Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
darki nem válaszolsz? létezik még a m@k klán? 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

pisztácia
Nyáron ez nálam is bevált módszer.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

darki81
van már rá magyarázat miért áll meg a kép a játékban?
a vga túlmelegedése sem lehet, mert le van véve az oldala, meg egy ventilátor még rá is van fordítva külsõleg 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

pisztácia
Ok, köszi mindenkinek!
Akkor nem veszek új hangfalat.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

[UNQL]Echo
Kiveve ha epp az elektromos motort hasznalja a hibrid hajtasu tank/apc.Konkretan pl a lovegtornyok forgasanak sincs semmi hangja.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Igen, én bill és egér kombinációval játszom a jettel, de azt mondják a profik, hogy õk mindent billel tolnak. Én is próbáltam, de nekem nem jött be.
Ha élesebben szeretnél fordulni, használd a lassítás és az utánégetõ felváltott használatát, mintha farolnál és közben ezerrel fordulj!!
Diktator74
Plusz a videókártyát sem melegíti annyira!!

Diktator74
Sziasztok! Az utóbbi patch után,állandóan újraindult a gépem 20-30perc game után! Ha esetleg valakinek volt fagyás,vagy újraindulás,nvidia kártya esetén,az rakja fel a 290.53 drivert!!Nekem bevált!😊A procit elég szépen használja!!

Sirch
Felesleges.
A belinkelt videó pedig egy az EA által kiadott megjelenés elõtti promóciós videók közül. Egy korai demo, mely rengeteg dologban (többek között az alá kevert hangokban) eltér a végleges verziótól.
Éppen ezért ne az ott látottakat/hallottakat vedd alapul.

koschwarz
a "meleg segg" kicsit erõs volt...<#vomit>

<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

D tényleg,komolyan olyan érzése van az embernek,hogy még gondolkodik az ellen,akit eltaláltál,hogy most ez már elég mennyiségû lövedék volt???...és összecsuklik...a béta-ban semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Az a sajnos,hogy tudjuk is,õk is tudják,amit javító szándékkal adnak ki a játékhoz,az inkább ront a helyzeten,tehát?Kész játékot kellene kiadni,legalább ez a probléma megoldódna.Hoppsz...hozzáért a meleg seggem a hideg falhoz....

[IRAM] leader

Running
Még szerencse, hogy a tõled 6 kilométerre dübörgõ tanknak szép hangja van...

Smithwarden
Valaszolnod sem kellett volna ra - en sem hiszek a csodakban az EA/DICE-nal. 😊
Nekem eleg lenne, ha a netkod kesest csokkentenek es bekacsolnak a lepeshangokat. :p
De sztem ez is tul nagy keres, amilyen tempoban szarnak az egeszre a fejlesztok. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

koschwarz
nem hinném, hogy túl sok változást érnél el.

pisztácia
5.1-esre biztosan nem fektetnék most be. De javulna a hang minõsége új 2.1-es rendszernél?

koschwarz
biztos jobb lenne az élmény 5.1-gyel, de ahhoz kell egy jó hangkártya is, vagy egy jó alaplapi hangvezérlõ, de egyébként meg szerintem - hiába kurva jók a hangok a bf játékokban - még ma sem tökéletes minden hang "megjelenítése". a play4free-ben is rengeteg hang "hiányzik", pedig nekem külön hangkártyám is van, meg 5.1-em.

pisztácia
Nem tudom mi van velem, de még egy kérdés eszembe jutott...😄 Ígérem az utolsó.
Szóval, nekem van most egy kb 8 éves genius hangszóróm. 2.1-es. A pc-m az fél éves, elég új. A kérdésem az lenne, hogy elképzelhetõ, hogy új 2.1-es hangszóróval jobb lenne a hang? Mert a videókban valahogy másak a hangok mint nálam...:S Tehát jobb minõségben szólna, vagy semmi változás nem lenne?
Ebben a videóban pl. 2:08-nál, amikor a helikopter tüzel, nálam nem hallani a leesõ hüvelyeket. Lehet h új hangfalnál hallanám?

Köszi és bocs a sok hsz-ért.

Running
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még nincs infó a bétába jutás mikéntjérõl...

Running
Szerettem volna, de nem sikerült, és nem hiszem, hogy a patch hatására minden megjavul, ha mégis, kb 30 perc alatt vissza tudom tenni. De nem fogom addig, ameddig 1 tár .44 magnum golyó, és 1 tár A-91 kell egy nekem háttal, elõttem 6 méterre gugoló emberbe, hogy eldobja magát. Az sem vicces, hogy folyamatosan ledobál a szerver, something went wrong, ea online, idle time, és faszom sem tudja milyen hibákkal. Eleget idegeskedtem ezzel a játékkal, elég volt. Öreg vagyok én már ehhez. Ez nem az én játékom...

Smithwarden
Legalabb a naaagy patchet megvarhattad volna ami kijon most 2014 februarban es kijavitja mind a 127 bugot!
GW2-be ugy sincs beta kulcsod.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

pisztácia
Ja, meg azt is szeretném megkérdezni, hogy milyen beállításokat használtok a repülõk vezetésénél. Gondolom bill+ egérrel nyomjátok, de nekem valamiért baromi lassan fordul..:S pls help:S

pisztácia
Üdv!
Originbe most mennyi a dlc? Vagy hol tudom most megvenni még, interneten?

Köszi elõre is!

Running
Tudom nem nagy hír, de tegnap megvolt a bf3 uninstall az originnel együtt. Jó érzés volt. <#hehe>

christmas island?

<#wow2><#wow2>
RatBaG
na e smiert?

Per Aspera Ad Inferi.

bajgunar
Smiert
Ez se csaló, csak szimplán köcsög!
zotya10002
BF3<#pias>BF3<#eljen>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fpocok
Ez is hulladék. Ne vedd egyiket sem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem, nem jól! 3.590 Ft pontosan. <#vigyor><#vigyor>
szomferi
a LE kulcsot megkapod 6,5k-ért PH-n 😄
amúgy a CD Galaxisban is 3,5k B2K ha jól emlékszem

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

PC-n 4k a dlc? Ejha, még boxon is csak 3,5k. (tény, hogy az alapjáték meg sokkal drágább)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

V43 1105
4k alapjáték + 4k DLC ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
BF3, inkább.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

hy all. BF3-at vegyem vagy MW3-at? MW3 elég hulladéknak tûnik, ez milyen?

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

Hát teljesen felesleges ez a PB.Csak az nem tud csalni aki nem akar.
Ha nem lenne legalább mindenki azonos esélyekkel játszhatna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ronso

miaz,hogy nincs server??? ez valami uj

Sakkoo.......Baszkiiii

engem a csapatszállító helikopter oldalából lõttek ki a minap úgy,hogy mi a helikopterrel eszeveszetten manõvereztünk a tengerpart mentén,nehogy lelõjék a gépet,a köcsög meg gyakorlatilag a map másik végérõl,a construkcion site-ról,az egyik toronyból szedett ki egyetlen lövéssel.mindez a gulf of oman mapon történt.beírtam,hogy fasza az aimbot,amit használ,és õ megköszönte a dicséretet!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ezzel én is így vagyok bár én betudom a VGA-mnak (4850) mert - szerintem - kevés az FPS-em.

cs1rk3
nektek is van ez a bug hogy a spot menü villog játék közben meg hogy a spawn menübe nem mûködik az egér?

Csak arra nem jöttem még rá hogy ha engem eltalálnak visszalõnni is alig bírok,viszont ha én lövök valakit és kapom a találatjelzéseket vagyis eltaláltam õ gond nélkül forgolódik és visszalõ,és az esetek egy részében én húzom a rövidebbet.Tudom szar a netkód de ennyire.
Viszont megint állandóan BC2-es érzésem kezd lenni lövök-lövök és találatjelzés semmi,plusz megint túl sok az instant halál.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pár napig hanyagolni kell a gémet, mert megint sok lett a cheater.

én a Jet-el szívtam akár milyen manõvert vittem végbe a köcsög 90 fokon belül volt.

"pisztoly vs 50" volt a kérdés!

Nem pl a "kinek hány FPS-e van", mert az sem mindegy egy BF-ben ami nem épp az egyenlõ esélyek játéka. 😊

Közben persze szembõl soroznak M16-ossal.

Már akinek. Én egy Glock19-cel, 50 m-re egy 30 cm átmérõjû korongot szoktam csengetni. És ez a pisztoly érdeme.

tök 8, pisztoly vs 50 méterre találat= FAIL😛😊

Elég az 50 méternek is. 😊

Hehe 😊 Én is imádom az ironsight-os killereket! 😊 Néha hihetetlen hogy eltalálnak! 😊

Acog-al a piacról a betonkockákról Zoomolva lovom a gyereket m16-al a sikátor tulsó végében erre lelö hangtompitos pisztolyal b+....WTF??? legalább 100 méter....hihetetlen

Viszonlyag közelre/20-50 méter/ melyik a legerõsebb sniper puska?