Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alapesetben megjelennek DLC-k a játékhoz, amiket külön-külön lehet megvenni, X napon a legkorábban (release date). a Premiummal annyit érsz el, hogy elõre megveszed az összes ilyen kiegészítõt, és az X naphoz viszonyított két héttel korábban kezdhetsz el játszani az érkezõ, új pályákon.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Item lassan takarítanod kell...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
,,a játék DLC-jeihez a többieknél két héttel hamarabb hozzáférhetünk, vagyis több idõnk lehet felkészülni a komoly összecsapásokra"
A fenti idézet szerint mindenki játszhat az új pályákon,csak a premium tulajok hamarabb?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.
Természetesen várom a postát tõled, rekesszel kérem.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Valaki vett már Prémiumot?Ha igen hol és mennyiért?
Üdv,
G
ugyanígy, ha valaki a bázisra sniperkedik. vagy ha a bázison álló jármûvekre rakja a soflamot (bár ezt nehéz kiszûrni, hiszen ha benne is maradsz a jármûben, csak azt látod, aki a rakétát lõtte ki, azt nem, akié a soflam).
nyilván nem végzünk tökéletes munkát, de legalább törekszünk arra, hogy kiszûrjük ezeket az eseményeket.
És azt hogy lehet ellenõrizni? Vissza tudod nézni játék közben?
nem tudom, hogy itt szoktatok-e játszani. bátran merem ajánlani. speciel én is admin vagyok, de nem feltétlen emiatt: nagyon jó közösség, egészen kevés cheater, jó meccsek általában... (néha elcsúszik azért a balance).
és betartott, betartatott szabályok. pl., hogy nincs baserape, nincs teamkill (dzsippel pl.), nincs own vehicle shooting (Caspianon visszatérõ probléma), szóval ezeket a trollkodásokat kiszûrjük. szerintem nagyon jó kis szerver, gyakorlatilag zéró adminjog visszaéléssel (ha kickelnek, annak itt jó oka van...).
Legalábbis a szavazás szerint 2/3-a tervezi...
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Azért használnak augot, mert azzal most új, meg assignment stb. Nincs ebben semmi több...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Cdgalaxisra is várhatok még😄
Én tegnap pont direkt ezekre a fegyverekre/fegyveresekre mentem.
Nem olvastam vissza, csak most láttam az e3-as vidit :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_