Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és valami ehez hasonló látványvilág is kell hozzá hogy hatásos és igazán élvezetes legyen szerintem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Frostbite 2
Éppen ezért kussolj .
GYÖKÉR.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
De nekem ezzel sincs bajom, csak beléd kötöttem. 😄
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Úgy mozgott a katona, mint aki be van rúgva.
(Mielõtt félreértés esne, nekem ezzel semmi bajom!!)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Amúgy meg ték.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Frostbite 2
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Miért van az, hogy a böngészõben ott van két ember a friend listen, de origin appban nem mutat senkit se?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kiugrik, amint nagyon lemegy a jet hp. Onnantól meg lehet meghal, de azt már nem a te számládra írja.
Rakétákkal nem is nagyon fogod lelõni a helit... nagy mák kell, hogy egy eltalálja, és lófaszt se sebez. Ahhoz a gunner kell, vagy heatseeker. Én most wake-n proximity scannel heliztem, és elég jól lehet irtani. Körülötted bespottol mindent, könnyen észre lehet venni a gyalogokat is. Fõleg ha te indulsz az anyahajóról, és a másikak airfieldje is el van foglalva, mert onnantól légi ellenség, meg AA sincs 😊
A multkor heliztem egy kicsit gyakorlaskeppen. A masik helit egyszeruen keptelen voltam leloni. A raketaim mintha atmentek volna rajta, a lovesze meg tobbnyire egy rovidsorozattal lelott. Nem a helimet, engem a pilotafulkeben.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De amúgy ja, jettel sosem lesz olyan k/d, mint gyalog, vagy máshogy. Fõleg mert a legtöbb airkill csak disable, vagy vehicle destroy, de enemy killed ritkán társul hozzá...
Válaszokat elõre is köszönöm!!!
En viszont most a slugra hajtok a 870MCS-hez, eleg szivas buckshottal.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Igaz sokat tankozok kill-ek felét azzal szereztem szinte. Fegyverek között is gondolom nem nagy a különbség csak a kifejlesztésük inkább a fontosabb. Pisztoly a legpontosabb.
Másik elvettem e metroba egy srác MK3A1-ét. Azzal brutálisan lehet gyilkolni közelharcban. Ellenfele nem volt.
maszek megoldás:
amikor véget ér a kör, és elkezdi feldobálni a ribbonokat, stb, taskolj ki. várj kb egy percet, hogy biztosan betöltse a köv mapot (karkandosoknál jóval kevesebb idõ), és utána taskolj vissza.
Per Aspera Ad Inferi.
Ati
hatótávolsága és az erõssége minimálisan csökken . ( monndjuk ez minden fegyverre igaz <#idiota>#idiota> )
köszönöm
(meglett az elsõ unlock ennyi)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csatlakoznék valaki(k)hez multihoz. Nem vagyok nagy spiller de tul rossz se.<#nevetes1>#nevetes1> TS-em van. Battle nevem: Tibis27
Okostojások, csíterek, arogáns barmok kíméljenek.
Köszönöm!
szerk: egy veichle disabled et sikerult osszehoznom yuppiii 😄
szerk2: mégegyet yeaha !
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h