Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
amúgy az ernyõt egy gombra nyitja ki vagy automatice mûködik?

!Forza Ferrari!

Metalmilitiakid
Kajak még mindig nem tudtak odáig eljutni, hogy legyen egy animáció, hogy meghúzza az ernyõ nyitót ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Belton
Csak sajna ki jött a 3.0 ami nem igazán adta azt amit még 1.0 ban kezdtünk :/ pedig egy nagyszerû játék volt.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Én is játszottam olyat(Nem AA-ban), nem tudom,hogy az játékmód, vagy beállítás volt-e ,de számomra borzasztóan unalmas volt,hogy meghaltam és várhattam mire lehet spawnolni megint.

@ #27021
Hát szerintem ez csak jó 😊 Többet segítettél a medikdobozokkal, mint azzal, hogy beültél egy bokorba a távcsövessel 😛(vagyis ott egy sarkoba...)
(De akár azt is el tudnám képzelni,hogy a kör végén a gyõzteseknek minden TeamWork pontot megdupláz a rendszer,mint anno Bf2-ben a Commander pontokat, aztán aki tényleg csapatjátékos volt, az nagyot nyer, aki nem, az cseszheti)

[UNQL]Echo
A 120hz elsosorban a 3d miatt kell es igen oda mar a vga power is szukseges.Mindenesetre az e-ips panel teljesen korrekt atlag jatekosnak akinek a betekintesi szog es a szinek szamitanak.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

shaddam
Van rá szkript amivel ki lehet ganézni a fórumból a szavazós marhaságot.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

frango
Nem rossz az. Nekem is ilyen van. Azért komolyabb játékra nem venném meg, de casual játékra bõven jó.(a régi 19"os asus TN-em jóval gyorsabb volt)
Komolyabb játékra 1680*1050, 22"os 120 HZ-es moncsit vennék(persze kell a jó vga(k) is neki😊.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

[HUN]Crassus
27022 anno....2002 körül😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
évekig játszottunk az Americas Army hõskorában egy élettel! és senki nem unta pedig akkor 22 év körül voltunk....

kabel15
Ha madic vagyok agyba fõbe dobálom a kis ládát ahol társat látok. Rohadt sok pont bejön abból. metro mappon mikor nagy tûzharcok voltak bedobtam egy ládát a tömeg közé és 5-6 kill pont jött folyamatosan. Csak azt láttam hogy +20xp +20xp.

BattleTag: kabel15#2672

Ha csapatban akarsz játszani, keress egy klánt/csapatot, publicon nagyítóval se találsz összedolgozó emberek (kivéve ha klán/csapat-ról van szó). Egy játékot mondj, ahol public szinten van csapatjáték.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

[UNQL]Echo
<#eljen>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Az egy életes dolog nem hiszem, hogy mûködne. Mindenki megunná a várakozást mire újra spawnolhat...
Lehetne a sniperek számát is korlátozni, de ha már megvettem akkor azzal szeretnék játszani,amivel kedvem van(mondom úgy,hogy sniper alig vagyok)

Szerintem a foglalásokért,gyógyítás,stb. kellene több pontot adni, meg a kör végén a gyõzteseket még jutalmazni valahogy. Aztán ha a vesztes csapat 50/1 K/D-vel rendelkezõ tagjának negyedannyi pontja van, mint a gyõztes utolsónak, akkor el fognak gondolkozni(szerintem)

tarti19
Kicsit tedd félre a pesszimista látásmódodat 😊
Vannak olyan lehetõségek is a játékon belül, amik ezen tartalmat maximálisan kihasználják. Nyilván 32/64 random emberbõl mindig lesz aki öncélúan rambózik😄

gerinctelen dolognak tartom .. ha más a véleménye írja le lehet vitatkozni róla de így?! .. meg szarul néz ki a kd-m 😄 vagy +/- inkább

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hmmm, látom a statlámaság a fórumon is mûködik...<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

gondoltam b+ 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fpocok
Egyet nyomtam poénból, de csak azért, mert anno 1000 dislikeot kaptam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vagy csak nem is kerestél jobbat nála.
[HUN]Crassus
az a baj,hogy ezek az FPS-ek egyszerûen NEM KÍVÁNJÁK meg a csapatjátékot.....a gamerek nagy része csak a buzi startisztikát nézi és úgy érvényesül a legtöbb,hogy épp az ellenkezõjét csinálja a csapatjátéknak és mindenki csak önmagára gondolva szólózik...,mert mivan akkor ha lelõnek? spwnolsz újra 6-8 sec mulva és csókolom....
bár már lettem érte leugatva,de akkoris arra kéne törekedni,hogy egy meccs alatt egyélete lenne mindenkinek/gyógyítani lehetne/ így felértékelõdnének az egyes klasszok és a csapatjáték átvenné a megérdemelt helyét az esztelen "SELFISH" rohangálással szemben.....

ok én már mondjuk "öreg" vagyok mások az igényeim ,mint egy 15 évesnek akik a K/D arányra verik a farkukat😄 nekem más veri😄

ikszdé .. thx

Fpocok: nyád nem csuklik?? 😄

[UNQL]Echo
Vagy U2311H ami mar 23 es fullhd.

