65797
  • kanyesz07
    a makró cheat? Mivel az alap az egér tudja, az csalásnak számít?
  • Peet81
    hát elég érdekes
  • Szabi #63992
    és természetesen ki van takarva az a rész amiből egyértelműen látszana hogy csalnak-e..
  • Versace26
    Külföldiek is makroznak? A video alapján minden második ember használja,vagy nem jol látom?
  • smitwarden
    A magyar prok, sose csítelnek, mert a macro nem csít. Szerintük :)
  • item
  • tirpitz
    Nahát, hogy egyesek milyen szuperül tudják a recoilt ellensúlyozni, elképesztő. Biztos a sok gyakorlás...
  • Livius
    Már az elégedetenség el is indult a Hsz-ekben!
    "megy ám a macrozás mint atom"

Persze ezért vannak a kötelező felvételek, amiről majd pofára lehet majd valakit gyanúsítani, ha szükség van majd rá. XD

A szabályzatban se kötelező GGC, PBBans.com stream nincs, se az hogy menjen a PB a war alatt, de még az MD5 kötelező ellenőrzés is kimaradt. Biztos hatékony lesz ez az only recording anticheat rules, és senki se fog makrózni vagy tweakelni, mikor jön egyeseknél majd az eredmény kényszer. De az ilyen panaszkodók gondolom egyből lelesznek banolva, és el küldve a melegebb éghajlatra, mert nekik aztán igazuk sose lehet. :D
  • csaszix
  • Versace26
    Hmm,hát már ezt is tudom,köszi
  • item
    noob
  • Versace26
    Mit jelent az hogy noob?
  • gstup
    Szerintem nem noob-nak inkáb "tryharder"-nek szokták nevezni az m16a3 használókat.Attól szerintem senki nem lesz noob,hogy olyan fegyvert használ amilyet.
  • elexys
    Ilyen magas százalékokat ne írj, mert Macro-s, aimos cheater leszel még a végén. És különben is, az M16 noob op fegyver. Ne használd, mert még a szomszédod is gyűlölni fog.
    Viccet félretéve. A 40% jól hangzik, de akkor jó igazán, ha napi szinten meglövöd.
  • scomcomputers
    Nekem volt már 40%-os acc-om M16A3-al de nekem jó volt a mesterem....
  • Robe77
    És még kémkednek is utánam... :D Amúgy ez nekem tök új infó, de tényleg annyi! :D
  • elexys
    Létezik több is!
  • determinator
    Mi alapján mondod ezt?
    M98B-vel elért 14% acc és 60% HS nem mondható valami nagy, irreális statnak. Ezt bárki elérheti.
    Azért se cheater valaki mert darabszámra sokk killje van, ha ehhez elegendő idő is párosul. Ő esetében 1200 órán át játszott sniperrel és 800 órát használta a M98B-t. Így már nem is annyira sok ugye.
    Most nincs időm jobban elemezni a statját, de amit első ránézésre M98B kapcsán leszűrtem:
    346084 lövést adott le ebből 21698 kill ért el, 12974 hs.
    Nem 32000 töltényt pufogtatott el (amit te írtál) hanem 10x annyit.
    Szóval ez a 14% acc M98B-al nagyon alacsony. A 60% körüli hs/kill viszont erős átlag ezzel a fegyverrel. Ebből az alacsony acc-ból arra lehet következtetni, hogy távoli célpontokra lövöldözik, nagyrészt fedezékben lévő sniperekre, ahol a testlövés esélye kicsi, találat esetén nagy valószínűséggel hs-lesz, tehát ez is növeli a hs/kill-t. Ezekből az adatokból nem lehet arra következtetni hogy cheater lenne. De a többi statisztikát, historyt még nem néztem át.
  • determinator
    Biztos hogy cheater vagy, mert SV98-al 60% a hs/kill-ed XD.
  • kanyesz07
    valaki jöjjön velem egy üres szeróra fegyót szerezni! :/
  • Robe77
    És 120,3% létezik?
  • elexys
    Persze, hogy csaló vagy! 77% shotival? Olyan nem létezik...
  • Szabi #63972
    ja hogy kill/hs-t néztél... én kb még meg se néztem ezt a fegyverek statisztika részt eddig.. de jó tudni hogy ilyen is van, de asszem ezentúl se fogom gyakrabban nézegetni.. :D
  • ACE
    Az Accuracy-t ne keverjük már a HS-el :D
  • kombány
    azért a 12000 hs meg a 15 között van különbség szerintem csaló
  • Szabi #63969
    77% , akkor most csaló vagyok ? :D
  • elexys
    Ő miért cheater? Mert kb. 50% a hs aránya...
  • kombány
    megtaláltam http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/sfka/
  • kombány
    sfka a gyerek neve ukrán
  • determinator
    Linkeld be a profilját, vagy legalább ad meg a nevét.
    Mert így értelmetlen írogatni, mivel az eddigi információid egy átlagos userről kaptunk képet.
    Csak épp a legfontosabb, gyanús adatokat felejtetted el leírni, hogy HC és 80% acc.
    De ha belinkeled a profilját, egyből világosabb lesz a kép.
  • kombány
    32000 lövést adott le asszem ebből 25000 kill ez igaz hc van ott meg a testlövés is elég de a lényeg hogy szép termés
  • determinator
    Pedig átlagos vagy átlag alatti. Ha nem hiszed, csak nézz meg néhány statisztikát.
    De miért is lenne sok? A SV98, M98B, M40A5, L96, tipikusan olyan fegyverek amelyekkel nagy eséllyel csak akkor tudsz kill-t elérni, ha fejbe lövöd. Mivel a test találat nem elég, kivéve ha már eleve sérült volt.
    A kill és a HS statisztika nem tartalmazza azt, hogy mennyi lövésből érted el. Lehet hogy kempel egy távoli helyen és minden 10. lövése talál amiből minden 10. headshoot. Mégis simán elérheti az 50% hs/kill-t.
    Pl. az egyik rokonom, aki elég keveset tud játszani, csak 32% az accja m98b-nél, mégis 418-ból 318 hs-a van.

