65797
  • kemotox
    Kevés?:D Rengeteg van, próbálkozz a filterek állítgatásával, pl én be szoktam állítani, hogy 1-5, 6-10, 10+ szabad hellyel rendelkező szervereket mutassa (tehát üreset meg telit ne), és akkor nem azt fogja csinálni, hogy 10 szerverből amit mutat 8 üres.
  • Vadnokedli
    PC-n miért van ilyen kevés szerver? bytheway
  • gstup
    Na bakker.Most őszintén meglepődtem és csodálkoztam egyet.Rengetegszer előfordult,hogy spottolni akartam valakit és az istenért nem csinált semmit.Azt hittem bug.De akkor ezek szerint ez egy cheat!?Bakker 700 órát játszottam vele,de mindig tanulok valami újat! :)
  • Vadnokedli
    Áhá! találkoztam hasonlóval hogy a katonám mondja enemy xy spotted de nem láttam ott senkit.
  • sasafr
    Spot nélkül is látja, hogy ki hol van, de őt csak akkor veszed észre ha közvetlenül eléd ér. És ezeket spotolni sem lehet, hiába próbálkozol vele.
  • item
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi lenne,ha spoiler közé raknád ezeket az egyáltalán nem ideillő kijelentéseidet ? Arra talán még képes vagy nem?
  • Vadnokedli
    Ez ilyen folyamatos spot hack? vagy what.
  • Gyuszopapa
    Egy kis finom nametag.
  • sasafr
    PredatorsHUNbukta!
  • Communist
    De nem osztom meg velük, mert az igazságot te nagyon rühelled, és úgy is a diktatórikus haverjaiddal elferdíttetnéd.
  • item
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt egyből gondoltam.
  • Communist
    Én sejtem mi lehetett.
  • item
  • kemotox
    Hát Item ez tényleg fura volt :D
  • sasafr
    BattleSiki2005megbukott, pedig csak 8 éves! :)
  • kemotox
    Úgy értem csak valami előre megírt mozgássorozat lehet, máshogy nem igazán lehet csökkenteni a szórást anélkül, hogy a játék fájljaiba nyúlnál bele.
  • kemotox
    Pedig csak makró lehet
  • V43 1105
    Fasza weboldal, ja és ne itt reklámozzad a szarod. Köszi.
  • Gyuszopapa
    Főleg hogy ehhez van egy speciális neten megvásárolható szoftver ami csökkenti a szórást(nem,nem makró).
  • kemotox
    Mindjárt jönnek a habzó szájú nabok vasvillákkal meg fáklyákkal :D
  • Blacktek
    Az , Meg mindjárt speedhack = l xd
  • SötétBarom
    WH -.-
  • Vadnokedli
    Itt én vagyok a legjobb - mindeki csalik .jk.
  • kemotox
    Ha makrózna akkor pont hogy "jól lőne" szóval megbukott a feltevésed:D
  • SötétBarom
    Nem érzem magam noskillnek, főleg hogy gyakorlatilag a Duke óta játszom FPSt, és a quake2 óta multiplayer FPS-t.. Meglepő módon azonban én nem szoktam senkire sem azt mondani, hogy noskill.

Ránzétem a statodra, magasabb a K/D értéked mint az enyém, ráadásul nem is kicsivel, viszont rosszabbul lősz mindennel.. Mit kéne gondolnom? :D
  • vader108
    én általában 4-5 haverrla szoktam tolni, tsen kommunikálunk egymás hátát bevédjük, ilyenkor mikor elég jól állunk mindig kapjuk 1-2 szerveren a kicket cheat nvéen... azért mert 3-4en összedolgozunk és ts-t használunk. Sajnos. Az ilyen megesik, h valaki beragel és egyből macrot kiállt pár emberre mert vannak 3-4en akik összedolgoznak.
  • Blacktek
    Deh, még a végén én vagyok a csiter. Nem vágom ezt a szutykot , de gondolom statoo alapjàn , acc, hs arány stb számolja ki h mennyi az esély h csiter az illető. Ez alapján mindenki csal aki tud lőni és nem tunkol ész mélkül ha meglát 1 enemyt. Pont ezérz tudomásom szerint nem használja a pb sem, mert ez alapján jó pár embert lebannolna automatikusan. Vmi okos kitalálta ezt a progit hogy szegény noskill , had fogja rá mindenkire akinek pl 2* jobb az acc ja , hogy makros csiter.
  • vader108
    főleg tdm (team deathmatch szerver érdekelne még)
  • vader108
    Köszi a segítséget. Ha valaki tudd még aktívabb /nagyobb slotos magyar szervereket ne tartsa magában nyugodtan megírhatja :) :P :D
  • kemotox
    IRAMon tudom, hogy szoktak lenni többen rajta és aktív adminok is vannak, többiről nem tudok mit mondani.
  • kemotox
    Szerverkeresőnél írd be, hogy HUN, ki fog dobni párat
    PL:

NEW | MULTIGAMING [HUN] | NO RULES | GGC | PBBans | Mixed
    Hungarian Bf Fans I HunF I Best Maps I GGC PBBans
    HunGamerS - Mixed TDM/CQ/Rush
    Hungarian Bf Fans HunF Best Maps by G-Portal.de
    -=[IRAM] clan=-[HUN]
    HungarianField Debrecen Civis MIXED Server
    HungaryanTrolls clanteam ranked server[magyar]
  • vader108
    Sziasztok!

Elég régóta járom a bf3 szervereket, de valahogy magyarokkal nem találkozok. Beírom googleba, hátha esetleg vannak magyarok vagy magyar szerverek, de sehol semmi. Valaki esetleg tud ajánlani olyan szervert ahol magyarok játszanak? Vagy magyar szerverlistát. köszönöm előre is.
  • SötétBarom
    Ez jó szar.
  • SötétBarom
    Rád például a lenti cheat-o-meter mutat esélyt.. CSak mondom..
  • eugabesz
    Itt,viszonylag jó,csak kicsit drága.48 slot 62 dolcsi
  • elexys
    Deep Purple...
    Szerinted hányan ismerik az "öregeken" kívül?
    És ott valóban volt éneklés, nem úgy, mint ma.
  • kemotox
    Kinél vagytok?
  • eugabesz
    Nem az én érdemem,ilyen a szolgáltatónk...
  • Vadnokedli
    Nálam itt kezdődik(nem a rákkenró), és ne tudd meg mi a vége. :D ugyan akkor persze Ledet is szeretem szóval ezek benne vannak a listába.

• KillZZZZzonee
    Tag felvételt hírdet az SBFF (SpecialBATTLEFIELDForces) Klán. Ha szeretnél jelentkezni akkor írj egy e-mail az [email protected] címre, vagy írj a klán weboldalán: www.sbff.battlefield.hu nekem (KillZZZzonee)
    Az email/üzenet tárgya legyen SBFF Jelentkezés, és írd meg hogy:

Mióta játszol a Battlefield sorozattal.
    Milyen szinten játszol vele.
    Melyik Battlefield rész a kedvenced.
    Korod.

Battlefield játékok melyekkel játszunk:

Battlefield 3 (PC)
    Battlefield Bad Company 2 (PS3)
    Battlefield 1943 (PS3)