Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
BF3: Atomiccore
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Ne beszélj már hülyeségeket te is!
"...mert hát volt pár probléma vele, a közeljövõben, de ezek mind meg lettek oldva..."
Nyugtassatok meg, hogy nem ment át a magyar érettségin!!!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Már az elején éreztem, hogy ebbõl baj, lesz, de 3:55-nél tényleg kikapcsoltam a videót. Nem akarok olyat írni, amit Vasárnap meg kellene gyónnom, úgyhogy inkább nézek kiscicás videókat, s megpróbálok nem arra gondolni, 1-1 körben hány ilyen szakértõ lehet a csapatomban.
BF3: Atomiccore
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
A különbözõ feladatokra különbözõ csapatok vannak és csak kis részben látnak rá mások munkájára. Az egyik haverom programozó, átkerült egy másik csapatba cégen belül, és 2 hónapig csak az adott projekt specialitásainak és felépítésének megismerésével kellett töltenie, és csak ezután tudott bekapcsolódni aktívan a munkába (pedig nem kezdõ).
Pl. akik a battlelog átalakításán dolgoztak, nem valószínû hogy tudnának segíteni a támadások elhárításában. (max ha kávéval tömködik a többieket XD)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De a DC from EA az még mindig hiba... tudkó csak a BF4 miatt csinálták az egészet... semmi "támadás" nem volt...
We're going to sort it out and have things back to normal really soon.
Battlog off pedig pont játszani akartam :S
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Persze ahoz nem ártana, ha tunánk multit használni😄DDDDDDD
A dice átvert, perelünk lalikám, az orbán viktor meg mondjon le😄D
Mercedes-Benz®
Há itt írjá é!
"Ez csak a kezdet – nagy terveink vannak az eredményekkel és az Origin pontokkal kapcsolatban"
Én teljesen felizgattam magamat😄DD
Mercedes-Benz®
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Szerk.: Na hát én ilyet nem is látok sehol.. 😄
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Valszeg levagyok maradva, szal nem röhögni, csak nem szoktam olvasgatni az originem felületét. És most látom, hogy vanna ezek az origin pontok. Ezeket majd valami jóra lehet használni a leírás szerint. Megoldott feladatokért cserébe kaphatóak, nekem igen karcsú, 8/34 van meg. Mik ezek a feladatok?
Mercedes-Benz®