Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
A választ elõre is kösz!
Másodszor, kéne az alaplap típusa, ha konkrét tippeket akarsz.
Valszeg 775-ös foglalata van, amibe újonnan nem kapsz 4 magos procit, használtat igen, azt meg lehet próbálni.
VGA elvileg jó hozzá alacsony felbontáshoz, kis részletességhez, de azt újonnan is lehet venni 15-ért, és már sokkal jobb, mint a 3850.
Pl GT440.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Be vagyok szívva vagy nem tudom megkülönböztetni a dzsipet a vadászgéptõl... mindezt egyetlen hozzászólásomból gyorsan le is szûrte. Utána meg gyakorlatilag ledegradál,hogy én szar játékra vágyok és azt megtalálom magamnak ha akarom. Ezt is abból az egy hsz-bõl. Biztos én vagyok nagyon érzékeny ezekre,de nem tehetek róla. Ha én megadom a tiszteletet mindenkinek akkor azt el is várhatom. Sõt el is várom! Nem hiszem,hogy túl nagy kérés.
Lehetett volna ezt pl. így is,poénra véve:
"Nem a tolóerõre és a tolóerõ csökkentésre gondoltál? 😄"
A második mondat meg no comment... nem is beszéltem arról,hogy le akarnám butítani a bf-et... sõt! Éppen arról írtam milyen irreális a jet is! De mondom biztos bennem van a hiba <#nemtudom>#nemtudom> Itt egyeseknek "szerzett joga" van beszólogatni...
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Segítek, így kezdtem:"Csak akkor egy valamit nem értek:"
A kettõ közötti kontrasztot nem értettem! És nem írtam egy szóval sem,hogy csinálják meg olyanra a helit mint a jetet! Sõt ha visszaolvastál volna,ami gondolom nem megy mert nem láttalak itt az utóbbi hetekben-hónapokban, akkor láthatod,hogy ki is fikáztam hogy 120-al elevickél a jet! De nyugodtan rohanj le engem mert ettõl most biztos nõtt az e-péniszed! Aaaaaa... úgy szeretem amikor valaki csak úgy elõjön a semmibõl, köszönés és elõzetes tájékozódás nélkül, és rögtön oltogat... <#wilting>#wilting><#levele>#levele>
Premium feature. Hogy miert jo, azt meg nem mondom. Illetve talan, ha nem tetszik a statod, ujrakezdheted nullarol a mostani tapasztalatoddal.<#nemtudom>#nemtudom>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Amire te vagynal, hogy ugy mozogjon ahogy te szeretned, azt minden szar jatekban megtalalhatod, nem kell ahhoz bf-et is meg tovabb butitani.
szerintem
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Valami hasonló volt egyszer már csak nem biztos hogy ezen a néven. 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Most vagy megtanulom vezetni külsõ nézetbõl, vagy elfogadom,hogy az air radar-t kell használnom és nem tehetek be mást a helyére. Szívás...
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
1. Shift+fel(w)=utánégetõ,mész mint állat(felszállásnál jól jön)
2. fel(w)=gázadás
3. nem nyomsz semmit csak az irányt=normál sebességet tartja magától
4. le(s)=gáz vissza,fékezel
5. CTRL+le(s)=fékszárny+fékezel
Gyakorlatilag itt nem lehet lezuhanni,csak akkor ha a föld felé irányítod a gépet. Ha nem mész neki semminek és nem repülsz túl alacsonyan akkor akár egy kávét is megihatsz félkézzel repülés közben <#idiota>#idiota> Sõt! Ha beállítod az irányt egyenesbe, akkor még fel is állhatsz a géptõl! <#idiota>#idiota> Nagy okosság!
Most már tudom miért van annyi pro jetes... Így nem nehéz vele ásznak lenni. Régen a BF2-ben azért egy jó vadászgéppilóta tényleg pro volt!