Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor az is nagy élmény lehet majd. Megnyomod az entert és kész vagy. 😊

bruhahahah ez jó, de kitudja már ebben a szutyok világban😄

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

otisz111
"Ja és még valami, a szüzességedet sajnos nem tudod csíttel elveszíteni 😞"

<#taps> Várj kemotox, lehet eljön még az az idõ is. <#nevetes1>
Milyen böngészõben használod?

Ne haragudj,de ott már vagy net,vagy gép probléma van.Minden sz@rsága ellenére most még én is azt mondom,a legtöbbünknek simán fut a játék.
Tegnap volt egy kis origin vacakolás annak,akinek még nem volt frissítve,de a csapatunkból szinte mindenki gond nélkül játszott.

[IRAM] leader

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

V43 1105
<#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

qurva anyát az ea-nek megint 15 perc és disconnectit ea rohadjon meg

cody1994
Én nem tudom nálad/nálatok mi van nekem full jól megy a cucc talán a múlt héten dobot ki egyszer ea server disconnectel de azóta semmi

Kérdezd a BFHU-t ha még egyáltalán léteznek. Sokan másik is biztos szeretnék tudni ezt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Attelee
Mi lett a magyar szerverekkel?Tudja valaki?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

w126
Persze, nem is kell ezzel foglalkozni, meg sem érdemli...
Küldözget majd néha valami üdvözlõ levelet, elolvasom, mosolygok, majd végzem a dolgom tovább😊

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Annyira méltatlan ez az "ember", hogy az is ciki, hogy róla beszélünk állandóan. De azért írhatna már nekem is valami vicceset 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

otisz111
Szegény ember. Agyfaszt kapott a sok BF utálattól. <#nevetes1>
w126
Te milyen kategóriába sorolnád a nácizást? Vagy ezt "Mivan te gyökér?"
Vagy a legújabb üzenetét, amire már itt sem reagálok mert gáz az ember:

"Tetszett az elõzõ? Kérsz még gerinctelen patkány? Vagy inkább csak csöndben szopod tovább item meg kemo f@szát?"

😊

Mercedes-Benz&#174;

Ha sértegetett,akkor megértem a reakciót.Egyébként meg nem.De igazad van.Téma off.

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

item
Akkor az admin volt az egyik.. <#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

w126
Nem, nem érted, és ráadásul mivel közvetlenül egy személynek szól, ez nem lehet flame, mert senkinek nincs kompetenciája ebben az ügyben.
Az ember letíltotta a válasz lehetõséget, én azt itt megtettem, mert tudom, hogy olvassa. De rajtad kívül senki nem foglalkozik vele, és nem is kell! Egyenlõre a simán csak egy beírásnak szánt hsz-em azért tart már a 4-5. hsz-nél, mert nem szállsz le róla!! Ne foglalkozz vele, lépj túl rajta, és nincs mirõl beszélni. Szerintem amúgy szándékosan szeretnél ebbõl ügyet csinálni, és flémgenerátornak engem beállítani. Tisztelettel kérlek, se erre, se arra ne reagálj, téma lezárva.

Mercedes-Benz&#174;

Tuvok
Van egy szerver, a neve "noobigen noobs fair...", 3 csaló volt rajta, amikor kezdett terhes lenni beírtam, hogy cheater make us happy and leave, akkor lettem "kicked by admin"
Annyira aranyosak 😄

kemotox
Ebayen lehet árulnak még kódokat, amúgy már nem lehet szerezni.

nyugee, igyál sört! az segít bírni az ilyen helyzeket.
qurva életbe már megint 15 percenként kidobál ez a szar timed out-tal

A dögcédulákkal kapcsolatban merült fel benne egy kérdés... nemrég letéptem valaki nyakából egyet ami utólag kiderült hogy valami DR. Pepper promóciónak a jutalma volt, van rá valami mód hogy ezeket a dögcédulákat megszerezze az ember fia valahogy ? Megvegye mondjuk ? vagy Origin pontot beváltva feloldja ? Nem akarok semmi extrát feloldani amiért valamit teljesíteni kell mert annak az a modja hogy megküzdünk érte ugye de pl ez tetszett is ráadásul nem a játékban kéne kiharcolni...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

scomcomputers
Egy kis OFF hogy jobb kedvetek legyen estére:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

* Scomcomputers the future of computing!*

Há baszki,értettem én,(most már) de ha letiltott,akkor biztosan nem igazán érdekli,amit írni akartál.Akkor meg minek erõlteted??Csak azért is?...az ilyenek szülik a flamet...vagy tévednék? Nekem mindegy,én csak ritkán járok/jártam ide,de mit szólnak a többiek?? Vagy az meg neked mindegy?Értem.

w126
Ne törõdjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel😊

Nem is kell értened, de nem is értetted, pedig azzal kezdõdik az írás, hogy miért nem privátban adtam választ.
Aludtál rendesen?

Mercedes-Benz&#174;

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

http://multigaming.hu/ ...itt néz szét,szerintem lehet hozzájuk csatlakozni.

Van olyan,aki érti ezt??..vagy ez mi ez?? Muszáj volt vagy 3-szor elolvasnom,hogy mit is akar jelenteni ez az iromány,vagy minek nevezzem.
Ez valami adok kapok fórum módra,vagy mi a túró?? Nem lehetne az ilyesmit privátban??

SötétBarom
De, ha benne ülsz és úgy javítod, akkor igen. Mûködik a transport helikkel, a kishelikkel, dzsipekkel..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem a saját magad által rongált jármû javításáért nem kapsz pontot.

Üdv 😄
Egy aktív magyar csapatot keresek, ahova csatlakozhatnék!
Origin: Schmidt-HuN
Sosem hallottam errõl a módszerrõl.
Csak megsúgom ennél van 5-ször könnyebb megoldás.
Fogsz egy dzsipót belelõsz rakétával vagy tankal vagy mit tudom én mivel, bepatansz az anyósülésre és elkezded hegeszteni a verdát.
Egy idõ után persze a játék blokkol és új terepjáró után kell nézned.

Nem tudom, hogy ez még mûködik-e, azúta igen sok patch volt már.

De a kedvetekért most megyek és kipróbálom.

YouTube: 23Drazse

otisz111
Eliramodtak tõled azonnal! <#eplus2>
kemotox
Ja errõl a "ugatok és tiltok" taktikáról meg annyit, hogy velem is ezt csinálta, aztán rám küldte az egyik haverját (kettõt lehet tippelni.. 😄), hogy milyen csúnya dolog, olyan valakinek ugatni, aki nem tud válaszolni.. Persze ez a második egyén is egybõl letiltott, nehogy választ kapjon... 😄D Komolyan vicc az egész.

w126
Hát nemtom....
Én úgy gondolom, hogy attol, hogy egy játéknak vannak hibái, még szerethetõ, és attol, hogy én imádom, az nem azt jelenti, hogy nem ismerem el a hibáit, max asszimilálódom az esetükben, és elfogadom, hisz nem létezik tökéletes gém.
Ha+ a "szélsõségem" kapcsán adta ezt a titulust, akkor kéne törikönyveket olvasnia, mert a nácik esetében pont nem beszélhetünk imádatból adodó szélsõséges védésre, inkább gyûlöletre, hatalomra törésre, eltiprásra...
Amúgy tudom miért nácizik, csak gondoltam hagyom, hogy õ fogalmazza meg, de az nem lehetséges nyílván való inteligencia hiány miatt.
A mercedes miatt nácizik, mert biztos látott valahol a neten egy képet amiben hitlerpapa egy mercibõl integet, és mert német autó....de ez megint csak komoly értelmi, és történelem ismereti gondokat dob fel, ugyan is ha már autót kötünk hityóhoz, akkor az a bogár volswagen, ugyan is õ adta utasításba, hogy kell egy német népautó, és lett a bogár.

Mercedes-Benz&#174;

otisz111
<#taps><#nevetes1>
kemotox
Érdekes egy "ember" ez a starfarer, már mióta is hisztizik?... Soha nem fog leállni? Esküszöm én oviban voltam ilyen, mikor egyszer nem kaptam meg a batman figurát amit kértem, de az is csak egy hétig tartott max 😊
Választ meg még csak ne is várj tõle, túlságosan intellektuális ahhoz, hogy ilyen pórnépnek válaszolgasson 😄 (Vagy csak nem tud...)
Amúgy meg szerintem arra akar utalni, hogy szélsõséges vagy, amiért nagyon imádod a játékot, vagy mittudomén.. de az, hogy õ meg pont az ellentettjét csinálja, ami ugyanolyan szélsõséges, ráadásul sokkal szánalmasabban tolja (ha már ennyire utálja, ne játsszon vele😛), azzal nincs baj. Érdekes😄

