Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mellesleg nem tudom miért ez a "bassza meg nekem nem megy" beírások sokasága majd a buherálás, hogy 5-10 percet szerveren legyen majd beírja "miért basznak ki a szerverek" hsz-k tömkelege...miközben lassan már 28-át írunk és buhera nélkül menni fog a játék...legalábbis ezen része 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TaRka0107
AMD Phenom II X4 945 3.00ghz.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Jöhetne priviben!!
<#worship>

Van rá egy okosság! 😊
hi .. hiába írsz privi-t ha itt nem válaszolok az azért van mert k...ra nem tudom mi a probléma illetve arra a megoldás 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ha hivatalos akkor tuti hogy ne menne csak holnaptol. 😊
Akkor nekem miért nem megy??? Mikor itt már sokan tolják???

Dietrich
A drivert le kell szedni a saját uninstallerjével, restart, felrakni az újabbat, és megint restart. Ennyi kell, minden más felesleges, és rendszer újratelepítést okozhat.
Sõt, ha az újabbat csak simán ráteszitek a régebbire, akkor sem történik semmi.

De van a másik módszer:
driver uninstall majd gép csökkentett módban indít driver sweeper indít (elõtte szedd le és telepísd)minden ATI driver kipipál és delete miként a temp és kukából is majd gép índit driver telepít gép restert és kész.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ozimak
Nekem már megy... 😊 Leellenõrizte hivatalosan majd feloldotta és most megy 😊
frango
Driver frissítések.Microsoft Visual C++-k feltelepítése. Játék reinstall. Hírtelen ennyi. Esetleg tûzfalon nem megy át.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Valoszinu azert mert holnap van a hivatalos megjelenes. NEM ?
ozimak
Érdekes... nekem Razer Deathadder-em van és tudtam konfigurálni,pedig nincs fent a Razer driver...
Crassus: Sajnos egyet kell értenem veled... 😞
Help pls
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész
[HUN]Crassus
windowsban gyönyörûen írom az "R" meg "C" betüket az egér gomb-al amire beállítottam...csak BF3 ban nem mûködik ahol kéne😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Letölt..indit és ezt dobja:

miért???

frango
Azért kérdem mert alapból ki használ egérhez drivert.... Én is csak bf3 miatt tettem fel. Amúgy driver biztos nem lenne fent.
A negatív egérgyorsításra is lehetne valami megoldás, mert így pontosan célozni elég nehézkes.

<#fejvakaras> túlnyomórészt caspianon játszom de ott a nép 90% javítós vagy asszi elvétve találtam kempert-csípát .. ráadásul az egyik squadtagal együtt tankoztunk 3 kört meglepõ módon tudta a feladatát a toronyban írtotta a népet ha tank jött akkor meg magátol kiugrott és javított .. jónéhányszor mentette meg az írhámat a 3 kör alatt 4szer ha +döglöttünk 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[HUN]Crassus
fenntvan ofc...van külön Razer configoló meg minden szar😛

Help
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész.
pisztácia
Hogy tudom a jelenlegi ATI drivert szabályosan letörölni? A vezérlõpult, programok hozzáadásánál, csask javítani lehet az ati controll panelt, törölni nem:S vi help pls

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

frango
Kell neki az egér driver...:s

Help please
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész. pls
[HUN]Crassus
RAZER tulajok tudtok egérgombokat konfigurálni már normálisan?

[HUN]Crassus
ez van ,mert STATISZTIKA vadászat van és nem élvezet/ész játék...míg nem találnak ki egy forradalmi játékmódot vagy nem mossák ki a többségi játékostársadalom agyát ez lesz bármilyen FPS-ben:S

frango
Az a poén, hogy én nem tudom használni a "rakétát". Nyomom ba..ameg de nem veszi elõ. Kezd idegesíteni mert szeretem az anti-tank engit😞 Amúgy meg szerintem nagyon fasza a gamma. Jó szervert kell találni ami nem akad(kevés van). TMD is kegyetlen jó tud lenni😊

Help please
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész.
kabel15
Kicsit felcseszte az agyamat hogy azon a kõfejtõs mappon az alagútba be se bírtam lépni mert folyton robbantam. Persze mögöttem meg az ellenséges helikopter darálta a népet.

BattleTag: kabel15#2672

Full kemp az egész...:S
ozimak
Köszi! 😊
repvez
Csak hogy nehogy valakinek a lelkivilágába gázoljak megint.Ezen a problémán hogyan lehet tuljutni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a résznél ahol a bankba kell menni a tüzlétrán ott melyik gombot kell az egéren nyomkodni, vagy hogyan kell megölni az ellent a wc-be, mert már mindent probáltam ,de mindig faled és ujratölti a pályát.
Help pls
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész. pls
sajnos egyet kell hogy értsek veled. elvesztette az antitankos a szerepét sajnos 😞 persze bokorban megbúvó supportosok golyóköpködõvel és távolban elbújó csipákkal is tele van egy 64es szeró 😊

don\'t panic

hát ûgy túnik,már postot nem olvastam EA-tõl, csak clanwar blogon. Illetve ma újraraktam és lefutott az ellenõrzés proxy nélkül .<#pias>

[HUN]Crassus
a "zsilletpengés" dögcédulámat hiába váltottam be nem mûkszik😛 csak a simát látom😛

Help pls
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész. pls<#rinya>
kabel15
Elég hamar fel tudja b@szni az ember agyát a játék. Engineer rakétán kívül mást nem ismer. Lehet az ember vagy tank nem érdekli akkor is rakétával lövi.

BattleTag: kabel15#2672

[HUN]Crassus
csak beadták a derekukat?😊

Frank99
megvolt az elsõ köröm, jó kis gáma lesz ez...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]Crassus
screenshotot pls

feloldották a régió tiltást, szóval már lehet tolni 😊
DLC-ket pedig igen, ott kell aktiválni, ahol írtad!

ozimak
Üdv mindenkinek!
A Limited-hez kapott 3 külön DLC kódot az origin-en belül lévõ "Termékkód beváltása" menüpont alatt aktiválhatom? Egyáltalán hogyhogy lehet játszani már ma? 😊 Csak úgy poénból kipróbáltam és elindult 😊 Be lehet már egyáltalán ezeket váltani?
Amúgy E8400+HD5770 1Gb-al simán megy 30-35 fps-el a single egyenéõre,csak gondoltam mielõtt belevágok a lecsóba beváltanám a cuccokat amit kaptam a Limitedhez... 😛 😉
Gondoltam, hogy egy hónap múlva is ráérek megvenni!

Talán már játszható lesz...
Fapuma1977
Nem találkozott vki ilyennel valahol?Mi a francot csinálhatnék?Vkinek tippje?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Fapuma1977
A singlenél is az a helyzet.Nem látom az elsõ írányzékot.Mi a franc van mert így játszhatatlan.Azt sem tudom hova lõvök.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Processzor?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

[HUN]Crassus
biztos lesz,mert a supportos gyerek aztmondta tegnap,hogy izzanak a vonalak....sok a gebasz

Nagyon jó játék, fantasztikusan fut, BF.hu szerverén vagyok 2 óta és most kezdett csak laggolni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TaRka0107
Erre valaki? Azért kérdem, mert ha lesz valami optimalizációs patch akkor megveszem. HD4870-el nagyon akad a játék, sõt már be sem tölti a pályát😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf3.exe

Elég sûrûn elõ jön...:S
Folyamatos disconnect😞((((