreai hackertámadás?<#email>

otisz111
Ha valakit visszautasítok Battlelogon akkor õ azt látja?
na tessék.. egy másik kötekedõs!😄

egy jó szemû csipa simán kiszed a helibõl mindhármatokat!😊)
Én nem tudom, a srácok mit mûvelnek az EAnél, de nekem már az accountommal is baja van. Már az email címem sem jó neki karöltve az aktívállási kódommal.
a mi mostani taktikánk, hogy kishelivel egyik oldalt stingeres a másik oldalon javelin.. forgatjuk amelyik irányba ami kell.. és utána a heli driver meg szétbontja a levegõben lévõ dolgokat😊
konkrétan ha a földrõl nem érkezik három stinger egy idõben akkor leszedhetetlenek vagyunk mert folyamatosan lehet javítani😊

hogy te milyen dzsentlömen vagy!😊)

Mi ugy szoktuk csinalni hogy jon a heli, akkor mindketten befogjuk mondjuk stingerrel es egyikunk lo csak elosszor. Erre nyilvan a pilota kidobja a csalit ami miatt sikertelen a talalat, viszont egy kicsit varva a masikunk idithatja a masodik raketat. Ezt viszont mar nem fogja tudni kivedeni mert nem tud olyan gyorsan ujra csalit kidobni. Addig aki elosszor lott, ujra betolti a stingert. Persze ki lehet vedeni ha elhuz a kozelunkbol vagy bemegy valami epulet moge, stb. De azert az esetek feleben mondjuk mukodik ez a taktika.
Sehogy, mert folyton disconnect volt!
Sebaj, legalább csak a b.nõmmel foglalkozhattam. A köv. pár napban úgyis kevesebb idõm lesz rá! <#vigyor>

SigS
Dupla xp csak a premium-osoknak mi? <#boxer>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

itt is megy a "rezsicsökkentés"😄
négy nap dupla xp, de elõtte két napig nem tudsz játszani.. vagyis amit azalatt nem tudsz megszerezni majd megszerzed a duplaxp alatt😄

attól félek én is😄,de legyen igazad

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

ne elégedetlenkedjél már korán reggel😊)) meg lesznek javítva😉

Holnaptól dupla xp és szarok a szerverek!!!XD

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

SigS
Ha a földtõl 1-2 méterre repülsz nem is mér be <#wave>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

hogy sikerült a pálmabontás!?😊
néhány hónapja mi már túl vagyunk ezen.. ha az épület felé döntöd azt a pálmát amire a srác a videoban felkúszott,akkor át tudsz ugrani a tetõre... ott meg aztán haddelhadd camp😄
egyébként a sarkon túli elsõ pálma automatikusan az épület felé döl. arról is fel tudsz menni.
mornin'

giornalista
megint kezdõdik...

vagyis, hát sokatok számára folytatódik... én délután tudtam nyomni pár kört, persze mindig a vesztes csapatba tett be, de sebaj...

most megint eltûntek a favourite szervereim.
SötétBarom
25%-al tovább tart amíg befognak.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

köszi

Nem kell válaszolnod, igazam van.

w126
De legalább tudnak róla😊

"We are aware of the connection issues in BF3 and are looking to resolve it. Thanks for your patience! "

Mercedes-Benz&#174;

cody1994
elvileg meg oldva a mi volt a hiba szerver is up meg a üzi is el tûnt 😄

cody1994
végre sikerült csatlakozni egy szerverre ... utána ki írja hogy szerver disconnect ... de életre kelt ....

JethroHUN
Állítólag lassabb mérnek be és a térképrõl is elõbb eltûnsz ja spotoltak, vagy lövést adtál le.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

és a stealth az konkrétan mire jó?

battlelog: eLexsys

hát azt észrevettem 😄D de ez nem történik meg olyan gyakran azért,nem olyan könnyû az.