Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Kasadya: Lehet,de viszont ettõl más a Battlefield... már a 2-ben is jó volt kapni ezt azt elismerésként 😊 Szerintem ez is az egyik sava-borsa.
az acsik meg statok errõl nem tehetnek, nem a játékfejlesztõk dolga hogy nevelje a játékosokat, õk csak érdekesebbé akarják tenni a jàtékokat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha ezek nem lennének sokkal kevesebb csaló lenne, én is igazat adok neki!
Sakkoo.......Baszkiiii
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Backup PROF_SAVE_profile and store it somewhere
-Open PROF_SAVE_profile with wordpad (or other text editor)
-Find the line "GstInput.Deadzone 0.300000" and change the value to 0.000000 ( or lower than 0.3 )
Q: Should I remove the deadzone?
A: If you are comfortable with the default settings then there is no need to. Also if the sensors are gone bad in your stick, you might want to have some deadzone to avoid random vehicle movements.
Q: How to find the best value for my deadzone value?
A: If you want best possible responsiveness, try different values and pick the lowest that allows you to fly completely straight without you touching your stick.
Q: I removed the deadzone and now my jet turns by itself, what now?
A: You have probably older/broken stick which gives false inputs. You can either try to live with it, calibrate the stick from windows contol panel (or other software) or increase the deadzone value just enough to be able to fly straight.
(spoilerben a lehetséges megoldás) bocsa az angol miatt de lusta vagyok lefordítani <#banplz>#banplz>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
steam, origin: ACE_hun
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Germany Conquest Large • Operation Métro
--
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
YouTube: 23Drazse
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Beteg
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Meg a TK jármûért.
Mivel nincs büntetés.
Igen arra voltam kiváncsi, hogy ha harmadiknak szeretnék beülni, akkor nekem is meg kell, hogy legyen a CITV.
A válsz tehát, igen.
Annó nekem Q9550-el azért akadozott bc2ben.
Kíváncsi lennék aki itt Fraps-al fel tud venni game közben, annak milyen konfigja van. Gondolom i7 vagy hasonló...
Az én E8400-asom 4 giga RAM-al meg az 5770-esem nem bírná 1920x1080-ban 😞
Szerintem marhára le kellene húznom az amúgy is közepes beállítást 😞
Nem szopatlak.
Vagy most direkt szopatsz? 😊
Majd fog.
Aszondja minusz 1810 van hátra...
Hiába van meg a drivernek, ha neki nincs meg akkor nem tud beülni harmadiknak.
" Elég ha neked meg van a CITV (és arra beülhet bárki) vagy neki is meg kell hogy legyen"
Erre mondtam, hogy nem a drivernek kell meglegyen.
Ha az megvan bárki mellé beülhetsz F3-al jelölni a tankba.
Más kérdés hogy használ e hozzá guided shellt.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ahhoz, hogy beülhess harmadiknak , ahhoz nálad kell kioldódnia a guided missilnek vagy az aktuális vezetõnek?
Meg, ha SOFLAM-mal küldi, akkor meg reconnak kell lennie, akkor ez kit és specifikus felszerelés függõ?