Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiket most leírták azokra pont reflektáltam, de te továbbra is csak a szemkötõs baromságodat hajtogatod. Szánalom. Rinyálni más oldalon szabad/lehet/KELL 😊
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Az a szomorú hogy nincsenek felkészülve ilyen támadás ellen.Itt errõl van szó.Az hogy nem tökéletes a játék egy dolog ,de tény hogy sok minden szarul van megcsinálva.De ennek itt nem lehet hangot adni,csak a szép jó dolgoknak.
Én legalább érvelek..
Ha ide írsz, akkor mindenkinek írsz.
[IRAM] leader
Ismeretlen emberek ócsárlása? Most bemásoljam ide starfarer privát üzeneteit, meg azt amiket ide írt?
Ja meg azzal mi van, hogy szerinted retardált, aki élvezi a játékot? Miért ilyen nagy bûn ez amúgy? Mit zavar téged?? Mi közöd van hozzá?
"más emberek ócsárlása" Kétszínû vagy eléggé...
Hagyjuk már...
Igaztalan,semmibõl vett állításokkal teleírni a fórumot??
Teljesen ismeretlen embereket ócsárolni?Csak úgy,mert megtehetem??
Ezt most már ÉN nem értem.
[IRAM] leader
Amúgy annyira a kis saját világukban élnek, néhányan kitalálták ezt a fasságot, és gondolom errõl beszélgetnek TS-en is. Mint a lovaknak, olyan szemkötõjük van, vagy nemtom miért nem hajlandóak pl starfarer vergõdéseit meglátni, mindig az megy, hogy azért lett bannolva, mert rosszat mondott a játékra... Viszont ezt a vakságot kurvajó képzelõerõvel kompenzálják, mert olyat is meglátnak, amit senki nem írt😄 ("imádós" dolog)
Ja és tudod mi a legjobb??? Hogy az a nyomorékszájú starfarer még a haverjait és átkúrja 😄D Asszem BF4 fórumon láttam, hogy a legutóbbi ál-regjével írta, hogy "jaj megvette a játékot (igen, másfél éve kb... 😊) ) és nem tud vele játszani", szóval amit ide is beírt, csak itt elég gyorsan lebukott😊 Na szóval ezeket a hülye szövegeket oda is betolta az állítólagos barátai közé, hogy aztán legyen mirõl csámcsogniuk, hogy milyen geci mindenki, meg mennyire át lettek verve. Szánalmas 😄D
Azt nem lehet amit te és a vezéreid csináltak, miszerint minden egyes hsz-ük hónapokon át kivétel nélkül arrol szólt, hogy ez a játék szar, és átvertek, és köcsögök, és stb....ezzel flémet, folyamatos veszekedést okozva, és a fórumot szarrá offolva....na ezt nem lehet.
Ha egy hetes leállás után a userek kicsit feszültek már, és olykor szóba kerül, hogy tisztelt dice pörögjetek már, vagy a fax kivan, még mindig fos a rendszer, vagy épp hevesebben lehülyézve az EA szakembereit, mert azé csak egy hete szar már, az egy dolog, mert épp van ok, és a játszani szeretõ emberek kicsit megfeszülnek a hiba miatt, így elnézhetõ. De amikor hiba nélkül fut a gém, és még is naponta kell hallgatni, hogy a elakadtam egy kõben, vagy, hogy a tank miért nem így megy, vagy a heli úgy, és szemét dice és ea, és átvertek és perelünk lalikám.....az kicsit gáz, és nyomorult szánalmas vergõdés......az ilyeneknek takarodó van a büdös picsába már ne is haragudjál....ott füstöljön az agyatok iram ts-en, és habzó szájjal oltogassátok egymást, ne a mi fórumunkon offoljatok, és gerjesszetek flémet.....
Mercedes-Benz®
Ezzel mindent el is mondtál magadról....
Milyen izgi lehet amúgy, egy rakás looser mindent megteremt, hogy minél több ágon lehessenek rajta egy adott játékon, majd mikor megvan elkezdik ócsárolni😄DD Szépek vagytok😄DD
Eltudom képzelni: Szar ez a gém aha, jaja nagyon gáz, dice egy fos, igen igen ezek átbasztak, bazdmeg de fos ez a bf3, ahaha...Srácok bocs, hogy kicsit beoffolok, de esedékes a szerver befizetése, küldjétek a lóvét! Ja, ok, persze persze, küldöm, uhh jólvan, este átviszem, rendben, suliban odaadom, no problém, utalom holnap.....😄DD
Istenem ti szánalmas looserek😄DDDD Persze ezek után a végsõ kijelentés: Na srácok megyünk csapatni szerverre? Persze, igen, hogyne, gogo, induljunk.....😄
Mercedes-Benz®
Fõleg ha talál egy gyenge pontot rajta.... A terrorista sem a legelõ közepére a pásztor mellé dugja a bombát😞
Mercedes-Benz®
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Rasszista köcsög német szerver...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mercedes-Benz®
BF3: Atomiccore
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser