Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cody1994
Megint mi van itt néha jobb mint a mónika show xddd

Látod, Baker, milyen nagy sikert aratott a kis védenced? <#taps>
Hecker007
Nem csak te 😄 még egy ilyen videó mint a legutóbbi és én se követem tovább a topikot... <#wilting>

V43 1105
Lassan ott járok, hogy -fav .. <#sniffles>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ez még mindig a BF3 fórum v. eltévedtem?

BF3: Atomiccore

Csak ebben az esetben a kevesebb több lett volna. Nem kellett volna elõre hátra karatyolni, mert elég rövid idõ alatt idegesítõ lett. Amúgy sok sikert neki a további videóihoz.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

JethroHUN
Gondolkozzál már, ahelyett, h azonnal oltani kezdesz vkit. Ez hol hétköznapi beszélgetés? Az a videó egy prezentáció, ahol tudnod kell, h mit veszel fel a kamerával, jelen esetben melyik alkatrész lesz a képen amikor beszélsz, és elõtte jó lenne tudni fejben, h kb mint akarsz róla mondani.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Bakker, de lenézõek tudtok lenni másokkal szemben. <#falbav> Ez egy videó, szerintem kezdésnek nem rossz. Nyilván vannak profibbak, akik már régóta benne vannak ebben a szakmában és über all in-ek. Ha meg profi lenne, az lenne a baj. A JethroHUN-nak pedig igaza van! <#eljen>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

off: Mert mások, a hétköznapi beszélgetéseik közben elõre megírt, betanult szöveget mondanak el vagy õk is össze-vissza mondatszerkezeteket alkotnak?
Ne beszélj már hülyeségeket te is!
JethroHUN
Semmi köze nincs az érettségihez. Ha improvizálsz, vagyis nem tudod elõre mint akarsz mondani, videó felvétel közben ilyen mondatok születnek.

A gépet inkább nem is minõsíteném, de a színvonalat jellemzi:
"...mert hát volt pár probléma vele, a közeljövõben, de ezek mind meg lettek oldva..."
Nyugtassatok meg, hogy nem ment át a magyar érettségin!!!
Mi van baker kiengedett a nyájad?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

JethroHUN
Az látszik... nézzétek meg a gépét. (van róla videója) Az kegyetlen, eléggé rossz build.

le tudjátok tölteni az új plugint nekem nem tölti le ha az újboli letöltésre megyek akkor sem csinál semmit

Akkor jobban teszi, ha most abba hagyja! <#wave>
A csaj nemrég kezdte a dolgot, lehetnétek kicsit elnézõbbek. <#pias>

JethroHUN
"ez a videó odavág" Miért is? Elég béna... semmirõl nem szól. Kommentár az olyan KriszHD szint (alatti) ami inkább számít negatívumnak mint bóknak.

<#ijedt>
Már az elején éreztem, hogy ebbõl baj, lesz, de 3:55-nél tényleg kikapcsoltam a videót. Nem akarok olyat írni, amit Vasárnap meg kellene gyónnom, úgyhogy inkább nézek kiscicás videókat, s megpróbálok nem arra gondolni, 1-1 körben hány ilyen szakértõ lehet a csapatomban.

BF3: Atomiccore

otisz111
Szerintem ez már rég el volt tervezve. Idõközönként változtatni kell a kinézeten, hogy ne unjanak rá a felhasználók. Persze ez nem jelenti azt, hogy jobb is lesz a rendszer, lásd a Facebook is egyre szarabb.
Sziasztok katonák! Ez a videó odavág:

na még a végén starfarernek lesz igaza,nem védeni akarom nehogy félre értsétek

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Szerinted nagy cégnél mindenki ért mindenhez? Mit tudna besegíteni a támadás elhárításában pl egy webdesigner?
A különbözõ feladatokra különbözõ csapatok vannak és csak kis részben látnak rá mások munkájára. Az egyik haverom programozó, átkerült egy másik csapatba cégen belül, és 2 hónapig csak az adott projekt specialitásainak és felépítésének megismerésével kellett töltenie, és csak ezután tudott bekapcsolódni aktívan a munkába (pedig nem kezdõ).
Pl. akik a battlelog átalakításán dolgoztak, nem valószínû hogy tudnának segíteni a támadások elhárításában. (max ha kávéval tömködik a többieket XD)

cody1994
ez ugyan úgy sz@r maradt .....

zotya10002
Nagy faszok ezek!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

JethroHUN
Most komolyan a szervereket ért támadás kijavítása helyett arra pazarolták el az idõt,h a battlelognak új felületet csináljanak? Ami mellesleg iszonyat? Kezelhetetlen... legördülõ menük tömkelege akármire viszed az egeret... friend list szintén rendkívül béna lett.

De a DC from EA az még mindig hiba... tudkó csak a BF4 miatt csinálták az egészet... semmi "támadás" nem volt...

Ha 4gb vagy afelett van a ramod akkor 64 bit.

cody1994
battlog már megy de a hibák meg vannak még -.-

cody1994
hány gb ramod van ?

a nevem ne tévesszen meg senkit 😊 komolyan kérdezem
sziasztok. nekem kéne egy windows 7, ncore-ról tölteném le, és kéne egy kis segítség hogy melyiket. 64bites kell, battlefeild 3 hoz kellene
majd irjatok javult-e a helyzet update után,mert melozok és kiváncsi vagyok rá

cody1994
Sorry, Something technical went wrong
We're going to sort it out and have things back to normal really soon.
Battlog off pedig pont játszani akartam :S

Seangaijin
Meglett, 13/34

w126
<#bohoc><#pias>

Mercedes-Benz&#174;

Most egy világ omlott össze bennem... <#rinya> <#nevetes1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Frissíted az Origint bétára, és akkor megjelennek a jobb felsõ sarokban a pontok. Arra rákattintasz és ott lesznek az eredmények. 😊

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Seangaijin
Én vak vagyok de ez hol van???? 😄

w126
Veled nem beszélek<#ejnye1><#mf1><#taps>

Mercedes-Benz&#174;

29/34! 😛

nem tudom miröl beszéltek de biztos jó lehet😄😄😄

w126
Óóóó hát én ezeket bedarálom simán😄DD
Persze ahoz nem ártana, ha tunánk multit használni😄DDDDDDD

A dice átvert, perelünk lalikám, az orbán viktor meg mondjon le😄D

Mercedes-Benz&#174;

w126
Micsodaaaaa!?😄

Há itt írjá é!

"Ez csak a kezdet – nagy terveink vannak az eredményekkel és az Origin pontokkal kapcsolatban"

Én teljesen felizgattam magamat😄DD

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Rámész fenn az origin pointjaidra és ott fogja mutatni hogy mennyi van. Lejjebb tekersz és ott tudod majd megnézni a különféle játékoknál, hogy miket kell csinálni, hogy ilyen semmire nem jó pontokat gyûjthess😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Hát ez jó volt 😄DD Amúgy én se hallottam ezekrõl a pontokról, mindjárt utánanézek mi ez... de szerintem csak valami achievement baromság.
Szerk.: Na hát én ilyet nem is látok sehol.. 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

w126
Köszi, gondoltam beböffentek mán egyet😄

Mercedes-Benz&#174;

w126
Hey Guys!
Valszeg levagyok maradva, szal nem röhögni, csak nem szoktam olvasgatni az originem felületét. És most látom, hogy vanna ezek az origin pontok. Ezeket majd valami jóra lehet használni a leírás szerint. Megoldott feladatokért cserébe kaphatóak, nekem igen karcsú, 8/34 van meg. Mik ezek a feladatok?

Mercedes-Benz&#174;

egészségedre😄

w126
Böff<#integet2>

Mercedes-Benz&#174;

cody1994
én most le tudtam játszani egy rendes meccset végre .D

Most komolyan már jó lesz ha valamit csinálnak mert tényleg játszhatatlan lesz.Ahogy elexys is irta lagolás,hitreg gond,ping stb,ezt az elöbb éppen tapasztaltam és hát nem volt leányálom igy játszani!