Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Szerintem nézz utána jobban, hány év telt el a BF2-nél.
Alapjáték: 9 map (multiplayer mapokról beszélek)
B2K: 4 map
Maradék 4dlc: 16map(4x4).
Tehát több mapot kapunk mint amennyi most van kicsit drágábban mint az alap battlefield3 ára.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
szerintem sem rossz vétel egyébként. bár ugye teljesen felesleges még egyszer megvenni a B2K-t, tehát az az 5 DLC csak 4 végül is, de még így is 12 USD/DLC, plusz az extrák... szóval anyagilag szerintem jól van belõve.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Soknak tûnhet egyszerre a 12-14k huf (kb ennyi lesz szerintem ha 50usd kiindulva a diablo3 árából) viszont
1. tököm akar 4szer minden egyes dlcnél boltba menni meló után.
2. elsõbbség a sorbanállásnál a szervercsatlakozáskor is nagyon hasznos(majd lesz ebbõl még kurvaanyázás másik oldalról aki nem prémium figyeljétek meg(hozzáteszem jogosan)).
3. 2 héttel elõtte játszhatsz már a dlckkel mint aki nem prémium(na mondjuk ez ami legkevésbé érdekel, de akárhogy nézzük elõny ezis).
Vagy csak annyi,hogy premiumot megveszed és akkor mikor megjelenik egy újabb dlc,letöltheted,tehát kb elõre megvetted?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Jó lenne,de azért a close nak is örülök,mikor jelenik meg? vagy E3 on akarják?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vajon lesz olyan map pack amibe capsian méretû pályák lesznek? az nagyon adná
ezazz!
Frostbite 2
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Sheltem: Biztosan nem kell az accodhoz regisztralni. A dehogy!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Bár eleve a dlc-zés lehúzás, de ha már ez van akkor...
Ezekután nem tökölök a dlck megvételével , számomra ez biztos vétel(remélhetõleg hardveraprón lesz aki occsóbbért adja).
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
csak a minõség nem garancia.
megveszi az ember majd az aktiválással eltelik fél hónap mert behal a rendszer.
DLC-ket mondjuk én dobozosban veszem meg.eddig is úgy voltak meg.
Bar innentol ugyis csak a fanboyok maradnak, azok meg ugyis megvesznek mindent azonnal. En meg neha felnezek, de ilyen extra lofaszokkal felszerelt makik ellen biztos nem vergodok tovabb a szetunt regi mapokon. Foleg, hogy le merem fogadni "veletlen" lesz benne egyket op uj fegyver.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Az annyira nem rossz, ha azt nézzük, hogy az ember úgyis megvenné a DLC-ket darabja 10$ körüli áron (aki meg nem, az nem, leszarom). A többi cucc meg bónusz.
na már most.oké elolvastam azt hittem jármû is van...
Na de ott a stat reset.mi a tökömnek???
mer ugye új kés kell a francnak ennyiért,ha még map/mod editor járna hozzá azt mondom jól van.
de öt új fegyver(+5 new assigments)
meg csiricsáré weapon skinek.meg xp duplázás.tehát nem értem ez miért jó.De legalább a dlc mindjárt itt van hogy újra cséz...újra lõhessek az új fegyverekért 4k-ért.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hangproblémám van, arról érdeklõdnék.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
próbáltam rendszer gazdai módban indítani, próbáltam offline módban használni az origint, friss minden driver minden szoftver ... ötletem sincs több mi lehet a baja ....
Nagy Köszönet !
<#wave>#wave>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ezzel a programmal uninstalláld le:
http://www.revouninstaller.com/
ez eltávolít minden fájlt és minden registry bejegyzést az adott programmal kapcsolatban (használatakor a lassú módszert alkalmazd).
Remélem tudtam segíteni.
Kills/min: 23.92
Közben õk is rájöttek:
"We are aware of the stats losses occuring and are working on a fix."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub