Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért fasza, hogy a BF3-on kívül 3 progit(kb.400MB memóriahasználat) kell futtatnom, hogy játszani tudjak. Más játéknál ilyenre nem nagyon emlékszem. Mérföldköveket rak le ez a DICE-EA páros...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Itt az a baj, hogy a megfelelõen kitöltött origin-es vásárlás után nem kaptam semmit a pénzemért. Õk nem látják, hogy érkezett volna hozzájuk zsozsó. A bankom igazolja, hogy oda ment.
Az a gáz, hogy játszanék BF-et és nem NCIS-t amire kitalálom, hogy ki mit bacarint el.
Ha volt már a problem bocs, de nekem új, hogy egyfolytában kivág a játék. Megoldása van valakinek? (Limited verzió)
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ez magyar
egyébként meg ne hagyd.Én se vagyok angolból jó.Sõt.De megértik ha csak hablatyolsz is.pl leírod hogy : I bought back to karkand dlc and i can't play with it.Õ erre csak annyit fog írni hogy megkaphatja-e az email címedet amivel regelve vagy originbe.Megadod aztán majd amit ír beírod google fordítóba vagy ide leírod és valaki lefordítja neked.
Szerintem inkább ez volt a ban oka.Nem én adtam,de a szitut ismerem.
Ez a helyzet azért kicsit más,de majd kitalálunk rá valamit,mert elhiszem,hogy bosszantó.Még nem tudom mit,de konzultálni fogunk az ügyben.
[IRAM] leader
Mas. Az atkozott SG53-ra hajtok. Mar csak egy hegeszto kill kene. Ott terdel elottem a gyanutlan figura, es mikor epp begyujtanam a sutot, egy nyuszito csattanas, es eldolok. Sajat sniperunk szembol. Persze az elottem guggolora utazott, csak remeg a keze.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Érkezett pl. olyan kérés is,pont ezzel a klánnal kapcsolatban,hogy xy csal,mert 54/0 a statja...kérem,nem csalt,hanem tankban ült,a csapattagok meg javították alatta.Itt mutatkozik meg,mit tud egy csapat,ha akar.
Ezeken a pályákon igazándiból a játékmódból fakadóan (assault) nagyon nehéz lenne definiálni a base camp fogalmát,s mint írták is neked,nem fontos neked a "fõbázis"-ra születni,pláne úgy nem,ha azonnal lelõnek.
Születek másik pontra és elkerültem a fölösleges bosszúságot.
Ha nincs másik pont,akkor csapattársamra.Ha az sincs,akkor nem születek le,kivárom amíg lepörög a ticket,s jöhet a másik menet.Ez egy ilyen játék,néha keserves,nehéz játszani,de még mindig ott a választási lehetõség,másik szerver,ahol csak lámák vannak és lehet aprítani.
Nem toleráljuk az alpári beszédet,amit biztos észleltél is,mert a "geci ez meg az"-ért már ment is a kick egy kis gondolkodási idõt adva,"mégis kell-e nekem ezt írni" címszó alatt.Én adtam.Igen,ott voltam,láttam az egészet,nekem sem tetszett a játék stílusuk,de szerintem egy bf-be még ez belefér.
[IRAM] leader
Ez a magyar játékos színvonal.
Nem nagyon szoktam magyar szervereken játszani, mert nekem tökmind1 hol vagyok, és valahogy nem is akarok ezek után sem.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
1el több ok hogy dlc mapokon játszak :-D
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Ez a QBB-95 típusú fegyver szerintem nem rossz, és alapból egybõl csapnak hozá 12x távcsövet ezért szinte csipázni is kiváló.
az új dlc mapok pillanatok alatt betöltenek, a régiek meg ugyanolyan lassan, mint eddig... furcsa
Per Aspera Ad Inferi.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Rákeresni nem lehet,de battle reportban remélem megtalálom.<#violent>#violent>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller