Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002

Na meg ide is :-DD

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Morphin
A SOFLAM amúgy magától is befogja a célpontokat? Tehát amíg nem kézzel megyek rá addig csak áll, mint Katiban a gyerek?? Ma azt tapasztaltam, hogy csak leraktam és 5 perc múlva miután kiszedtem pár balfaxt távvezérléssel rámentem és már be volt fogva pár célpont...!?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Hangtompító csökkenti a lõtávolságot is...sokan írták régen, hogy amíg fent volt a ht. addig a nagyon messzi 500m+ célpontokat nem találták el sosem.Én nem használok semmit sem...bipod meg ballistic távcsõ ennyi.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

RatBaG
befosok ezeken a norvégokon 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

pécén milyen (max) távoli lövéseket lehet végrehajtani?

Frostbite 2

"van ezekrõl valami áthatóbb leírás?"

persze hogy van, pont ma linkelték a 39283-as hozzászólásban

Vadnokedli
Igaz, nem egyszer haltam már bele az ilyenekbe. Tartottam volna rá az emberünkre ... erre hát beszoptam. <#vigyor2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

En egy szimpla gombot hianyolok, amivel le lehet talpalni a bipodot, mert ez a modszer, hogyha igeretes feluletet lat, akkor automatikusan kinyitja, gyakran szopashoz vezet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vadnokedli
Oké az tényleg (Hangtompító), rosszat hoztam fel. 😄
Amúgy én az olyan Markolatot hiányolom amin ha megnyomsz egy gombot elõugrik egy kitámasztó.

De most mi ebben a placebo? Ha fent van a foregrip, akkor a cso oldal iranyu elmozdulasa csokken(hasamra utok) 10%-ot. Ha felteszed a hangtompitot, akkor nem latszik a torkolattuz, halkabb a fegyver, es kisebb tavolsagon eri el a fegyver a minimum sebzest, mint nelkule.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vadnokedli
Értem, de hát az az ember aki nem tudja ezeket a minimális dolgokat az elvan veszve a játékban. 😄

Egy kérdés, ti hisztek ezekben hogy a Hangtompító miatt alacsony torkolati sebességû lövedékeket használ a fegyver? meg a Foregrip miatt jobb a kezelhetõsége a fegyvernek? (Véleményem szerint ezek csak placebok, vagy ti tapasztaltatok már valamit ezekkel kapcsolatban? vagy van ezekrõl valami áthatóbb leírás?)

szerk; Persze a Bipod, meg Straight Pull Bolt, meg az optikák oké hogy hatással vannak a teljesítményre. <#zavart1>

Vadnokedli
Amúgy nálatok is bugos a QBU-88? (azóta nem néztem meg, egyszer akartam használni.. de azóta se néztem meg..

Annak írtam akinek nincs meg a katonai angolból a nyelvvizsga. 😄

Vadnokedli
De ezek le vannak írva a játékon belül az Assignmentsnél vagy minél. 😄

Archie2048
a Matekosoknak

BF3 fegyverek

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Szivesen!

Innen kopiztam:
http://konnektor.org/bf3-back-to-karkand-assignments

Köszi szépen,segítek én is,csak ezt a linket mentsétek el és ha kell itt lesz.

[IRAM] leader

Kis segítség az új fegyverek meg szerzéséheza karkandban.

Best Friend Forever: FAMAS

10 újraélesztés
10 gyógyítás

Fixing It: HK53

10 jármû javítás
egy ellenfél javító szerszámmal (gáz forrasztó) megölése

Let it Rain: QBB-95

20 gyilok könnyû géppuskával (LMG)
2 aknevetõ gyilok (mortár)

Specops: QBU-88

20 gyilok mesterlövés puskával
5 lézeres célmegjelölés

Familiar Territory: PP-19

10 bomba élesítés MCOM-on
10 zászló foglalás
2 óra játék Karkandon

A combosabb feladatok a hajtás után találhatóak...

Professional Russian: L85A2

Best Friend Forever teljesítése
100 gyilok az assault osztály fegyvereivel (doki)
20 gyilok puskára szerelhetõ gránátvetõvel
5 squad deathmatch megnyerése

It goes Boom! QBZ-95B

Fixing It teljesítése
50 anti tank rakétás gyilok
szedj szét egy ellenséges jármûvet a gázforrasztóval
nyers meg 5 conquest meccset

Keep your head down: MG36

Let it rain teljesítése
100 gyilok könnyû géppuskával (LMG)
50 fedezõ tûz támogatás (suppression assist)
50 lõszer utánpótlás

Creeping Death: L96

Spec ops teljesítése
50 fejlövés
50 megjelölés (spot assist)
5 bicskás gyilok

Scarred Vetera: MK3A1

Familiar Territory teljesítése
10 gyilok PP-19 -cel
5 gyilok DPV terepjáróval
10 gyilok BTR-90 páncélozott csapatszállítóval
2 óra Sharqi pályán
2 óra Gulf of Oman pályán

Rendszergazdaként futtatod az origint és a játék indítófájlját ?(vagy ez csak w7-nél fontos? <#nemtudom> )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

szomferi
10 millisecundum? ejha 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

*sok favorit lesz

Nekem nem kb,hanem minden multi map kör végén amikor töltené be a másik pályát,leáll 😊 Mókás.De legalább 2 héten belül az összes aktív szervert ki tudom próbálni és lesz sok favorit! 😄

Haaat... Allitolag erdemes mostanaban frankot, eurot, vagy dollart venni, mert ugy nez ki hamarosan megdragul, ha van hazai reszvenyed, azt meg add el!

Vagy a BF3-ra gondoltal? Arra semmi.

Nekem kb. minden map váltásnál leáll szóval jah nem vagy egyedül. 😊
hehe 😊 Vagyunk így páran 😊 fel a fejjel.

Gab920926
Battlefield 3 mûködése leállt :S:S valaki valami ötlet?

Akkor próbáld cselesen.Origin-be a kis fogaskerék,majd "termékkód beváltása" és ha elfogadja,akkor letölti úgy is a hivatalos oldalról neked,akkor már nem kell aktiválgatni.De szerintem is karanténba van pakolva valamid,vagy más meghajtóra akarod telepíteni a gamet,mint ahol az origin mappa van és azért vacakol.

[IRAM] leader

koschwarz
ja nem is, isten ments, nincs idõm ilyen órákig tartó telepítgetésekre, én is csak pont azt akartam utalni amit te is írtál. nekem egy ilyen OS telepítés csak pain in the ass, elég ha kétévente sor kerül rá 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ne tedd. Ez egy idiota babona. Egy nagyon tonkreganyolt OS sem okoz ilyen problemakat, mint ami a jatekkal van. Kulonosen mikor olvasom valahol, hogy a figuranak nem ment, de haromszor ujratelepitette a gepet, es mostmar mukodik.

koschwarz
lehet hogy hülyeséget kérdezek, de amikor ilyen OS reinstallt ajánlotok, azt hogy oldjátok meg? mármint, én nem tudok más módról, mint hogy minden törlõdik a géprõl....ilyenkor újra kéne tenni minden egyes drivert, meg minden nyomorult programot, amit egyébként használok?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Archie2048
türelem megy az, csak kell neki egy kis idõ mire magához tér.
nekem is hasonló konfigom van, és annak is kell kb 30-40 mp mire bedobja a cuccost.
Ha addig se történik semmi, akkor még ajánlok egy reinstallt (OS-szinten is)

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Sziasztok nekem olyan gondom lenne, hogy elnidul a multi de 10ms után megfagy és csak a ctrl+alt+delete segít, frissítés letöltöttem 3.9GB A játék kijavítására is klikkeltem de semmi
Tud valaki tippet ? elõre is köszi!
AMD Phenom X4 9750, 2400 MHz
4GB RAM
ATI HD 4890 1GB
Vista
karkand fegyverek

Milyen OP rendszered van?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Support-nak írsz és hátha születik megoldás, esetleg a hivatalos fórumon nézz szét. Ugyanúgy ott is felteheted a kérdést hátha ott valaki találkozott már ezzel a problémával. Jobbat nem tudok.
mmovar
és próbáltad már, hogy tûzfalon átengeded a dolgokat?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Leírom "világosan"mi a bibi mert látom elkapkodtam az infót!
Lemez a meghajtóba,klikk az instalra kicsi gondolkodás után automatic bejelentkezik az Origin és onnan felugró ablak:Battlefield 3 Aktiválása.
Az ablakban nem jelenik meg semmi,nem lehet írni,és nem is tölt semmit.
A gép 100% hogy viszi a játékot és a probléma nem a teljesítménybõl adódik hiszen még csak fel sem telepíti,nekem úgy tûnik az Origin nem enged tovább!A game dobozos verzió a cd galaxistól lett rendelve!Ja...és az Origin vagy 6x újra rakva,frissítve új account létrehozva..de semmi!
Tudtommal nincs,de ebben a játékban nem is kell a hc mód...a bc2-ben kellett,hogy játszható legyen valamennyire,de itt nem szükséges,nem annyira fontos.

[IRAM] leader

Ez a konfig az alap,talán...a memóriád felmelegszik és kész,vége is..az én négy magos procim,70-95%-on dolgozik a játék alatt,szvsz az is kicsit gyengécske,de az a kisebb baj.A memória használat win7-64 -bitt és a játék olyan 3,40-3,80 között mozog...tehát?És tuning ramjaim vannak,tehát hûtés is van nekik,de mikor többet játszom és ki kell lépnem kis ablakba,még így is nehezen tér magához.

[IRAM] leader

😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tudtok magyar HC szerot ?

Fpocok
Véletlenek márpedig vannak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úgy látszik megérte panaszkodni ide...ma este pöpecül futott a játék, és még egy ea online hibát se kaptam. :-o Ezt meg kell ünnepelnem egy sörrel. <#pias>
hát ma rendeltem remélem hnap megérkezik majd a boltba és átvehetem. Köszönöm a segítséget
Tatyla
4 mag kell neki különben felejtõs...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

már tervben van de eddig rendesen mûködött csak feltettem 64 bites 7 et mert holnap veszek még 8 giga ramot és azóta folyamatosan ezt csinálja nem értem (procit kéne cserélni azt már én is érzem)
kéne? az online játékra gondoltam...

Frostbite 2

CPU:AMD Athlon II x3 445 3,1 GHz
VGA:Sapphire Radeon HD 5670
2 GB ram,az alaplap egy Gigabyte,de a game menne rajta nem hiszem hogy itt a probléma.