Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Vótmá? <#idiota>
Azt akarta írni, hogy elég buggos a játék...😄
Mivan?

Dice minõségû program, mit vártál, hogy nem basznak ki a fizetõs ügyféllel ha megtehetik?ne legyél naiv
Pretorian
Megvettem a Karkandot végre így 4 hónap után <#eplus2>, reszkessetek g*ciek, holnap délután jövök fel.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

"sprintelek és egyszer csak megáll"

Nálam ugyanez de nem az új patch óta, hanem kb 3 napja.
Eddig 200+ órát toltam bele de eddig ilyen nem volt.

Nálam nincs ilyen gond.
Szerintem swappolás miatt lehet, vagy ilyesmi. Gondolom nem SSD-n van a játék neked?
nekem anno a warez verzió akadt folyamatosan.nem is játszottam végig a kampány részét.aztán kiadták,megvettem,és nekem semmi bajom sincs azóta sem a játékkal.a kampányt végigjátszottam,és csak a multiba bejelentkezésnél adódtak a mindenki által ismert korábbi hibák.a legtöbb warez verzió,valami korai stádiumban lévõ verzió,még tele hibával.mondjuk egy valag hiba megmaradt a kiadott verzióban is.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

"5 éve nem volt ilyen jó háborús játék"
Bocsi de ezen nevetnem kellett egy jót.
Ez nem háborús játék ez egy árkád lövölde.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SötétBarom
A be-beakadás jelentkezik másnál is? Fõleg a B2K pályákon jellemzõ, egy nagyon picit beakad, pár másodpercenként. Alig észrevehetõ, de éles helyzetben borzasztó.. FPS-el nem nagyon van gond, normál esetben 40-60 között írja a játék.. :S

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Zsir! Ambator nekem a 64 bites Win7-em van, es azzal fagy olykor.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Caliph
nekem is fagyott az 560tivel,szinte csak low grafon ment stabilan. a hiba a windows 7ben volt mert a 32bites verzió volt fent,felraktam a 64bitest és simán megy fagyás nélkül very highon.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ozimak
Ó,hát az szívás mert ezek elég jó fegyók mind! Legalábbis ahogy ismerem õket más játékokból... nem tudom itt milyenek... <#szomoru1>
Akkor valahogy jó lenne végigtolnom majd a co-op-ot is <#szomoru1>
Rajtam meg a spontan vesszo szoras hatalmasodott el...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#vigyor4><#eljen> ezen nagyon jót röhögtem!

Ne foglalkozz, False kollegaval! Vegkepp elhatalmasodott rajta a Tourette-szindroma.

Remélem tudod,hogy most az összes fórumozót aki hozzászólt a topikhoz arcon köpted?

skinnyman
Alapvetõen nem szeretem a digitális kiadásokat, mi mivel itt ígyis-úgyis originhez lesz kötve az egész, itt végülis sokat tényleg nem számít, ha annyival olcsóbb akkor még az is játszhat... Privátban nyomhatod a linket, abba nem köthet bele senki.

Regards,

Én az fix hogy a lehetõ legolcsóbban szerezném be ezt a játékot a helyedben. Ha esetleg neked nem lenne lényeg a dobozos megoldás és a digitális verziónál olcsóbban is megvennéd akkor tudok egy oldalt, csak nem akarom ide kiírni mert reklámnak minõsül.
Keress egy cimborat, aki megvette, es bizik benned annyira, hogy kolcson adja az acc-at. Az Originen keresztul lehuzod a BF-et, es szuret.

skinnyman
Nagyjából ez lett volna a terv, ennél a játéknál pedig fõleg sokan mondják hogy nem jól megy, ezért mindenképpen ki akartam próbálni elõtte, dehát nem sok jó reménnyel kecsegtet a folyamatos csontra fagyás. Ha vissza tudnám vinni, egy próbát még megérne, de az origin miatt ezt lehet, hogy nem engednék visszavinni... Pedig ha valami nem mûködik azt általában vissza lehet vinni, hát fene tudja tényleg... Annyira azért nem olcsó, hogy csak úgy kidobjak 7000-et rá aztán ugyanúgy játszhatatlan lenne...

Regards,

Ez így van.Semmit nem szabad elõre megvenni, mindent warezba kell kipróbálni elõször, illetve minimum végignyomni a single-t, aztán venni eredetit.
Kezdj vele megbaratkozni! Ezt talaltak ki a hasznalt jatek kereskedelem kicsinalasara. En meg a warez verzioval jatszok, az eredeti max a polcra bontatlan celofanban. istbiz, kevesebb szopas van helyenkent a warez jatekokkal, mint az eredetivel.

skinnyman
Hát ez poén... Szóval gyakorlatilag lottózok ha megveszem, vagy mûködik vagy nem 😊
(Azt az Origin-t is miért kell erõltetniük... 5 éve nem volt ilyen jó háborús játék és akkor ilyenekkel kell elcseszniük...)

Regards,

Regisztralnod kell az EA(Origin) accodhoz, sz'al sok sikert a visszavitelehez!

skinnyman
Az mondjuk még egészen elviselhetõ ahhoz képest ami nálam most van, de ha eredeti lenne, akkor mondjuk annak sem örülnék ha sûrûn elõfordulna...
Szóval szerintetek vissza tudom vinni ha ugyanaz a hiba fennáll azzal is?

Regards,

Nem. A Bf3.exe kiloheto, utana ujra elinditom, aztan megy, mintha mise tortent volna.

item
Nekem is i2500k van és eddig még nem fagyott meg egyszer sem a játék. Természetesen kisebb hibák ritkán elõfordulnak,de fagyás még soha nem jelentkezett.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

skinnyman
Kösz. Hát ez nem valami bíztató... És nálad is ugyanúgy az egész gép csontrafagy tõle, eredetivel?

Regards,

Igen, nem, az ellen nem ved. Es tenyleg igy van. Akkor fogkiderulni, hogy mennyire mukodik a gepeden, ha felraktad. nekem az elejen semmifele fagyas nem volt, aztan egyszere csak gondolt egy nagyot, es (ha jol emlekszem bo egy hettel az akkori aktualis patch utan) elkezdte. Azota is volt, hogy orakig rezzenestelenul fut, maskor meg ossze-vissza fagy. A palyak kozti "loading" fagyas detto. Azt pedig vedd figyelembe, hogy egy 64 fos multi hardware zabalobb, mint a single.

Természetesen eredetiben van meg a játék és látod a konfigom az aláírásban.Azzal teljesen hibátlanul fut.Csak ennyit tudtam hozzászólni.Üdv

skinnyman
Sziasztok!

Nézegettem, hogy megvegyem-e a játékot, mert most elég jó áron van ipon-on pl. Mielõtt megvenném viszont szeretném tudni, hogy biztosan jól menne-e a gépemen, ezért kipróbáltam egy warez verziót csak hogy lássam, hogy viszi-e jól a gépem és minden rendben van-e. Elindítottam egy kampányt, teljesítmányben ránézésre rendben volt a dolog, viszont, egy 5-10 perc játék után rendszeresen csontra fagyasztotta a gépet (hang beragadt, kép megállt, és semmire nem reagált, csak reset-re) Több verziót is próbáltam is mindegyikkel ugyanez a gond volt. Friss nvidia driver van fent, próbáltam újratelepíteni is, utánaolvasgatni, és úgy láttam a hivatalos fórumon is sokaknak van ugyanilyen gondja hasonló géppel (2500k, gtx560 ti), de semmi érdemleges javítást nem találtam a problémára, néhányan azt írták hogy a realtek driverrel akad össze (de le is tiltottam és semmi), néhányan a punk busterre mutogattak, azt is próbáltam kilõni, de semmi javulás, mindig 10 percen belül csontra fagy.
Szóval szerintetek ha megvenném akkor is produkálná ezeket a hibákat ami miatt játszhatatlan lenne a játék? Az eredeti gondolom letöltene patch-eket amik nincsenek benne a tört verziókban, de hogy ezek javítanának-e a problémán, arra semmi garanciát nem látok... Szóval szerintetek változna vele a helyzet? Ha eredetivel is ugyanez a gond lenne, vissza tudnám vinni?

