Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batistuta007
erre sem kell költeni ha fizetõs lesz

alph4
Nem tudom miért ezt linkelte be :S Még1x:

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Akkor jössz egy meccset ma este? Én PCrõl, te PS3ról.
Vadnokedli
Nyilván én vagyok a hibás és én vagyok noob azért mert újra letöltöttem a B2K-t és csak úgy javult meg. Meg utána megint ezt csinálta restart után is. <#banplz><#banplz> féééreg <#wilting>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

z0ty4
BF3 - Javelin Squad #3 - Gulf of Oman

hangulat ismét adott 😊))

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ewergo
Alap
CPU
RAM
VGA
Ház

V43 1105
És milyen alkatrész kell édesapa?😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kifli
szerintem ugorj át, a milyen gépet vegyek most topikba, ott kapsz kompletten konfigot 😊
tutituti
phenom II x4-em van.azzal nem lesz probléma.
Ez a mocsok a vga-t eszi mint a kisgömböc...
Én nekem is azt kell vennem, mert szegény 4650-em nem igazán bírja.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ewergo
De meghajtóm meg winyom már van.

Ewergo
150 <#rolleyes>

V43 1105
Mennyi a kereted?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ewergo
Pakker... az igen. Sajna atomerömüre nem tellik. 😊

kifli :
Akkor gondolom i5-ös proci vagy AMD Phenom II X4 legalább?!
VGA: Gigabyte GT430 2GB DDR3 DVI DSUB HDMI GV-N430-2GI
Asus GTX550 1GB GDDR5 PCIe Videokártya ENGTX550 TI DI/1GD5

RoboGoD :
Hát pl. az árnyékot én élböl lekapcsoltam anno.

A botok sehol sincsenek az aimbotokhoz képest.
A BF2 a botok ellen nehezebb volt játszani mint neki valós játékosok ellen,pedig ugy gondolom hogy a multinak nehezebbnek kellene lennie hiszen egy valós játékos azért gyorsabban reagál és mérlegel bizonyos dolgokat.De nyílván sok hülye is játszik ezzel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szerintem venned kellene lottót. Csak egyetlen szelvényt. 😉

"nem szerencse kérdése hanem hogy én játszok a csapatban"

Cseszheted, hogy te egyedül jól nyomod, ha a csapattársaid egy csomó balhere! (vagy még rosszabb: pl mikor vki kilõ a pad-en a helibõl)

V43 1105
noob.

Vadnokedli
Amúgy már raj minden. Kicsit beszartam <#idiota><#idiota><#wilting><#vigyor>

Úgy, hogy 1-1=0.

<#eljen> <#taps> <#alien>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Vadnokedli
PS3 on hogy??? 😄

Le lett nullázva a statod. 😄 Boostoltál vagy mi? 😄
A minden6ó munkába állt. Nullázza a gyanús elemeket ! XD <#hehe> <#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

skacok a SOFLAM féle egér bugra még mindig nincs megoldás ? vagy csak én nem találom mert hüje(direkt j-vel mert ugy már nem káromkodás <#banplz> ) vagyok ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vadnokedli
Amúgy csak nálam szarakszik a BF? Nincs egy unlockom se, a szervereken 0 Rankja van mindenkinek.. 😄

Vadnokedli
Én, A ZISTEN! <#fogmosas><#kuss><#idiota><#idiota>

"Amúgy a 4 es feletti Win ratió pedig nem szerencse kérdése hanem hogy én játszok a csapatban" Ja,hogy Te vagy az! <#worship>

Vadnokedli
Kontrollerrel nyomom HOPPPÁÁÁ HOPÁ!! 😄<#banplz><#banplz><#banplz><#wilting>Bár egérrel BF2 ben jobban megy, 😄 Amúgy a 4 es feletti Win ratió pedig nem szerencse kérdése hanem hogy én játszok a csapatban. 😄D <#zavart2><#zavart2>XD

