Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Akinek megvan a gamma, ellenben nem akar vele péntek elõtt játszani. Ha el akarná indítani akkor ugyanezt írja ki, hogy:
megjelenítési dátum ellenõrzése sikertelen
?????
ps: megfázva, az õrület határán ez így nem olyan jó buli
MIÉRT MIÉRT MIÉRT NEM ENGED BE MOCSKADVÁNYOS BATTLE LOG!!!?!?!?!?!?!!?
MIÉÉÉÉÉÉÉRT: Your account is not allowed to login MIÉÉÉÉÉÉRT!?!?!?!
58x megcsináltam mindent aze lmult három órában! TOTÁL KÉSZ VAGYOK!!!!!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2. Eddig nincs kedvenc, Kharg Island,Damavand Peak egyes részei.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
2. Eddig a legnagyobb map amit láttam a Kharg Island(ez a legnagyobb is?), brutál 64-en. A crossing is jó kis urban map.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
1. Beta-hoz képest,jobban fut a játék pl a caspian mapon?
2. Melyik a kedvenc mapotok?😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha megveszed Magyarországon egy filmet, kimész amcsiba és nem tudod megnézni csak akkor, ha állítasz régió kódot, de azt csak nagyon korlátozott számban teheted meg. PC-n max 5-ször lehet, és maximum firmware buherálással lehet megkerülni, ami garanciavesztéssel jár.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sikerült elindítanom a játékot Terawatt megoldásával.
1. Offline-ra rakod az origint
2. Beírod a keresõbe hogy proxy (Start menüs keresõ Win7, Proxykiszolgáló beállításainak megadása)
3. Ott helyi hálózatok beállítása gomb
4. Proxy kiszolgáló kipipa és beírod hogy: IP: 203.232.208.116 - port: 8080 majd leokézod
5. Offlineként leellenõrizteted a játékot és ha elsõre nem engedi próbálkozz elöbb utóbb menni fog (Nekem is vagy ötödszörre fogadta el)
6. Ha megvan vissza álíltod a proxyt és tolod, good luck have fun
"Not Weaken.... Weeeaken"
Azért a DICE még nem olyan ügyes, mint a Blizzard, szerverek terén.
1 perc és kipróbálom hátha jó lesz !
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gondolom EA szakértõ vagy, és teljesen biztos vagy a kijelentésedben. Attól hogy "játszhatóvá teszi a játékot(leszedi a titkosítást a fájlokról, stb)" még mást nem csinálhat(pl egy pár bitnyi bejegyzést)?
Nem azt mondtam hogy biztos hogy lesz probléma, hanem azt hogy van rizikója a vpn-s aktiválásnak. Itt sokan azt írták, hogy biztos hogy nincs hátulütõje. Ez egy kicsit félrevezetõ mivel ezt nem tudhatja senki.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
akármit csinálok megjelenési dátum ellenõrzése sikertelen...
Találtam egy oldalt ahol ezt a témát boncolgatták, és engem teljesen meggyõzött arról hogy nem éri meg a kockázatot az a +2 nap. Be linkelném, de újra raktam a gépem és nem találom<#falbav>#falbav>.
A lényeg az volt, hogy a profilban eltárolja hogy melyik régióban lett aktiválva. És a késõbbiekben a régióhoz tartozó EA szerverekkel kommunikál(login, stat ....). Ebbõl lehet probléma(pl. ha USA régióval aktiváltad, akkor az USA-ban lévõ EA szerverre csatlakozol majd a játékban választott szerver is az USA-ban lévó EA-val kommunikál)
Az a kérdés, hogy a BF3-nál is érvényes-e ez.
Senki nem tudhatja biztosan, hogy nem lesznek gondok ebbõl.
Pl. az eddig régiófüggetlen online orosz kódokról kiderült, hogy csak orosz nyelv jár hozzá, nem támogatja az angolt(hivatalosan, de gondolom meg lehet majd buherálni valahogy).
Remélem nem így lesz, de ha mégis akkor nem kellene telesírni a fórumokat. Aki így aktiválta, az bevállalta ezt a kockázatot.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.