Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Hát mostmár hivatalosan is kijelenthetem, hogy te nem tudsz olvasni. 😄
Amiket most leírták azokra pont reflektáltam, de te továbbra is csak a szemkötõs baromságodat hajtogatod. Szánalom. Rinyálni más oldalon szabad/lehet/KELL 😊

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Kitárgyalás hm.. kb 2 mondat.Többre nem vagy érdemes.
Ha az Ea-Dice-nál lenne állás seggnyalásra tuti befutók lennétek légyírtó és merci barátom.
Az a szomorú hogy nincsenek felkészülve ilyen támadás ellen.Itt errõl van szó.Az hogy nem tökéletes a játék egy dolog ,de tény hogy sok minden szarul van megcsinálva.De ennek itt nem lehet hangot adni,csak a szép jó dolgoknak.
kemotox
Hahaha, nem is vártam más választ 😊 Rájöttél, hogy nincs igazad, vagy mi?
Én legalább érvelek..

Ha ide írsz, akkor mindenkinek írsz.

neked nem írtam semmit...értelmetlen dolgokra nem pazarolom az idõm...

[IRAM] leader

kemotox
SEMMIBÕL VETT ÁLLÍTÁSOK??? Na mutasd meg, hogy hol írta bárki az imádatos dolgot.... Vagy azt bizonyítsd be, hogy starfarer azért lett bannolva, mert rosszat mondott a játékra...
Ismeretlen emberek ócsárlása? Most bemásoljam ide starfarer privát üzeneteit, meg azt amiket ide írt?
Ja meg azzal mi van, hogy szerinted retardált, aki élvezi a játékot? Miért ilyen nagy bûn ez amúgy? Mit zavar téged?? Mi közöd van hozzá?

"más emberek ócsárlása" Kétszínû vagy eléggé...

Hagyjuk már...

Én nem értem a házigazdát...nektek mindent szabad??
Igaztalan,semmibõl vett állításokkal teleírni a fórumot??
Teljesen ismeretlen embereket ócsárolni?Csak úgy,mert megtehetem??

Ezt most már ÉN nem értem.

[IRAM] leader

kemotox
Hiába írod le már sokadjára te is, hogy valójában mi a probléma, a nagy okosok úgy is csak annyit fognak fel belõle, hogy mi vagyunk az "imádók", és aki mást mond azt "azért" bannolják....
Amúgy annyira a kis saját világukban élnek, néhányan kitalálták ezt a fasságot, és gondolom errõl beszélgetnek TS-en is. Mint a lovaknak, olyan szemkötõjük van, vagy nemtom miért nem hajlandóak pl starfarer vergõdéseit meglátni, mindig az megy, hogy azért lett bannolva, mert rosszat mondott a játékra... Viszont ezt a vakságot kurvajó képzelõerõvel kompenzálják, mert olyat is meglátnak, amit senki nem írt😄 ("imádós" dolog)

Ja és tudod mi a legjobb??? Hogy az a nyomorékszájú starfarer még a haverjait és átkúrja 😄D Asszem BF4 fórumon láttam, hogy a legutóbbi ál-regjével írta, hogy "jaj megvette a játékot (igen, másfél éve kb... 😊) ) és nem tud vele játszani", szóval amit ide is beírt, csak itt elég gyorsan lebukott😊 Na szóval ezeket a hülye szövegeket oda is betolta az állítólagos barátai közé, hogy aztán legyen mirõl csámcsogniuk, hogy milyen geci mindenki, meg mennyire át lettek verve. Szánalmas 😄D

w126
Lehet írni, mert a rendszer továbbra is szar. Majd javítva lesz.
Azt nem lehet amit te és a vezéreid csináltak, miszerint minden egyes hsz-ük hónapokon át kivétel nélkül arrol szólt, hogy ez a játék szar, és átvertek, és köcsögök, és stb....ezzel flémet, folyamatos veszekedést okozva, és a fórumot szarrá offolva....na ezt nem lehet.
Ha egy hetes leállás után a userek kicsit feszültek már, és olykor szóba kerül, hogy tisztelt dice pörögjetek már, vagy a fax kivan, még mindig fos a rendszer, vagy épp hevesebben lehülyézve az EA szakembereit, mert azé csak egy hete szar már, az egy dolog, mert épp van ok, és a játszani szeretõ emberek kicsit megfeszülnek a hiba miatt, így elnézhetõ. De amikor hiba nélkül fut a gém, és még is naponta kell hallgatni, hogy a elakadtam egy kõben, vagy, hogy a tank miért nem így megy, vagy a heli úgy, és szemét dice és ea, és átvertek és perelünk lalikám.....az kicsit gáz, és nyomorult szánalmas vergõdés......az ilyeneknek takarodó van a büdös picsába már ne is haragudjál....ott füstöljön az agyatok iram ts-en, és habzó szájjal oltogassátok egymást, ne a mi fórumunkon offoljatok, és gerjesszetek flémet.....

Mercedes-Benz®

w126
"Iramclan.hu-n nem sírunk kitárgyaljuk ts-en."

Ezzel mindent el is mondtál magadról....
Milyen izgi lehet amúgy, egy rakás looser mindent megteremt, hogy minél több ágon lehessenek rajta egy adott játékon, majd mikor megvan elkezdik ócsárolni😄DD Szépek vagytok😄DD

Eltudom képzelni: Szar ez a gém aha, jaja nagyon gáz, dice egy fos, igen igen ezek átbasztak, bazdmeg de fos ez a bf3, ahaha...Srácok bocs, hogy kicsit beoffolok, de esedékes a szerver befizetése, küldjétek a lóvét! Ja, ok, persze persze, küldöm, uhh jólvan, este átviszem, rendben, suliban odaadom, no problém, utalom holnap.....😄DD
Istenem ti szánalmas looserek😄DDDD Persze ezek után a végsõ kijelentés: Na srácok megyünk csapatni szerverre? Persze, igen, hogyne, gogo, induljunk.....😄

Mercedes-Benz®

w126
Egy hacker sosem üzleti érdekbõl, vagy egyéb konkurens érdekbõl cselekszik. Egy érdeke van, és a hacker mivolta is ezzel van alapozva, miszerint káoszt teremteni. És mivel a BF3 az egyik legnagyobb olyan rendszer ahol a káosznak jó esélye van egy támadásnál, így megteszi.
Fõleg ha talál egy gyenge pontot rajta.... A terrorista sem a legelõ közepére a pásztor mellé dugja a bombát😞

Mercedes-Benz®

nemtudom, most kissé lapos az idegrendszerem az ilyen bonyolult kérdésekhez...<#guluszem1>
kemotox
Ezek után kétlem 😄 Miért, te hogy állsz a dologgal? Meg fogod venni kipróbálás, utánaolvasgatás vagy ilyesmi nélkül? Mert én tuti nem 😄 Várom meg minden, de elõször megnézzük, hogy milyen lett.

hé, pont azt mondom, hogy mindenki meg fogja venni, aki a bf3-al játszott fél óránál többet.
kemotox
Az hogy kevesebb ember veszi meg esetlen a köv. részt, nem pénzkiesés? Oké....

én telepítem vissza a bfbc2-t...
nem akarok vitatkozni, de ez nem minusz pénz az ea-nak.a pénzt már bezsebelték.most meg szarnak a fejünkre.a 4. részt meg úgyis mindenki meg fogja venni, aki fél óránál többet játtszott a 3-al...
inkább nézétek a Másnaposokat a retek klubon😄

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

kemotox
Bárki... Látod mekkora káoszt csináltak. Mindenki sír, abbahagyja a játékot , nem veszik meg a köv. részt -> mínusz pénz az EA-nak. Vagy épp accountokat akarnak lopni, felhasználói adatokkal együtt. (Aki originen vásárol annak gondolom meg kell adnia bankszámlaszámot vagy ilyesmit)

You were disconnected from EA Online (1)....
itt valami nagyon el lett baszarintva, és próbálják rákenni valami hekkertámadásra.ki a faszom hekkelné meg a szervereiket???a konkurencia?melyik?cod? vagy CS?ugyanmár...
most komolyan!megvettem ezt a szart, és nem tudom használni már egy hete!
kemotox
Ja látom 😊

ilyenkor kinek lehet panaszkodni, a jóistennek??
délután még tudtam játszani, de most sehová sem enged fel
kb vasárnap óta ilyen sajnos😞

Iramclan.hu-n nem sírunk kitárgyaljuk ts-en.
SigS
Simán megy csak többször kell próbálni <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

kezd már kurvára elegem lenni...hány napja tart is már ez???nemigaz, hogy nem tudják helyreállítani a rendszert...
ti fel tudtok menni???bárhol próbálkozom, mindenhol disconnected...
<#wilting><#wilting><#wilting>
Tán az igazat írtam?Nem bírod ha valaki nem csak szépeket ír a játékról?
kemotox
Még mindig áll az ajánlatom, miszerint ha valaki megmutatja, hogy hol írta bárki is, hogy "tökéletes", az kap ötezer forintot 😊

SigS
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed.

Rasszista köcsög német szerver...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

kemotox
Látom még te sem fogtad fel, hogy miért lett valaki bannolva, és hogy mi is a mi bajunk 😊 Ha siránkozni akarsz egy buta játék miatt akkor ajánlom az iramclan.hu-t vagy az itteni Battlefield4 fórumot.

otisz111
<#unalmas><#integet2>
Ezen a fórumon ezt nem szabad írni.Mindjárt leugatnak.
De neked ez így tökéletes.Egy elégedett ember.<#mf1>
Na most kezd el szarakodni megint sorba dobál le mindenkit

w126
Én ma egy csomót gémeltem, minden alkalommal 3x kell reconnect, de ha beengedett órákon át toltam.

Mercedes-Benz&#174;

Ez még mindig szar! <#ticking>

BF3: Atomiccore

srácok az miért van hogy meccsek után mindig eltünk az aero win7-l?de csak ennél a játéknál

egészségedre😄

én is a csúcson hagyom abba😄 szombat.. menni kell inni vmit.. ki ne száradjak😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

igaz is😊szép kd grat.nekem ma valahogy nem megy😞

minek makró ha ott a wallhack😄

te kis makrós csiter😄nem ám komolyan veszed😊

ha látod, hogy online vagyok nyugodtan szólj. általában ConqDom-mal melegítek, de ma hentelést tartottam... már csak a gagyi fegyverek vannak hátra az 500 killhez... kínlódás lesz😊

kemotox
Az igen, szép. Asszem majd egyszer csatlakozom hozzád ha Domination-t tolsz, kéne még két win a JNG-hez, és eddig kb 10 menetbõl egyszer sikerült nyernem 😄

letudtam végre az m240B Master Dog Tag-et is😉

otisz111
Good kill! Good kill! <#eljen>