Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
a vga túlmelegedése sem lehet, mert le van véve az oldala, meg egy ventilátor még rá is van fordítva külsõleg 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Akkor nem veszek új hangfalat.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Ha élesebben szeretnél fordulni, használd a lassítás és az utánégetõ felváltott használatát, mintha farolnál és közben ezerrel fordulj!!
A belinkelt videó pedig egy az EA által kiadott megjelenés elõtti promóciós videók közül. Egy korai demo, mely rengeteg dologban (többek között az alá kevert hangokban) eltér a végleges verziótól.
Éppen ezért ne az ott látottakat/hallottakat vedd alapul.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az a sajnos,hogy tudjuk is,õk is tudják,amit javító szándékkal adnak ki a játékhoz,az inkább ront a helyzeten,tehát?Kész játékot kellene kiadni,legalább ez a probléma megoldódna.Hoppsz...hozzáért a meleg seggem a hideg falhoz....
[IRAM] leader
Nekem eleg lenne, ha a netkod kesest csokkentenek es bekacsolnak a lepeshangokat. :p
De sztem ez is tul nagy keres, amilyen tempoban szarnak az egeszre a fejlesztok. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szóval, nekem van most egy kb 8 éves genius hangszóróm. 2.1-es. A pc-m az fél éves, elég új. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhetõ, hogy új 2.1-es hangszóróval jobb lenne a hang? Mert a videókban valahogy másak a hangok mint nálam...:S Tehát jobb minõségben szólna, vagy semmi változás nem lenne?
Ebben a videóban pl. 2:08-nál, amikor a helikopter tüzel, nálam nem hallani a leesõ hüvelyeket. Lehet h új hangfalnál hallanám?
Köszi és bocs a sok hsz-ért.
GW2-be ugy sincs beta kulcsod.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Originbe most mennyi a dlc? Vagy hol tudom most megvenni még, interneten?
Köszi elõre is!
<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Ez se csaló, csak szimplán köcsög!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
amúgy a CD Galaxisban is 3,5k B2K ha jól emlékszem
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Ha nem lenne legalább mindenki azonos esélyekkel játszhatna.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Viszont megint állandóan BC2-es érzésem kezd lenni lövök-lövök és találatjelzés semmi,plusz megint túl sok az instant halál.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
én a Jet-el szívtam akár milyen manõvert vittem végbe a köcsög 90 fokon belül volt.
Nem pl a "kinek hány FPS-e van", mert az sem mindegy egy BF-ben ami nem épp az egyenlõ esélyek játéka. 😊