Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

"várni fél,-egy évet,és kiadják az összeset egy nagy javító patch-ben ingyen,mint anno a BF2-ben"

Szerintem nézz utána jobban, hány év telt el a BF2-nél.

50 euro, vagy dollár? Euróban 15K-ra jön ki minimum.. Dollárban számolva már barátságosabb az összeg a csaomagért. Majd meglátjuk.

Sheltem
Igen, ha a nyers tényeket nézzük:

Alapjáték: 9 map (multiplayer mapokról beszélek)
B2K: 4 map
Maradék 4dlc: 16map(4x4).

Tehát több mapot kapunk mint amennyi most van kicsit drágábban mint az alap battlefield3 ára.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

giornalista
arról volt szó végig, hogy ez egy egyszeri tétel, és onnantól a tiéd a pakk.

szerintem sem rossz vétel egyébként. bár ugye teljesen felesleges még egyszer megvenni a B2K-t, tehát az az 5 DLC csak 4 végül is, de még így is 12 USD/DLC, plusz az extrák... szóval anyagilag szerintem jól van belõve.
Vadnokedli
Itt a hó vége, ingyen 8 hónap / 4 hónap vip még eladó sorba került. Aki még nem volt VIP vagy valami az írjon egy privátot és megkapja vagy a 4-8 hónapot.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
én 3 héttel elõtte akkor x) Remélem PS re olcsóbb lesz 😄 mondjuk 25 font.

Sheltem
Mondjuk furcsa, mert van ahol éves elõfizetési díjról van szó. A képen viszont egyszeri kiadás. Szóval szerintem várjuk meg a hivatalos bejelentést. Évente biztos nem fogok fizetni a prémiumért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SpeedXHUN
aha értem.köszi!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Sheltem
Igen elõre megvetted az összes dlct is így, és 2 héttel korábban már játszhatsz mint aki nem prémium vagy boltban veszi külön a dlct(aztán, hogy ez mennyire igaz majd elválik).

Sheltem
Jaja szerintem sem rossz vétel.

Soknak tûnhet egyszerre a 12-14k huf (kb ennyi lesz szerintem ha 50usd kiindulva a diablo3 árából) viszont
1. tököm akar 4szer minden egyes dlcnél boltba menni meló után.
2. elsõbbség a sorbanállásnál a szervercsatlakozáskor is nagyon hasznos(majd lesz ebbõl még kurvaanyázás másik oldalról aki nem prémium figyeljétek meg(hozzáteszem jogosan)).
3. 2 héttel elõtte játszhatsz már a dlckkel mint aki nem prémium(na mondjuk ez ami legkevésbé érdekel, de akárhogy nézzük elõny ezis).

SpeedXHUN
Ezt nem értem én se. Most aki nem veszi meg a premiumot,az várhat fél éveket,hogy egy-egy dlc megjelenjen? vagy hogy van ez.
Vagy csak annyi,hogy premiumot megveszed és akkor mikor megjelenik egy újabb dlc,letöltheted,tehát kb elõre megvetted?

Vadnokedli
Tehát ez tartalmazza az összes DLC-t? Ha jól olvasom, hm.. ennyiért viszont nem fos. Annyira <#idiota>

új dlc-ket megvenni hülyeség.kell várni fél,-egy évet,és kiadják az összeset egy nagy javító patch-ben ingyen,mint anno a BF2-ben

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

SpeedXHUN
Lehet az lesz?😊
Jó lenne,de azért a close nak is örülök,mikor jelenik meg? vagy E3 on akarják?

SötétBarom
Armored kill elég gyanús nem?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SpeedXHUN
Nem hogy kiadnák az összes dlc-t 10 ezerért😄
Vajon lesz olyan map pack amibe capsian méretû pályák lesznek? az nagyon adná

http://www.gamekapocs.hu/hir/29288/e3_2012_hetfon_rajtol_a_battlefield_3_premium
ezazz!

Frostbite 2

tutituti
oroszoknál megveszik és oda regelik be ahova akarod.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szerintem hamarosan szerzodnek az ArtificalAiminggel, es lesz a csomagban aimbot is.
Sheltem: Biztosan nem kell az accodhoz regisztralni. A dehogy!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kifli
ahhoz képest, hogy mi van a pakkban. összes dlc, ami 20 map 20 fegyó rakat jármû. Meg egy rakás extra cucc.

Bár eleve a dlc-zés lehúzás, de ha már ez van akkor...
Sheltem
Aftermath? Azt hittem még 3 dlc lesz. Ez jó hír(számomra).

Ezekután nem tökölök a dlck megvételével , számomra ez biztos vétel(remélhetõleg hardveraprón lesz aki occsóbbért adja).

tutituti
hát hogy codban ez két map ára😄

shaddam
Mihez képest...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

kifli
annyira nem is nagy lehúzás...
tutituti
az ár nem rossz mondjuk.
csak a minõség nem garancia.
megveszi az ember majd az aktiválással eltelik fél hónap mert behal a rendszer.

DLC-ket mondjuk én dobozosban veszem meg.eddig is úgy voltak meg.

Hamed
Hogyan adjunk el egy felkesz bugos szart teljes aron megegyszer... EA kezd az activision szintjere sullyedni.
Bar innentol ugyis csak a fanboyok maradnak, azok meg ugyis megvesznek mindent azonnal. En meg neha felnezek, de ilyen extra lofaszokkal felszerelt makik ellen biztos nem vergodok tovabb a szetunt regi mapokon. Foleg, hogy le merem fogadni "veletlen" lesz benne egyket op uj fegyver.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Most akkor 50$ ?

Az annyira nem rossz, ha azt nézzük, hogy az ember úgyis megvenné a DLC-ket darabja 10$ körüli áron (aki meg nem, az nem, leszarom). A többi cucc meg bónusz.

tutituti

tutituti
Bár én egyet még mindig nem értem.Befizetek 60 dodót mert végtelenül ökörbarom vagyok és a multimegahack mellé kell a bf premium is ugye.

na már most.oké elolvastam azt hittem jármû is van...
Na de ott a stat reset.mi a tökömnek???
mer ugye új kés kell a francnak ennyiért,ha még map/mod editor járna hozzá azt mondom jól van.
de öt új fegyver(+5 new assigments)
meg csiricsáré weapon skinek.meg xp duplázás.tehát nem értem ez miért jó.De legalább a dlc mindjárt itt van hogy újra cséz...újra lõhessek az új fegyverekért 4k-ért.

tutituti

Jim Morrison
futtattál registry tisztítót? lehet az törölt valamint.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nem kell ujra rakni a star menüben inditsd el a játékot ha meg kidob akkor meg ctrl alt del folyamat leállitás és ujra inditod <#nevetes1> amugy ha ujra rakom akkor megint 2 órát várjak mire letölti a köcsög pecset?
valami hiányzik neki,ami miatt mindig újra akar települni.és ez nem is biztos,hogy a játék hibája,lehet hogy a windows szarakodik.részleteket nem ír,hogy miért kellene újratelepíteni?mit hiányol?

A FAQ olvasható valahogy?
Hangproblémám van, arról érdeklõdnék.

azt nem tudom de én manuálisan ráfrissítettem telepítés után, a punkbusterre is ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

és frissítette is magát a játék?

figy eddig futott -.-' csak kihagytam a vizsgák miatt vagy 3 hónapot most hogy újra akartam tolni kiírta ezt a bf3 már fut a háttérben dolgot, írták hogy ezt megoldja az újratelepítés.... szépen ahogy kell letöröltem-ujraraktem stb. azóta sem megy ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

azt lehet tudni milyen a géped?a videó kártya támogatja a dx10-et?

ezt használom 😄 de ettõl függetlenül megint ezt az üzenetet dobja ki az origin: -Indítási hiba: A(z) battlefield 3 nem inditható el. Kérjük, ellenörizd hogy a játék megfelelöen van-e telepitve, és próbálkozz újra.
próbáltam rendszer gazdai módban indítani, próbáltam offline módban használni az origint, friss minden driver minden szoftver ... ötletem sincs több mi lehet a baja ....

scomcomputers
Húú bammeg hogy milyen régóta kerestem ezt a progit, csak nem jutott az eszembe a neve!
Nagy Köszönet !
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

nem direktX hibát ír ki?és az miatt kéri,hogy telepítsd újra az egészet?

Szia!

Ezzel a programmal uninstalláld le:

http://www.revouninstaller.com/

ez eltávolít minden fájlt és minden registry bejegyzést az adott programmal kapcsolatban (használatakor a lassú módszert alkalmazd).

Remélem tudtam segíteni.

Arra tud valaki megoldást hogy a játék kijelenti hogy installáljam újra ? mielõtt valaki írná hogy tegyem azt annak szolok hogy újratelepítettem de nem ér semmit ugyan ezzel a hibával rukkol elõ .... ötlet ?

ozimak
tutituti

Vadnokedli
random-ba answer BADDLEFIELD PLS! dolan

ozimak
Kvg,giornalista
Közben õk is rájöttek:
"We are aware of the stats losses occuring and are working on a fix."
ozimak
Nekem volt rá idõm és meg is tettem! Kíváncsi leszek,de valószínûleg semmi nem lesz...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub