Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF:2-3-4(oORedstarOo)
@ #27021
Hát szerintem ez csak jó 😊 Többet segítettél a medikdobozokkal, mint azzal, hogy beültél egy bokorba a távcsövessel 😛(vagyis ott egy sarkoba...)
(De akár azt is el tudnám képzelni,hogy a kör végén a gyõzteseknek minden TeamWork pontot megdupláz a rendszer,mint anno Bf2-ben a Commander pontokat, aztán aki tényleg csapatjátékos volt, az nagyot nyer, aki nem, az cseszheti)
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Komolyabb játékra 1680*1050, 22"os 120 HZ-es moncsit vennék(persze kell a jó vga(k) is neki😊.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
BattleTag: kabel15#2672
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Lehetne a sniperek számát is korlátozni, de ha már megvettem akkor azzal szeretnék játszani,amivel kedvem van(mondom úgy,hogy sniper alig vagyok)
Szerintem a foglalásokért,gyógyítás,stb. kellene több pontot adni, meg a kör végén a gyõzteseket még jutalmazni valahogy. Aztán ha a vesztes csapat 50/1 K/D-vel rendelkezõ tagjának negyedannyi pontja van, mint a gyõztes utolsónak, akkor el fognak gondolkozni(szerintem)
Vannak olyan lehetõségek is a játékon belül, amik ezen tartalmat maximálisan kihasználják. Nyilván 32/64 random emberbõl mindig lesz aki öncélúan rambózik😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
bár már lettem érte leugatva,de akkoris arra kéne törekedni,hogy egy meccs alatt egyélete lenne mindenkinek/gyógyítani lehetne/ így felértékelõdnének az egyes klasszok és a csapatjáték átvenné a megérdemelt helyét az esztelen "SELFISH" rohangálással szemben.....
ok én már mondjuk "öreg" vagyok mások az igényeim ,mint egy 15 évesnek akik a K/D arányra verik a farkukat😄 nekem más veri😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Fpocok: nyád nem csuklik?? 😄
Nekem ilyen monitorom van Asus MS238H ennél szebbet jobbat nem is találnék még ma se 😄 1 éve 60 körül vettem, most 40ért meg tudod venni, és 23"...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
[IRAM] leader
van rá lehetõségem hogy megnézzem ki nyomkod + vagy - a hozzászólásaimra? vagy kell csinálnom egy alreget?
kicsit gerinctelen dolognak tartom ezt a véleménnyílvánítást 😞
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hardware-es topikban kérdeztem már de senki nem válaszolt...szval van mostanában bestbuy monitor 22" és wide??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BattleTag: kabel15#2672
S akkor még a pályalista,bázisvédelem stb. nem is beszéltünk...megannyi hátulütõje lehet egy-egy korlátozásnak.
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nekem is nehéz kibírni,hogy ne nézzek bele,maradjon meglepetés😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub