Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Játszottam vele egy menetet, igaz egy csapatban voltunk de nem tûnt vészesnek. Lehet most cheat nélkül játszott. Amúgy a menet vicces volt mert volt egy srác akit lekéseltem majd visszakéselt, majd megint lekéselt aztán visszakéseltem 😄D
A Heltomi mondjuk végig beszólogatott neki, szóval lehet mégis cheatelt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Kell valakinek crosshair hack? 😊 Semmi nem észleli, COD2 óta. Se kántör sztrájk se bf2142(bf3 se szerintem..<#idiota>) csak most megtaláltam a régi hdd-n <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

ozimak
Tényleg nem akartam "elõítélni",de figyeltem a szerót egy ideig mert fel akartam menni. Ez az egyetlen szerver aminek:jó a pingje,csak kharg isl.,TDM,32-es,300-as ticket,nem hc,és vannak is rajta mindig. Felraktam ezt a "Better Battlelog"-ot és beraktam radarra a srácot mert nem nagyon volt kedvem vele találkozni mégegyszer. Amikor fel akartam menni láttam,hogy jelzi a radar,hogy fent van a szerveren. Na mondom kivárom amíg megunja,addig figyelek. Hát kb. 5 meccset néztem végig,mind az 5-ben ilyen statja volt: 56/2,64/1,sõt volt olyan is ahol egyszer sem halt meg... Szerencsétlen ellent sajnáltam is... Tényleg azért egy pár menetet lenyomtam én is Kharg-on TDM-ben,és még ha jó is valaki,akkor is sok esélyed van rá,hogy hátulról megtaláljanak,vagy egyszerre több emberrel találkozz. Õ valahogy mindig mindenbõl gyõztesen került ki,és szinte csak õ talál meg hátulról. Te õt sosem. Ez azért elég WH gyanús... mintha mindig tudná merre kell mennie ahhoz,hogy ne tudják hátbakapni. Mostanában megfigyeltem azt is,hogy mikor elérkezünk 230-250 környékére,a másik csapat "megtáltosodik". Addig vezetünk végig 20 ponttal,majd egyszer csak azt veszem észre,hogy esek-kelek. És láss csodát visszanézek a pontokra: 20-al vezetnek õk... Szóval szerintem fullon van ez a játék is cheaterekkel. Azért egy cod féle killcam ráférne erre a játékra! Legalább ki lehetne szúrni egyet kettõt. De ez a "megmutatom mit csinál a gyerek miután téged kinyírt" annyit ér mint egy zsák szar. De amúgy tényleg kíváncsi lennék mit tud vele kezdeni egy igazán jó játékos 😊 Valaki majd tényleg mehetne a sráccal nyomni egy-két menetet. 😊
igen,választás mindig van,de nem hiszem hogy mostanság én multiban játszható FPS-re pénzt fogok kiadni.én ma megkerestem egy ilyen oldalt,ahol multi hack-et árulnak,és a nyitó oldal már elszomorított,és elvette a kedvem attól,hogy ilyen-olyan nagynevû gyártók játékaira tízezrével dobjam ki a pénzt!olyan játékokhoz hirdetnek már most hack-et,"coming soon" felirattal,amelyekrõl még csak nem is hallottam!nem teszem ki a képeket,csak a linkeket,amiket az oldalról készítettem,de tanulságos.ha ezek a képek esetleg nem idevalóak az admin, szerint,bátran törölje õket!
kép1
kép2

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Választás mindig van....vagy lelépsz.Sajnos,hogy elkezd az ember fia járni egy szerverre,ahol elég jó kis csapat kialakul,jó csatákat vívnak a játékosok,tényleg élvezet a játék,aztán....jön egy fasz,aki játsza a pro- gamer-t,s elbassza akár 30-40 ember játékát.De ezt a csontot már százszor lerágtuk.Ez van.Pénzért mindent.
Csak tudod a való életben még mindig ott a szív-lapát,az ilyen emberekkel szemben,míg itt csak a sajnálkozás van.A kutyát nem érdekli a sírásod.
Ha úgy lenne pénzem,ahogy nincs,Isten biz' megfizetnék néhány jó arcot,fejlesszenek ki egy tényleg jó csalószûrõt...de hát a lottó 5-ös sem az enyém volt.....marad a lelépés.

