65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Jaaa azzal kell? Azt hittem a másik asztalon a laptop billentyűzetét kell nyomogatni... -
W-A-S-D-Shift? Ezekkel próbáltad irányítani remélem.
Amúgy ilyen problémáról még nem hallottam.
-
Sziasztok.
Megvettem a játékot és most ott tartok vele, hogy a tankkal kellene mennem, (miután felrobbant az atom a csigazabálónál) de amikor azt mondja, hogy vegyem át az irányítést meg sem nyikkan a tank :(
Lőni lehet meg gépágyúra váltani ,de azon kívül nem reagál semmire.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
köszönöm
-
osan #64360 Ügyes vagy! :D -
elexys #64359 Nagyon jó! Gratulálok.
-
Új Battlefield 3 Tank vs Air montázsom, benne néhány szép lövéssel:
Köszi a figyelmet!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rosszabb vagy,mint egy 2 éves gyerek.
Befejezhetnéd már az állandó sírást. -
Hüp hüp -
Communist #64355 Azért volna még mit törölni,legalább még 3-4 komment van, ami ahhoz kapcsolódik, de látom, ezt nem sikerült felismerni, vagy túl jó haver.... -
Nem :/ -
Hú még jó hogy tegnap beraktam egy vödröt a monitor alá, már elázott volna az asztalom :DD -
Ez te vagy?:D -
XXXD -
Most épp alszom -
Aszontad aludni mész Bartox :D -
Buta az az Origin, hazudik :D -
Te meg lépkedsz itt ki-be Originen :D :D -
Jóféle csitet vettél és nem veszi észre se PB, se ez a cheat-o-meter. -
jéééé egy álreg :D -
TS? -
Zölddel meg pirossal jelöl dolgokat, gondolom a piros a gyanús. Pl egy 30%-os fejlövés/kill arányt már bepirosozik.. Lehet mondani, hogy sok, de ha csalna az illető, akkor nyilván nem csak egyetlen egy fegyvernél lenne így. Hiába a többi ~10%, egy darab harmincasra már csíterezik. Nagyon emlékeztet egy fórumra amúgy. :DDD
-
2.8% érdekes, nemtom pontosan mi alapján számolja :D -
Nekem 1.4%
-
0.1%
-
Én ugyan nem tudok pontosan lőni, de néha persze mázlim van és összejön. Felesleges anyázni ilyenkor, az esetek túlnyomó részében van magyarázat. AEK-val 7 golyó 0,47 sec valóban egyébként. -
Ja amúgy simán, ha van köztük headshot, akkor néhány lövésből megfekszik az illető.. Mondjuk benyom egy 6-7 es sorozatot (AEKkel az kb fél mp ha kiszámolod, mert 900 RPM-el lő assszem), és ha mákja van akkor simán. Egyáltalán nem kirívó eset. -
Headshot a kulcs. A dupla sebzés miatt lehetséges, ha annyira pontos valaki. -
Ezt most úgy veszem, hogy nem írtad le :) -
gstup #64327 Ebben igazad van. :) Csak azt hogy hogyan kontrolláld.De azt hogy amit a prok csinálnak 4-5 lövés 1 ember azt nem fogja tudni! :) Ahogy elnéztem a videóit 7-10 lövés kellett neki egy ember leterítésére.Ami teljesen normális.Pedig ismeri a fegyvert amit használ. :) Close Q. és tdm,dm térképeken simán lehetséges leszedni 4-5 lövésből egy embert.De nagyobb mapokon szerintem nagyon nehéz ennyiből. -
Ez az oktatóvideó nem mutatja meg hogy kell 200-250 méterre ki szedni egy sorozatból egy embert. :D -
Heavy barrel. Négyszeresére növeli a fegyver pontosságát.
Itt egy oktatóvideó arról, hogy kell AEK-val leszedni egy távoli ellenfelet.
-
gstup #64324 Itt vannak ilyenek! :) Készűlj fel! :) Vannak akik tényleg jól kontrolálják a fegyver mozgását célzásnál.Sajnos ők vannak kevesebben.A többség az valószínű használ valami segítséget! :) -
Na; az mi a faszén van hogy a gyerek AEK-el lő rám 200 méterről egy sorozatot és megpusztulok tőle? Az a fegyver eléggé szór tudtommal.
-
eugabesz #64322 Adaptive server size a neve és roppant hasznos tud lenni, a kezdeteknél.
Ha egy szerveren azt látod,hogy 9/16,lehet hogy belépsz,s gyarapítod a létszámot,de ha pl. azt látod,hogy 9/64,szinte biztosan odébb görgetsz,mert ugye mikorra telik az meg... -
Broken az image. ha valamit akartál linkelni vagy nem tudom.
-
Robe77 #64320
-
sasafr #64319 Olyasmi! :) -
Tanulópénz :P -
sasafr #64317 Originből elindult, berakott egy pályára lejátszottam és utána már böngészőből is indult. Hát a véleményem kb félóra játék után, hogy ha ingyen adják kipróbálható, de ha pénzt kérnek érte felejtős! Én adtam érte 13.95 eurót. Nyilván tartoztam vele az ördögnek. :( -
Communist #64316 Azért halt meg a multija, mert teljesen ki van herélve a frostbite, ami az alatt fut. Képzelheted az milyen akkor :)