Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
zh1nt0:

"New stuff happening. Good day today 😊. Fans well be in for a treat later on."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

azért a profi oroszok jórésze l2-ben rangerezett, a profizmusuk meg abban merült ki, hogy vagy ott vagy idõben, vagy kibaszunk a klánból 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Újabb jószág
Az elõbb futottam bele, szerencsére volt admin és bannolták a picsába. A hülye gyerek még a saját képét is feltöltötte...Amúgy a k/d ne térítsen el benneteket, nem rég kezdhette...
MeoH
Egyetertek. MMOban nehany orosz klan/guild/stb nagyon profi. Az dolog, hogy sokan vannak, de szervezettek es kockak. Azt, hogy nehany paraszt, par minden nemzetbol kikerul, es mi magyarok sem panaszkodhatunk, pedig kozel sem jatszunk annyian, mint az oroszok...

fuck mmo's..i.,

Running
Bf2-ben mi is jártunk ilyenekre, azdekõkemény volt. Átlag pubon röpködtek a 3-4-es kádék, az ilyen pro szervereken meg örültünk ha sikerült 1-es kijönni. Óriási különbségek voltak.

ok

tutituti
Nekem legjobb példám erre az,mikor megjelnta bf2 szerver keresõben a Russian Scorpions szerver.Na ember legyen a talpán aki ott helyt áll/t
Kõkemény taktika,csapatban mozgás és a map szakszerû lepucolása.Így jellemezhetem.
Ott nem csalt senki csak proskilles állat volt mindenki.
Itt persze más a helyzet,orosz szerverre fel se megyek.csak felhúzom magam😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

De amúgy értem mint akarsz mondani,csak én is fújom a magamét!
<#eljen><#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

speed01
Aionozok én is kb 1 éve, most hogy free lesz lehet belekezdek rendes eredeti szerón. ott tény hogy más az egész, de azzal az a baj hogy nem lehet össze hasonlítani ezzel, vagy más FPS játékkal. Meg azért Koreaiak mindent visznek 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Jól van, látom nem értetted meg a lényeget.
Ez pont olyan "elszámoltatás" mint, hogy a motorosok "90%-a" ámokfutó.
Persze, hogy ezt mondják mert azok a feltûnõek! Mindenki meg tudja mondani, hogy hány száguldozó idiótával találkozott aznap de arra már nem fognak tudni válaszolni, hogy szám szerint, ugyanakkor hány normálisan motorozót látott.

párnéhány = néhány !
<#hehe><#worship>

Igazad van, inkább módosítom 95%-ra....de ez csak a BF3-ra vonatkozik,nézd csak meg mennyi oroszt bannolt a pb ,csak az elmúlt párnéhány órában, és mennyit nem!
<#nezze><#unalmas>

Running
Off: Nem védeni akarom õket, de aion-ban pl játszottam oroszokkal, magyarokkal, más nemzetiségû játékosokkal is, és teljesen más szemlélettel játszottak. Ha az oroszokkal mentem valahova, õk a megbeszélt helyen voltak 1 perc alatt, mind1, hogy 6, vagy 60 ember kellett és az instát is kitakarítottuk rekord idõ alatt, mert ész nélkül mentek elõre. Én voltam a healer, szal izzadtam rendesen, hogy életben tartsam a csapatot. Pazaroltak pénzt cuccot, de fele annyi idõ alatt betaroltak mindent, játékost, mobot, bármit. Az sem számított, ha deficit volt idõnként a sok halál, elpazarolt potion-ok miatt. DE MINDIG DICSÉRTEK, függetlenül attól miként teljesítettem. Volt amikor kezdhettük elõröl, mert behalt mindenki, de akkor se mondtak soha se egy rossz szót.
A magyarok meg 8 embert képtelenek voltak fél óra alatt egy helyre csõdíteni, mert az egyik pisilt, a másik csajozott, kávézott, még farmolgatott. Aztán amikor meglettünk nagy nehezen, szép nyugisan vénasszonyosan haladtunk, és amin röhögtem mindig spórolósan. Sokszor inkább meghaltak, csak nehogy elhasználjon egy hp potit. Inkább szidták a healert, miért nem figyelt, de magukon sose segítettek volna, mert az kiadás. Egy biztos volt, ha baj történt, általában a bénázás, vagy hülyeség miatt, mindig lebasztak. Pedig mindig jeleztem, baj lesz, túl gyors az iram, halni fognak és akkor sem, inkább meghaltak és engem basztattak. A végén ezért cseréltem karaktert, mert meguntam, h bármi fos volt, én voltam a hibás érte. (Az oroszok közben elszivárogtak más szerverre.)
Ezért volt az, hogy nagy PVP-kben (200+ vs 200+) az oroszoktól rettegett mindenki, mert bedaráltak mindenkit, és már akkor full settekben rohangáltak, mikor a többiek még a karakterük skilljeit sem ismerték.
Biztos köztük is van jócskán fasz, de szerintem csak más a mentalitásuk, kockábbak játszanak inkább, meg sokan vannak. Az biztos, hogy ellenfélnek nem kívánom õket, de velük játszani élmény volt.

speed01
Csalna ott 90% is hidd el. csak gondolom ott is vannak "okosabbak, és kicsit butábbak" mint mindenhol 😄

Nem értjük egymást.
Azért írtam a 140 milliót, mert akkor ebbõl az következik, hogy eleve sokkal több az orosz játékos, ergo sokkal több az orosz csaló is. Ergo a csaló akivel találkozol, nagyobb valószínûséggel lesz orosz!
És ez nem azt jelenti, hogy 90%-uk csal.

RatBaG
eléggé off, de anno, mikor a race driver grid (elõször demo, aztán a full) kijött, kb 3-4 hónapig csak azt toltam multiban.
na ott ha a pályán keresztben álló, forgalommal szembe száguldó, vagy egyszerûen kanyarban kiszorítós kocsit láttál, az 90% hogy ruszki vagy német volt...

Per Aspera Ad Inferi.

frango
Tört szervereken is faszák. Jönnek egy kisebb-nagyobb csoporttal és 2-3 hónap alatt hazavágják a szervert gazdaságilag,politikailag mindenhogy, aztán továbbállnak. Olyanok mint a sáskák szerverrõl szerverre járnak... RF Onlineban nem egyszer volt ebben részem. Mikor megláttam ilyen neveket a szerveren, hogy: 00x15785554b, 0b1115448600 stb. takarodtam is onnan.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

speed01
Papír game szerintem 😊

aight

speed01
Hát kezdetek óta Heroes of Newerth, 4 éve Dota. LoL-t azt inkább a low játékok közé sorolnám. RTS-nek nem mondható mert számomra nonskilled game az egész. <#eljen>

ugye nem valami LoL féle szart kategorizálsz rts-nek? 😄

Running
MMO-kban is van hírük, mikor jönnek az oroszok, ott kõ kövön nem marad. Aion-ban engem sokszor invitáltak instázni, mert a karakter nevem miatt azt hitték orosz vagyok. Sokat játszottam velük, kõkemény kockák voltak, nehéz volt tartani velük a lépést...

speed01
Orosz játékosok mindenhol csak problémát jelentenek, 7-8 éve játszok RTS játékot is, mondjuk abban csaló nincs az tény, de ha orosz játékos van a csapatodba akkor 80% hogy veszted a matchet, de még most is azt mondom mint haveromnak valamelyik nap: még ott sincs annyi orosz játékos mint itt....
Na és persze az RTS játékban mindig vissza kérdeznek hogy miért nézzük le õket. vajon miért? <#help>

lehet,hogy õ úgy gondolta, hogy az orosz bf3 játékosok 90 %-a, nem? Egyébként én is leginkább velük szoktam összefutni. Megoldás: az összes ruszki játékost ki kell tiltani a multiból! Vagy a másik, hogy egy egyszerû kis szkript segítségével a battlelog szépen elvégezné a piszkos munkát. Mi olyan bonyolult ebben a fejlesztõknek fel nem foghatom! És igy legalább lenne valami haszna ennek a haszontalan battlelognak ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

speed01
Most meg nemtok bejelentkezni. -.-'

