Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Az semmi , a kedvencem amikor a nagyon tehetséges játékos az IRNV-t a Tactical flash light -el párosítja.. na ennyit a realizmusról ..<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

MatchDiabolo
Legtöbben azt csinálják vesznek egy saját szerót azt azon nekik lehet csak paráználkodni szerencsére nem olyan súlyosan mint codban ahol még örök életed is lehet a remek szerver törések miatt<#hehe>.

Már lecsökkentették, csak nem pc-n. És elég fura módon.
Oké, nem de lecsökkentik az érzékenységét vagy mi 😊

Nem szedik le. Hehehehheehheheeheheheheh.
Nagyon jó ez a játék 😊
Csak az bosszant hogy szinte már mindenkinek ilyen van...

Én M249-el lövöm ö meg egy lövésböl leszed....Meg mindenkinek IRNV...hú mi lesz itt ha leszedik az infrát...de várom már!!
<#hehe><#hehe>

Lelõttek ott téged te szegény?Úgy sajnállak.....fõleg ha én voltam 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

cs1rk3
😞 már nincs benne a TOP 5 be a késem 😛
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/cs1rk3/weapons/223773251/pc/

Ha érdekel valakit csináltam egy statisztika készítõ oldalt.
Még fejlesztés alatt van.
Ugyan ez meg lesz csinálva szerver részre is.
Ha bárkinek bármi ötlete van írja le 😊

http://bf3stat.org/
darki81
mi volt a baj?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
na felnéztem én is erre a szerverre, és no lag no cheater, és ami a leg szebb, nem állt meg a kép egyszer sem, de az lehetett attól is hogy csak 10-12-en voltunk.<#smile><#eljen>

MightyDuck0
<#dumcsi>voltam én is iram szerveren sajnos

Nem csak megköszöntem a meghívást!!
<#idiota>

Nem lõttél kicsit mellé??

[IRAM] leader

<#wave><#law><#worship><#worship>

Ennek fuss neki még1szer,mert nem értem..??...ki a hekker?

[IRAM] leader

csőcse
Na oda én nem mennék pont a hekkerekrõl van szó.<#taps>

Amúgy meg gyere majd ide itt csak akkor dobnak ki ha káromkodsz és a bázist támadod.
Azt meg ugye úriember alapból nem teszi...<#wave><#vigyor1>

[IRAM] leader

Na tõlem kapott volna egy cifrát,azt lelépek...ennyit megér...

[IRAM] leader

csőcse
Ugyan már a pb az korrupt (de az EA se kivétel) mindig is a privát heckeket engedte egyedül a public vagyis free hecket szûri rendesen.
Amúgy nekik ez tiszta biznisz nem írják meg normálisan a játékot ez miatt könnyen írható rá hack amit a sok noob megvesz akiket idõnként ki bannolnak hogy aztán újra megvegyék a játékot.
Pedig csak annyit kéne csinálni hogy normálisan elválasztani a két játék módot sp/mp mert az sp részben vannak a bot funkciók és amik mp-ben egy emberbõl botot csinálnak és ezeket a parancssorokat õk(EA) engedik ennyi.

Sértés, én nem sértegettem senkit....de nincs ma szerencsém!!!
Azt irta játék közben az admin hogy látja magyar vagyok, nem dob ki de a kör végén bannol,mert nem szeretik a magyarokat!!!
Kérdem miért azt irta kuss vagy rögtön kick....
<#ijedt><#ijedt>

Mindezt azért, hogy segítsem a közösséget, és hogy elõsegítsem a normális játékot.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Waczkor
Engem sokkal jobban idegesít a sok pro f2000+irnv,usas+irnv kombóval.
Nem is az a bajom,hogy használják a hõlátót,mert benne van a játékban,csak amit kurvára utálok az az hogy f2000nél hallom hogy elkezd lõni,sebzõdöm,megfordulok elkezdem lõni pedig baromi felesleges mert már rég meghaltam csak a tetû játék még nem adta be a halálomat.Arról nem is beszélve hogy ez a 2 fegyver minden távra halálpontos.Egyik serveren belefutottam egy usas+expl rounds-osba,na hát az megint megért egy misét.

Ami tegnap baromira felidegesített,az az hogy még mindig kibír egy tank négy rakétát hátulról,helit meglövöm 3x és csak füstöl,akik kimaxolták a jetet gyakorlatilag lehetetlen leszedni õket,mert elindul felfele és már le is váltott róla,földi AA-t pillanatok alatt megsorozza rakétával,még nem is látom de már kapom az áldást.
Ezekhez képest az irnv egy wc papír guriga a fegyver tetején.Arról nem is beszélve,hogy a legtöbb irnv-s seggbéna,csak azért választják mert hogy majd milyen jó lesz hogy õk elõbb meglátnak,csak azt felejtik el hogy hiába láttak elõbb ha nem tudnak lõni.

Maradjunk annyiban hogy ha ezt ki is javítják lesz még bõven dolguk😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Én reportolok mindenkit aki gyanús,ha lelõtt,már nyomom is az alt-tabot.De a battlelogos megoldás se a leggyorsabb, azé írok be ide is neveket, hogy abban a 3-4 napban míg letiltják, ha valaki meglátja a szerverén,bannolja le.

Fpocok
Azt mondja az arc, hogy azért nerfelték, hogy a nooboknak kedvezzen dice. 😄
"sry for second comment but "PLEASING THE NOOBS" ?!?!?!?!?!?! ARE YOU FUKING SHITING ME? Are you saying this scope was for pr0s? AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA"

Parasite Eve 2, best game EVER!

a csávó pont az olyan szituációkra mondja, hogy nem veszi észre infrán, amit anélkül még a hülyegyerek is látna...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

V43 1105
Németül sértegetést jelent ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

darki81
én ugyan ezt akartam írni, hogy pl. 3 percnél semmi enemy nem volt hogy megzavarta volna annak a szerencsétlennek a felélesztésében, na meg a snipereket darálgatja messzirõl 😄 legalább átette volna sorozatra.

#36633 Az kukker a fegyveren így már rendben is van, bár én úgy csináltam volna meg hogy a nappali pályán vakítson, és csak az estieken mûködjön jól.

no comment

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

azt nézd meg, hogy rögtön az elején leszedi a bomba környékén lévõket, de nem disarmolja, hanem elfut<#wilting>

kettõt nem tud egyenesen lõni .. egyet nem spot-olt a 6perc alatt .. egyet sem élesztett .. duma az van :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ez mi:

TDC Geronimo
Nem akarom DICEt-t védeni, de ez megint a szokásos "mindegy hogy mi van az szar" típusú hozzáállás. Elõtte nem volt jó, mert túl OP volt. Patch után megint nem jó, mert szart se ér. Én nem használom így engem hidegen hagy, de így tényleg nehéz lehet balanceolgatni, mivel egyszer az egyik, utána meg a másik tábor sírásától hangos a fórum. Just my 2 cents

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
<#mf1><#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cris99
Látom sokan panaszkodnak a cheaterek miatt, köztük sokan op metro 1000ticketes meg hasonló statnövelõ szerverekrõl.
Az nem tûnt fel hogy nem oda kéne járni? persze hogy az összes cheater a lehetõ legtöbbet akarja kaszálni és oda jár...
a kedvenceket kell használni, én majdnem mindíg csak a 3 legnagyobb pályán játszom, ott szinte nincs cheater mert nem tudna annyit ölni és remegne a keze szegénynek!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Istenem ... ez így mennyire qrvára élvezetes játék ... tele van akcióval és adrenalinnal a videó ... Csak sajnálni tudom az ilyen szerencsétlen retardált, játszani nem tudó parazitákat . (gondolom a statjára veri ki otthon a sötét szobájában hogy mekkora ûberkirály vadállat mert a k/d-je 12-es ! :FUUU Olyat vernék bele a fejébe a Dead Island-ban szerzett szöges baseball ütõmmel vagy a Gabriel kalapácsommal hogy ihajjjjj ! Biztos hogy nem élné túl 😄DDX

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Mostanság olyan szar a játék hitregje, hogy én is lövöm az illetõt úgy, hogy 3 m-re áll elõttem és 10-bõl 10-nek õt kell hogy fogja, de nem talál be, ráadásul ha lelõ és felszednek, akkor a 10-bõl 5 "visszakerül" a tárba... nem feltétlenül cheater mindenki...
Mellesleg múltkor 3-an úgy mentünk fel egy szerverre, hogy az egyik beállt az APC-vel jó helyre Grand Bazaaron, ketten meg felváltva vagy együtt javítottuk és úgy csináltunk neki 57/0-s k/d-t. Hol itt a cheat?
Én azt nem értem, hogyha mindenki így meg úgy nyomatja, hogy ez meg az cheater, akkor miért nem reportoljátok battlelogon keresztül? 8 millió játékos közül nehéz kiszimatolni manuálisan azt, aki tényleg csal... az EA szemét meg úgyis kiszúrja az, ha egyszerre sokan nyomnák rá és feltûnõen nagy a k/d-ja.

Mért,ért az valaha is valamit?

nandorb
Keresd fel a LIVE Supportot es kerdezd meg, az osszes hiba uzeneted. Nemkell ide belinkelni napi 5x ugyanezt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

atenza
ennyit ér a punkbuster...

Szerintem akkor nem a szerver szar, hanem a játék, mert a szerver nem tehet róla hogy a dice-os gerinctelen férgek ennyire amatõrök a programozásban....

adam46
nekem is ezt csinálja most, hogy húzná a ...
Ezt miért dobja most 5 percenként, minden szerónál??
Tegnap jó volt!!

Az ilyeneket miért nem törlik már a francba, ez olyan kirívó!!!
<#falbav>

Szar a szerver és nem talál be normálisan a golyó, ennyi...

Én is találkoztam egyel tegnap, Petko3344 néven szokott lenni, nem csak én figyeltem fel rám hanem klántársaim is, a top az volt, hasal a majom elõttem,nekem háttal, elkezdem lõni az AS VAL-al, fél tár már benne,erre felugrik meg fordul és 1 golyótól halok.....na ezt magyarázza ki.....

item
És õ minden idõk favoritja!

32 KD arány ... LOL

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

darki81
ez egy odahackelt rank nem? vagy ez mit csinált?😄

darki81
mennyire sötét emberek vannak <#vigyor1>