Regards,

RatBaG
ez a billentyûzet-bug a kezdetek óta megvan. mindenkinek csinálja, nem lehet mit tenni ellene.

egyébként tegnap feltettem a legújabb béta nvidia drivert, annak reményében, hogy megszûnik a whql-es rózsaszín crash, de azt vettem észre, mintha jobban futna a bf3, eltûnt a mikrolag.

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem az volt, hogy ha elobb nyomtam a sprintet, es csak aztan az eloret, akkor acsorgott bamban. Futas kozben is van ami kizokkenti, de olyan nem remlik, hogy teljesen megallt volna.

A helik lomhák lettek😞 AH-n nagyon észre venni,h nem úgy forgolódsz vele mint eddig.A fákat le lehet szarni már,de az oszlopok még mindig kerülendõk!
Viszont ha baráti repülõ jön belénk nem basz egybõl a földhöz(már ha nem voltál túl közel hozzá)hanem megborít meg elkezdesz "zuhanni" aztán hirtelen vissza állít egyenesbe.
Nekem eddig is volt.Jármûveknél is.Helivel egyszer csak elkezdek zuhanni...Szerinted.Ment a pánik mi a f**z van!!!

Nekem olyan szokott lenni,h sprintelek és egyszer csak meg áll.Mintha vmi láthatatlan falba ütköztem volna...Fel engedem a shiftet meg az w utána újra nyomom már jó...:S Eddig nekem ilyesmi problémám nem volt.
SötétBarom
Az létezik, hogy a legutóbbi fix óta olyan furcsa a játék? Nem tudom megmondani, hogy mi, de mintha jobban lagelne, vagy nem is tudom.. Nem is adja annyira, meg mintha egy gondolatnyival kevesebb FPS-em is lenne..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Abban tud nekem valaki segíteni, hogy arról tudok, hogy ha 1920x1080-ban játszom, akkor fölös bekapcsolva hagyni az élsimítást, de van kétféle is, azt mind kettõt ki lehet kapcsolni gondolom. A másik, az az Anisotropic filtering, azt mennyire érdemes állítani? Tudom full-ra, de nem tudom mit kéne néznem, hogy mi a különbség, mert nem sokat látok 1x és 16x között, de biztos van valami jelentõsége. Távoli dolgokat ha kisebb jobban elmossa? És kevésbé veszem észre az éppen ott közlekedõ emberkét?

steam, origin: ACE_hun

#46615 <#nezze>

szabad tudni,hogy kirõl van szó?

Nekem is írt a kis nyomorékja és természetesen le is tiltott, de a kis nyomoréknál visszanyalt a fagyi mert másik reggel kulturáltan lehordtam és én is letiltottam. Ha esetleg kedve támadna még tovább feszegetni a határaimat, a pm-t ugyan úgy lehet moderátoroknak jelenteni, azért amit nekem írt kapna egy élet bant...
Az en edes, hulye gosumofo cimboramnak uzenem, ha mar nem akarta a topikba irni, de a privatuzenete utan rogton letiltott: Hess!

én azt hittem,hogy valaki felrobbantotta.már azt hittem,hogy ez majd megoldás lesz a lövészek ellen,de ezek szerint akkor mégse

mackosajt
Nem bírja el a sok hülye csipát. 😄

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fpocok
20 ticketnél azt hiszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

koschwarz
Korrozio...?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

a kaspian mapon,mitõl dõl le az antenna?kevés híján rámborult

KH2002
G3A3
SG553
M39EMR
MP412
MP7
93R

Fpocok
Igen. Több fegyver is.

Parasite Eve 2, best game EVER!