Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted miért nem kezdtem bele akkor? Talán már törölték mielõtt elolvashattad, de a lényeg, hogy ne állj le vele, mert úgysem jössz ki belõle jól, hiszen Te csak fröcsögsz, hogy szar a játék, mindegy mirõl van szó 😊

Amúgy ha észrevetted napok óta semmi érdemleges nem folyt itt, csak a csalók beírása, linkelgetése és ez egyáltalán nem meglepõ, hiszen új dolgot nem is tudnánk már mondani, mindenki tud minden kemper helyet, meg, hogy melyik pályán mivel mikor lehet jól játszani. Ez megy minden játéknál ami ilyen régóta kint van a piacon és már a kanyarba van a következõ rész ráadásul.
Most kicsit megkavartuk az állóvizet, azóta megint béke és nyugalom van 😊

Jah, apropó, valaki próbálta az új Nvidia driver-t? azt hiszem 320.49-es. Azzal kinek hogy ment - már akinél gond volt és fagyogatott?

The Matrix has you...

kemotox
Te is ugyanúgy görgethettél volna amúgy...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
Vannak emberek, akiknek ez a fétis szavuk. Nekik minden személyeskedés. Ha felmegy a benzin ára, még az is. Ha esik az esõ, az is 😄

ááá, hagyd szerintem!az ember burkolt szociópata!!<#levele>
Milyen személyeskedés kellett nagyon? Ha az én hozzászólásomra gondoltál, akkor abban egy darab nem volt... <#zavart2> <#vigyor2>

Mindegy, részemrõl off befejezve.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Ha már itt tartunk: a te véleményedet sem kérte senki. De csináld csak, ezzel annyit érsz el, hogy megint takarítás lesz az offolásodért meg az értetlenkedésedért.

Amilyen az adjon Isten,olyan a fogadj Isten...sem a te ,sem a más kedvéért nem fogom eltûrni,hogy bántóan írjanak nekem valamit.
Az alatt a bõ 2 hónap alatt,amíg követtem ezt a topikot,bõven volt alkalmam megfigyelni pár embert,köztük téged is.
A hozzászólásaid 80%-a támadó jellegû,provokáló.
Azt szeretném megtudni,miért??
Természetesen van aki elmegy mellette szó nélkül,de mindig akad aki nem olyan birkatürelmû.
"Akkor már minden amiben fegyver van CoD koppintás??"
Nincs benne semmi személyes,semmi sértõ,de azonnal támadó jelleggel lépsz fel.Miért??
Komolyan szeretném tudni az okát.

SzinesGeza
Nem kértem a véleményed,tudtommal nem hozzád intéztem egyetlen hozzászólást sem.Ha nem tetszik amit írok,görgess egyet.

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Off És csak csinálod az offolást. Nõj már fel ember!

kemotox
A "vitás kérdések elrendezése" nem azt jelenti, hogy az én nagyon szimpla kérdésemre 4-5 hozzászóláson keresztüli SZEMÉLYESKEDÉS (látom te is nagyon szereted használni ezt a szót, csak sajnos azt nem veszed észre mikor te csinálod. Más szemében a szálkát..) a "válasz" 😛

buta itewm, okosabb te se lettél 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Mert ez a személyeskedés nagyon kellett ugye??
Am,hogy megnyugtassalak,simán bent maradt volna az õ hozzászólása,mivel haverok,úgy látom,de beírtam,hogy mi ez,s aztán lett az övé törölve.Na errõl ennyit.Majd a módik eldöntik.

Még talán meg is érteném a felháborodásodat, ha csak a Te hozzászólásod lett volna törölve. De mivel Kemotoxé is törölve lett ezért ez csak felesleges rinya.

Am meg ami törölve lett az tényleg tök felesleges volt ide.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Hogy arról már ne is beszéljünk,hogy ez minden,csak nem indok.Tessék kérem belinkelni,ezért meg ezért töröltem.Kész.Köszönöm.

Milyen vitát,ember??Az a két hozzászólás szúrta a szemed b+...te nem vagy házigazdának való,nem tudom ki tett ide baszki,de rosszabb vagy mint egy rendõr...Mi a tökömre való egy fórum,ha nem a vitás kérdések elrendezésére IS??
Vagy csak a jaj lelõttek,mit tegyek,vagy a segíccsetek lécci kommentekre találták ki??Ezt jelenteni fogom...ilyen embereket,Istenem.

Sajnos én is egyre többször összefutok hasonló nyomorékkal és hiába küldök reportot vagy más játszanak tovább.Vagy igen jó hacket használnak vagy az EA szarik az egészre már.Kezd már elmenni a kedvem az egész játéktól,pedig màr kezdek belejönni.Suck my dick EA .i.(-.-).i.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

item
Takarítottam.. A vitaindító és a hozzájuk kapcsolódó kommentek törölve.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

item
Törölve lettek. Privátban folytathatjátok a vitát.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Elnézést...de megtudhatnám hová lettek a hozzászólásaim??Mi volt benne ami szabályt sértett??Szeretném tudni...

level 0, szép kis stat!tuti csaló.
Szabi
10mpenként dobálta a füstfüggönyt egész körben végig... szinte helyben megfordult üldözés közben... de azért még az anyahajót is répázta...

"Nulla tenaci invia est via"

Látom nem sokat ér itemke scriptje 😄

otisz111
Nem tud mutatni ilyet, mert már törölték a nácizós, anyázós hozzászólásaidat. Vagy ki lettél tiltva onnan. <#nevetes1>
Mutass egy hsz-t bármely topicból az sgrõl, vagy más fórumról, ahol mások felmenõit emlegettem. Jah, hogy nem tudsz. Ennyi.

Item, te szûklátókörû, most se kemotox csinálja a fesztivált, hanem én mi?

Szerintem nem is az a lényeg, hogy mi koppintás, mi nem.
Az mindenki számára egyértelmû, hogy marketingelemnek tekinthetõ minden olyan elem, amivel a CoD törzsközönségét próbálják rábírni, hogy vegyék meg a BF-et.

otisz111
<#wow3><#boxer>
zotya10002
Csak a single~ben volt.

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fpocok
Ilyen MoH-ban volt, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

bf4-ben bírnék egy ilyen EOD-ot!😊
má megy
hy csinálnak valamit ? mer nem lép be az origin azt irja jogosultság lejárt..
SpeedXHUN
szakadok😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Most miért kell szívatni a másikat?

😄DD

Errõl volt egy youtube videó is, ott ökörködtek, hogy dõljön le aztán végül Õk is rájöttek, hogy a map végén mindig ledõl 😊

The Matrix has you...

Pontosan.

Pedig már én is akrtam javasolni, hogy repülj neki repcsivel, de katapultálás nélkül, mert úgy az igazi.

Már mindegy.

YouTube: 23Drazse

kemotox
"The antenna could not be collapsed in the final version of the game until the release of the Back to Karkand DLC. The antenna now collapses when one team has less than 10–25 tickets in Conquest, depending on map size. Players can hear radio chatter describing the artillery barrage that is targeting the antenna."

Fél perc guglizás volt 😄 Ha már nagyon kevés valamelyik csapatnak a ticketje, akkor dõl össze.

kanyesz07
nekimentem kb 18 szor.. semmi.. mindent c4 el robbantottam a kábelt is.. semmi..

Ready To Rock!&#8482;

kifli
neki kell repülni repcsivel párszor, és ledõl
kanyesz07
hogy lehet azt az antennás tornyot ledönteni?

Ready To Rock!&#8482;

volt egy szavazás a battlelogon pont errõl, hogy melyik a legnépszerûbb játékmód, és a legtöbben a RUSH-ra szavaztak, utána jött a CONQUEST, majd a TDM.Csapatjáték szempontjából sztem is a rush igényli a leginkább az együttmûködést.
Ilyen alapon a "Conquest Domination" is töltelék a Battlefield "mezején" hisz lényegében azt csak a tõkehalasok(cod) átcsábítása miatt tették bele! 😉

Ezen majdnem becsináltam a röhögéstõl.

Na jó, akkor az Tank Superiority is töltelék, de - ahogy tanult kollégám is mondta - tényleg ég és föld a Tank és az Air Superiority.
Nagy vonalakban elmondható, hogy a DLC-kel kapot új játékmódok valóban töltelékek (most ezt a szót használom továbbra is, ha már másoknak is megtetszett). Ezalól szerintem két kivétel van a Conquest Domination (ez a CQ alap játékmódja, úgyhogy ott megkerülhetetlen) és a CTF, ez más játékokban is fontos játékmód, ráadásul itt legalább érezhetõen van tétje a játéknak (a Gun Masterrel és Scavangerrel ellentétben ide nem csak ökörködni megy ez ember, hanem több energiát ad bele). Legalábbis ez az én véleményem.
A Squad alapú játékmódok (Sq. Rush, Sq. Deathmatch) pedig elég alacsony népszerûségnek örvendenek.

Szerintem, ha szavazásra bocsátanánk, hogy kinek melyik a legszimpatikusabb játékmód, akkor elsõ helyen a conquest, a másodikon szerintem a rush és harmadkon valószínüleg a team deathmach végezne.

Még mindig nem csapkodják ki a csalókat!Mégis csak jó a fizetõs csalás!Hogy rohadnának meg!
Hecker007
Scavenger pedig nem rossz, jókat lehet trollkodni, meg legalább megtanul benne az ember jól célozni, mert ugye pisztollyal nem lehet úgy darálni.

Mivel egy játékmód "töltelék" mivolta teljesen szubjektív (kinek mi jön be), így egyértelmûen a játékosok szimpátiája fogja eldönteni azt. 😊

kemotox
Hát pedig az tényleg töltelék, a játékosok 90%-a szerint kb 😄 Én még senkit nem láttam akinek tetszett volna.
Figyu BF-ek mindig is arról voltak híresek, hogy többféle kasztot lehet választani, mindenkinek megvan a szerepe, feladata. Bizonyos helyzetekbe állják meg csak a helyüket, ezért kell összedolgozni. Ez a BF lényege szerintem, ettõl más, mint pl egy CoD. Air superiority pedig pont olyan játékmód, ahol ez teljesen lényegtelen. Töltelék.

scomcomputers
Minden nap EZ fogad,naponta az elsõ belépéskor állandóan be kell állítanom a szûrõket...kezd elegem lenni....<#boxer>
Valaki tud rá megoldást...firefox böngészõvel nyomom...

* Scomcomputers the future of computing!*

giornalista
na ja, de talán ne szimpátia döntse már el, hogy egy játékmód töltelék-e vagy sem .)