Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs,a kép beszúrást elcsesztem!!<#zavart1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Elég nagy lehet,igen.én ezt kapom két napja!!

http://kepkezelo.com/images/q90c8hp28hirh4rxieu.jpg

Rage47
nekem akkor cisnálta, mikor high-ra raktam a grafot. mediumon már nem sokat tapasztalom
1. integrált hangkártya helyett vegyél egy rendeset
2. a géped helyett is.
Tower Guard
Üdv!
Nálam minden szépen megy csak a hang visszhangzik meg csúszik, beakad.
Valami megoldás? :S

Processzor AMD Phenom(tm) II X2 545
RAM 6,00 GB DDR3
Videokártya ATI Radeon HD 4850

Proci nem 4 magos igaz, de csak a hanggal van baj :S
plz help

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Elég nagy lehet a gebasz ha 2 nap alatt nem tudták kiküszöbölni..:S
Running
Mert ez úgy mûködik, hogy akinek szar lett, annak továbbra is szar, akinek nem lett az, annak továbbra is jó.

Szerintem a 20-30 fps-el nem igazán élvezhetõ semmilyen fps játék. Nekem is gond nélkül elfutna high-on, de inkább medium-on tolom és így van egy fix 50-70 fps-em. Próbáld ki.

Más..mi tegnap este 5-6 órát játszottunk 3 különbözõ szerveren és senkit nem rúgott ki a pb. Nem német szerverek voltak.
löl <#hehe>
RatBaG
ha már normálisan játszani egyre kevésbé lehet, legalább...

Per Aspera Ad Inferi.

hellosztok!van akinek megoldodott a punkbuster probléma?
Fenrir
Ma egész nap játszottam vele és tökéletesen mûködött, egyszer sem dobott ki.

A halál csupán a kezdet...

Hamed
Utanegetot ratolod es azonnal repulsz egy domb, anyahajo, vagy barmi mas nagy akadaly moge jo eles szogben. Ha nem vagod oda magad akkor a legtobbszor le lehet razni ezzel. A10/Szu25-nel nemtom, azokkal kb. 5 percet repultem.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sziasztok!

High grafikai beállításokkal játszottam eddig a játékot 20-30 közötti fps számmal. Auto-ra átkapcsolva folyamatosabb képet jelenít meg, 30-pn felüli fps-t produkál. de nekem a high mégis jobban tetszik, eddig is elvoltam rajta. Szerintetek érdemes átállítanom autora? Csak egyszerúen érdekel, hogy lesz e hatással az én teljesítményemre is😄

elõre is köszi
Waczkor
Én se toltam 1 hónapja kb,ma toltam kicsit,nekem megy minden mégis ki van a faszom ezzel a bandával...

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Pretorian
PunkFOSter már jó ideje baszakszik sok mindenkivel, már épp ideje lenne lecserélni ezt a hulladék rendszert. Ha jól emlékszem már az elsõ CS megjelenése idején is ezt használták.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

A Javelin lerázásához csak benyomod az utánégetöt, és elkezdesz fordulni?
Ennyi elég? Azt hittem, hogy ha a Soflam befogja akkor nem lehet lerázni.
Csak az ECM Jammer jó ellene, vagy mégsem?

HeadHunter86
Bocs, a kirohanásért, látszik nem egyedi a problémám... Fasza, még játszani se lehet, megyek inkább StarCraft II-zök.

HeadHunter86
Punkbuster service-t lefuttattam és minden rendben volt. Meg egy hónapja még semmi baja nem volt vele.

HeadHunter86
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'HeadHunter86' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

Mi ez az újabb faszság? 1 hónapja nem játszottam, most játszanék és ez fogad. Kezd a faszom kilenni ezzel a balfasz bandával.

zotya10002
Van!!

De valakinél semmi gond!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nálam eddig se volt gond...
Archie2048
Ez a punkbuster para még van?

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
alma2
ket csavart csak be tudsz te is tekerni, ha nem, nezzel hozza youtube-on videokat, hogyan is kell 😊

szerintem

Ismerem õt. Egy gond van vele, hogy kell keresnem majd valakit, aki biztonságosan és megbízhatóan összeszereli.

Ezért lennék én is kiváncsi mert nekem nagyon ismerõs és az õsbf-eseknek is ismerõsnek kellene lennie.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mintha a ma linkelgetett repulos videok kornyeken talalkoztam volna vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha nem akarsz szamlat, akkor keresd Giannit! Megbizhatonak mondjak, az arai baratsagosak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az (eyeG) klánnév nem ismerõs valakinek?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nezzd meg a Battlelogon a battle reportjaimat! Azok a szerverek altalaban jatszhatoak.

velem meg még mindig meg akarja vetetni a játékot.nem tudok a battlelog-ra becsatlakozni sem.

Beers
ph

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hardverker, Ipon.

Hol érdemes mostanában full számítógépet venni? Avagy külön az alkatrészeket.

speed01
Engem is kickel mindig, elég idegesítõ már.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Na mindegy az a lényeg hogy most már csak minden másnap játszom majd ezzel.Pontosabban karácsony és húsvét másnapján.Elég volt mert az a szomorú helyzet hogy ez a játék nem igazán szórakoztató,nem érzem azt mint a BF2-nél vagy bármelyik más bf-nél illetve a módjaiknál.
Nincs kedvem csodaemberek ellen játszani mikor a saját csapatom nagy részének annyi esze sincs mint egy tyúknak.

w126
Sziasztok urak.

Engem még mindíg nem enged játszani a pb.
Tud errõl valaki valamit?

NOTICEThe "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.

Mercedes-Benz&#174;

Sziasztok!

A PunkBuster-es szerverek müködésérõl, tud valaki valami használható információt közölni?

Battlelog: Purga5

A hud jelzeseinek nagyresze csak zavaras, nem ad hasznos informaciot. De legalabb a latoter szuk.

alma2
Az egyik legidegesitobb dolog a bf3-ban a repulokben a hud, foleg az f35-ben, oda kell egy kis jedi ero, hogy ne lasdd azt a sok felesleges krix-kraxot amit kirajzol eled, egy potty is eleg lenne fixen kozepen, a tobbit meg szamold ki magad, mint ahogy eddig is megtetted, az elozo reszekben...

szerintem

alma2
Az, hogy felmegy egy 64-es szerverre amin 24-en vannak meg szep, az se baj ha kevesebben, ha valaki repulni akar es nem bamulni az ures kifutot. Illetve nem art keresni fast vehiucle spawn beallitast is, tovabb novelve az elvezeti faktort es csokkentve a felesleges varakozasi idot.

szerintem

alma2
Egy kelloen laza es jo joyyal szinte mar meg lehet kozeliteni az eger pontossagat. pl egy ffb-s joy-t nem helyezel aram ala, logyog mint a rakfene, azzal csodakat lehet muvelni. Meg bf2-es idokben is pl a fos saitek joy-on fellelheto ultragagyi rugokat amelyek visszarantjak alaphelyzetbe, osszekotottuk, hogy elvesszek a szerepuket, igy szinten elerheto a fent leirt hatás, pontossag.

De amiota haladtam a korral es valtottam ( kar volt) nekem pl a problemam, hogy viszont a pedalokat, nem tudom ugy kilazitani, hiszen az nem ffb-s, illetve labbal is igen nagy mutatvany olyan precizen csak egy millimitert mozditani rajta mint kezzel, de ebbe is bele lehet jonni. Foleg, hogy ez az ocska bf3 nem tamogat semmilyen kontrollert gyakorlatilag, ami tobb eszkozkent jelenik meg.

szerintem

zotya10002
Hy! Nemsokára tölthetõ a 12.1 driver <#csodalk>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

alma2
Semmi olyan nincs benne ami azt bizonyitana, hogy csal, rengetegszer beadja a talalatot nekem is, pont igy, de sajna legi dolgoknal itt duplan triplan jellemzobb, mint a gyaloghuszaroknal a gyors mozgas miatt, hogy mar sehol nincs, vagy meg sehol nincs akire, ahova te losz, mert a szerver betepve epp mason porog...
Ha felmesz jatszani vele, es 10x lelo ugy, hogy meg csak a segget sem lattad, illetve lathatoan sose lo melle, na az mar elgondolkodtato.

szerintem

De manõverezni meg nem.
SZEG007
egérel sokalta jobban lehet célozni

Youtubon a kommenteknél azt írta hogy billel és egérrel játszik.