Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Csak az bosszant hogy szinte már mindenkinek ilyen van...
Én M249-el lövöm ö meg egy lövésböl leszed....Meg mindenkinek IRNV...hú mi lesz itt ha leszedik az infrát...de várom már!!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/cs1rk3/weapons/223773251/pc/
Még fejlesztés alatt van.
Ugyan ez meg lesz csinálva szerver részre is.
Ha bárkinek bármi ötlete van írja le 😊
http://bf3stat.org/
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
<#idiota>#idiota>

[IRAM] leader
[IRAM] leader
Azt meg ugye úriember alapból nem teszi...<#wave>#wave><#vigyor1>#vigyor1>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Amúgy nekik ez tiszta biznisz nem írják meg normálisan a játékot ez miatt könnyen írható rá hack amit a sok noob megvesz akiket idõnként ki bannolnak hogy aztán újra megvegyék a játékot.
Pedig csak annyit kéne csinálni hogy normálisan elválasztani a két játék módot sp/mp mert az sp részben vannak a bot funkciók és amik mp-ben egy emberbõl botot csinálnak és ezeket a parancssorokat õk(EA) engedik ennyi.
Azt irta játék közben az admin hogy látja magyar vagyok, nem dob ki de a kör végén bannol,mert nem szeretik a magyarokat!!!
Kérdem miért azt irta kuss vagy rögtön kick....
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nem is az a bajom,hogy használják a hõlátót,mert benne van a játékban,csak amit kurvára utálok az az hogy f2000nél hallom hogy elkezd lõni,sebzõdöm,megfordulok elkezdem lõni pedig baromi felesleges mert már rég meghaltam csak a tetû játék még nem adta be a halálomat.Arról nem is beszélve hogy ez a 2 fegyver minden távra halálpontos.Egyik serveren belefutottam egy usas+expl rounds-osba,na hát az megint megért egy misét.
Ami tegnap baromira felidegesített,az az hogy még mindig kibír egy tank négy rakétát hátulról,helit meglövöm 3x és csak füstöl,akik kimaxolták a jetet gyakorlatilag lehetetlen leszedni õket,mert elindul felfele és már le is váltott róla,földi AA-t pillanatok alatt megsorozza rakétával,még nem is látom de már kapom az áldást.
Ezekhez képest az irnv egy wc papír guriga a fegyver tetején.Arról nem is beszélve,hogy a legtöbb irnv-s seggbéna,csak azért választják mert hogy majd milyen jó lesz hogy õk elõbb meglátnak,csak azt felejtik el hogy hiába láttak elõbb ha nem tudnak lõni.
Maradjunk annyiban hogy ha ezt ki is javítják lesz még bõven dolguk😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
"sry for second comment but "PLEASING THE NOOBS" ?!?!?!?!?!?! ARE YOU FUKING SHITING ME? Are you saying this scope was for pr0s? AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA"
Parasite Eve 2, best game EVER!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#36633 Az kukker a fegyveren így már rendben is van, bár én úgy csináltam volna meg hogy a nappali pályán vakítson, és csak az estieken mûködjön jól.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az nem tûnt fel hogy nem oda kéne járni? persze hogy az összes cheater a lehetõ legtöbbet akarja kaszálni és oda jár...
a kedvenceket kell használni, én majdnem mindíg csak a 3 legnagyobb pályán játszom, ott szinte nincs cheater mert nem tudna annyit ölni és remegne a keze szegénynek!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mellesleg múltkor 3-an úgy mentünk fel egy szerverre, hogy az egyik beállt az APC-vel jó helyre Grand Bazaaron, ketten meg felváltva vagy együtt javítottuk és úgy csináltunk neki 57/0-s k/d-t. Hol itt a cheat?
Én azt nem értem, hogyha mindenki így meg úgy nyomatja, hogy ez meg az cheater, akkor miért nem reportoljátok battlelogon keresztül? 8 millió játékos közül nehéz kiszimatolni manuálisan azt, aki tényleg csal... az EA szemét meg úgyis kiszúrja az, ha egyszerre sokan nyomnák rá és feltûnõen nagy a k/d-ja.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tegnap jó volt!!

<#falbav>#falbav>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....