Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

glkFox
Multiba van 50 fps-ed?
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az utolso mondatot nem fikazasbol irtam, nehogy valaki megsertodjon! 😉
Be lehet csak az a baj hogy nem eleg 3 ember, gondolom jatekmodtol fugg, volt hogy 8-ember kellett volna. Vegulis ha kesobb tenyleg lesz privat match akkor nincs gond. Amugy tudom hogy PCs forum de a konzolosban nincs vagy nem porog rendesen. Meg a jatekbeli hulyesegek bugok nagy resze gondolom minden verziot sulyt ami nem gep specifikus. Amugy relative jo a jatek, siman fut XBOXon es laggal egyatalan nem talalkoztam de azert bug van rendesen ami foleg azert durva mert a hardware fix. Hogy ne menjek messzire pl a az elejen mikor megjelenik a battlefield 3 cimkepernyo, alatta nalunk (konzolosoknal) ugye a szokasos Press START button to game vagy valami ilyesmi szoveg, szol valami zene, ami aztan egy 2 masodpercre megszunik, majd ujra szol, aztan nema csend... 😊 Eddgi CODoztam (waw, bo), na ehhez kepest az atom biztos jatek. Tegnap elott sikerult elerni hogy belepve egy szerverre az itthon levo mindket XBOX kifagyott. De rendesen, csak kikapcsolas segitett. A SLIM-em kb 1 eve van meg de meg soha nem volt jatek fagyas. Hat most volt 1x. 😊 Kicsit neha olyan erzesem van mintha PCn menne a jatek. 😊

Ja itt mindjart volt egy pacth is. szoval nem semmi allaptban van a jatek. 😊
Saccard
Nagyon köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Hozd be a konzolt a 0 gombbal:
render.drawfps 1 ( 0-val meg kikapcsolod )

Saccard
Sziasztok, va valami amivel tudom mérni az FPS-t kampány során (parancs v ilyesmi)? Vagy frapsoljak?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

lac coo
Csak én vagyok béna, vagy valakinek sikerült már egér extra gombokra rakni valamit? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tatyla
detto,6870 és auto beállításokkal 50-60 fps 1920x1080-ban 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lac coo
Miért ne lenne elég?
Nekem 1 gigás 6870 van , semmi gondom a játékkal ultrán, igaz élsimítást kilõtem ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tatyla
ha kivan unlockolva a 4x optika az M416-ra hogy lehet rátenni mert nem látom rajta meg az opcióknál se?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Ez fõleg PC-s fórum, de ha tudunk, segítünk.
Ha jól értem az a bajod, hogy nincs private match vagy mi, nem? Tudtommal majd késõbb lesz elérhetõ. Soon™ Addig marad a dedikált szerveres megoldás. De oda nem lehet bemenni konzolon többen egyszerre?

Tegnap elott jott meg vegre nekem is a jatek, nagy orom, LIVE-n haverok osszeharacsolasa, na mondom inditsunk egy operation metro palyat csak zartan, magunknak (3-an lettunk volna) hogy picit gyakoroljuk az iranyitast meg a palyat, meg stb. Akkor jott a pofara eses... Tenyleg csak az elore elkeszitett szervereket lehet hasznalni??? Magyarul csak kapcsoldoni lehet, de pl 2-3-an mar nem lehetunk egy palyan, ugy hogy mi inditjuk (xbox360)?
Pretorian
TDM-ben a spawnolás elég lol.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fpocok
Jó nagy kamu. Gondolod, ha így lenne, akkor már nem lenne 4646 videó neten rõla.
Szerintem meg csak a videó kedvéért csinálták. Multiban biztos nem dõl le. Ahogy a talajt sem lehet deformálni, mint a bétában.

Hali
Jól gondolom, hogy a repülõben csak kabin ablakon lehet kinézni vagy van olyan "szabad" nézet (nem kívûlrõl) mint a BF2-ben és csak én vagyok béna. Ha van, akkor megmondanátok, hogy hol?
Köszi

LSC
nekem 7200-es és ugyanilyen szar, beta nem volt ilyen még elsõ map töltéskor sem.

V43 1105
Sikeresen beleborultam az Ambramssel a Szajnába .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Cris99
sztem nem :S próbáltam de semmi

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
<#law>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

TDC Geronimo
Caspian torony állítólag rush meccsen bizonyos ticket szám után vagy pontok után dõl le

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Cris99
Nekem is lassan tölt be, már megy a meccs mire beérek, kivétel akkor amikor ugyanaz a map jön, akkogy gyors.
Havernap szarabb gépén elöbb betölt, ez mitõl lehet? sztem az 5400rpm-es szar vinyó miatt mert ez gariztatva volt és ilyet kaptam :S

Cris99
nya ezaz, és ez nem SP

TDC Geronimo
Az volt a baj. Repi párszor leírta már hogy ultra beállítás 1.5gb+ vram mellett fut normálisan. Ultra texturahoz meg msaahoz nem elég az 1 gb

adam46
Ebbe van, bár lehet még is csak single

adam46
pont most nem találom azt a trailert amibe összedõl a végén... 😄
Belton
Nekem a töltéssel nincs gond fõleg ha PB OFF os serverre megyek fel akkor szinte egybõl be tölt.
Az inditás érdekes mondjuk mert minden elsõ inditásnál alt + f4 vagy meg várom még ki irja a hibát . De 2.ra be tölt szépen 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

adam46
nyam nyam, jól néz ki 😄
Belton
1GB os A vgam.

