Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
You're...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Khm...gondolom másnál is fent áll az a bug, hogy ha w gombot nyomok akkor nem elõre hanem hátra megy a katona. Ha meg s gombot nyomok, akkor elõre. És ez alapból van így, úgy kellet beállítanom hogy elõre menet legyen az S, és a hátramenet a W, mert a játék pont fordítva csinálja...

palinho96
Mi a hiba?
Belépek Originbe és nem tölti le a frissítést.. azt látom, hogy mivan, de nem tölt. .csak kiírja, hogy elõkészítés után meg mintha megszakítottam volna a letöltést majd újra elõkészítés amint rámegyek a letöltésre, madj 0% a letöltés és semmivel se szed le!..
mi a hiba?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Amit a Patch könyvtárba rakott abból valamit ki lehet szedni? 4 Giga és kezd betelni az SSD-m...

steam, origin: ACE_hun

[UNQL]Echo
Kb annyira korrekt az infra mint a proximity scan, kb az is siman kiveheto lenne ilyen alapon.Ja es tuntessek mar el az aknat a thermo keperol.Tudom ez az egyik maniam a sok kozul de nem eleg a hasznalhatatlan javelin meg az aknat is bovli kategoriaba degradaljak az uj megkotessel.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Hivatalosan nem expansion pack a neve ? 0.o
Akkor sry. :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pontosan 😄

nfsrun dogtag fck yeah <#idiota>

Azt valaki elmagyarázná nekem hogy ez a pecs miért ilyen böszme nagy ? Benne van az expansion pack dlc csak még nem elérhetõ az egyszerû halandóknak vagy miért ilyen brutálisan böszme ???

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ezt miért dobálja már megint, kivág játék közben:

A patch ezt nem javította?
<#fejvakaras>

liquivent
komolyan mondom ez a fórum kezd egy vicc lenni, legalább 15x meg lett kérdezve, hogy hol a karkand.
legyetek már szívesek kicsit vissza vagy utána olvasni.

ugyanakkor a normális kérdésemre, amit 2x is feltettem egyetlen válasz sem érkezett.
itt senki nem spotolja az ellenséget?
vagy mindenki csak hajtogatja a saját hülyeségét?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

alma2
Van akinek mukodik a toloero levetel repulonel joyyal a patch ota?
Elvileg mennie kellene...

szerintem

XeeN
Nálam hasonló volt a hiba, ha balra fordultam az egérrel, leguggolt (croush = axis 0 x) Vicces...

Az még 1 hét,szal sehol.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Béla9248
Na és hol itt a Karkand?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

adam46
nem tudom eddig jó volt, most meg folyton futásnál ha balra megyek akkor is vált állandóan. Gondolom elbaszták. Air radar szart se ér mostantól. Meg a infra csapda. Helik leszednek simán. :/
XeeN
Eddig csak két dolog tûnt fel a peccsel kapcsolatban: Nem indul a single kampány, ill multiban a karakterem futás közben is leguggol...

darki81
mi a baj a tv raksival? (a google fordítóból nem vettem ki)😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Fenrir
Inkább azt csinálták volna meg, hogy ha már nekimegyek helivel vagy jet-tel egy antennának vagy póznának akkor az is dõljön már ki és ne álljon ott úgy mintha semmi nem történt volna.

A halál csupán a kezdet...

Running
A saját pingedet nem látod, csak a többiekét, ezt sokan jelezték. Egyébként mindenki el van ájulva, a fórum is tele van pozitív visszajelzésekkel, ami elég ritka.
Egyébként egy srác ennyit írt:
Things I dont like:
Also I do NOT like the new handling for the TV missile. its impossible to aim at all.
Shotgun frags still kill me from across the map. But I'll update that more after I play more..
Soflam isn't sensitive enough... I run out of mouse pad WAY too fast.
The "fix" to make it so multiple lock ons don't occur seems to have gotten worse for some reason. I can't lock onto anything. It keeps switching so fast even if I'm trained RIGHT on the target i want.

Inkább azt mondjátok,most mit basztak el a gyökér dice-osok, illetve mi az a bugfix listben,ami nem mûködik?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Hali. Nekem még mindig kifagy, hiába az új patch...mondjuk OC-s ATI kártyám van 6850es, ezeket állítólag nem kedveli a játék...a patchek elõtt minden rendben volt...11.11b driverem van fent

shaddam
Este majd megszakértem.Lassan leér.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mNzJean
Egyetértek , nekem a szánalom kategória aki irnv-vel tud csak érvényesülni , és nem akarok megbántani senkit de tessék megtanulni játszani ilyen bizbaszcsillagszórók nélkül is . Örülök ,hogy lebutították az irnv-t marad még elég faszság így is a híróknak pl RPG az arcba 1 méterrõl , de ha legalább páran elitéljük az ilyen fajta játékstílust akkor talán 10 bõl ketten megpróbálják a nehezebb de sokkal színvonalasabb játékmódot pl. nyilt irányzékkal .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

darki81
lehet érzékeny a görgõ és rá van állítva ?

adam46
nektek nem váltogatja folyton fegyvert kis pisztolyra?
darki81
azért sírtak mert a többit szkópot is szeretnék használni, de így rákényszerülnek arra hogy õk is azt a szart tegyék a fegyverre hogy egyenlõek legyenek az esélyek.

irnv alapjaban veve egy szituacio fuggo opcionak kene legyen, ehhez kepest MINDEN kurva mapon nagyon jol hasznalhato. elkenyelmesit, es ocsmany cga monitor feelinget nyomat tole a jatek.

Running
Még egy dolog, zöld háttérben narancs katonákra lõdözni nem túl skilles, inkább gyász.

Running
Segítek megérteni, fölösleges az összes távcsõ, ha túl jól mûködik a termál, mivel mindenki kényszerûségbõl termállal fog játszani. Ebbõl következik, hogy ez így nem balanszolt, és változtatni kell rajta, hogy a többi kiegészítõnek is legyen értelme. Pl ezért butították.
A másik pedig az, hogy van aki szeretné színesbe játszani a játékot, és nem zöld-narancsban kényszerûségbõl.
Utolsó: te sem gondolod komolyan, hogy a hadseregben minden baka termál távcsõvel rohangál éjjel és nappal. Tudom ez egy játék, de akkor is.

Running
HC szerveren valóban meglepõ, hogy sok a csipa és le is szednek kb 1 lövéssel. Ez nem a patch hibája szerintem.

De komolyan én nem értettem ezt a irnv nerfet.
Akit lelõnek vele sír, játsszon õ is egy fegyverrel, szerezzen 100 killt neki is ott van.
Akinek nem tetszik ne használja, legfeljebb lelövik, akinek meg van azt úgyse lövik le.
Sniper aki kempel a bokorban, naná hogy lásd messzirõl.
Aki meg versenyszerûen akar játszani az meg úgyse használja mert tiltott.
Akkor meg?

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Azokat a kurva kandellábereket is le kellett baszkodják... fúj de rühellem õket röpködéskor 😄
Jah.
Ja van ingame ping.
CSak a sajátodat nem mutatja 😄

liquivent
a "Q - Spot" billentyût át lehet már tenni máshova?
lett javítva ez a hiba?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Running
HC szerver?

😄

Legnagyobb vicc ez a ping😄DD kurvára érdekel pistike pinge😄

TVelvet
a rombolhatóságot növelték? Mert én még nem vettem észre
Igazad van, ez a patch rengeteged rontott a játékon.
A sok fasz mostmár mind sniperral kempel a bokorban.
GG.
DE A LÉNYEG HOGY LEDÕL A TORONY!
Gondolom a patch fele ideje arra ment el hogy ledõlést megcsinálják.
Retek mód hasznos.

Fpocok
Zintroll írta az eauk fórumon:

Check your inboxes Will give them away to people who have made nice and constructive threads.

No I´m not only giving these away to people who´ve written positive things but also to people who have raised issues and have made a statement for the Battlefield community in general.

Keep it up!

mmovar
mérges mert nem látja IRNV-vel a campereket 😊

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

REPS0L
köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Tapasztalat? 😊
[UNQL]Echo
Latom az MP5-bol meg HK53-at csinaltak. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

heli mekkora a végén! lol
???

shaddam
Gagyi.Ha csinálnak valamit csinálják rendesen

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Hülyeségeket beszélsz.

Fpocok
PC

gratula az összes bokorba kuporgó faszlámának aki kisírták ezt a fos peccset