Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
+1
giornalista
nem. de még mindig óriási a kavarodás a fejekben. errõl beszéltem, hogy nagyon rosszul lett kommunikálva ez a Premium történet.

alapesetben megjelennek DLC-k a játékhoz, amiket külön-külön lehet megvenni, X napon a legkorábban (release date). a Premiummal annyit érsz el, hogy elõre megveszed az összes ilyen kiegészítõt, és az X naphoz viszonyított két héttel korábban kezdhetsz el játszani az érkezõ, új pályákon.
SpeedXHUN
EAHUN szerveren caspianon,kis nyomorék srác wh val követett végig tudta mikor jövök elõ,meg merre bújtam,kiszállt a tankból de lelõttem egybõl le is lépett😄 vicc

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

giornalista
ha Battlelogon veszed meg, az assignmentsek egybõl elérhetõk lesznek, illetve ha minden igaz, akkor a holnapi naptól elérhetõek lesznek - a normál megjelenéshez viszonyított két héttel korábbi idõponttól - a Close Quarters mapok.
shaddam
Persze hogy nem.Fizess kétszer. Ahogy a katonád is kezd nulláról. A battlelog adná magát hogy így megkönnyítse az ember életet, de nem....

Item lassan takarítanod kell...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Vadnokedli
Ha most PS3 on prémium vagyok és megveszem PC-re is ezt a szart, akkor azon prémium leszek nem? vagy wat?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni.a 4.pályán a vadászgépes pálya után elakad a játék.Nem fagy le meg semmi csak nem mennek tovább az emberek akiket követnem kéne.Megnéztem youtube-on a videót errõl a pályáról ott továbbszaladnak nálam meg valamiért nem.Patch-et honnan tudok letölteni?
Nem, csak a DLC( a kesobbiek is) magaban ket hettel kesobb lesz hozzaferheto.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok!
,,a játék DLC-jeihez a többieknél két héttel hamarabb hozzáférhetünk, vagyis több idõnk lehet felkészülni a komoly összecsapásokra"

A fenti idézet szerint mindenki játszhat az új pályákon,csak a premium tulajok hamarabb?
O a mi díszkonzolosunk. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Magyar szerok közül a multigaminges pont ugyan iylen.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

Értem.Még egy kérdés.Ha battlelogon kersztûl veszi meg az ember,akkor pc-re egybõl unlcokolja a dolgokat (CQ és fegyók) vagy ott is vár 20-a körülig?

Ez PC topik, de téged itt megtûrünk mint konzolost!
Természetesen várom a postát tõled, rekesszel kérem.
SpeedXHUN
itt csak pc rõl van szó

SpeedXHUN
és pont péntek,tehát még + 3 nap

grebber
Az uberkonzolos az 22én lesz kapható csak.És mivel csak akkor addig nincs unlock mivel nem jelent még meg ott.

Next PC upgrade: 2022

Vadnokedli
Überkonzolos? ha azt mondod így hogy konzolon, akkor már én aznap ötödikén kiunlockoltam mindent.(vagy ha nem is másnapra.)

És akik már az új fegyverekkel tolják,azok a battlelogon keresztûl vették meg?Mert gondolom az überkonzolos verzióval még nem unlockolható semmi 22-ig?!

Én is avval szemezek.Köszi az infót.Habár csak 22-én...<#wilting>

grebber
Én legolcsobban 7990ért láttam azt rendeltem meg de csak 22én lesz kapható ez. (Uberkonzol weboldalról)

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Valaki vett már Prémiumot?Ha igen hol és mennyiért?

Üdv,
G

giornalista
igen.
giornalista
nem, én legalábbis nem, sima adminként semmivel sem látok többet a meccsekbõl, mint játékosként. általában mindent kipróbálunk, megnézünk. ha valaki jelenti, hogy ilyesmi folyik, vagy feltûnik, miközben megyek a tankért, akkor megnézem az elkövetõt és action.

ugyanígy, ha valaki a bázisra sniperkedik. vagy ha a bázison álló jármûvekre rakja a soflamot (bár ezt nehéz kiszûrni, hiszen ha benne is maradsz a jármûben, csak azt látod, aki a rakétát lõtte ki, azt nem, akié a soflam).

nyilván nem végzünk tökéletes munkát, de legalább törekszünk arra, hogy kiszûrjük ezeket az eseményeket.
PC-n is 8v8 lesz az új mapokon?

"nincs teamkill (dzsippel pl.)"?

És azt hogy lehet ellenõrizni? Vissza tudod nézni játék közben?

giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e88a6d9a-c2d8-4d4b-82f0-b8aee800eed2/FG-1000-Tickets-10SEC-VEHICLE-RESPAWN/

nem tudom, hogy itt szoktatok-e játszani. bátran merem ajánlani. speciel én is admin vagyok, de nem feltétlen emiatt: nagyon jó közösség, egészen kevés cheater, jó meccsek általában... (néha elcsúszik azért a balance).

és betartott, betartatott szabályok. pl., hogy nincs baserape, nincs teamkill (dzsippel pl.), nincs own vehicle shooting (Caspianon visszatérõ probléma), szóval ezeket a trollkodásokat kiszûrjük. szerintem nagyon jó kis szerver, gyakorlatilag zéró adminjog visszaéléssel (ha kickelnek, annak itt jó oka van...).
ozimak
Majd akkor lesz fasza ez a queue elõny ha a delikvensek 2/3-a premiumos lesz... akkor majd egymás között ugyanúgy mint a simában <#idiota>
Legalábbis a szavazás szerint 2/3-a tervezi...
Van benne valami. Mondjuk nekem ilyen helyzetben is jól jön a premium 😊 1 max 2 perc alatt mindig bent vagyok.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

A franko, eros, uj fegyvert hasznalni termeszetes. Rinyalni, hogy nem en nyerek, pedig fizettem erte...

Nem unod még, hogy mindenbõl valami siránkozást faragsz?
Azért használnak augot, mert azzal most új, meg assignment stb. Nincs ebben semmi több...
de vannak jól bejáratott szerverek,de mivel jó szerverek,a legtöbb esetben tele is vannak,de volt már olyan is,hogy üres volt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nem értem, nektek nincsenek bejáratott szervereitek? Ahol normálisak az adminok? Én ugyanarra a 10-15 szerverre járok, nincs is soha semmi baj.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

ezért jó,ha 10-13 éves gyerekek kapnak admin jogot szervereken.2 napja olyan szerveren játszottam,ahol amikor már egyértelmûen vesztésre állt az adminok csapata,egyszerûen leállították a játékot,és másik mapot indítottak.ez 2X játszották meg,és akkor otthagytam a szervert.

En kaptam egy admin killt figyelmeztetesul, mert a kezdot az ablakbol kempelo squadot kicsit megritkitottam M320-assal. A figyelmeztetes igy hangzott: rules! A kovetkezo uzenet a szervere: "On Metro no M320/RPG!" Seine crossingot jatszottunk eppen.

SpeedXHUN
<#eljen>

ahogy látom,minden újsütetû premium tulajdonos,AUG A3 szorongat.aztán ha a sarkon összefut velük az ember,és M16-ossal lelövi úgy,hogy egyszerre kezdünk el lõni egymásra,mindjárt csalónak titulálja a másikat,mert ugye az új fegyver sokkal erõsebb,és jobb,és pontosabb,mint az M16.ez ma délután esett meg velem.

Vadnokedli
Vadnokedli
hogyne aprítok Conquest Dominationban DUNYHA FOSSTRESSZEN és már bannolnak is... Érdemes lesz PC-n játszani ilyeneket így fõleg nektek, 😄 ott szorozzátok meg 5 el az eddigi anyázásokat. 😄

item
<#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Most azt néztem, hogy az SzKSz-re és az RPK-ra még ad heavy barellt? 😊

SpeedXHUN
pont ezt csináltam😄 kipróbáltam nagyon pontos és erõs. mindig az kell az embernek,ami nincs😄
Cdgalaxisra is várhatok még😄

PC-n is 8v8 lesz cq mapokon?

semmiféle elõnyt nem ad.minden fegyver csak annyira jó,mint a használója.vedd elõbb észre,és lõdd le.

Ez is egy új kihívás: vedd el attól aki lelõtt vele! 😊
Én tegnap pont direkt ezekre a fegyverekre/fegyveresekre mentem.

Vadnokedli
dezsávû Faszmak dezsávü

SpeedXHUN
ez az AUG A3 jó erõsre sikerült, bírom h elõnyt ad,aki premiumozik....

Zs0lt1
Helloka, ezt a cqb meg majd azt a tankos modot csak a premiummal lehet majd tolni?
Nem olvastam vissza, csak most láttam az e3-as vidit :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ozimak
Irta a srác a fórumban,hogy néha felmegy egy üres szerverre és megvárja amig utánajönnek,majd utána minden ellenfél elkezdi kergetni késsel <#vigyor> Azt mondta jó móka mert neki csak háttal kell futni és lõni a mögötte futó tömeget <#vigyor> Milyen para lehet már? 😊 Fut utánad 16 vagy még több ember késsel 😄 Mindenki meg akarja szerezni azt a dogtaget 😊 Mondták neki,hogy az a kinos ha véletlenül valakinek a késébe szalad háttal 😄
Vadnokedli
Valakinek meg van már a CO-OP Dog Tag?....

Vadnokedli
hát nem x)