Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
A több jel is arra mutat és a bejelentve mióta jelenti ugyanazt?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Jah kb 2% a PC😄DDD aki meg banánnal akar FPS-t játszani lelke rajta😄

PC-n lehet a BF3 lesz a nyerõ, csak hát az mindkét címnél a torta legkisebb szelete.
Nem is baj, lövöldözzenek csak a Pistikék codban.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
EAn kívül senki se várt csodát. Amíg sok a kisgyerek, addig a kód lesz a nyerõ

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
COD Modern Warafre 3 - rekord eladás már most

Nem akarok ezzel semmiféle flame-et elinditani.CSak volt róla szó EA soha nem gyõzi le a kodot bevételileg.Most sem történt csoda vagy meglepetés!

Next PC upgrade: 2022

[HUN]Crassus
ez valóban igaz 2 rakéta ki se szedi a tankot legtöbbször😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem tudom mit vagy kiakadva ennyire.
Metro,Peak,Tehran pályákon kívül nem látok olyan pályát,ahol rakétás "csakrakétázokmindenreamimozogmertnemtudokcélozniésleszaromnemjavítok..." emberekkel lenne tele a szerver. Az, hogy párszor lerakézátnak, szerintem bõven belefér, én se fogom átváltani fegyverre, akkor mikor tankra lõttem elõtte aztán megjelenik egy gyalogos...

Abban igazad van, hogy a radius-t lehetne csökkenteni gyalogosok ellen,hogy ne 20méteres körzetben haljanak az emberek.De szerintem amúgy nincs nagy baj vele.Aki legalább engi, az nem befekszik egy bokorba és onnan várja,hogy kidugja az ellenfél a fejét...<#vigyor4>

Mondjuk az a tankelhárító javelin egy fos, akkor már inkább rpg. RPG-vel legalább van esélyed kilõni a tankot, javelinnel ez csak álom. Kevés a lõszer hozzá, és 2lövés között egy olyan engi is feljavítja a tankot amelyiknek egy újja a segglyukában, van a másikkal meg fikát pöcköl a tank oldalára.
[HUN]Crassus
az enginer-t szétkéne szedni hasznos és hasztalan részre....lásd hasztalan csakrakétázokmindenreamimozogmertnemtudokcélozniésleszaromnemjavítok...
és a hasznos enginerre aki javít,robottal MCOMO-t foglal, nem RPG-t visz hanem stinger-t repcsi ellen meg tankelhárítót tank ellen😛

item
<#nevetes1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

szomferi
CDG-nél elvileg van még LE is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Archie2048
Off:

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Az egy majdnem 2 hetes szavazás,pont annyit ér mint a dicetól bármi,semmit.Én anno mérnökre szavaztam,de mivel meglett a service star,mar supportal tolom, míg azzal is meglesz /ez még max 2 nap/, azt utána állok be assaultba.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Tegnap volt olyan hogy a sniper kempelt a repülõ kifutó mellet és ahogy beszált valaki a repcsibe egybõl leszedte..
Csak azt nem értem hogy egy szerveren sincsenek adminok vagy ebben a játékban mindenki azt csinál amit akar?
Support csak ennyi, többre tippeltem volna. Vagy csak mortaros bohócok miatt tûnik többnek?
Ja, már megvan. Amúgy valami tipp ahol 8k-nál olcsóbb a játék? Tök mindegy hogy dobozos vagy csak key, de megbízható helyrõl legyen.

Valaki nem tudja belinkelni azt a zenét, ami a telepítéskor megy? Asszem az alap BF3 theme, de az elején kiabálja a csóka, hogy 3 2 1, suppressiveeeee!!!!!

hamár sznájper:

Which class will you play
Assault/Medic 37%
Engineer 30%
Support 16%
Recon 17%
Total votes: 663624

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[HUN]Crassus
pontosan ezért szar a nem HC szerver....semmi értelme,hogy a sértett fél mindent feladva csak azért "él",hogy vendettázzon...nem életszerü

Régimódi vagy. Ma már mortar kell nekik. Sniper ellensége a mortar, és mortarnak legkönnyebb ellensége a sniper. 😊
hat BC2ben en szanaszejjel hugyoztam magam a rohogestol, amikor mindig egy bokrot mentem odebb, es jott a szerencsetlen es a halal faszaba keresett akit lelottem, aztan megint lelottem es megint es megint.
vilag legjobb szivatasa volt

vintorez for the fcuking win !

