Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
votma?
azt nem tudják kivédeni füsttel, gyalogosra is rárobbanthatod a fedezéket, és kis mákkal akár a helit is lekaphatod.
Per Aspera Ad Inferi.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
Veled még soha nem fordult elõ, hogy akkora idiótákkal rak össze, akikkel nem lehet normálisan játszani és muszáj lelépni?
Valaki tudna segíteni, hogy a COOP miért nem megy ha egy barátomra szeretnék csatlakozni és fordítva?
Ha én vagyok a host, akkor a loading végén csak kilép mindenféle hibaüzenet nélkül és a társamnak is.
Lehetséges hogy a coop-hoz külön port van, vagy be kell állítani valamit, hogy csatlakozzunk egymásra?
Köszi a választ elõre is. <#worship>#worship>
Battlelog: Purga5
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy ezek engem is felkúrnak. Meg az, hogy a win/loose ratiom valami kibaszott szar, mert mindig sikerül pont a szarabb csapatba bekerülni (igen, ha 4 emberes squad dm van, akkor nagyon múlik ez rajtam is, de 32 emberes conquestben már nem hinném)
Én is nyomom a billkombót mikor számol vissza.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ilyenekre gondolok, hogy elsõnek spawnolok be új pályakor. Elkezdek tépni a kulcsfontosságú pozíciók egyike felé mikor látom a térképen, hogy a mögöttem futók megállnak az elsõ zászlónál én meg rohanok a nagy semmibe egyedül a végzetem elé. Ilyenkor vagy oldalt váltok vagy le is lépek. Szopás van elég RL is, ne tetõzzük. Elvégre ez szórakozás lenne vagy mifene...
steam, origin: ACE_hun
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Amugy nem veletlen tolja csak omanon meg waken szigoruan ruszkiban. F-35 nem ellenfel, amcsiknak nincs mobil AA, az anyahajo meg a vilag vegen. 31% quit is egyertelmu, ha nem tud atallni vagy paran raszallnak javelinnel meg stingerrel akkor alt+f4.
Klasszik jet whore, engem a helis megfelelojuk tud kiakasztani😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
CraterQ: Using mouse and keyboard. / Mouse & AWSD.
Es altalaban ezeket rakja be a jethez: Maintenance, Guided-Missile, ECM.
Kiprobaltam regebben a repulokhoz jobbfajta joyt es gamepadot, de az eger-bill maradt nalam is a celzas miatt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Vagy a vas nem elég a 64 player alá, vagy nemtom, de szinte felesleges volt bárkire is lõni akármilyen puskából, mert egy tárnyi pöttyözésbõl is ha kettõ talált...
Összehasonlíthatatlanul rosszabb a játékélmény pl egy 20-25 pinges német szerverhez képest.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Valami egyszerû kis vehicles statra számítottam, max a jetbõl rengeteg kill de mikor megláttam a fõoldalát... 😄
De tök jó nézni ahogy darál és repked!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Amúgy meg 90%-ban nincs ellenfele, aki lelõné, vagy zavarná. Igy azért nem akkora mûvészet.