Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez a mocsok a vga-t eszi mint a kisgömböc...
Én nekem is azt kell vennem, mert szegény 4650-em nem igazán bírja.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
kifli :
Akkor gondolom i5-ös proci vagy AMD Phenom II X4 legalább?!
VGA: Gigabyte GT430 2GB DDR3 DVI DSUB HDMI GV-N430-2GI
Asus GTX550 1GB GDDR5 PCIe Videokártya ENGTX550 TI DI/1GD5
RoboGoD :
Hát pl. az árnyékot én élböl lekapcsoltam anno.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"nem szerencse kérdése hanem hogy én játszok a csapatban"
Cseszheted, hogy te egyedül jól nyomod, ha a csapattársaid egy csomó balhere! (vagy még rosszabb: pl mikor vki kilõ a pad-en a helibõl)
<#eljen>#eljen> <#taps>#taps> <#alien>#alien>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
A BF3 egy action vagy FPS shooter.
Szabalyokat meg mindenki maga donti el, hogy tetszik neki vagy nem.
En jobban szeretek olyan szerverekre menni, ahol nem folyamatosan
raketa/granatvetos, claymore-os nooboktol halok eselytelenul a reagalasra, hanem olyanok nyirnak ki akik esetleg tudjak kezelni a fegyvereket, ugyesen mozognak es celoznak.
Hasonlo mint a HC-Normal vita, valaki ezt szereti valaki azt.
Az a jo, hogy van sokfele szerver, mindeni oda megy ami neki tetszik.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Amúgy ha nem tûnt fel, azoknak írtam, akik feljarnak a szerverre. Gondolom ti úgysem jonnetek fel. Kotekedes helyett ugorjatok át a hozzászólást. (hülye t9). Aki elfogadja, az jön játszani. Aki nem, annak ott a sok no rules szerver. Aki mégis feljon, de vét a szabályok ellen, annak meg itt a magyarázat.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha te azt élvezed, hogy megy folyamatosan a baserape és mindenki rpg-vel lövi a gyalogosokat, akkor menj no rules szerverre.
Én jobban szeretem azokat, ahol fontos a fairplay és a sportszerûség.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
vagyis nem, csak próbáltam részletesen leírni, hogy mi miért van.
Amúgy az eletben is vannak törvények, azokat is be kell tartani. Pedig de jó lenne néha halomra lõni a sok hülye embert, mégse teszed. Vagy ha mégis, annak következményei lehetnek.
Milyen lenne egy "no rules" élet? 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Akik jártak már "nálunk", tapasztalhatták, hogy induláskor Rush és CQ mapok vegyesen mentek, Custom beállításokkal.
Kikerültek jelenleg a Rush mapok, mert azokon jelentõsen megfogyatkozott mindig a létszám.
A Custom beállítás átkerült Normálra.
A körök végéhez közeledve érdemes ezután is figyelni, mert lehet mindíg szavazni, hogy mi legyen a következõ map.
Kör közben javasolnám, hogy figyeljen oda mindenki a chat-re, különösen, ha szereti használni az RPG/SMAW/M320 bármelyikét, és ha rászól a szerver, használjon valami kisebb kaliberû fegyvert, mert könnyen kieshet. Ez automatikus, 1 ölés után csak figyelmeztet (hogy tudd, miért járhat bünti), 2 ölés után szintúgy figyelmeztet, 3.-ra adminkill, 4.-re 1 órás pihenõre kerül a delikvens. Természetesen, ha adott idõben, egyszerre több embert is megöl, azt csak 1nek veszi a plugin, tehát nem kell félni, hogy egy fullos csapatheli lelövése esetén kidobódik az ember. Természetesen kispisztolyos és egyéb ölések a figyelmeztetési szintet csökkentik.
Jármûvek: Jelenleg beállítva, hogy 10 fõ alatt büntesse a rendszer a jármûvet ölésre használókat.
A változtatások jogát fenntartjuk a játékélmény fenntartása okán. (Igen, játékélmény, nem pedig WAR) Vagyis megkérjük a nagyérdemût, hogy ha beszorul az ellenfél, majd csak a nyílt terepen lõjjön rá, ne a bázison. Ha nem jönnek ki, úgyis veszítenek. Hogy most 15 percig fog tartani a kör 12 helyett, hát, van ez így!
ui: a napokban volt tapasztalható némi adatbázis hiba. A hiba megoldva, jelenleg a korábbi, és a jelenlegi adatbázis összefésülésén dolgozunk, hogy senki se érezze elveszettnek azt a pár napot.