Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@zh1nt0 Hello... Excuse me, but no IRNV fix, no Flashlight fix, no Commo fix?? Thanks!
Daniel Matros
@Juan_BF3 IRNV and flashlight fixes are in a later patch. Didn´t make it into this one. We found these changes to be more necessary than waiting
SOON=SOHA
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Zero 7th : szerintem már mind2 egy hulladék, nagyon sokat kéne nekem fizetniük,hogy egyáltalán elindítsam õket 😊
determinator : még annyit, hogy kb akkor is ennyit játszanánk vele, ha teljes mértékben meg volnék elégedve,és ezzel sokan vannak még így.lehet hogy nálad úgy megy, ha tetszik akkor 24/7 kockulás van,de nekünk van életünk 😊
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
de ha ennyire érdekel, akkor a félautomata snipereknek javították a pontosságát, mert lehetett zúzni velük.(csak drágább volt talán mint az awp és nem volt értelme megvenni)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
LOL. A CSéhez képest a BF egy tökéletes és hibátlan játék. Annál nagyobb szart keresve sem találni. (alapCSérõl beszélek, nem Szórszról.)
[IRAM] leader
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
[IRAM] leader
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Segítek már kicsit,megtehetem....
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
Nekem RU verzióm van és angolosítani kellett de most hogy letöltötte a peccset nem mûködik(SP-ben nincs menü mp-ben sötét a képernyõ) valakinek hasonló? +megoldás?
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Nekem a BF3 csak egy JÁTÉK, eljátszom vele amikor kedvem van, azért mert nekem a hibái ellenére is tetszik. De ez csak egy játék (kikapcsolódás, szórakozás), nem az életemet meghatározó tényezõ. Ha ennyire agyadra megy az EA/DICE/BF3 akkor neked kell átgondolni a dolgokat, keress fel egy szakembert (nem szégyen, ne támadásnak vedd, hanem tanácsnak).
Az emberek nagyon türelmetlenek, pedig tanulhattak volna az eddigi bf szériákból. Gyakorlatilag amíg a nagytöbbség szedi a patchet, addig használhatatlan a rendszer.
Követnek el hibákat, amiért teljesen jogosan kapják az áldást. De konkrét dolgok miatt morognak. Az meg hogy mit mondanak a marketingesek, hiszem ha látom hozzáállással szoktam fogadni. Csak a tapasztalatlan, naiv 1x éveseket tudják behúzni a csõbe. Nekem is megvan a véleményem errõl a marketing gépezetrõl, de nem fogom heti 20x ugyanazt leírni.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
.. legalábbis ezt a maszlagot etették meg velünk 😉
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
(cdgalaxistól vett fémtokos)