Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://kepkezelo.com/images/q90c8hp28hirh4rxieu.jpg
2. a géped helyett is.
Nálam minden szépen megy csak a hang visszhangzik meg csúszik, beakad.
Valami megoldás? :S
Processzor AMD Phenom(tm) II X2 545
RAM 6,00 GB DDR3
Videokártya ATI Radeon HD 4850
Proci nem 4 magos igaz, de csak a hanggal van baj :S
plz help
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Más..mi tegnap este 5-6 órát játszottunk 3 különbözõ szerveren és senkit nem rúgott ki a pb. Nem német szerverek voltak.

A halál csupán a kezdet...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
High grafikai beállításokkal játszottam eddig a játékot 20-30 közötti fps számmal. Auto-ra átkapcsolva folyamatosabb képet jelenít meg, 30-pn felüli fps-t produkál. de nekem a high mégis jobban tetszik, eddig is elvoltam rajta. Szerintetek érdemes átállítanom autora? Csak egyszerúen érdekel, hogy lesz e hatással az én teljesítményemre is😄
elõre is köszi
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ennyi elég? Azt hittem, hogy ha a Soflam befogja akkor nem lehet lerázni.
Csak az ECM Jammer jó ellene, vagy mégsem?
Mi ez az újabb faszság? 1 hónapja nem játszottam, most játszanék és ez fogad. Kezd a faszom kilenni ezzel a balfasz bandával.
De valakinél semmi gond!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
szerintem
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Nincs kedvem csodaemberek ellen játszani mikor a saját csapatom nagy részének annyi esze sincs mint egy tyúknak.
Engem még mindíg nem enged játszani a pb.
Tud errõl valaki valamit?
NOTICEThe "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.
Mercedes-Benz®
A PunkBuster-es szerverek müködésérõl, tud valaki valami használható információt közölni?
Battlelog: Purga5
szerintem
szerintem
De amiota haladtam a korral es valtottam ( kar volt) nekem pl a problemam, hogy viszont a pedalokat, nem tudom ugy kilazitani, hiszen az nem ffb-s, illetve labbal is igen nagy mutatvany olyan precizen csak egy millimitert mozditani rajta mint kezzel, de ebbe is bele lehet jonni. Foleg, hogy ez az ocska bf3 nem tamogat semmilyen kontrollert gyakorlatilag, ami tobb eszkozkent jelenik meg.
szerintem
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha felmesz jatszani vele, es 10x lelo ugy, hogy meg csak a segget sem lattad, illetve lathatoan sose lo melle, na az mar elgondolkodtato.
szerintem