Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem akarok ezzel semmiféle flame-et elinditani.CSak volt róla szó EA soha nem gyõzi le a kodot bevételileg.Most sem történt csoda vagy meglepetés!
Next PC upgrade: 2022
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Metro,Peak,Tehran pályákon kívül nem látok olyan pályát,ahol rakétás "csakrakétázokmindenreamimozogmertnemtudokcélozniésleszaromnemjavítok..." emberekkel lenne tele a szerver. Az, hogy párszor lerakézátnak, szerintem bõven belefér, én se fogom átváltani fegyverre, akkor mikor tankra lõttem elõtte aztán megjelenik egy gyalogos...
Abban igazad van, hogy a radius-t lehetne csökkenteni gyalogosok ellen,hogy ne 20méteres körzetben haljanak az emberek.De szerintem amúgy nincs nagy baj vele.Aki legalább engi, az nem befekszik egy bokorba és onnan várja,hogy kidugja az ellenfél a fejét...<#vigyor4>#vigyor4>
és a hasznos enginerre aki javít,robottal MCOMO-t foglal, nem RPG-t visz hanem stinger-t repcsi ellen meg tankelhárítót tank ellen😛
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Csak azt nem értem hogy egy szerveren sincsenek adminok vagy ebben a játékban mindenki azt csinál amit akar?
Which class will you play
Assault/Medic 37%
Engineer 30%
Support 16%
Recon 17%
Total votes: 663624
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
vilag legjobb szivatasa volt
vintorez for the fcuking win !
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
anti hero
Nálam kettõ veri ki a biztosítékot,...ha véletlen ugyanonnan lelõ egy csipa kétszer,elballagok és lekéselem...lehet meghalok (kerülõ) út közben 20-szor,de nekem megéri...<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
[IRAM] leader
de nem baj, mert a 240 jobban tetszik 😊
Amúgy tegnap nálam is szarakodott. Pl megint volt az idegesítõ zöld villogás, valamint lagolt megint, állandóan vissza dobálta a karakterem, pedig már azt hittem megszûnt a probléma. Ja meg amitõl agyfaszt kaptam az automata fegyver nem lõtt automatán, mintha be lenne ragadva. Még a support machine gun is csinálta, pedig ott elvileg csak egy tüzelése mód van. Ja meg a gránátot nem akarta eldobni, gombnyomásra átváltott rá, de dobni már nem dobta.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
tegnap este óta ismét játszhatatlan számomra a játék, 5x kell hogy csatlakozzak és kifagy... 1 hétig teljesen jó volt, most mi lõtte??:S
!Forza Ferrari!
ahogy a Ravasz,az Agy,és a 2 Füstölgõ Puskacsõben mondanák : Sniper a nyomiknak,karabély a profiknak
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyébként meg sztem sniper nem bukóág. Általában utálják õket, pedig sztem elég nehéz tényleg jól lõni vele. Meg aztán nekem ez mindig egy olyan kivételesebb, "varázslatosabb", karakteresebb szerep volt.
Quakeben is railgun volt a kedvencem, elég jól ment, cs-ben az awp, aztán scout, mert már awp uncsi volt, olyan jól ment 😊 És itt is ez vonz. Senki ne merjen kimenni az utcára, mert egybõl hal 😛 Persze skill még nincs hozzá... 😊
anti hero
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Amúgy adja a sniper is, csak bele kell kicsit rutinosodni! 😊
Szerény véleményem szerint, csak a felhúzós sniper a jó sniper 😛
erdekelne mittud 1-2stukker
anti hero
vagy ha nagyon macerás, akkor fedezékbõl nézz ki egy pillanatra hogy eltaláld, és utána mégegyszer! 😊