Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Ma volt egy olyan, hogy elfelejtettem lehúzni 850MHz-re a VGA-t és úgy játszottam elég sokat(B2K). Nem fagyott ki!
Azért fasza, hogy a BF3-on kívül 3 progit(kb.400MB memóriahasználat) kell futtatnom, hogy játszani tudjak. Más játéknál ilyenre nem nagyon emlékszem. Mérföldköveket rak le ez a DICE-EA páros...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Cujo HuN
azt meg most nézem csak h az origin szerint,13-án játszottam utoljára,pedig volt játék tegnap is meg ma is.már 24 órája használják úgy a pénzemet,hogy nem játszottam a B2Kval 1percet sem 😊 jófej srácok ezek 😊

Fpocok
Karkandig tökéletesen ment, 0 ilyen volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

frango
Router tûzfal kikapcs?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fpocok
Kurva életbe már, megint Game disconnected: your connection to the server timed out.

Az Originen belül a Store-ban a kis kosárban felül van neked 1 itemed? Vagy 0 van az item mellett?

Sajna ez is megvolt. Már mindent kipróbáltam. Újra telepítés is megvolt... Orália van.
Nekem is ugyanez volt. Megvettem (Battlelog felületrõl), Battlelog kiírta, hogy hozzáférhetek, beengedni meg nem engedett be szerókra. Vártam fél órát, javítottam egyet Originen, utána már mûködött. Ez a megjelenés napján volt.

Fpocok
Forwardoltam az összes picsa portot, de így sem látom a szerverek pingjeit.

Én tegnap 50 perc várakozás után chat-eltem a supportos csókával. Arról tájékoztatott, hogy standard verzióm van, ezért vegyem meg a dlc-t. Mondom neki, hogy már levonták a pénzt a szálámról, battlelog-ban megjelent, hogy már hozzáférek a pályákhoz. Viszont maradt a "get expansion" felirat, ha játszanék az új pályákon.

Itt az a baj, hogy a megfelelõen kitöltött origin-es vásárlás után nem kaptam semmit a pénzemért. Õk nem látják, hogy érkezett volna hozzájuk zsozsó. A bankom igazolja, hogy oda ment.

Az a gáz, hogy játszanék BF-et és nem NCIS-t amire kitalálom, hogy ki mit bacarint el.
Fpocok
Megvan.

Fpocok
Milyen portokat kell megnyitni a bf3hoz?

Running
faq

SubZero911
Szaisztok!

Ha volt már a problem bocs, de nekem új, hogy egyfolytában kivág a játék. Megoldása van valakinek? (Limited verzió)

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Béla9248
Semmi! Hülye vagyok! 😄

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

https://help.ea.com/?showhome=true

ez magyar
Batistuta007
Annyit írt a srác kicsit sejtelmesen hogy csinál valamit ami segít rajtam .De lehet hogy a limited miatt tényleg más.Akárhogy is az se mindegy milyen supportost fogsz ki,ugyanis tegnap is írtam a problémámmal nekik és akkor azt a választ kaptam hogy várjak mert még nem aktiváltak mindenkit stb.,és majd jó lesz(ami nem mellesleg elõre megírt szöveg volt mert egy pillanat alatt beszúrta).Szóval ha ilyet írnak akkor elköszönsz és megint live chat és akkor valaki mást kapsz aki talán veszi a fáradtságot és segít.

Cujo HuN
de az is lehet h a Te eseted más a limited miatt.Egyébként ez a support reklamáló oldala?

Mit írtak hogy oldották meg?
Batistuta007
nekem is ez volt.kb 1 órája írtam a supportnak és megcsinálták.

Amúgy nagyon sok embernek van ilyen problémája szóval biztos lesz megoldás. Azt se kétlem hogy nem direkt csinálják, mert nem bírja hálózatuk, azt mondják hiba, de késõbb be fognak engedni.
Cujo HuN
azt h a BF3 nem látja a B2K-t 😊és nekem is kiírja h vegyem meg.lehet megpróbálom a supportot 😊 bár ahogy Stief kolléga írja,lehet nem sok értelme van.

Nem hagyom de valószínû nem tudnak vele mit kezdeni most, ha termék kódok se mûködnek,akkor ez bug amit valószínû egy nap alatt nem fognak megoldani. Amúgy az angol nem jelent problémát, rögtön írtam nekik.
Batistuta007
az mit jelent hogy nem látja?mert nekem kiírta mikor csatlakozni akartam szerverekhez hogy vegyem meg.
egyébként meg ne hagyd.Én se vagyok angolból jó.Sõt.De megértik ha csak hablatyolsz is.pl leírod hogy : I bought back to karkand dlc and i can't play with it.Õ erre csak annyit fog írni hogy megkaphatja-e az email címedet amivel regelve vagy originbe.Megadod aztán majd amit ír beírod google fordítóba vagy ide leírod és valaki lefordítja neked.

Nem kell izgulni nem csak nálad van én is írtam, kaptam új termék kódot aktiváltam is, sikeresen, de úgy sem mûködik, valószínû várnunk kell valami patchre!
Cujo HuN
Nos,én ezt most megcsináltam de ugyan úgy nem látja,és felkiáltó jelem sincs a battlelogban.Az angol írás tudásom meg nem elég sajnos a supporthoz...ezt megszívtam 😄 mostanában nem veszek semmit originrõl az tuti....

Mind1 a játék is búzás, meg az emberek is. Amúgy is nehéz repülni tanulni a sok pióca miatt akik állandóan lelõnek, hát ha még bele sem tudok ülni, úgy milyen nehéz felfejlõdni. <#gunyos1>
Normál dobozos bolti verzió (575+1-tõl)
Nem egészen,az ugyanis egy lezárt bázis támadása volt!Nem kirívó módon,de pechükre egy admint lõttek ki kétszer is a leszületés pillanatában és még meg is magyarázta,hogy csak a mortar-ost akarta kilõni...
Szerintem inkább ez volt a ban oka.Nem én adtam,de a szitut ismerem.
Ez a helyzet azért kicsit más,de majd kitalálunk rá valamit,mert elhiszem,hogy bosszantó.Még nem tudom mit,de konzultálni fogunk az ügyben.

[IRAM] leader

A battlelogban alul kell lennie egy felkiáltójelnek. Rákatt-letölt-ment és kész is.

Batistuta007
én most voltam supporton.igaz nekem limited volt,de nem ment.azt mondta a srác frissít valamit.aztán kérte hogy originben menjek a telepítés javítására,ha kész jelentkezzek ki a battlelogbol majd vissza be és jó lesz.jó is lett.szerintem nem frissített semmi szóval ha ezt a kettõt megcsináljátok szerintem jó lesz.de ha nem akkor go support.

A lényege a dolognak hogy baserape volt vagy nem? tehát alap bázist támadtak vagy csak sima foglalt pontot?

Ok értem. Pont ti voltatok ezért felháborodva JCSR ellen, szóval pontosan tudod mirõl beszélek, nem kell szépíteni, mert ha veled történik te sem vagy ilyen higgadt mint ahogy most látszik. Nem nehéz megítélni, hogy mi a pofátlanság, és mi a szemtelenség...
Cujo HuN
Nálam is ez a baj.Tegnap este megvettem originen belül,és azóta se semmi.Az igazoló emailben meg azt írták h nem szükséges hozzá aktiváló kód.Mit kéne h tegyek??

Meg allt a bazis mellett, es irtotta a spawnolokat. Amugy sem ment a csapatunknak eppen. Ezek osszeszedetten toltak, es eppen akkor volt ott a legyozhetetlen Wu Dang is a helikopterevel.