Mind a kettõhöz ugyanazt a "Join Server"-t kell megnyomni, nem?! 😉

w126
A két büntetõpontom alapján egy lelkes rajongó úgy érezte mindenképpen részvétét nyilvánítja<#taps><#vigyor2><#action>
Természetesen mint ahogyan várható volt, oly egyenes az illetõ, hogy a válaszlehetõséget le tiltotta, ez mindenképpen komoly jellemre utal<#eljen>
Persze okos is a gyermek, hiszen akkor a válaszom itt fogja olvasni ami nem túl összetett, miszerint.

Kedves ThruKnight köszönöm a reagálásod, jól kiszúrtatok velem, gyakorlatilag aludni nem tudok, egy világ omlott össze bennem<#pias>
De persze a "náci szellemiséged" titulusból tudjuk, hogy kirõl van szó, hiszen egy ember használta ezt rendszeresen, és itt jegyezném meg, hogy te bannolva lettél<#bohoc><#taps><#nezze><#action>
Csak így tovább, ne add fel, én nem tíltalak le, továbbra is szívesen olvasom a leveleid. Majd azt is írd meg kérlek, hogy mitõl vagyok én náci, mert az elsõ ilyen jellemzésed óta többen megkérdeztük, de még nem válaszoltál<#help> További jó olvasást kívánok neked, mert írnod a stílusod miatt nem szabad, hama bannoltatnád magad megint

Minden jót, szia

Tisztelettel, Egy BF3 rajongó, és az SG/BF3 rendszeres író, és olvasó usere.
------------------------------------------------------------------------
Feladó: ThruKnight
Elküldve: 2013. 06. 04. 13:20
Tárgy: Nincs tárgy
Mivan te gyökér? A fagyi visszanyalt? A náci szellemiséged visszaütött 😄
------------------------------------------------------------------------

Mercedes-Benz&#174;

JethroHUN
Nekem is ilyen meccsem volt tegnap du.-án 48 fõs AK - Alborz M. mapon. US team, 1 db jármûvet nem használt, Viper volt a levegõbe párszor. Teljes hegy tele volt pakolva radio beacon-nel, abból állt a 40 perc, hogy oda vissza autóztam SprutSD-vel 2-3 zászló között, mert az teljes csapatuk a hegyszirteket kemplete...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Gyereke,csak délelõtt ne menjetek játszani...most volt egy kis idõm,felnézetem,de...azon vitatkozik a sok kis IQ palánta,hogy ki üljön a tankba.Minden 2-ik sniper,elpufogtat egy dombon egész meccs alatt,szánalams,ha ez lesz a következõ játékos generáció,már nem is tudom,mit mondjak.

giornalista
én az ECM-et használom.
Nyominak nyomi, meg baszottul unalmas is. Szerintem is több pontot lehet összeszedni egy 64-es metrón, mint flagrunnal. Fõleg dupla xp idõszakban.

battlelog: eLexsys

Srácok érdekelne a véleményetek szerintetek milyen pilóta upd. érdemes használni a helikopternél ?
Azért kérdezem mert a lézer célzón,és a csalin kívül nem nagyon látom a tömbinek az értelmét. Látom a játékosok nagy része az tûzoltást használja a csali helyet, nekem az személy szerint nem jött be.
Köszönöm a hozzáoszlásokat!
Nem egyszerûbb bemenni egy üres szerverre és ott gyakorolni ilyesmiket? <#confused>
És? Attól még az áll amit írtam Csirkejózsika!
Persze gondolom te imádod mikor egy kezdõ a pilótád és belevezeti a gépet a legelsõ tereptárgyba! 😛

Ébresztõ csipkerózsika!! <#falbav> Az összes flagrun szerver azért van, hogy pofon egyszerrû legyen a jármû unlockokat meg minden szír szart megszerezni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Szerintem a flagrun-nak nem ez a lényege. Hanem ha valaki nem tud pl helit vezetni, az nyugodtan gyakorolhatja ott a manõverezgetést és nem bénázik egy normális szerveren, a többiek játékát rombolva!

Hecker007
Támogatom, 1-2k tiketes 64 fõs metró a legjobb farmolásra.