Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<#worship>#worship>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Sõt, ha az újabbat csak simán ráteszitek a régebbire, akkor sem történik semmi.
De van a másik módszer:
driver uninstall majd gép csökkentett módban indít driver sweeper indít (elõtte szedd le és telepísd)minden ATI driver kipipál és delete miként a temp és kukából is majd gép índit driver telepít gép restert és kész.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
miért???
A negatív egérgyorsításra is lehetne valami megoldás, mert így pontosan célozni elég nehézkes.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész. pls
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész.
BattleTag: kabel15#2672
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész. pls
don\'t panic
Indítom a játékot rámegyek a szeróra akkor jön a képernyõ loading és ott villog a képernyõ belép a játékba de folyamat villog az egész. pls<#rinya>#rinya>
BattleTag: kabel15#2672
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
DLC-ket pedig igen, ott kell aktiválni, ahol írtad!
A Limited-hez kapott 3 külön DLC kódot az origin-en belül lévõ "Termékkód beváltása" menüpont alatt aktiválhatom? Egyáltalán hogyhogy lehet játszani már ma? 😊 Csak úgy poénból kipróbáltam és elindult 😊 Be lehet már egyáltalán ezeket váltani?
Amúgy E8400+HD5770 1Gb-al simán megy 30-35 fps-el a single egyenéõre,csak gondoltam mielõtt belevágok a lecsóba beváltanám a cuccokat amit kaptam a Limitedhez... 😛 😉
Talán már játszható lesz...
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Alkalmazásnév: bf3.exe
Elég sûrûn elõ jön...:S