[IRAM] leader

tegnap este én is beleszaladtam egybe,a játék végén 114/13 volt a K/D aránya.beszaladtam mögé a sarkon,amikor is azonnal megpördült,és kapásból fejen lõtt.elküldtem az anyjába,de õ is csak egy a sok pro gamer közül,ahogy állította.szar ez az egész.fizetsz egy játékért azért,hogy köcsög kisgyerekek szét szopassák az agyad,10-13 ezer forintodért.3 dolgot lehet tenni.vagy abbahagyja az ember ezeket a játékokat,vagy fogcsikorgatva tûröd,hogy 9-10 éves kis köcsögök,néhány euróért vett hack-el röhögve szétszívatnak,vagy veszel te is hack-et,hogy esélyed legyen ellenük.

codos fasz!

Az a helyzet hogy egy páran elhisszük hogy rengeteg cheater van,de vannak itt többen akik szerint ezeket isteníteni kell(talán maguk is szeretnek valamilyen segédeszközt használni hogy jobbak legyenek)mert nem hiszik hogy cheatelnének.Én is már játszom pár éve multis fps-ekkel.A lista hosszú:
CoD 1-2-4-5,BF 42-2-2142-BC2-3,Section 8-Prejudice,Tribes,Red orchestra 1-2 stb.
De valahogy úgy érzem hogy évrõl-évre egyre több olyan játékossal találkozom aki mesebeli lövésekre képes.Sajnos tapasztalataim azt mutatják mint ahogy a való életben is egyre elszaporodtak a szemét,alávaló,alattomos mindenre képes emberek,úgy a játékvilágban is elszaporodtak.Mivel ezek ott is csak olyan módon képesek játszani amilyen módon élnek és viselkednek a való életben.
Ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ozimak
Visszatérve a #47395-re,az a sgtGallow gyerek 100% hogy cheater... bazmeg kb. 5. menetét nyomja úgy,hogy 1x meg 2x hal meg és 50-60 körül öl...
Most próbaképp(meg már azért is mert nem bírtam kivárni) felmentem,mondom nem baj majd csak kibírom valahogy. Aha, hát kb. 5x ölt meg mialatt fent voltam azt a 3-4 percet. A legutolsó olyan hirtelen volt. Futás közben leszedett úgy, hogy nagyjából 1 mp-e volt rá hogy kilõjön és eleve egy 20-30 centis résen keresztül. És érdekes módon õt soha senki nem találja meg hátulról,csak õ minket... na ja... hihetõ...
Üzenem az itteni pro-knak,hogy menjetek utána és próbáljátok meg ellene felvenni a kesztyût. Kíváncsi lennék a reakciókra! Nektek biztos jobban megy mint nekem,de megmondom õszintén az én 61 órás játékidõmbõl eddig ez a srác a legjobb!(vagy a legnagyobb cheater) Szóval ha valaki kihivást szeretne és jónak tartja magát az látogassa meg ezt a fickót egy TDM-ben:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/soldier/SgtGallow/stats/308427422/
Vadnokedli
nekem 20 fegyver van ki maxolva 15 re megvan az 500 as Tag. De legtöbbször jármûvel megyek szóval ez nem jelent semmit. A Support az amúgy nem is támadó, az suppresion szarozó

tutituti
noob vagyok.Nem tehetek róla.
Sõt még sniper service starom sincs!
😄DD
Szégyellem is magam hogy medic meg support támadóként kirívok a bf3 játékbõl<#zavart1>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Vadnokedli
az kevés a 7.

V43 1105
Inkább indítsd el a letöltés és menny el a haverokkal sörözz egyet , s nyugodj le. :-)))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mármint csodák?
Vannak még véletlenek....

[IRAM] leader

ma láttam kivételesen mûködni a punkbustert!!az ellenség csapatából,3-4 perc különbséggel,kivágta az elsõ 3 "pro gamer"-t,multihack használata miatt.68/5 k/d arány körül mozgott mindhárom.

na gyerekek eljött a pillanat .... kihagytam kb. 2-3 hónapot a vizsgák miatt mire visszajövök meg fogad ez a telepítsd újra az egészet dolog :S szóval eladó Battlefield 3 (az alap game innen van http://www.cdkulcsok.info/origin.html) és a BTK dlc (ez meg a cdgalaxistol lett rendelve) mind2ö a nem dobozos kategóriába tartozik .... letölthetõ .....érdeklõdni pm-ben lehet

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

tutituti
lvl66nál még van olyanod hogy nincs valami kiunlockolva?<#idiota><#zavart1>
nál vagyok és lassan megvan a 7. maxra unlockolt fegyver.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Adja nagyon.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

item
Unlocks... <#idiota><#nevetes1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Jim Morrison
<#eljen>
mennyivel jobb így nem ismétlõdik a zene fél percenként 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NagyiBMX
Menj már, eskü irigyellek, tök jó a videó! 😄 Frapsel veszed fel a dolgokat ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

csizihungary
Újabb videóm:
Itt már a jetek is szerepet kapnak 😛

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Sziasztok!

Nektek volt már olyan hogy a full automata fegyóval (mp7,pdwr,L85) nem mûködött a folyamatos lövés?Csak 3-as sorozatokat engedett!Egér hiba lehet vagy mi?

Jim Morrison
jó igaz, metróra igazából múlt hét óta járok, meg most double xp miatt... 😄
Amúgy lõttem már damavad peak conquesten kb 80/10es statot nagy conquesten. Most csak a példa kedvéért metro, meg csak ez volt 😄

Ez kurva sokszor volt nálam míg ki nem jött az utolsó patch...Érdekes hogy valakinél javítja a patch valakinél meg csak romlik a helyzet. 😄
rendszeresen szoktam én is kapni.nem csatlakozik be a szerverre,hanem kis töltögetés után kidobja ezt.gondolom ez a játék készítõinek a hivatalos válasza,mert fogalmuk sincs,mi a fosért dob le,és nem csatlakozik.

Ez a "valami elromlott(something went wrong)" dolog nálatok is jelen van? Vagy csak engem szopat?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Dehát ez Metró,itt ha jó géped van sok fps-el kifogsz egy lowskill ellenfél csapatot és egy kicsit tudsz játszani akkor lehet jó statokat lõnni.
Az a gond hogy egyesek a nagy conquest pályákon lõnnek ilyen statot nem ilyen csõalagut foson.Ott te se lõnnéd a felét se.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jim Morrison
23-as accuracy nem semmi...
amúgy ma játszottam ma pár menetet (double xp oh yeah 😄) elég jól adta, két colonel szintet is léptem.
pár meccsem:
ez
itt ugyanannyiszor haltam, de kevesebbet öltem
ez (most nézem nem én lettem a killing machine 😊 😄)
itt meg egy tegnapi sdm, bár jármûveztem is.
ezzel csak azt akarom mondani hogy nem feltétlen mindenki cheater aki legelöl van jó stattal (magamból kiindulva), bár tény hogy tegnap is voltam egy szerón amin fél percenként bannolt valami gcblaty cheat miatt a játékosokat... Az egyetlen esélyed ellenük hogy megnézed milyen fegyóval megy, hol szokott lenni, lehet már egy gránát megállítja. Sok mindent mondjuk nem tehetsz de ha van mögötted egy-két emberke a squadból akik esetleg támogatnak akkor már nem para, ha lelõ õk csak lelövik majd újraélesztenek.<#pias>

ozimak
Még jó,hogy lejöttem...
Nem semmi a csávó...
ozimak
Ez a srác vagy kibeba..ottul jól játszik... vagy cheater... Egyszerûen mindig elkap,akárhogy találkozom vele... <#falbav><#conf> De én még nem tudom megítélni. Szerintetek?
Kistaska72
Tudnak a problémáról de ennél jobbat még nem találtak ki rá.
Az Origin e heti frissítése okozza.

egy hülye kérdés iexplorer böngészõre váltottam és most nem dobja be hogy új hozzásolás érkezett azt hogy lehet beállitani lécci valaki<#mf1>
telepitsem ujra meg 2 óramire leszedi a pecset
NagyiBMX
Köszi, majd kiprobáljuk haverral, hátha megjavul ! <#smile>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kistaska72
Ugyan ez a problémánk haverral.
EA-tõl ezt kaptuk rá,nekem eddig ez sem segít de még próbálo. :
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért.

- Kérem, telepítse újra az Origint és a Battlefield 3-at. Ezen programok eltávolításához javasolnék egy ingyenes szoftvert, amely a Revo Uninstaller névre hallgat és innen érhetõ el: http://download.chip.eu/hu/Revo-Uninstaller_610150.html
Rövid videó a használatról:
(www.youtube.com/watch?v=LPs4nwMBN84)

- Az eltávolítás után indítsa újra a számítógépet .
- Töltse le és telepítse a legfrissebb Origint innen: http://www.origin.com/about
- Telepítse a Battlefield 3 játékot az Origin kliensprogramból.

Ha a telepítési folyamat alatt az Origin Rendszergazdai jogosultság hibát jelez, indítsa el a gépet
Csökkentett mód Hálózattal üzemmódban.

- Indítsa újra a számítógépet, és a Windows betöltése elõtt nyomja meg néhány alkalommal az "F8" billentyût.
- Válassza a Csökkentett mód Hálózattal módot.
- Lépjen be az Originbe és telepítse a játékot.
- Indítsa újra a számítógépet, majd a jfuttassa a átékot.

Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

NagyiBMX
Haverommal tegnap nem tudtunk játszani, én simán beléptem de amikor csatlakozni akart rám neki is azt irta hogy a játék fut a háttérbe és bekell zárni. Minden frissitve van neki is.

tudna valaki segiteni? elinditom az origint bejön a battlelog és amikor kapcsolodni akar szerverre azt irja ki hogy a játék fut a háttérben,a folyamat leállitásnál lelövöm a játékot és amikor ujra csatlakozom a szerverre akkor meg be tudok lépni de ha kidob vagy másik szerverre akarok menni akkor ugyan ez ha másnak is volt ilyen és tudja a megoldást lécci irja meg kösz
Vadnokedli
2143?

Várjál,még a DLC-ket is le kell hogy nyomják a torkunkon,majd csak azután jön a BF4 vagy a BC3.

...adhatnak már akár dupla windows 7-et,ez a játék már a kuka szintjére sülyedt...szép csendben még odabasztak a sebzésnek,most már elérte a BC2 szintjét,minden rendben,ez is törölhetõ...a bevétel megvolt,jöhet a Co...akarom mondani a bf4...

[IRAM] leader

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Köszönöm a válaszod.Igazad van.Azért a 62%-os sniper accu és a kh2002-vel 25-ös engem meggyõzött! 😊

Az a helyzet hogy a kisebb mértékü segítséget használókat nehéz kiszúrni.
Gondolok itt a makrora esetleg nametag-ra vagy no recoil hack-re.
Ami nem csinál neki hihetetlen statokat.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Sir_Othelot/weapons/371861325/pc/ Vélemény?Cheater?

isten hozott a valóság sivatagában!

Van ami nem változik. Játék pihentetve egy ideje. Ma vettem sört, gondoltam szedálom magam és emelve a nap fényét játszódom. No, közli origirin frissül, OK, DONE. = INVALID A LICENCEM!<#guluszem1><#falbav><#violent><#boxer>
V43 1105
Igen ez sajnos így van, hátulról nem igazán lehet hallani az ellent.

Egyetlen módozata van, ami ugyan nem mindig jön be , de szintén hatásos még pedig az , hogy a radart folyamatosan nézni kell, azon belül is a halálfejeket, illetve fülelni kell, mert szinte minden cselekmény (gránát, tárcsere) esetén, orosz vagy amerikai barátaink kiabálnak 😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h