Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyfasz a tetõfokon?
RageQuit

A hack amit hasznalnak, a Teamspeak, mondjak ok. Meg meg valami, ami az en fejemre is odadob egy-ket golyot, mikor varatlanul belepek a kepbe, mondom en, de en egy cinikus, ven majom vagyok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

És ez a "Maintenance" ér valamit?
Mondjuk én HC-tolom, ott nincs "önjavítás".

SötétBarom
Szerintem jó így ahogy van. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Beírtad a szerver címét és csatlakoztál. Nem volt az bonyolult.

Vadnokedli
Anno is ment a statvadászat. Erre volt a sok knife meg padd szerver(meg mert hogy elérd a következõ unlockot.). 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

végre nem PÉCÉSÍTETT a bf haha

Frostbite 2

Az x-fire támogatta a BF2-õt,símán tudtunk szerverkeresés nélkül egymásra csatlakozni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

best of Battlefield 3 !

Frostbite 2

Ilyennel én még nem találkoztam.
Ha a tank disabled állapotba került, akkor nekem mindig 100% ra kellett javítanom ahhoz, hogy ne kezdjen el sérülni.(olyan nagyon ritkán volt, hogy 100-ról is elkezdett csökkenni).
Azon hogy jó vagy nem már ment vita, azt akarták elkerülni hogy disabled tankot 1-3 sec alatt 50%-ra javítod, onnan meg már önmagát javítaná.

Én pont hogy azt vettem észre, ha egyszer már disabled-re lõtték, akkor utána már 100%-ig kell javítani hogy használható legyen...

steam, origin: ACE_hun

Ja, de nem mindig megy igy. Altalaban, ha feljavitja az ember 50% fole, akkor mar nem gatyasodik tovabb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Najó azért itt sem a legjobb hogy ahol autobalance (a legtöbb szerón) van beállítva ott sosem tudsz pont a csapattársaid közelébe férkõzni... max. ellen oldalon...

Szóval annak fogtam fel, hogy ezt így akarták, szerintem ez nem bug.

Jah, ezt én is észrevettem de annak fogták fel hogy így akarták, javítsd 100-ra hogy újra tudd használni. Nekem még olyan sosem volt hogy 100-ra javítás után tovább sebzõdött volna....

Archie2048
Szerintem jó a Battlelog (most lehet dobálni a köveket). Még mindig jobb mint ami a BF2-ben volt. Ott összehozni azt hogy mindenki megtalálja a szervert hová menni kell, kihívás volt.
Mire mindenki megtalálta a szervert addigra megtelt...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Büdös Bohóc
fogd fel, mint fícsör, elhasználódás 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bezzeg a tank javitas bugot nem sikerult megoldani mostanara sem. A romma lott tankot hiaba javitom 93%-ig, tovabbra is sebzodik, mintha a veget jarna. Ha igazan faszan osszejonnek a dolgok, akkor a sebessege is korlatozott marad. Es ha tenyleg nagyon jo napot fogok ki, akkor 100%-rol is tovabb csokken a HP.

mi hogy nehezítsük kicsit,alkalmanként úgy játszottunk,hogy mindenki csak MP5-el tolta.voltak is közelharcok rendesen.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

szerintem a BC2 már nem ugyanaz, mint az elõdök.de ehhez az is hozzájárul,hogy bár voltak pl a BF2-ben is csíterek,de ahhoz képest,ami már a BC2,és BF3-ban ment,megy az semmi nem volt.és ugye az az agyatlan stat vadászat,ami mostanság megy,az is a BC2-tõl datálható.már nem a játék a lényeg,hanem hogy kinek mi a rangjelzése.én például arra,ha valakit megölnek,nem adnék pontot,csak jármû megsemmisítésre,és zászló foglalásra.

De most komolyan: ha leszed valaki két ellent az épületben ahol tudja, hogy azok vissza fognak spawnolni (plusz nem is HC, tehát még killcam is van) akkor miért marad ott??? 😊

Veled semmi bajom,de mióta konzolosítva van a BF sorozat azóta egy nagy büdös szar.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DrTre
Ja hogy te a konzolt mondtad, én meg azt hittem, hogy PC-n. Hát konzolon nincs is battlelog. PC-n viszont kb a játékosok 90%-a battlelogon keresztül játszik, mert kötelezõ. Akkor is az, ha van egy third party program, ami kikerüli. Regisztrálni akkor is kell.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

shaddam
Én ezt a gányolást hanyagolnám. Nem hinném hogy teljesen legális.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Pécén fogalmam sincs. De nem is ott játszok

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tutituti
gondolom ezzel:
gyorsan rákerestem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DrTre
Én úgy tudtam, hogy maximum egy third party cuccal lehet battlelog nélkül multizni. Hogyan lehet máshogy multizni battlelog nélkül?

