Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg mintha ez egy olyan nagyon jó játék lenne...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

mmovar
az a vicc, hogy más országokban az ottani árakhoz mérik... nálaunk ez duplája mindig. mintha mi olyan jól élnénk

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

mmovar
én ehhez nem értek. jó lenne help hozzá

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

mi is lenne,ha a világon mindenki ugyanannyiért kapná meg?

Indiai proxyt kell beállítani és úgy fellépni originbe

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

mmovar
link?

átszámítva 6500 Ft

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

mmovar
hello. csak a galaxisnál lehet megvenni a premiumot? vagy van más lehetõség is? esetleg online olcsóbban?

Sziasztok! Azért bannolhatnak ha indiai originbõl vásárolom meg a prémiumot?
A választ elõre is kösz!

DrTre
Elõször is, mennyi az a kevés pénz? 20,30,40,50 ezer?
Másodszor, kéne az alaplap típusa, ha konkrét tippeket akarsz.
Valszeg 775-ös foglalata van, amibe újonnan nem kapsz 4 magos procit, használtat igen, azt meg lehet próbálni.
VGA elvileg jó hozzá alacsony felbontáshoz, kis részletességhez, de azt újonnan is lehet venni 15-ért, és már sokkal jobb, mint a 3850.
Pl GT440.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

nekem kétmagoson is megy szépen,médiumon.nekem csak akkor szaggat,ha nem europai szerverre tévedek.amúgy meg szerintem inkább rammal kell megtámogatni,mert amikor bele raktam a gépembe még 4 gigát,mindjárt eltûntek a szaggatások,és akadozások.

mi a vérzivatarost frissít megint a battlelog?az elõbb akartam játszani,és azt írja,hogy jöjjek vissza késõbb.

a proci miatt menne ennyire szarul? nem várok csodát a videókártyától, csak kérdezem.

Proci mindenképp legyen 4 magos,a vidikártya szerintem bírja a low-ot azt cserélhetsz késõbb.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

a játékot már megvettem. nem is értem mit gondoltam hogy a mostani gépemen menni fog a játék...😄 single alapján nem szabad megítélni hogy a multi is menni fog-e..😄

tudnátok mondani proci meg videókártya kombót amivel low-mediumon szépen elfut akadásmentesen a játék? sok pénzem nincs rá, csak a mostani konfigom olyan hogy 640x480 minden lowon, minden kikapcsolva, és így is akad.. 😄 memória 4gb van, a többit ki kéne cserélni. a proci valami core 2 1.8 ghz, a vga ati hd 3850

Vadnokedli
Mekkora para, én átszámítva 13 ért vettem meg ps-re még 5.én 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

ozimak
Teljesen mindegy,hogy ki kicsoda,és milyen "szerzett" jogai vannak. Akkor sem szólok le senkit ok nélkül! Senkit nem szóltam/szóltunk le itt eddig... Ez a baj,hogy van olyan aki nem beszélgetni jön a játékról,hanem vitatkozni akar! Õket hívjak trollnak. Úgy válaszolt,mintha én x dolgot mondtam volna,közben meg rohadtul nem errõl volt szó. Ráadásul ilyen stílusban...
Be vagyok szívva vagy nem tudom megkülönböztetni a dzsipet a vadászgéptõl... mindezt egyetlen hozzászólásomból gyorsan le is szûrte. Utána meg gyakorlatilag ledegradál,hogy én szar játékra vágyok és azt megtalálom magamnak ha akarom. Ezt is abból az egy hsz-bõl. Biztos én vagyok nagyon érzékeny ezekre,de nem tehetek róla. Ha én megadom a tiszteletet mindenkinek akkor azt el is várhatom. Sõt el is várom! Nem hiszem,hogy túl nagy kérés.
Lehetett volna ezt pl. így is,poénra véve:
"Nem a tolóerõre és a tolóerõ csökkentésre gondoltál? 😄"
A második mondat meg no comment... nem is beszéltem arról,hogy le akarnám butítani a bf-et... sõt! Éppen arról írtam milyen irreális a jet is! De mondom biztos bennem van a hiba <#nemtudom> Itt egyeseknek "szerzett joga" van beszólogatni...
Magyar szerverek közül is tudnék mondani ilyet, igazi faszrágó patkányok, a szánalmas az, hogy itt kiemelt helyen vannak a fenti listában, pedig maximum egy kivégzõ osztag elé lenne érdemes õket helyezni kiemelt prioritással.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

Ez azert van, mert keveset olvasod a BF topikokat. <#ravasz1> Almanak itt szerzett jogai vannak. Es akkor meg Fater mostanaban nem is jar erre, ha meg esetleg szekreny tevedne be, sirva kuporognal a sarokban egy napig. <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ozimak
Üdvözlöm Grétsy tanár úr! Miért van az,hogy normálisan elbeszélgetünk és mindig jön egy olyan valaki, akit még egyszer sem láttam hozzászólni a témában,de arra van ereje/ideje,hogy belekössön a másikba??? Írhattam volna tolóerõ csökkentést és tolóerõ növelést is,és akkor biztos neked is jobban tetszett volna. De hidd el szerintem a nagy többség így is megérti! A másik,hogy ha már belekötsz valakibe,akkor próbáld meg értelmezni amit ír mielõtt belekötsz! Írtam én egy szóval is,hogy "ez így nem jó" vagy "miért nem úgy megy ahogy én szeretném?"
Segítek, így kezdtem:"Csak akkor egy valamit nem értek:"
A kettõ közötti kontrasztot nem értettem! És nem írtam egy szóval sem,hogy csinálják meg olyanra a helit mint a jetet! Sõt ha visszaolvastál volna,ami gondolom nem megy mert nem láttalak itt az utóbbi hetekben-hónapokban, akkor láthatod,hogy ki is fikáztam hogy 120-al elevickél a jet! De nyugodtan rohanj le engem mert ettõl most biztos nõtt az e-péniszed! Aaaaaa... úgy szeretem amikor valaki csak úgy elõjön a semmibõl, köszönés és elõzetes tájékozódás nélkül, és rögtön oltogat... <#wilting><#levele>
SpeedXHUN
ja csak ennyi😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Anti cheat megoldas. Nem resetelik a statodat, hanem ha csalsz, onkentes alapon megteheted magad.

Premium feature. Hogy miert jo, azt meg nem mondom. Illetve talan, ha nem tetszik a statod, ujrakezdheted nullarol a mostani tapasztalatoddal.<#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Battlelogban az adatlapomon mit jelent pontosan a Reset Stats gomb?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

SpeedXHUN
és ez,hogy prémium,ez miben különbözik?

Magyar Ranked szerverek Battlelog oldala

Elindult az elsõ magyar PREMIUM Ranked Szerver is!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ezekben a repülõ eszkközökben helytálló a gáz,és fék szó használata.

ja,bebuktam.

megyünk vissza ghost reconozni,vagy R6 raven shield-ezni.

SpeedXHUN
😄

alma2
Aki gaz meg feket mond egy helikopternel, az vagy nem tudja megkulonboztetni a dzsipet a helikoptertol, vagy sokat szivott az ejjel 😊

Amire te vagynal, hogy ugy mozogjon ahogy te szeretned, azt minden szar jatekban megtalalhatod, nem kell ahhoz bf-et is meg tovabb butitani.

szerintem

Igen szidtuk mert azt hittük már jobban nem lehet elcseszni egy játékot de tévedtünk(mellesleg azért nem volt az olyan rossz),álmunkban sem gondoltuk(tam) volna hogy az eladásokért meg a játék népszerüségéért képesek szembeköpni egy olyan játékosréteget aki szívbõl és észbõl nem szereti az agyatlan lövöldéket és még szerették azt hogy egy jármû vezetését meg kellett tanulni.Pont a konkurenciát kellett nekik leutánozni így elveszett az az utolsó multi fps sorozat ami az agyatlan reflexlövöldék és a komoly fps szimulátorok közötti ûrt töltötte ki nem kis sikerrel.Most mi legyen azokkal a játékosokkal akik nem szeretik a Cod és társai féle árkádhugy féle játékmenetet és nem szeretik az Arma és társai féle óránként ölök két faszt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

BattleCall of DutyField

Valami hasonló volt egyszer már csak nem biztos hogy ezen a néven. 😊
amikor a bf2 kijött akkor azt szidták, most meg visszasírják 😄 bf2-t kellett volna felturbózni új grafika, pályák. a többi maradhatott volna.