[UNQL]Echo
Dell U2211H ha nem akarsz TN-paneles monitort.

OFF
Nekem ilyen monitorom van Asus MS238H ennél szebbet jobbat nem is találnék még ma se 😄 1 éve 60 körül vettem, most 40ért meg tudod venni, és 23"...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

adam46
Csak rá kell vinni az egeret a + - melletti számra.
Én nyomtam neked egy +-t,csak azért...de ha baj,mehet a másik is.<#vigyor4>

[IRAM] leader

off
van rá lehetõségem hogy megnézzem ki nyomkod + vagy - a hozzászólásaimra? vagy kell csinálnom egy alreget?

kicsit gerinctelen dolognak tartom ezt a véleménnyílvánítást 😞

lolSL
ne magyarországon gyártott fost fegyél az a lényeg, kerüld a samsungot és hasonlókat

Es kor vegere el is eri a 2-es kd-t, amire mar regen gyur, megpedig 2/1 eredmennyel. <#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Morphin
Lehet kicsit OFF...de kéne venni egy új monitort.Most 19-es 5:4-es van.(kocka) Annyira tetszik a wide csak az most 30-40k lenne hirtelen.Kéne egy hifi fejes is.<#vigyor2>
Hardware-es topikban kérdeztem már de senki nem válaszolt...szval van mostanában bestbuy monitor 22" és wide??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

koschwarz
persze, tök kellemes érzésekkel szoktam a hátam mögött 500 méterre fetrengõ sniper csapattársaimra gondolni, miközben mondjuk már 5x próbálom egy másik szerencsétlen nyomorult assault bajtárssal a zászlót behúzni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Morphin
+1 <#idiota>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

kabel15
Nem tudom mit vagytok kiakadva a snipereken. Az egyik életet tölt a másik lõszert ad a 3. meg rakétával szét lövi a segged. Kb ugyan olyan mind. Sniper az sniper és igen is jól esik nekem téged fejbe lõni úgy, hogy a pálya közepén tájolsz mint a kiszántott vakond. Nekem ez tetszik és kész.

BattleTag: kabel15#2672

Ha már a fiatalkorúak elzárást kaphatnak, miért ne?😄

Nem egészen így van...ahhoz,hogy egy szerver népszerû is legyen,ne csak a csapattársak kergessék egymást rajta,nagyon sok kompromisszumra van szükség.
S akkor még a pályalista,bázisvédelem stb. nem is beszéltünk...megannyi hátulütõje lehet egy-egy korlátozásnak.

[IRAM] leader

adam46
Ebbõl mi a tanulság?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bérelj szervert, és azt állítsz be amit akarsz 😊
<#eljen>
jajj te olyan izé vagy hogy korlátoznád a tizenévesek jogait!?

Nálunk speciel alap volt a csipakorlát,persze a VIP-re nem vonatkozott,de nem is nagyon rohangált,vagy éppen térdelt minden bokorban IRAM-os csipa...

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
és azt tudtad,hogy a valós csatákban nagyjából 1 katona mesterlövész 100-ból?
...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szerver admin vagy maga az isten vagy csak egy kis eltaposható csótány vagy ki a faszom betudná állítani ezt is, csak nekik elég az hogy szart se állítanak be csak indítják a szervert és eljátsszák a legmocskosabb pesti patkány történetét újra és újra és újra. (tisztelet a kivételnek)
[HUN]Crassus
ez gáz azért.....

Én személy szerint lekorlátoznám a sniperek oldalankénti számát és majd szépen megtanulnak az emberek csapatban játszani.

SpeedXHUN
direkt nem linkeltem😊
Nekem is nehéz kibírni,hogy ne nézzek bele,maradjon meglepetés😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Cris99
Ki sem jött a játék de fenn a végigjátszás... istenem :/

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

na ezért vezetném be hogy a vesztes oldalon nem kapnak pontot .. oszt lehet azzal menni amivel akar

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

adam46
Nem, nem a sniperek egy külön csoportot alkotnak például az amcsiknál. Amúgy meg nem tök mindegy ki mivel megy, ha megvette a játékot azzal megy ami neki szimpi 😉
shaddam
Azért az amúgy se húde nagy singlét rögtön lelõni a youtubenak hála...Csodálatos.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete