Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Juan_BF3 Juan BF3
@zh1nt0 Hello... Excuse me, but no IRNV fix, no Flashlight fix, no Commo fix?? Thanks!

Daniel Matros

@Juan_BF3 IRNV and flashlight fixes are in a later patch. Didn´t make it into this one. We found these changes to be more necessary than waiting

SOON=SOHA

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
muhaha úgy érzem valakit mindig alaposan elvertek CSben. Umad?

[HUN]Crassus
tegnap jött felém egy humwee! volt 2 mákos lövésem kb ugyanazzal a bemeneti nyílással a szélvédõn át a sofõr fejébe ,erre odajön és rámhajt...majd továbbmegy😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
megvan az m98 végre! ,de nemvagyok lenyûgözve.../Hc-n ofc/mozgó célpontot már több ízben lõttem gerincen,nyakon,hátba ,mellkason....erre kicsit megbicsaklanak aztán rohannak tovább.....wtf?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Persze hogy nem összehasonlítható.

Zero 7th : szerintem már mind2 egy hulladék, nagyon sokat kéne nekem fizetniük,hogy egyáltalán elindítsam õket 😊

determinator : még annyit, hogy kb akkor is ennyit játszanánk vele, ha teljes mértékben meg volnék elégedve,és ezzel sokan vannak még így.lehet hogy nálad úgy megy, ha tetszik akkor 24/7 kockulás van,de nekünk van életünk 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

a CS azért volt jó egyedi dolgot hozott be a játékmenetbe. ha igaz lenne, amit mondasz, akkor ma már nem rendeznének itthon sem cs 1.6 versenyeket. jóval letisztultabb, mint bármelyik hasonló felépítésû játék.

de ha ennyire érdekel, akkor a félautomata snipereknek javították a pontosságát, mert lehetett zúzni velük.(csak drágább volt talán mint az awp és nem volt értelme megvenni)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

7th Server Online! 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Igen, mert a béta6.5-ben tönkrebaszták úgy, hogy lehetetlen lett vele célozni, és soha nem javították ki. Gooseman egy fegyverbuzi amatõr modeller, nem programozó, meg is látszik a mûvén. Azért lett a CS sikeres, mert jókor volt jó helyen, nem azért mert jó is volt.

nem tudom, kb 2002ben volt utoljára félautomata sniper a kezemben a tatárszentgyörgyi lõtéren... (játékban talán sosem használtam)

És a félautomata sniperek elsõ lövése szór még..?

azért ez az összehasonlítás nem állja meg teljes mértékben a helyét. a most esportra használt CS 1.6 kb 4 éves fejlesztés végterméke.

A pandamacikról meg annyit, hogy egyáltalán nem illik bele a Warcraft világába😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

"Én anno e-sportoltam a CS-vel, tehát azt is tudom miennek kéne egy letisztult,verseny programnak lennie."

LOL. A CSéhez képest a BF egy tökéletes és hibátlan játék. Annál nagyobb szart keresve sem találni. (alapCSérõl beszélek, nem Szórszról.)

Hiába kurvajó egy játék látványa, ha nem tudsz vele normálisan játszani, mert mert kivág/nem indul el és nem javítják ki, nem figyelnek a közösség véleményére meg maguk se tudják kb, hogy mit akarnak csinálni, csak eléd vágnak vmi ratyit és nesze edd meg. A Blizzard jól tudja, hogy a PC-sek egy olyan állatfaj, melyek a szart nem veszik be és fenn akarják tartani a játékosok érdeklõdését (nem sok ember van sztem, aki PC-n MW3-azik, mert kb. 14k-ért megvett egy DLC-t, ami ugyanazt adja, mint az MW2), hogy továbbra is játszanak az õ termékeikkel. Sokan kõkemény WoW-osként azért vették meg az SC2-t meg majd Diablot is, mert az egy Blizzard termék és tudják hogy mire számíthatnak

Kapja,nyugodt lehetsz,mint ahogy abban is,hogy magasról tesznek rá,mit irkálnak nekik naponta többen is...mennek a saját hülye fejük után.

[IRAM] leader

jimbo5
Köszi, közben megoldottam. 😊 Mûködik, de ettõl még hulladék az Origin... Képes azt írni h naprakész, mikor nem az. Na mind1, remélem vastagon kapja az EA a sarat az arcába..