90%?! Naa. Azért gondolkodj. Nálunk laknak 10 millióan, náluk 140 millióan.

speed01
Sniper + Aim = Profit....
Tegnap volt egy gyerek, álló helybõl lelõtt mindenkit, 50/0 után bannolva lett, amit persze 20 másodperc alatt ért el kb. 😊 <#levele>

Én nemtom miért jó ez de az oroszok 90%-a csaló!!
<#levele><#duhos2>

speed01
Csak nekem nem indul el a multiplayer rész? - "An error was reported from the EA Online"

frango
Persze pubon egy vezeték nélküli egérrel is el lehet lövöldözni, de warozni nem mennék vele.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Osszessegeben azert jobbnak tunik a BC2-nel, bar az nem egy nagy mutatvany onmagaban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Nem sírásból írom ezeket, csak azt mondom, tök jó lenne ezeket rögzíteni normális minõségben és egy videót készíteni. Bf2-ben csináltunk ilyet, bakikból, vicces jelenetekbõl, kár hogy itt nincs demo rekorder.
Pl Bf2-ben nemzetközi összecsapáson mustár térképen a mecsetnél fent voltunk 4-en a tetõn, gránáttal szórtuk a zászlót. Feljöttek mögöttünk, lekéselték a 3 társam, engem is majdnem csak nem adta be neki, köröztünk egy kicsit mire sikerült lekéselnem, majd nyomtam egy fekvõtámaszt, hogy felélesszem a többieket, erre beleugrottan egy kléjmórba és meghaltunk mind. Na az is elég epic volt.<#hehe>

Szerintem szervere is válogatja, elég erõsen.
Nekem is elõfordul, hogy egyszerûen semmit nem ad be rendesen, de olyankor megyek másikra, és a különbség érezhetõ.
Running
A pub és war között van egy kis különbség. Pubon 2-3-4-ees kádékat is simán összehozok, és nem jön ki annyira a csúszás, mert az ellenfél is láma, aztán nem tud lõni. Waron viszont néha hamarabb lelõnek, minthogy hozzáérjek az egérgombhoz és jobban ki is jönnek a hibák.
Azt nem mondom, hogy csak nekem szar a netem, mert az egész csapat ugyanezt tapasztalja nap mint nap. Bat pl attól akadt ki egy hete, hogy a sarokban gubbasztó csávót telibekapta rpg-vel, az meg ugyanott gugolt tovább, mintha mise történt volna.

Oda megy ahova akarod, ja. Pl. fedezek moge, mikor mar masfel masodperce mogotte vagy. <#ticking>

Fogj egy shotgunt(ha igazan mazohista vagy,slug loszerrel), aztan majd rajosz, mennyire preciz a jatek!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

aricsi
És közben Skype-ozunk mer behalt a ts-ünk egy ideje.<#banplz>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Annak az 50 körüli pingnek meg tessék örülni, elvégre bfbc2ben 100 felett volt átlagban a magyaroknak, csak nagyon ritkán volt 100 alatt egy két pillanatra...szóval csak pozitívan. <#nezze><#nezze>
aricsi
Olyan mintha te valami másik játékkal játszanál, nem azzal mint én meg a ts-en haverjaim,64es cq-t is játszok meg 24es rusht ua. kb. Épp a minap beszéltük hogy még sose toltunk olyan multi fps-t(pedig cod1-es idõk óta toljuk) ahol ilyen "jó lõni" ahova célzol oda lõ és akkor döglik amikor kell mindegy hogy golyó vagy rakéta. Haverom Ausztriában dolgozik egy hotelben, wifin játszik,változó,de talán olyan 80 körüli a pingje(szal nem 30 mint nekem) és mindenkit le tud lõni,semmi késés.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

item
<#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Running
Régi hír...

Running
Bazáron jók voltak nagyon, jól adta nekik. Noshaaron jármûvezni már nem tudtak annyira, ott az egyik kört hoztuk 195-tel. Egyébként igen.

Szóval levertek titeket a hollandok.

GK hír
Running
szépen írok, szóval RPG lõttem az APC-be...<#hehe>

Running
Gyárákák, tegnap waron megint mi volt. Holland srácoknak 5-15-ös pingek, nekünk 50 körül. Bazáron nyitottunk, olyanokat túléltek, h csak kapkodtam a fejem. Gyerekbe belelõttünk két m320-at, majd aládobtunk egy gránátot, de nem halt, ezért szamurájkarddal rohantunk rá a végén. Szakadtam a röhögéstõl...
Annyira szét van esve ez a játék hitbox ügyileg, hogy az valami botrányos. Olyanokon már meg sem lepõdök, hogy tankkal keresztüllõttem a srácot, és rohant tovább, gondolom már rég máshol volt, mint amit én láttam. A gájdid miszájl meg minden lófaszba elakad, beleakad.
Proda jelölt a tankba, befogta a helit, rálõttem. Hallottam, hogy elkezd kuncogni, én meg wtf, merre van a raksi, erre mondja, az elõttünk lévõ saját tank seggébe beleakadt.
Egy sima egy órás meccsbõl is simán össze lehetne vágni egy viccvideót.
Ami EPIC volt, még decemberben. Szintén bazáron A pontot védte a APC, és szóltak h kell segítség, halni fognak. Beszülettem ENGI-vel, kiszállok javítani, véletlenül rossz gombot nyomtam és két centirõl belelõdtem a jármûbe. Nekem öngyi volt, a két jármûvest letékáztam, a robbanás meg elvitt még egy arcot az apc mellett. Vagyis sikerült a fél csapatot letékáznom 1 mozdulattal.
Aszem ugyanazon a meccsen volt egy olyan,hogy bazár C pontot lõtte az útról az ellenfél APC-se, én fent voltam az emeleten, kinéztem RPG ellõ, visszabújik. Csak annyit látok, letékáztam heccsáttal csapattársam. Nagy röhögés TS-en, mondom mi a fasz, kiderült az APC elindult, aztán srác meg fejjel beleugrott a raksiba.
Volt még pár epic pillanat, kár h ezeket nem tudom rögzíteni. 😊)

Azért a low lvlesek próbálkoznak ám keményen...tegnap volt 11 halálom RPG,M16A3,gránát miatt... 😄
Valami low lvl úgy csinálta logikusan hogy 3x ölt amivel akart az 3 halállal és egy kickel járt...nah most 3x kick az már ban a szerveren...szóval a szerencsétlenje biztos örülhetett a 9 kill miatt...
Amúgy is ilyen játék már van az a címe hogy Sníper Ghost Warrior.Minek kellett ezt is lemásolni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

item
Ez volt az

Csak Kés és Pisztoly, automatikus kick jár minden más fegyverhasználatért grántátért claymore-ért,ha ölsz vele. <#papakacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Hát igen a Bf sorozat mindig is híres volt arról hogy csak sníper kaszt volt benne és nem támogatta a csapatmunkát.Sníperfield3 ez a lényeg.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

pisztácia
Köszi szépen a segítséget. már alig várom, hogy leteljen a munkaidõ..😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Radio bacon? <#finom><#finom> Te is, meg a squadod is spawnolhat rajta. Ha nyilt terepre teszed, akkor felette, ernyovel.

A soflam celmegjelolesre jo. Lesegethetsz vele te is, de magatol is mukodik. Akinek megfelelo raketaja van, az egyszerubben lohet a megfestett jarmuvekre. Ne fekudj melle, mert olyan szembol, mint egy vilagitotorony!