értem én,engem is idegesítenek ezek a dolgok,de ha kis is zárják ezeket a fegyvereket,és még hoznak egy valag szabályt,hogy be legyen szabályozva minden,a pöcsorrú csíterek ellen,akik 300m-rõl lõnek fejbe pisztollyal futás közben,nem tudnak mit csinálni.ha valaki elüt egy autóval,vagy 10m-rõl lelõ egy rpg-vel,esetleg beleszaladok egy claymore-ba,hát így jártam,nem figyeltem,ezért sikerült nekik.ezek ellen tudok tenni valamit,ha ügyesebb,és figyelmesebb vagyok.de a map egyik sarkából fejeseket osztogató csíter ellen semmit nem tudok tenni,és ez bassza égig az én agyamat.a különbözõ nemzetközi háborús egyezményekrõl meg csak annyit,hogy annyit érnek,amennyit mindkét fél betart belõlük.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Közben én is utána jártam...Valóban egy fokkal könnyebb lehet tolni vele.Viszont a w/l ratio-t akkor sem magyarázza.Az a csapaton is múlik nem csak rajtad...

Smithwarden
Eger konzolhoz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

google a barátod.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Minden tiszteletem a Tiéd,de ebbõl semmit nem értettem....<#nemtudom> Mi az a fragfx?

Ennyi.<#nemtudom>

[IRAM] leader

Smithwarden
Erosen messze van a szimulatortol.
A BF3 egy action vagy FPS shooter.
Szabalyokat meg mindenki maga donti el, hogy tetszik neki vagy nem.
En jobban szeretek olyan szerverekre menni, ahol nem folyamatosan
raketa/granatvetos, claymore-os nooboktol halok eselytelenul a reagalasra, hanem olyanok nyirnak ki akik esetleg tudjak kezelni a fegyvereket, ugyesen mozognak es celoznak.
Hasonlo mint a HC-Normal vita, valaki ezt szereti valaki azt.
Az a jo, hogy van sokfele szerver, mindeni oda megy ami neki tetszik.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ha õ is kontrollerrel nyomná mint a többiek akkor neki sem lenne ilyen szuper statja.Ugyanis õ fragfx-el nyomul.

mackosajt
Ha az EA nem akarta volna engedni a szabályozást, akkor nem tették volna azt lehetõvé a különféle információkkal, amiket használnak az adminprogramok.
Amúgy ha nem tûnt fel, azoknak írtam, akik feljarnak a szerverre. Gondolom ti úgysem jonnetek fel. Kotekedes helyett ugorjatok át a hozzászólást. (hülye t9). Aki elfogadja, az jön játszani. Aki nem, annak ott a sok no rules szerver. Aki mégis feljon, de vét a szabályok ellen, annak meg itt a magyarázat.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

MaskimXul
Nyilván nem hallottál még a Genfi egyezményekrõl. Egy háborúban is vannak szabályok, ez pedig csak egy játék, ahol az elsõ szempont a szórakozás.

Ha te azt élvezed, hogy megy folyamatosan a baserape és mindenki rpg-vel lövi a gyalogosokat, akkor menj no rules szerverre.
Én jobban szeretem azokat, ahol fontos a fairplay és a sportszerûség.
ez egy háborút szimuláló játék.és a háborúban nem nagyon lehet megszabni az ellenségnek,hányszor,és kit,és mivel szabad megölnie.az életben valóban kellenek a törvények.de a csatában nincsenek olyanok.ezek a szabályok,szerintem is csak bürokratikussá teszik a játékot,és nem élvezhetõvé.régebben a német BF2-es szerverek voltak így teleszemetelve mindenféle együgyû szabállyal.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

mackosajt
Igazad van. Tényleg sok a szabály...
vagyis nem, csak próbáltam részletesen leírni, hogy mi miért van.
Amúgy az eletben is vannak törvények, azokat is be kell tartani. Pedig de jó lenne néha halomra lõni a sok hülye embert, mégse teszed. Vagy ha mégis, annak következményei lehetnek.
Milyen lenne egy "no rules" élet? 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

A W/L ratio 4-es fölött.Jó mákos vagy team balance-ban <#mf1> Én mindig kikapom a hülyéket....<#circling>

Vadnokedli

Hehe.Nem csodálom hogy kiürült a rushnál! Oda kell már egy kis csapatmunka is nem csak rohangálni egyik zászlótól a másikig! <#hamm>

MaskimXul
Amíg csak 10 ember van a szerveren addig inf only, miért olyan nagy baj ez?
Mi bajotok van nektek??? Ki a f.sz akar játszani egy agyonszabályozott szerveren? Jóhogy nem használati útmutatót kell nyomtatni a szerveretekhez és folyamatosan ellenõrizni, mit szabad mit nem... Komolyan mondom sakkozzon, akinek nem tetszik a BF-ek alapjátéka minden lehetõségével és adottságával. Hihetetlen. Aki mindent beszabályoz, az vagy egy sírós picsa, vagy otthon nem hagyja szóhoz jutni az asszony (vagy anyuci). "büntesse a jármûvet ölésre használókat"... Jól vagytok?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Nekem teljesen jól megy a BF3 (ME3 is) 1680x1050-ben. Nem teljesen full graf, néhány marhaságot kikapcsoltam, ami csak zavaró, de még játszhatóan ment mindent maxra bekapcsolva is. Kulcsfontosságú a RAM.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

mackosajt
Némi infómorzsát hintenék el, ha nem gond a Multi-Gaming.hu-n zajló Logitech Season kapcsán.

Akik jártak már "nálunk", tapasztalhatták, hogy induláskor Rush és CQ mapok vegyesen mentek, Custom beállításokkal.
Kikerültek jelenleg a Rush mapok, mert azokon jelentõsen megfogyatkozott mindig a létszám.
A Custom beállítás átkerült Normálra.
A körök végéhez közeledve érdemes ezután is figyelni, mert lehet mindíg szavazni, hogy mi legyen a következõ map.
Kör közben javasolnám, hogy figyeljen oda mindenki a chat-re, különösen, ha szereti használni az RPG/SMAW/M320 bármelyikét, és ha rászól a szerver, használjon valami kisebb kaliberû fegyvert, mert könnyen kieshet. Ez automatikus, 1 ölés után csak figyelmeztet (hogy tudd, miért járhat bünti), 2 ölés után szintúgy figyelmeztet, 3.-ra adminkill, 4.-re 1 órás pihenõre kerül a delikvens. Természetesen, ha adott idõben, egyszerre több embert is megöl, azt csak 1nek veszi a plugin, tehát nem kell félni, hogy egy fullos csapatheli lelövése esetén kidobódik az ember. Természetesen kispisztolyos és egyéb ölések a figyelmeztetési szintet csökkentik.

Jármûvek: Jelenleg beállítva, hogy 10 fõ alatt büntesse a rendszer a jármûvet ölésre használókat.

A változtatások jogát fenntartjuk a játékélmény fenntartása okán. (Igen, játékélmény, nem pedig WAR) Vagyis megkérjük a nagyérdemût, hogy ha beszorul az ellenfél, majd csak a nyílt terepen lõjjön rá, ne a bázison. Ha nem jönnek ki, úgyis veszítenek. Hogy most 15 percig fog tartani a kör 12 helyett, hát, van ez így!

ui: a napokban volt tapasztalható némi adatbázis hiba. A hiba megoldva, jelenleg a korábbi, és a jelenlegi adatbázis összefésülésén dolgozunk, hogy senki se érezze elveszettnek azt a pár napot.

<#eljen>

Vedd meg, jó. Itteni sírósszájúakkal ne foglalkozz. Nincsenek benne nagy bugok, originnel nekem sose volt gondom, nincs benne a szokásosnál több cheater és nagyon jó a hangulata.