gstup
    Igaz nem arányos, hanem időhöz viszonyítva alulról egyre jobban megközelíti a játékos képességeit. Grafikailag kb olyan mint egy felülről korlátos függvény. Tehát minél többet használja, minél több killt ér el, annál nagyobb lesz a hs/kill. (persze egy idő után már nem számottevő a növekvés). Ennek oka a kezdeti bénázás, és hogy egyre jobban megszokja a fegyvert, egyre többször találkozik hasonló helyzetekkel, távolságokkal.
    Ez alól csak akkor van kivétel, ha drasztikusan megváltozik a játékstílus. Pl. elekzd rambózni, hc szerverre vált .....
  • gstup
    Nem olyan biztos hogy arányosan nő a killekkel a HS.889-ből 617 HS-t nem ugyan az lőni mint 25000-ből 12000-et.
  • kombány
    hát szeintem ha minden 2. kill headshot az nem átlagos
  • determinator
    "mit mondjon az ember olyanokra akinek pl van 25000 killje m98b-vel és bebből 12500 headshot"
    Azt hogy gyakoroljon még, mert nem éri el egy átlag játékos szintjét.
    Nekem pl. 889-ből 617 hs, és nem vagyok valami nagy sniperes.
    De ránéztem pár ember statjára, és nem találtam olyat akinek legalább 1 sniper fegyverénél ne lett volna legalább 50% a HS/kill.
    Itt a fórumon szerintem a legtöbbet cheaterező embernek is 70% ill. 52%.
  • kombány
    beteges csitertéme most mit mondjon az ember olyanokra akinek pl van 25000 killje m98b-vel és bebből 12500 headshot bár ez egy ukrán csávó akivel ma volt szerencsém játszani 3000 m longest headshot a legnagyobb pálya sincs akkora meg akkor a távcsövet hova igazítja célzásnál a kör végén meg nyer 20000 ponttal aztán volt neki 20/1 vagy iylesmi akkor csak 1000-es headshotokat osztot?! sok buzernyák
    de lenne egy kérdésem tv rakétával kapcsolatban: felszállok firestormon ruszki bázisról ellövöm és a b zászló után már nemtom irányítani jön a szürke képernyő, akkor az amcsi bázisnál lévő hegy fölül hogy a ..... tudja ellöni a ruszki bázisig vagy már itt is van vmi új csit azt tudom hogy a szürke képernyő után is még repül és az álló célt el lehet találni mert már én is voltam így de azé a mozgót kicsit már érdekes...
  • zooleeh
    Szivesen
  • kanyesz07
    még nincs meg.
  • JethroHUN
    MAV használata a leggyorsabb módja.
  • kanyesz07
    Emberek, segítsetek!

" 50 Headshots 50 / 50
    50 Spot Assists 0 / 50
    5 Knife takedowns 5 / 5
    REWARDS