Vadnokedli
Utáltam amikor a APC kifogyott x)

Hulye Freud! <#miaz>

ozimak
Igen,erre írtam én is hogy anno(BF2) mindenbõl kifogyott minden 😊 Volt értelme a leszállópályának/anyahajónak és természetesen fel tudtad tölteni a tankokat is lõszerrel ha éppen support voltál. Úgy látszik manapság már nem erre van igény 😊 Sajnos... Lehet nem is kellene annyira várni a BF4-et 😊 Ki tudja abban már mi lesz 😄 "Call of Battlefield" vagy "Call of Battlefield 4" <#idiota>
itt egyszer valaki nagyon bölcsen megjegyezte,hogy ez nem szimulátor,arra a kérdésemre,hogy miért nem fogy ki a jármûvekbõl a lõszer?

lõtte

õ ezt a pontszámot,a karkand map amerikai alapbázisáról lõttem95%-ban.onnan nagyon ritkán jött ki.

Vadnokedli
olyan nekem is volt már. de engem nem bannoltak szerencsére. 😄 na jó az 168/15 akárhány volt.

ozimak
Csak akkor egy valamit nem értek: Helikopternél viszont pont forditva van,ha egy kis szünetet hagysz a gázadásban már instabil lesz,ha rányomsz a fékre akkor egy darabig semmi,majd hirtelen elkezd süllyedni mint állat <#wilting> Aztán meg nyomhatod a gázt mint az õrült,meg dõlhetsz elõre,mert különben leesik. A másik dolog ami zavar,ez a külsõ nézet... én csak cockpitbõl vezetek,de sokan külsõ nézetben tolják,ezáltal megspórolva az air radar-t.
Most vagy megtanulom vezetni külsõ nézetbõl, vagy elfogadom,hogy az air radar-t kell használnom és nem tehetek be mást a helyére. Szívás...
Szornyu veszteseg lenne! Sajna a kiadonak es a fejlesztonek meg kell elnie valamibol, es verpistike penze ugyanannyit er, mint az enyem.

NagyiBMX
Persze, jön a vérpistike hogy õ akkor majd repül, fölszáll majd aztán egyböl lezuhan és beirja chatbe hogy : "FUK n00b GAME OMFG" aztán soha többet nem repül.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mondjuk en BF2-ben joystickkel repultem, azzal sem tul jol. Ott meg valodi gazkar volt nem "gyorsan" gomb, meg "lassan" gomb.

Tudod ez a játék hülyegyerekeknek készült,nehogy már lezuhanjanak a bénák.

ozimak
Ráadásul én annyira hozzá voltam szokva a BF2 jetekhez,hogy folyamatosan nyomtam a fel gombot, így még gyorsítottam is <#falbav> Mert ugyebár ott a gázt is kellett nyomni folyamatosan,mert különben szevasz volt! Itt 5 fokozat van csökkenõ sorrendben:
1. Shift+fel(w)=utánégetõ,mész mint állat(felszállásnál jól jön)
2. fel(w)=gázadás
3. nem nyomsz semmit csak az irányt=normál sebességet tartja magától
4. le(s)=gáz vissza,fékezel
5. CTRL+le(s)=fékszárny+fékezel
Gyakorlatilag itt nem lehet lezuhanni,csak akkor ha a föld felé irányítod a gépet. Ha nem mész neki semminek és nem repülsz túl alacsonyan akkor akár egy kávét is megihatsz félkézzel repülés közben <#idiota> Sõt! Ha beállítod az irányt egyenesbe, akkor még fel is állhatsz a géptõl! <#idiota> Nagy okosság!
Most már tudom miért van annyi pro jetes... Így nem nehéz vele ásznak lenni. Régen a BF2-ben azért egy jó vadászgéppilóta tényleg pro volt!
na ma reggel végre egyszer sikerült valakit szavazással bannolni a szerverrõl. Sm3lls_Fishy volt a kis köcsög neve.az egyik menet végére sikerült neki 147/7 K/D arányt összehozni.

Hát igen itt is kéne az átesés és heliknek meg a jármûveknek végre volna értelme.

a legtöbb szerveren alap szabály,hogy hekker az,aki lelövi az admint,vagy,elküldi a picsába,a szarul végzett munkája miatt.ezekben az esetekben azonnal kiderül az emberrõl,hogy egy szemét szar csíter,amiért bann jár!!