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Azért játszunk vele, mert szeretünk számítógépen katonásdid játszani, nem egy olyan figura van a klánunkban,aki élõben is csinál ilyesmit.Tudod, mi is szeretünk szórakozni.És erre a bf3 lenne a legalkalmasabb, ha technikailag nem volna ekkora szemét.Mert a játékmechnikával nincs nagy problémánk, hanem azzal van, hogy egy igénytelen összegányolt hányadékot kaptunk,ami majd 2 év múlva lesz olyan, amiennek a megjelenéskor kellett volna lennie.Én anno e-sportoltam a CS-vel, tehát azt is tudom miennek kéne egy letisztult,verseny programnak lennie.Na ez olyan messze van tõle,mint a Hold a Naptól.Azért is ezzel játszunk napi 2 órát, mert a konkurencia vagy játékmechanizmusban szarabb,vagy technikailag még ennél is szarabbak,lásd cod a 10+ éves motorjával /más kérdés, hogy ahhoz képest sokat hoztak ki belõle/.Összeségében a játék pozitívumai egy hajszálnyival több pontot hoznak,mint a negatívumai,de akkor sem ez az elvárás,fõleg nem a versenyszférában, mert amikor versenyszférában dolgoztam, és ilyen minõségû "munkát" adtam ki a kezembõl,úgy repültem mint a pinty.És a tetûgeci dice nem vásárolja vissza a szarját,illetve eladni nem tudom annyiért amennyiért vettem,tehát marad az, hogy a dice kapja az ívet, itt és a saját fórumain is.Mert megérdemli.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

noname23
thx<#vigyor>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Vagy visszaolvasol,vagy ujraindítod az Origint....a választás lehetõsége a tiéd.

[IRAM] leader

Ez mind szép és jó, de én a látványról beszéltem, és akármilyen jó és tartalmas is a játék, attól még úgy néz ki az egész, mint a My Little Pony. És nem a pandától, hanem kezdetektõl, WC3-tól. Csak ezen csodálkozom, hogy mi van, most vették észre a pléjerek, hogy ez szar? A pandától? Miért pont erre van ilyen felhördülés? Eddig is ugyanilyen gagyin nézett ki az egész, egy panda már nem oszt, nem szoroz.

telibe baszhatná a kurva retkes anyját a dice ezzel a patchel....

jimbo5
Egy rakat szar ez az Origin, fogadok nem patchel szart se nekem, nyomkodhatom én az update gombot a managerben... Kiírja h installálja, de közben néz ki az Origin a bamba fején.. Manuálisan nem lehet patch-t szerezni?

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Zs0lt1
aludj el szépen kis balázs 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
zZzZz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mondjuk ez egy kicsit off, de ez pont egy olyan játék volt anno, ami újdonságokat hozott magával, más még ilyen jelentõset nem alkotott akkoriban ebben az ágban, gyengébb gépeken is elfut (mert warcraft3 motort használ), az olyan embert mindenféleképpen megfogja, aki szereti a warcraft világát. És ami a legfontosabb, folyamatos supportja van a játéknak, ha vmi bajod van, akkor segítenek, ha gond van a játékkal szinte kapásból javítanak (az ilyen crashek sosem kerültek egy hónap alatt javításra, hanem rosszabb esetben egynél több napot vett igénybe). Twitterek helyett blue postokat közölnek normális stílusban, ami nem egy-kétszavas ("update drivers" by zhinto) beböfögésbõl áll. Az egyetlen hátránya lett neki, hogy úgy alakították át azt az egészet, hogy már a gyépés is tudjon játszani/érvényesülni, ami sajnos ebben a játékban is megjelent (infra és társai) meg a BC2-ben is (sniper, mortar, rakétával gyalogra lövöldözõ majmok, gl, stb), meg az egy más stílust képvisel és kitermeltek ott egy bagázst, akik nem tudnak csapatban játszani (mert lootkurvák).

Orosz verzió megoldása,innen is töltheted,azonnal,nem kell várakozni!!!

Segítek már kicsit,megtehetem....

[IRAM] leader

Zs0lt1
mert te még soha nem wowoztál te ratyi 😄

TDC Geronimo
wowozni a nubok szoktak sry

Ugyan már,visszaolvasni az luxus...ide nekem a megoldást azonnal,ha nem,köcsögök vagytok....ez az általános sajna.

[IRAM] leader

lentebb írták a megoldás

noname23
Hy

Nekem RU verzióm van és angolosítani kellett de most hogy letöltötte a peccset nem mûködik(SP-ben nincs menü mp-ben sötét a képernyõ) valakinek hasonló? +megoldás?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Látom gondok vannak a szövegértéseddel. Érdekes módon egy kérdésre sem válaszoltál, megint csak a szokásos sablonszöveget nyomod.
Nekem a BF3 csak egy JÁTÉK, eljátszom vele amikor kedvem van, azért mert nekem a hibái ellenére is tetszik. De ez csak egy játék (kikapcsolódás, szórakozás), nem az életemet meghatározó tényezõ. Ha ennyire agyadra megy az EA/DICE/BF3 akkor neked kell átgondolni a dolgokat, keress fel egy szakembert (nem szégyen, ne támadásnak vedd, hanem tanácsnak).
Az emberek nagyon türelmetlenek, pedig tanulhattak volna az eddigi bf szériákból. Gyakorlatilag amíg a nagytöbbség szedi a patchet, addig használhatatlan a rendszer.
Követnek el hibákat, amiért teljesen jogosan kapják az áldást. De konkrét dolgok miatt morognak. Az meg hogy mit mondanak a marketingesek, hiszem ha látom hozzáállással szoktam fogadni. Csak a tapasztalatlan, naiv 1x éveseket tudják behúzni a csõbe. Nekem is megvan a véleményem errõl a marketing gépezetrõl, de nem fogom heti 20x ugyanazt leírni.

Skynet85
benéztem, az idegtõl nem megy a matek, nem 4 fõ kell hanem 5, gondolom ezzel akarták kinyírni a medic boostot, vicc a dice logikája, am mi van ha játék közben beesik a player szám 5, alá round restart és várjuk a játékost?

Nem tudom, miért pont a pandák baszták ki a biztosítékot, anélkül is egy szánalmasan gagyiszar a dizájn. Már a Warcraft3ban a tigrisen lovagló hõs is pontosan ugyanezt a szarláma idióta fílinget hozta.

morphologu
sziasztok a chat ablakot kilehet kapcsolni a játékban, eléggé frusztrál

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Hát nemsokára jönnek a pandamacik😄

Skynet85
Pl én is és akkor mi van ?(szemét fasz vagyok mert vettünk egy szerót magunk alá) am a klánok majd biztos nem fogják ezek után a psws szeron, boostolni magukat. Besír pár idióta és elveszik az esélyt, hogy klán nélkül is lehessen sikeresen szervert futtatni. Ott van az aa3 ott érdekes módon megoldották úgy, hogy megy a game csak épp nem számolja statot ez olyan qrva bonyolult lett volna ?

Azért láss már mást is. Szerinted hányan tornázták fel a statjukat?
Skynet85
Dice megint bizonyított, a 4 fõs minimum szerver limites szarral, eltakarodnak a picsába mikor belépünk haverral saját szeróra és kel 20 perc mire a 16-os szerón lesz 16 ember, így majd tuti végig várja az a 3 szerencsétlen mire a 4. befut, ha ennyire baszta a csõrüket a boost oldják meg máshogy, de ne így.

Zs0lt1
te ez engem a legmesszebb menõkig nem érdekel 😄D

Fpocok
WoW.
Az halott egy ideje.

Zs0lt1
mwnjél inkább vissza wowozni <#buck><#hehe>

Zs0lt1
igen, de te a megjelenés után is hájpoltad 😄

TDC Geronimo
Valaminek a hypeolása mindig megjelenésig tart ezt megtanulhattad volna <#nezze>

TDC Geronimo
Nem érdekel ki a felelõs, amíg állandóan PCn szopás van szinte mindennel. Az is hihetetlen, hogy a 2 legnagyobb fixet kihagyták, amivel itt sztárolták magukat twitteren meg mindenhol. Úgy basznám pofán ezt a cigány zh1n0t is mikor így szmájlikkal jópofizva írogat fórumra, hogy "jajj hát meg lesz oldva írjátok csak a fídbekkeket köcsögök" hogy a fal adná neki a másikat

Zs0lt1
eddig tartott az ûberhájp? 😄

[UNQL]Echo
Ezt mar megcafoltak ok maguk 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

oneal1
na megvan a 10. csillag m416 al😊

!Forza Ferrari!

'Ezt annak tudataban jelented ki, hogy te is tudod' hogy pc volt az elsõdleges platform 😊

.. legalábbis ezt a maszlagot etették meg velünk 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

juhé, szerverre csatlakozás helyet exe hiba <#eljen>
(cdgalaxistól vett fémtokos)