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

shaddam
Ja. Van ismerõsöm akinek nincs is battlelogja. Mondtam neki csináljon. Amikor kérdezte hogy minek nem tudtam válaszolni. Úgy hogy nincs megkötve a kezed a böngészõs szerverkeresõsdivel tényleg nulla értelme van. Ha karbantartás van az meg ki van írva ingame elõre a képernyõ alján...

tutituti
mondjuk igaz,nincs 80000 szavazat.
De azért elég érdekes eredmény.
(a konzolra érted a böngészõ nélküli játékot?)

shaddam
Sokat nem érdemes leszûrni róla. A játékosok nagy része fel se jár a battlelogba mert minek. Mert ugye nem mindenki van rákényszerítve hogy böngészõbõl játsszon.

igen az volt a legerõsebb fegyó multiba...

és mégsem volt idegesítõ ha valaki azzal campelt... vedd észre mielõtt õ vesz észre kerürj mögé és szórd meg ólommal ennyi... arról nem a camperek tehetnek ha hagyod magad lelõni

a kedvencem a hangtompítós MR-C volt 😄 begugoltam egy bokorba aztán fejlövések XD sosem tudták hol vagyok csak nézelõdtek jobbra balra miután megint spawnoltak

No shit sherlock 😄
tutituti
a dice felmérést láttátok battlelogban.mindent megmagyaráz:

What was your first Battlefield game?
BF1942 25%
Battlefield: Vietnam 4%
BF2 18%
BF2 - Modern Combat 3%
BF2142 3%
Bad Company 1 5%
Bad Company 2 20%
BF1943 2%
BF3 21%

Itt a Game Time!

Kedvcsinálónak itt az elsõ közös baráti összecsapás.
Game Time vs. AK47

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jim Morrison
+1. mondjuk 1942 vel ha pár órát játszottam, akkor valahogy nem tudta befogadni a szervezetem <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dr Kotász
Hehe, érdekes, nálam is ez a szitu. 1942 -> BF3
Vadnokedli
BC2(LMG-T KAP A MEDIC? HÁ MI A FASZ!)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Büdös Bohóc
ja

Melyik résznél érezted hogy az már nem Battlefield?

én 1942,BF2,2142,BC2,BF3,

Kómában voltál?

Büdös Bohóc
Én is kiakadhatnék itt jó pár emberen, mert én meg 1942-n kezdtem, de aztán az összes többi kimaradt. És az pl milyen kategória?

Büdös Bohóc
problem officer?

a jó öreg ghost recon sorozat.ha abban kaptál egyet M95-el,nem nagyon szaladtál tovább,mert ott 1 nem fejlövéstõl is lefeküdt az enemy.nehéz is lenne elképzelni,hogy egy ötvenes kaliberû lõszertõl az átlag honvéd csak megtántorodik,de szalad tovább a csatamezõn.

az még talán nem is olyan nagy baj,hogy 10 évesek,de kurva anyáznak,és report-olnak mint cheatert,ha le mered lõni õket.én nem rég karkand mapon késeltem le egymás után vagy 5X egy német szerveren egy hülye gyereket,mert a marha mindig ugyan arra a dombtetõre feküdt le sniper puskával,én meg ahogy kocogtam befelé az amerikai alapbázisról,majdnem ráléptem,és lekéseltem.5% egymás után,majd ezek után jött az,hogy csaló vagyok,stb.

ozimak
Én anno ugyanígy voltam mint te. Én sem vettem elõ nagyon sokáig a gamet,aztán nekem is ezt csinálta,de ezzel megoldódott.<#nemtudom>
És a tûzfalon kiengedted??

[IRAM] leader

Afe
Na, azt hittem jó lesz, de ugyanolyan sz@r. Letöltöttem telepítettem, hozzáadtam a BF3-at, frissítettem a punkbustert rajta, de akárhova akarok felmenni ugyanúgy a PnkBstrA.exe-re hivatkozva ledob.
Már a vírusirtóba is engedélyeztem, de semmi.

Afe
Kösz szépen, Isten vagy!

ozimak
Én is azt hittem többségben lesz az 1942 esetleg a bf2 😊 Ezek után nem csodálkozom a sok gyökér camperen meg nolife-osokon 😊 Sajnos utoljára BF2 volt komoly játék... azóta ezt is ellepik az ész nélkül játszó 10 évesek... Ez a kis szavazás jó volt arra,hogy ez bizonyosságot nyerjen.<#gonosz3>