Mas. Az atkozott SG53-ra hajtok. Mar csak egy hegeszto kill kene. Ott terdel elottem a gyanutlan figura, es mikor epp begyujtanam a sutot, egy nyuszito csattanas, es eldolok. Sajat sniperunk szembol. Persze az elottem guggolora utazott, csak remeg a keze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

és miért is?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nézd,azért mert valaki aljas módon kihasználja a pálya adottságait,még nem lehet kirakni,vagyis ki lehet,de így is mindenki panaszkodik,hogy túl szigorúan vesszük a szabályokat.
Érkezett pl. olyan kérés is,pont ezzel a klánnal kapcsolatban,hogy xy csal,mert 54/0 a statja...kérem,nem csalt,hanem tankban ült,a csapattagok meg javították alatta.Itt mutatkozik meg,mit tud egy csapat,ha akar.
Ezeken a pályákon igazándiból a játékmódból fakadóan (assault) nagyon nehéz lenne definiálni a base camp fogalmát,s mint írták is neked,nem fontos neked a "fõbázis"-ra születni,pláne úgy nem,ha azonnal lelõnek.
Születek másik pontra és elkerültem a fölösleges bosszúságot.
Ha nincs másik pont,akkor csapattársamra.Ha az sincs,akkor nem születek le,kivárom amíg lepörög a ticket,s jöhet a másik menet.Ez egy ilyen játék,néha keserves,nehéz játszani,de még mindig ott a választási lehetõség,másik szerver,ahol csak lámák vannak és lehet aprítani.
Nem toleráljuk az alpári beszédet,amit biztos észleltél is,mert a "geci ez meg az"-ért már ment is a kick egy kis gondolkodási idõt adva,"mégis kell-e nekem ezt írni" címszó alatt.Én adtam.Igen,ott voltam,láttam az egészet,nekem sem tetszett a játék stílusuk,de szerintem egy bf-be még ez belefér.

[IRAM] leader

Te akkor már pont nem voltál fent mikor elkezdték ománon. Írtam is, hogy ki kéne rakni xy egyént, de azt írták, hogy õk nem tudnak basecamp szabályról. Mondom, ettõl függetlenül nagyon korrekten játszol, erre csatlakozott hozzá a másik majom, aki meg 1m-rõl fejbe lõ az anyahajónkon mikor megszületek...
Ez a magyar játékos színvonal.
Nem nagyon szoktam magyar szervereken játszani, mert nekem tökmind1 hol vagyok, és valahogy nem is akarok ezek után sem.
Archie2048
Azokat a mapokat már 2005 óta optimalizálják 😄 <#hehe>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Cris99
nekemis de ez WTF?
1el több ok hogy dlc mapokon játszak :-D

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Hmmm..
Ez a QBB-95 típusú fegyver szerintem nem rossz, és alapból egybõl csapnak hozá 12x távcsövet ezért szinte csipázni is kiváló.
RatBaG
úgy tûnik csak részben volt igaz, amit korábban írtam.
az új dlc mapok pillanatok alatt betöltenek, a régiek meg ugyanolyan lassan, mint eddig... furcsa

Per Aspera Ad Inferi.

Béla9248
Pontozás után mikor mutatja az új fegyókat megy a csík vagy mi hogy mikor kapod. Na most nálam ez a csík nem megy de viszont a hangot hallom! Elsõ nap még ment! Ez nálam van csak vagy másnál is.....!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

kifli
nekem 4gb-vel 2-300mb szabad ramom marad bf3-al 😄
Zúzzátok le ezerrel

Hehe 😊, eddig nem volt gondom vele, tényleg...minden mûködött ahogy kellett...nem hiányzott a fennmaradó 0,75 GB

Attelee
Megvan a kis köcsög. Akinek nem okoz fáradtságot report please.<#hamm>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

kifli
az nem elég ok, hogy így nem kezeli az összes memoriádat? 😊
Attelee
Punkbusteres szerveren rusholt ez a cheater.Akár tankkal jött akár sniperkedett mindig egy lövés voltam. 😊
Rákeresni nem lehet,de battle reportban remélem megtalálom.<#violent>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller