Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karkandon már nincs "köd", az vág át 😄
darki81
hogy mi?😄 #38268

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Hozzáteszem, hogy az F35 egy kalap szar lett.
Igazából annyi a baj, hogy az új "unlock" rendszer követelményei el vannak baszva. Nem bánom én sem ha mondjuk végre használni kezdik az emberek a soflamot meg a javelint. Viszont nagyon rühellem, ha az ölj meg x embert gárántvetõlvel címû mûsort jutalmazzák.

A pályák viszont kurvajók, nagyon tetszenek, egyedül oman ami talán kicsit jobban át lett variálva az eredetihez képest, de így is pompa.
Running
Ezzel teljesen egyetértek. A csipa/rpg/m320 noob-ok teszik tönkre a játékot, nem a pályákkal lesz itt baj.

Nem értelek titeket, tehát ti egy BF2-õt szeretnétek mai grafikával?😊 mert ugye mindig megy a duma hogy a graf nem számít.. akkor lehet menni BF2-vel játszani😄DDD

COD sorozatot szeretnétek hogy mindig minden ugyan olyan? akinek nem tetszik nem az õ játéka, ennyi...
Wolf óta tolok FPS-t mindent lényegében kurvára nem zavar mi volt a BF2-ben vagy a Doom1-ben..

Fpocok
Fizetni kell érte, hogy gyorsan betöltsön.

Parasite Eve 2, best game EVER!

koschwarz
tökegyetértek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én nem BF2-tem, de nagyon bejön a kieg. Az miért van, hogy negyed annyi idõ alatt betöltõdnek a Karkand pályák mint az alapjáték pályái? Szerintem király a mappack.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Skynet
Ez így van,akkor megunnák nagyon gyorsan a stat nézegetést...
darki81
HA NEM SZÁMOLNÁ A KILLET ÉS A HALÁLT, AKKOR LENNE EZ A JÁTÉK JÓ!!!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81
wake pályán nem maradt nekem semmi csak a légelhárító, ami undorítóan jól mûködött! Nem tudtak nagyon fedezékbe bújni, és hát muszáj voltam kicsin lenyomva tartani a bal egér gombot<#vigyor1>
Viszont találtam egy kis meglepetés markolót, amit lehet vezetni is érfilden<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Skynet
Nem a Karkand lett fos, a játékosok színvonalat süllyedt le ide.
Ha a BF2 manapság jelent volna meg,ugyan ez menne. Nem a pálya meg a pályatervezõ tehet róla,hanem az óvodás játékos réteg akiknek egy ilyen játékban a csipázáson az rpg-zésen,és lényegében ne a feladaton hanem a frag szerzésen van a hangsúly...
darki81
játszottam a gulf of romáénon, és kb fél órát repkedtem F35-el, hát fényévekkel jobb lett mint a többi repülõ!!<#beka2>
a helire vagy tankra vagy akármire rálassítok és elkezdem darálni, az végre megdöglik,<#vigyor1>ez jó!
Végre van értelme repülni, és még a házak között lebegve is megúsztam szinte mindég!<#vigyor1><#alien2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ahogy látom egyetlen remény maradt, az a wake island. Ott nincs annyi épület.
Errõl is írhatnátok véleményt.
Ha lottóznom kellett volna erre, most milliomos lennék.
Semmi másra nem számítottam.
Running
Conquest assault módban az egyik csapatnak megvan az összes zászló, de nincs elfoglalhatatlan bázisa, a támadóknak meg egy elfoglalhatatlan bázisról indulnak.

Fpocok
Na milyen a kieg srácok?

Parasite Eve 2, best game EVER!

lehet,de ez akkor is rosszabb így szerintem.

nagy mapon van még 2 folyón túli bázis,de nem sok értelme van,mert rálátsz az egészre a világ végérõl.(szóval a legnagyobb pályaméret akkora mint BF2 32-es.)

mNzJean
Hát , lehet ezek szerint én a kis mapot próbáltam de nem volt meg a régi mec fõbase , csak a folyó melletti pontok . Amúgy meg mi történik ha behúzod az összes pontot - semmi, nincs lepörgés innentõl kezdve nem sok értelme van .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Egytértek, az utolsó mondatot viszont nem értem.
Sõt hozzátenném,hogy minden épületbe be lehet menni,az is vicces.

Mi az,hogy nincs foglalható fõbase? MEC ( vagy itt ruszki...lol) mindegyik bázisát behúzhatod, mint régen.

mNzJean
Karkand gyors vélemény , szerintem egy fos lett , lehet ,hogy az elején elkap mindenkit a régi szép emlék de ez ki is merül abban ,hogy a pálya elrendezése nagyjából hasonlít a régi karkandra . Nekem nem jön be , minden tetõre jut egy RPG vagy m320 hero , sniperek dögivel , zászlót senki sem foglal , mindenki robbantgat ész nélkül ,mást se látok csak a spawn képernyõt ráadásul tele van a map annyi tereptárgyal ,hogy 10 x akasz bele valami ládába vagy betondarabba mire elérsz valahová . Bár a kempelõsöknek biztos bejön mert búvóhely van dögivel . Az ,hogy nincs elfoglalható fõbázis meg végképp lehúzza nálam a rolót , karkandon pont az volt a lényeg ,hogy be a MEC fõbase-ra és elfoglalni és tartani , ez még pubon is élvezetes kihívást jelentett , itt meg .....

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nincs összenyomva semmi. Nem lett kisebb semmi, sõt nagyobb is 1-2 pálya. A látótávolság lett a mai hardver alá megnövelve. Errõl beszélek már egy ideje, hogy engem zavar, de ez a reálisabb.
Manuálisan betettem a pályalistába,másképpen még nem megy..
XP1_001 ConquestLarge0 2
XP1_002 ConquestLarge0 2
XP1_003 ConquestLarge0 2
XP1_004 ConquestLarge0 2

[IRAM] leader

A bf2-höz képest csak a látótávolság változott..ez az ami becsap téged..

[IRAM] leader

Running
A szervert hogy lõtted át gabesz?

Sharqi és Karkand amiken játszottam most kicsit.

Legszembetûnõbb dolog:
A pályák össze lettek nyomva kb. fele méretûre...
Sharqin Survilliance Post-ról látod a TV toronyban a zászlót....No comment.

Karkandon szintén. Square zászlótól az USA kezdõre rá lehet látni,lõni.

A pálya méretek vicc kategóriába tartoznak.

Ez azt jelenti, nagyon vedd meg. 😉
Bezony...én nem tudom a többiek mit "alkotnak",de nekem a mindenkinek szokásos hibákon kívül még semmi bajom nem volt ezzel a játékkal..pedig a konfigom igencsak tegnapi darab..<#ticking>

[IRAM] leader

Lol 7 zászló?és vajon a másik 3 pályából kispúroltuák, hogy itt ennyi van?Viszont ha neked megy így,akkor nekem is fog.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Én nem tudom mirõl beszéltek,megvettem a hivatalos helyen a DLC-t,most beléptem battlelogra,frissített egyet a "game manager" és ölöm és bodottá' van...
Ki mondta,hogy karkandon alig van zászló??
kezdõképernyõ,még f pont is van.

[IRAM] leader

Batistuta007
ohhh yeeeeah

hiába na, a szar tetû mindenkit lehúzó és átbaszó dicetól csak ennyire tellik

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Batistuta007
király.már nem is próbálgatom ,majd ha hazaértem melóból.vicc az egész egyébként.

zotya10002
Honnan vetted?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

utana mashova beenged, majd kifagy.

Batistuta007
nah végre másnak is van.lefordítva magyarra:szopás

az mi ,hogy " you are missing content from the game" ?
A jelentését értem,csak nem tudom miért írja, levan szedve minden

Azért ezt ne...
Na ,az IRAM szerver is átállt,próbáljátok...

[IRAM] leader

Batistuta007
persze .próbálgattam.most úgyis megyek melózni.de ha estére se lesz jó mérges leszek.

Running
Isten nem létezik.

Running
Origin, battlelog, gép újraindítás volt már?

gondoltál már arra az egyszerû tényre, hogy Isten nem szeret?
<#vigyor5>
Batistuta007
de hát ezt nem értem.akinek limited van miért nem engedi.egyszerû csak serial szerint szûrni kell.nem kell itt semmit aktiválni.tököm kivan velük.

nekem is ez a para!
sima bf3-at vettem, kb fél órája vettem meg originen a b2k kieget(nyilván legszarabb helyen). Lényeg, hogy ugyanilyen üzenettel nem enged fel karkand szeróra.
fos szar geci gerinctelen dicetól mégis mit vártál?hogy majd megy pöccre?kis naiv

Running
Van, EA UK fórumon is jelezték már páran.