Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hack amit hasznalnak, a Teamspeak, mondjak ok. Meg meg valami, ami az en fejemre is odadob egy-ket golyot, mikor varatlanul belepek a kepbe, mondom en, de en egy cinikus, ven majom vagyok.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mondjuk én HC-tolom, ott nincs "önjavítás".
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Frostbite 2
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Frostbite 2
Ha a tank disabled állapotba került, akkor nekem mindig 100% ra kellett javítanom ahhoz, hogy ne kezdjen el sérülni.(olyan nagyon ritkán volt, hogy 100-ról is elkezdett csökkenni).
Azon hogy jó vagy nem már ment vita, azt akarták elkerülni hogy disabled tankot 1-3 sec alatt 50%-ra javítod, onnan meg már önmagát javítaná.
steam, origin: ACE_hun
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mire mindenki megtalálta a szervert addigra megtelt...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
gyorsan rákerestem
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
De azért elég érdekes eredmény.
(a konzolra érted a böngészõ nélküli játékot?)
és mégsem volt idegesítõ ha valaki azzal campelt... vedd észre mielõtt õ vesz észre kerürj mögé és szórd meg ólommal ennyi... arról nem a camperek tehetnek ha hagyod magad lelõni
a kedvencem a hangtompítós MR-C volt 😄 begugoltam egy bokorba aztán fejlövések XD sosem tudták hol vagyok csak nézelõdtek jobbra balra miután megint spawnoltak
What was your first Battlefield game?
BF1942 25%
Battlefield: Vietnam 4%
BF2 18%
BF2 - Modern Combat 3%
BF2142 3%
Bad Company 1 5%
Bad Company 2 20%
BF1943 2%
BF3 21%
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[IRAM] leader
Már a vírusirtóba is engedélyeztem, de semmi.