anti hero

antgecc
Egy snipert nem a claymore kell, hogy megvédje, hanem az állandó pozíció váltás, scope nélküli körbefigyelések, lépések hallgatása és sorolhatjuk. Az a sniper, akit úgy késelsz le, hogy ki se néz a scopeból és arréb nem mozdul egy lövés után, az meg is érdemli 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

darki81
az viszont lehetséges

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

semmi cska a srac most irta hgoy a SV98nal tart <#bohoc>

anti hero

Nekem úgy tûnt, hogy az m60 egy hangya fasznyival pontosabb messzire.
De...nincs már claymore ami megvédje..<#hehe>
Nálam kettõ veri ki a biztosítékot,...ha véletlen ugyanonnan lelõ egy csipa kétszer,elballagok és lekéselem...lehet meghalok (kerülõ) út közben 20-szor,de nekem megéri...<#hehe><#vigyor>

[IRAM] leader

darki81
na ne már hogy az m60 szarabb mint az m240 😄
de nem baj, mert a 240 jobban tetszik 😊

Szerintem próbáld meg a játék javítását, sokaknál megoldotta a hasonló problémákat.
Amúgy tegnap nálam is szarakodott. Pl megint volt az idegesítõ zöld villogás, valamint lagolt megint, állandóan vissza dobálta a karakterem, pedig már azt hittem megszûnt a probléma. Ja meg amitõl agyfaszt kaptam az automata fegyver nem lõtt automatán, mintha be lenne ragadva. Még a support machine gun is csinálta, pedig ott elvileg csak egy tüzelése mód van. Ja meg a gránátot nem akarta eldobni, gombnyomásra átváltott rá, de dobni már nem dobta.
antgecc
Sztem nem kéne egy kalap alá venni a jó snipert és a noob snipert. Egy jó snipert sose fogsz így leszedni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én teljes mértékben megvoltam sniper nélkül a bc2ben is,talán ha 1K kill löttem vele, mert felkaptam mikor kifogytam a lõszerbõl.És ne tudd meg mennyi csõlátású ostoba sniper késeltem már meg.És ha egy sniper lelõ,akkor egybõl mögékerülök és megszúrom, mégha utána bele is halok mert kimentem a pályáról.Szal legyetek csak sniperek, akik így elbukják a cq meccseket, és hozzák nekem a dögcédulát.Hajrá.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

oneal1
volt most valami frissítés???
tegnap este óta ismét játszhatatlan számomra a játék, 5x kell hogy csatlakozzak és kifagy... 1 hétig teljesen jó volt, most mi lõtte??:S

!Forza Ferrari!

antgecc
Csakhát a gyakorlat nem ezt mutatja.... 😊

+1

ahogy a Ravasz,az Agy,és a 2 Füstölgõ Puskacsõben mondanák : Sniper a nyomiknak,karabély a profiknak

antgecc
Hát a supportos ágyuk kb egy fingásnyival erõsebbek az engis csúzliknál.... Hát... ez kicsit lehangoló...

aricsi

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

mibaj vele?

Mivel en nem vagyok hajlando a palya tulvegen kuporogni, a felautomatakat preferalom, azokkal kozelharcban is jo esellyel indultam BC2-ben is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

antgecc
Hát koma, én másképp fogalmaznék: IR-el beállok a noobok sorába, akik másképp nem tudnak ölni. Komolyan röhejes az a scope. Kb wallhack.

Egyébként meg sztem sniper nem bukóág. Általában utálják õket, pedig sztem elég nehéz tényleg jól lõni vele. Meg aztán nekem ez mindig egy olyan kivételesebb, "varázslatosabb", karakteresebb szerep volt.

Quakeben is railgun volt a kedvencem, elég jól ment, cs-ben az awp, aztán scout, mert már awp uncsi volt, olyan jól ment 😊 És itt is ez vonz. Senki ne merjen kimenni az utcára, mert egybõl hal 😛 Persze skill még nincs hozzá... 😊

m98b lol

anti hero

Egyetértek, pl Operation Métro-ban egy m98b 8xas távcsõvel, simán listavezetõ vagy, akárcsak Grand Bazaar Alleyway 2 végén. 😄 Viszont, a 12xes távcsõ, egy bizonyos távolságra, már oldalra is kell célozni, mert eléggé jobbra húz, legalábbis eddig ennél tapasztaltam egyedül.

Beers
Így biztos nem lesznek modok......!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

antgecc
Uhh, az 60 kill.... nekem az jó sok. Megpróbáljuk kiszedni.

darki81
attól függ milyen messze van!

Amúgy adja a sniper is, csak bele kell kicsit rutinosodni! 😊
Szerény véleményem szerint, csak a felhúzós sniper a jó sniper 😛

azert kene egy nyomorult stat oldal mar -.- zzz 😄
erdekelne mittud 1-2stukker

anti hero

Bolt action sniperek olyan 60-70 % életet vesznek le megfigyeléseim alapján.

darki81
a fejére célozz! 😊
vagy ha nagyon macerás, akkor fedezékbõl nézz ki egy pillanatra hogy eltaláld, és utána mégegyszer! 😊

Természetesen, feloldod hozzá a Straight pull bolt-ot, akkor nem zoomol ki amikor tölt, ebbõl elég 2 lövés 100% életre, de inkább fejre menj.