De most ki probaltam és csak a Texturát vettem le HIGH ra minden más Ultran van ill még az MSAA van ki kapcsolva (és persze HD ba jatszom)
igy nincs az a textura vibrálás ill meg akadás .
Igy mûködik.

shaddam
A patkánybossig vidd el csak.Utána a szokásos szürke lövölde.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A végtelenül ostoba és idegesítõ AI teljesen elvette a kedvem a kampánytól... Majd 1x végigviszem 😄

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

shaddam
Látszik a single milyen jó hogy meg sem maradt ez a jelenet.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hopp, ez a singlebõl van :S Elnéztem, sorry...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

shaddam
Tankkal lõttem oszt eluntam.Lehet rushban cutscene.

adam46
nem azt mondták, hogy dönthetõ a nagy is? még multi gameplay-be is mutatták, hogy dõl 😄
[HUN]Crassus
"HungarianField Debrecen Civis Server" ide NE menjen senki....igazi kis buzik...3-al voltak többen úgy hogy az én csapatomban 5 gyereknek még 5-ös rangja se volt....2 perc alatt elszedték az összes bázist és kempelték a spawnt tankokkal,meg úgy unblock mindenkivel....nagy nehezen 230 vs 35 nél lett nálunk is ember,de akkora balfaszok gyülekezete az a szerver/ nagyon sok magyar sajnos/ ,hogy kihoztuk úgy a vereséget,hogy 120 emberük maradt......35 embernél szétbasztunk 100-at....szánalom a köbön és az admin csak röhögött mikor felvetettük az ÉRTELMES/NORMÁLIS/EGYENLÕ játék ötletét....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaddam
A nagy nem.Viszont a dombon a kicsi igen.

4x menj neki jettel és megtudod. <#eplus2><#eplus2>
adam46
elvileg ja, gyakorlatilag még nem láttam dõlni 😄
Cris99
kidönthetõ a rádiótorony caspianon?

Afe
Be lehet úgy állítani a játékot, hogy nyugiba, mindenféle támadások nélkül kipróbálhatom a repülõt és a helikoptert? Ha nagy nehezen hozzá is jutok egyhez, akkor sincs semmi esélyem, hogy pár másodpercnél tovább tudjam használni.

LSC
már csak arra kéne megoldás miért tölt 3 percig egy pályát mikor a betaban 20 sec volt...

TDC Geronimo
Mennyi video ramod van?

Hello!
Nekem van egy olyan problémám, hogy felraktam mindent és amikor elakarom indítani akkor egy sötét kép jön be semmi videó vagy akármi. Elõször DirectX Errors-t írt majd " A BF3 mûködése leállt" vki tudna segíteni légyszi.
#30620,#30621,#30622: felfújható guminõt nektek.
Belton
Nekem is ez volt a probléma Ultráról le vettem High ra mindent és nincs meg akadás . Remélem orvosolják ezt a hibát mert bõven futna a játék Ultrán de a bug miatt (meg akadás miatt élvezhetetlen).

De ez nem Nvidiás hiba mert radeon 6850 OC vel is csinálja.

speed01
MINE MINE MINE MINE MINE. ez mekkora! xD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Laza
OMG, milyen bugba botlottam ... elõször az történt, hogy játék közben egyszer csak nem a saját szemszögem láttam, hanem egy ellenfelet kívülrõl szaladni, miközben a saját célkeresztem is a képernyõn volt (gránátvetõvel). Mikor lõttem, akkor magam elé nyomtam, amit persze nem láthattam (mert egy ellenfelet mutatott végig), és megöltem magam. Majd deploynál már magamat láttam, de TPS nézetben és szembõl 😄 Na persze se mozogni, se semmit nem tudtam normálisan csinálni, így megöltem magam egy gránáttal. Ezután már fel sem jött a választó képernyõ, csak az egyik squad társam mutatta, akire ráspawnolhattam volna, ha kint vannak a gombok 😊
Jöhetett a jó öreg alt+F4 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Alien69
Banyek, kivágtak egy szerverrõl. Elõzmény, lekéseltem valakit, rá kb 3 másodperc, és röpültem. FAKK<#falbav><#idiota>