Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nálam ugyanez de nem az új patch óta, hanem kb 3 napja.
Eddig 200+ órát toltam bele de eddig ilyen nem volt.
Szerintem swappolás miatt lehet, vagy ilyesmi. Gondolom nem SSD-n van a játék neked?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Bocsi de ezen nevetnem kellett egy jót.
Ez nem háborús játék ez egy árkád lövölde.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Akkor valahogy jó lenne végigtolnom majd a co-op-ot is <#szomoru1>#szomoru1>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Regards,
Regards,
(Azt az Origin-t is miért kell erõltetniük... 5 éve nem volt ilyen jó háborús játék és akkor ilyenekkel kell elcseszniük...)
Regards,
Szóval szerintetek vissza tudom vinni ha ugyanaz a hiba fennáll azzal is?
Regards,
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Regards,
Nézegettem, hogy megvegyem-e a játékot, mert most elég jó áron van ipon-on pl. Mielõtt megvenném viszont szeretném tudni, hogy biztosan jól menne-e a gépemen, ezért kipróbáltam egy warez verziót csak hogy lássam, hogy viszi-e jól a gépem és minden rendben van-e. Elindítottam egy kampányt, teljesítmányben ránézésre rendben volt a dolog, viszont, egy 5-10 perc játék után rendszeresen csontra fagyasztotta a gépet (hang beragadt, kép megállt, és semmire nem reagált, csak reset-re) Több verziót is próbáltam is mindegyikkel ugyanez a gond volt. Friss nvidia driver van fent, próbáltam újratelepíteni is, utánaolvasgatni, és úgy láttam a hivatalos fórumon is sokaknak van ugyanilyen gondja hasonló géppel (2500k, gtx560 ti), de semmi érdemleges javítást nem találtam a problémára, néhányan azt írták hogy a realtek driverrel akad össze (de le is tiltottam és semmi), néhányan a punk busterre mutogattak, azt is próbáltam kilõni, de semmi javulás, mindig 10 percen belül csontra fagy.
Szóval szerintetek ha megvenném akkor is produkálná ezeket a hibákat ami miatt játszhatatlan lenne a játék? Az eredeti gondolom letöltene patch-eket amik nincsenek benne a tört verziókban, de hogy ezek javítanának-e a problémán, arra semmi garanciát nem látok... Szóval szerintetek változna vele a helyzet? Ha eredetivel is ugyanez a gond lenne, vissza tudnám vinni?
Regards,
egyébként tegnap feltettem a legújabb béta nvidia drivert, annak reményében, hogy megszûnik a whql-es rózsaszín crash, de azt vettem észre, mintha jobban futna a bf3, eltûnt a mikrolag.
Per Aspera Ad Inferi.
Viszont ha baráti repülõ jön belénk nem basz egybõl a földhöz(már ha nem voltál túl közel hozzá)hanem megborít meg elkezdesz "zuhanni" aztán hirtelen vissza állít egyenesbe.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
steam, origin: ACE_hun
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
G3A3
SG553
M39EMR
MP412
MP7
93R